Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2012 - ΤΟ ΦΛΥΑΡΟ HOLLYWOOD ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ...(VIDEO)


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2012 - ΤΟ ΦΛΥΑΡΟ HOLLYWOOD ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ...(VIDEO)

ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΧΟΡΤΑΣΤΕ 49 ΛΕΠΤΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ (?)

Ήρθε η ώρα άραγε για μια επόμενη μεγάλης κλίμακας ανθρωποθυσία; Σεισμός; Πυρηνικά; ή κάτι καινούριο περιμένει τους αμέριμνους αμνούς στο Λονδίνο του 2012;

Είναι άραγε απλή σύμπτωση.... να φανταζόμαστε κάτι τέτοιο αν συνδυάσουμε ταινίες, μουσική, και γεγονότα; Σενάρια αχαλίνωτης συνομωσίας για φανταστικούς αναγνώστες με "περίεργο" εγκέφαλο!


Κατά καιρούς έχουμε αποκαλέσει "Φλύαρο" το Hollywood, γιατί εκ των υστέρων ανακαλύπτουμε μεγάλες δόσεις πληροφόρισης για καταστροφικά κυρίως γεγονότα που έλαβαν χώρα προκαλόντας παγκόσμιο ντόμινο εξελίξεων και ανατροπών.

Για να δούμε, οι νέες θεωρίες συνομοσίας μπορούν αυτή την φορά να προβλέψουν τα γεγονότα πριν αυτά ολοκληρωθούν μπροστά στα μάτια του αγελαίου πλήθους...;

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥ ΦΛΥΑΡΟΥ HOLLYWOOD

Knowing, 2007
Knowing, 2007

Κινέζικη διαφήμιση για το EURO 2012 
Κινέζικη διαφήμιση για το EURO 2012 
διάφορα, Hollywood

διάφορα Hollywood

Πραγματική λήψη από την τελετή ανάθεσης στο Λονδίνο

διάφορα, Hollywood

διάφορα, HollywoodΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2012 - ΤΟ ΦΛΥΑΡΟ HOLLYWOOD ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ...(VIDEO)
 ΠΗΓΗ

Aποκολλήθηκε από την Γροιλανδία παγόβουνο με μέγεθος ίσο με της Ελλάδας!




Ένα παγόβουνο με μέγεθός σχεδόν ίσο με αυτό της ... Ελλάδας (!) αποκολλήθηκε από τον παγετώνα Πέτερμαν, έναν από τους μεγαλύτερους της Γροιλανδίας, πράγμα που τελικά συνέβη πρόσφατα.



Το γεγονός της αποκόλλησης του γιγάντιου παγόβουνου επιβεβαίωσαν το Πανεπιστήμιο του Ντέλαγουερ και η Καναδική Υπηρεσία Πάγων.

Οι ειδικοί ανίχνευσαν την αποκόλληση με τη βοήθεια του αισθητήρα MODIS, τον οποίο μεταφέρουν οι δορυφόροι Terra και Aqua.

Παρότι το μέγεθος του παγετώνα φθάνει τα 119 τετραγωνικά χιλιόμετρα, το συγκεκριμένο παγόβουνο είναι περίπου το μισό σε έκταση από ένα άλλο «νησί» πάγου που αποσπάστηκε από τον ίδιο παγετώνα πριν από δύο χρόνια.

Σύμφωνα με τον Αντρέας Μύνχοφ, επίκουρο καθηγητή φυσικής των ωκεανών και μηχανολογίας στο Πανεπιστήμιο του Ντέλαγουερ, η νέα αποκόλληση είναι εξίσου σοβαρή και προκαλεί ανησυχία για το μέλλον του παγετώνα.

«Το στρώμα πάγου της Γροιλανδίας συνολικά συρρικνώνεται, λιώνει και μικραίνει εξαιτίας παγκόσμιων αλλαγών στις θερμοκρασίες του αέρα και του ωκεανού και των σχετικών αλλαγών στα ρεύματα κυκλοφορίας τόσο στον ωκεανό όσο και στην ατμόσφαιρα».

Λέγεται ότι το παγόβουνο θα έχει την ίδια τύχη με αυτό που αποκολλήθηκε το 2010 και θα αρχίσει να διαλύεται μόλις εισέλθει στον θαλάσσιο δίαυλο που χωρίζει τη Γροιλανδία από τον Καναδά.
 
defencenet.gr 
http://www.katohika.gr/2012/07/a.html

Αντιδράσεις για δημοσίευμα που φέρει την Ικαρία να επιθυμεί «απόσχιση» από την Ελλάδα


Αντιδράσεις για δημοσίευμα που φέρει την Ικαρία να επιθυμεί «απόσχιση» από την Ελλάδα


Την άμεση αντίδραση της ελληνικής πρεσβείας στην Αυστρία, προκάλεσε το σημερινό πρωτοσέλιδο της αυστριακής λαϊκής εφημερίδας «Χόιτε», σύμφωνα με το οποίο η Ικαρία επιθυμεί την «απόσχισή»
της από την Ελλάδα και την «προσάρτησή» της στην Αυστρία.

Το δημοσίευμα, που αναπαρήχθη από άλλα αυστριακά ΜΜΕ -ακόμη και από την ιστοσελίδα της αυστριακής δημόσιας ραδιοτηλεόρασης- οδήγησε την ελληνική πρεσβεία στο να εκδόσει οργίλη ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία «Η Ικαρία είναι αναπόσπαστο τμήμα της ελληνικής επικράτειας και δεν υπάρχει καμία λήγουσα συμφωνία ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και στο νησί. Στις 17 Ιουλίου 2012 γιορτάζεται η 100η επέτειος της επανάστασης, με την οποία το νησί του Ανατολικού Αιγαίου, η Ικαρία, απέκτησε την ανεξαρτησία της από το οθωμανικό κράτος. Με τη Συνθήκη της Λοζάνης του 1923, επιβεβαιώνεται στο άρθρο 12 ότι τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, μεταξύ των οποίων και η Ικαρία, ανήκουν στην Ελλάδα».

Στο δημοσίευμα της «Χόιτε», με τίτλο «Χρεοκοπημένοι Έλληνες - Το πρώτο νησί διακοπών θέλει να ανήκει μελλοντικά στην Αυστρία» και υπέρτιτλο «Πρωτάκουστο πολιτικό γεγονός: Η Ικαρία σχεδιάζει δημοψήφισμα για απόσχιση από την Αθήνα», υποστηρίζεται πως στην Ικαρία, οι κάτοικοί της με τον δήμαρχό της Χριστόδουλο Σταφρινάδη, εξαιτίας της δυσαρέσκειας με την Αθήνα, θέλουν να προσαρτηθούν στην Αυστρία.

Παρατίθενται μάλιστα στοιχεία του «αυστροελληνικού καλοκαιρινού παραμυθιού», δηλαδή του νησιού με τα 255 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκταση, τις «θαυμάσιες παραλίες», τη μέση ετήσια θερμοκρασία των 19 βαθμών, τους 9.000 κατοίκους του «που τώρα κηρύσσουν επανάσταση» λέγοντας δημόσια «Αντίο Αθήνα, θα πάμε στην Αυστρία».
ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ: Αντιδράσεις για δημοσίευμα που φέρει την Ικαρία να επιθυμεί «απόσχιση» από την Ελλάδα ΠΗΓΗ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΗΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ





atheatignosi
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) έχει σχεδιάσει ένα πρόγραμμα για τον εμβολιασμό ατόμων που ζουν σε πάνω από 194 χώρες. Θα ενώσει τις δυνάμεις τους με το δεκαετές  Εμβόλιο συνεργασίας (DVC) και δημοσιεύθηκε στο σχέδιό του το μήνα Μάιο.
Το Παγκόσμιο Σχέδιο Δράσης Εμβολίων (GVAP) ωθεί τις κυβερνήσεις παγκοσμίως με τη δύναμη των Η.Ε να  υποστηρίξουν για να εξαναγκάσουν την αύξηση των παγκόσμιων εμβολιασμών μέσω στρατηγικών προγραμμάτων.
Το DVC αποτελείται από τους συμμετόχους από την παγκόσμια κοινότητα υγείας. Το ίδρυμα Bill και της Melinda Gates (BMGF) έχει επίσης με το cWho και το DVC για να υποστηρίξει την GVAP.
Η BMGF έχει κυκλοφορήσει μια δήλωση σχετικά με την GVAP  ότι είναι συγκινημένοι να είναι μέρος αυτής της «απίστευτης ευκαιρίας» και οτι θα  συνεχιστούν οι προσπάθειές τους να ξεριζώσουν την πολιομυελίτιδα με τις εκστρατείες εμβολιασμού της «Νιγηρίας, του Πακιστάν, και  Αφγανιστάν» με την υποστήριξη των διεθνών εταίρων.
Οι λεπτομέρειες της GVAP περιλαμβάνουν την παράδοση των εμβολίων για την DVC μεταξύ 2011 - 2020 με στόχο να διαχειρίζονται αυτά τα εμβόλια για την υποανάπτυχτες χώρες όπως η Αφρική και η Ινδία. Η πρωτοβουλία θα επιχειρήσει να υπερβεί του ΟΗΕ Αναπτυξιακός Στόχος της Χιλιετίας (ΑΣΧ) ότι "η ανοσοποίηση. . . Θα πρέπει να αναγνωριστεί ως βασικό συστατικό του ανθρώπινου δικαιώματος στην υγεία ", λέει το σχέδιο. Η αποστολή του σχεδίου είναι να "παρατείνει, από το 2020 και μετέπειτα, το πλήρες όφελος του εμβολιασμού σε όλους τους ανθρώπους."
Καθορίζονται στρατηγικοί στόχοι του προγράμματος:
• Η επέκταση του προγράμματος του εμβόλιου πολιομυελίτιδας στις παγκόσμιες προσδοκίες 
•  Εκπλήρωση των περιφερειακών στόχων αποβολών μέσω των ανοσοποιήσεων 
•  Στόχοι εμβολιασμού συνεδρίασης σε κάθε περιοχή,  κοινότητα και χώρα 
• Συνεργασία με εταιρείες φαρμάκων για την παραγωγή εμβολίων και τεχνολογιών
Π.Ο.Υ και DVC θέλουν να οικοδομήσουν σχέσεις με τους παρασκευαστές φαρμακευτικών προϊόντων για την έρευνα και την ανάπτυξη νέων εμβολίων για ασθένειες που δεν είναι θεραπεύσιμες μέσω της ανοσοποίησης.
Μέχρι το 2015, σύμφωνα με όλες τις ανεπτυγμένες χώρες θα προειδοποιηθούν από τον ΟΗΕ να εισαγάγουν ένα από τα πιο υποχρησιμοποιούντα εμβόλια, τα οποία θα έχουν λάβουν άδεια να εκταμιευθούν από τον ΠΟΥ και την DVC οπου θα χορηγήσουν άδεια στις χαμηλές ή μεσαίου εισοδήματος χώρες μέχρι το 2020.
ΠΟΥ και  ΟΗΕ  αποφασίζουν μεταξύ των παγκόσμιων ηγετών ως προς τα ποιά  έθνη θα είναι η εστίαση των εμβολιασμών. Αυτά τα έθνη είναι η Αφρική, Ινδία και ορισμένες περιοχές της Ασίας, όπου ο ΟΗΕ έχει επισημάνει την αύξηση του πληθυσμού να επεκτείνεται πολύ γρήγορα.
Ο Ντάνιελ Μπέρμαν, αναπληρωτής διευθυντής της Εκστρατείας για την Πρόσβαση στα Βασικά Φάρμακα κατά των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, στην Ελβετία, δήλωσε ότι το σχέδιο επικεντρώνεται κυρίως στα νέα εμβόλια,  και θεωρεί ότι ο στερεότυπος εμβολιασμός είναι ένα αποτελεσματικότερο σχέδιο δράσης. 
Ο Berman πρόσθεσε ότι η ντόπια παραγωγή εμβολίων θα μπορούσε να έχει «θετική επίδραση στις αναδυόμενες, οι χώρες μεσαίου εισοδήματος", καθώς και τη μείωση του κόστους των τεχνολογιών εμβολίου.
Μέσα από συντεχνιασμό, φαρμακευτικές εταιρίες θα μπορούσαν να μεταφέρουν τις εγκαταστάσεις τους στην Αφρική και την Ινδία για την παραγωγή και τη μεταφορά τεχνολογίας καθώς και  να δώσουν πρόσβαση σε άδειες.
Ο Simon Wright, διευθυντής της Παιδικής Επιβίωσης στο  Σώστε τα Παιδιά του Ηνωμένου Βασιλείου είναι ικανοποιημένος με το σχέδιο από τον ΠΟΥ και την DVC. 
Ο Ράιτ λέει ότι η πρωτοβουλία αυτή θα προσφέρει μια «ισχυρή έμφαση στην ανάπτυξη των συστημάτων υγείας  για να φθάσει σε εκείνα τα παιδιά που δεν ήταν ακόμα εμβολιασμένα.»