Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

ΛΙΜΝΗ ΑΠΟ ΛΑΒΑ ΣΤΗ ΧΑΒΑΗ (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)


ΛΙΜΝΗ ΑΠΟ ΛΑΒΑ ΣΤΗ ΧΑΒΑΗ (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)


ΠΗΓΗ((http://www.apocalypsejohn.com/2011/06/blog-post_7264.html))
Χονολουλού
Είναι εντυπωσιακό, αλλα ταυτόχρονα έχει αρχίσει να παίρνει ιδιαίτερα επικίνδυνες διαστάσεις. Οι γεωλόγοι του Παρατηρητηρίου Ηφαιστειακής Δραστηριότητας στη Χαβάη παρακολουθούν στενά τον πόρο Χαλέμα ‘ούμα’ ου του ηφαιστείου Κιαλουέα όπου τα επίπεδα της λάβας εμφανίζονται να ανεβαίνουν τις τελευταίες ημέρες. 

Το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από την αμερικανική Γεωλογική Εταιρεία δείχνει το ρευστοποιημένο μάγμα από το εσωτερικό του ηφαιστείου να ρέει σε μια λίμνη από λάβα, σε ένα φαινόμενο που οι γεωλόγοι ονομάζουν «πυροκλαστική ροή» και είναι το πιο καταστροφικό από όλα τα ηφαιστειακά φαινόμενα.

Φόβοι για υπερχείλιση
Η λίμνη, στην οποία η θερμοκρασία φθάνει τους 700 βαθμούς Κελσίου, πιστεύεται ότι σχηματίστηκε τους τελευταίους μήνες του 2009. Περιγράφεται από τους ειδικούς σαν «υπερυψωμένη πισίνα» και τώρα εκφράζονται φόβοι ότι η νέα ροή μάγματος θα προκαλέσει υπερχείλιση της λάβας στα τοιχώματά της.

Σε ανακοίνωσή του το Παρατηρητήριο Ηφαιστειακής Δραστηριότητας της Χαβάης προειδοποίησε ότι υπάρχει κίνδυνος εκρήξεων και εκτόξευσης υλικών σε ακτίνα αρκετών εκατοντάδων μέτρων ενώ στάχτη και τοξικές αναθυμιάσεις ενδέχεται να παρατηρηθούν στη γύρω περιοχή.

Το ηφαίστειο Κιλαουέα, ένα από τα πέντε του συμπλέγματος που σχηματίζει τη μεγάλη νήσο της Χαβάης, είναι ένα από τα πιο ενεργά στον πλανήτη. Εκρήγνυται διαρκώς από το 1983, κατέχοντας το ρεκόρ της μεγαλύτερης σε διάρκεια ηφαιστειακής έκρηξης τους δύο τελευταίους αιώνες.

Αρνί με ανθρώπινο πρόσωπο…και όμως αληθινό


Αρνί με ανθρώπινο πρόσωπο…και όμως αληθινό

Αρνί με ανθρώπινο πρόσωπο…και όμως αληθινό












Αυτή την είδηση την είχε μεταδώσει το CNN, και η Daily Telegraph. Στην Τουρκία, μια προβατίνα γέννησε ένα αρνί (νεκρό), του οποίου το πρόσωπο είχε ανθρώπινη μορφή.
Αυτό έγινε πολύ κοντά στη Σμύρνη.Το ζώο είχε μάτια, μύτη και στόμα όπως ολα τα όντα. Σύμφωνα με τους κτηνιάτρους, ο τοκετός αυτός είναι το αποτέλεσμα μιας «μετάλλαξης καταχρηστικής.» Δηλαδή το ζώο ζευγάρωσε με άνθρωπο;
http://www.tsantiri.gr/kosmos/arni-me-anthropino-prosopo-ke-omos-alithino.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+tsantirigr+%28www.tsantiri.gr%29
ΠΗΓΗ

9 εκ. κάρτες RFID φυλάσσονται στα ΜΑΤ της Καισαριανής !!!!!!!! Μάλλον πλησιάζει η ώρα ....



9 εκ. κάρτες RFID φυλάσσονται στα ΜΑΤ της Καισαριανής !!!!!!!! Μάλλον πλησιάζει η ώρα ....


Ομιλία στην Βουλή, του κ. Χρυσανθακόπουλου, με θέμα την Κάρτα του Πολίτη. Έξυπνα επιχειρήματα κατά όσων βλέπουν θρησκευτικές μειονότητες στην Ελλάδα, καταγγελία για 9 εκ. κάρτες RFID που φυλάσσονται στα ΜΑΤ της Καισαριανής, και αναφορά του κόστους στον προϋπολογισμό παρότι δεν έχει ψηφιστεί αντίστοιχος νόμος!.. Γίνονται και αναφορές σε γνωστά γεγονότα, όπως τον hacker στην γερμανία που υπέκλεψε on-air δεδομένα από αντίστοιχη κάρτα... Δείτε το βίντεο από την Βουλή των Ελλήνων.