Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

VIDEO: Θόρυβοι από τα έγκατα της γης στο Ηράκλειο

VIDEO: Θόρυβοι από τα έγκατα της γης στο Ηράκλειο


Οι κάτοικοι του χωριού Ζωφόροι τρομοκρατήθηκαν τις τελευταίες δύο μέρες από τους έντονους θορύβους και τις αισθητές δονήσεις... (Δείτε το βίντεο)
Οι κάτοικοι της περιοχής ξαγρύπνησαν την Παρασκευή και το Σάββατο το βράδυ από τους υπόκωφους θορύβους που ακούστηκαν και τις αισθητές δονήσεις του εδάφους που τους συνόδευσαν.

"Καθόμασταν στο σπίτι με μία γειτόνισσα και ακούσαμε έναν τρανταγμό κάτω από την γη και σαν ένα παράξενο βουητό και φοβηθήκαμε", δηλώνει στη ΝΕΤ κάτοικος της περιοχής. Το φαινόμενο αυτό είναι μικρής έκτασης και συμβαίνει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα στην περιοχή της επαρχίας Πεδιάδας.

Άμεσα ζητήθηκε η γνωμάτευση ειδικών γεωλόγων οι οποίοι έφτασαν στο σημείο για να κάνουν αυτοψία. Η διαπίστωσή τους ήταν ότι το φαινόμενο προήλθε από κατακρημνίσεις υπόγειων εδαφών.






Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: VIDEO: Θόρυβοι από τα έγκατα της γης στο Ηράκλειο http://24wro.blogspot.com/2011/01/video_8997.html#ixzz1BEj1pmmp

Κτηνώδης εκβιασμός της Γερμανίας στην Ελλάδα!

Κτηνώδης εκβιασμός της Γερμανίας στην Ελλάδα!


του Κώστα Χαρδαβέλλα
Το τελευταίο 24ωρο εξελίσεται υπογείως ένας κτηνώδης εκβιασμός της Γερμανίας κατά της Ελλάδας με στόχο να μην υποστηριχθεί η αίτηση των θυμάτων του Διστόμου, με την οποία ζητούν να εφαρμοστεί η απόφαση του Ανώτατου Ιταλικού Δικαστηρίου!
Σύμφωνα με αυτήν επιτρέπεται η απαλλοτροίωση γερμανικών περιουσιων στην Ιταλία, προκειμένου να αποζημιωθούν τα θύματα του πολέμου! Ο εκβιασμός που γίνεται στη χώρα μας και στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου έχει σαν βασικό μοχλό την στήριξη των οικονομικών αναγκών της Ελλάδας στην παρούσα φάση (ευρωπαϊκό ομόλογο, επιμήκυνση χρέους κλπ).
Εκείνο που φοβάται η Γερμανία είναι μήπως η απόφαση του δικαστηρίου της Χάγης, ανοίξει τον δρόμο για απαιτήσεις όλων των χωρών της Ευρώπης που έχουν πληγεί από τον Ναζισμό! Η κρίσιμη απόφαση της Χαγης ή θα σημάνει το κλείσιμο δια παντός των απαιτήσεων όλης της Ευρώπης για αποζημιώσεις από τη γερμανική κυβέρνηση ή σε διαφορετική περίπτωση θα ξεκινήσει μια επικίνδυνη για την γερμανική οικονομία αιμορραγία!
Δυστυχώς, οι ελληνικές κυβερνήσεις εδώ και χρόνια δεν έκαναν τίποτα για το θέμα αυτό και αποφάσισαν να "σηκώσουν κεφάλι" σε μία εποχή που η οικονομία μας εξαρτάται άμεσα από τις ορέξεις της γερμανικής πολιτικής ηγεσίας! Αυτό ακριβώς εκμεταλλεύονται οι Γερμανοί, εκβιάζοντάς μας: αν το τραβήξετε άλλο με τις γερμανικές αποζημιώσεις, ξεχάστε τη στήριξή μας!

Τα μαμούθ μπορεί να επιστρέψουν σε 4 χρόνια!!!

Τα μαμούθ μπορεί να επιστρέψουν σε 4 χρόνια!!!

Η ιδέα για κλωνοποίηση προϊστορικών ζώων και συγκεκριμένα των μαμούθ, δεν είναι…καινούρια. 
Οι πρώτες σχετικές ανακοινώσεις είχαν γίνει το 1990- αλλά η προσπάθεια είχε αποτύχει παταγωδώς! 
 
Χθεσινά δημοσιεύματα του ξένου τύπου επαναφέρουν το θέμα και κάνουν λόγο για «κλωνοποίηση των μαμούθ, η οποία θα είναι εφικτή σε λίγοτερο από 4 χρονια»! Σύμφωνα με την Ντέιλι Τέλεγκραφ, ο δρ Ακίρα Ιριτάνι, καθηγητης στο Πανεπιστήμιο του Κιότο, δηλώνει πανέτοιμος να προχωρήσει στο εγχείρημα, αξιοποιώντας την δοκιμασμένη τεχνική Ιαπώνων γενετιστων.
Η τεχνική κλωνοποίησης προϊστορικών ζώων!
μα, είχε καταφερει να κλωνοποιήσει ποντίκια χρησιμοποιώντας μόνο κύτταρα νεκρών ποντικών που ήταν κατεψυγμένα επί 16 χρόνια! Οπως είχε ανακοινώσει τότε η επιστημονική ομάδα του Κέντρου Βιολογίας της Ανάπτυξης του Ινστιτούτου RIKEN, το σημαντικό αυτό επιστημονικό επίτευγμα θα μπορούσε να βοηθήσει να «αναστηθούν» ζώα που έχουν εκλείψει προ πολλού, όπως τα μαμούθ. Απαραίτητη προϋπόθεση ήταν τα σώματά τους να έχουν ανακαλυφθεί κατεψυγμένα σε καλή κατάσταση!

«Δείξαμε στην πράξη ότι για την παραγωγή κλώνων μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και κατεψυγμένος ζωικός ιστός», είχε δηλώσει τότε ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας και είχε εξηγήσει ότι για να δημιουργήσουν τους κλώνους, οι Ιάπωνες επιστήμονες χρησιμοποίησαν το γενετικό υλικό των εγκεφαλικών κυττάρων των κατεψυγμένων ποντικών.
Αυτό στην ουσία, είχε καταρρίψει τη θεωρία που υποστήριζε ότι είναι αδύνατη η κλωνοποίηση έμβιων όντων από κατεψυγμένα κύτταρα εξαιτίας των βλαβών που επιφέρουν στο DNA τους οι εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες.
«Είμαστε πανέτοιμοι», δηλώνει γενετιστής!
Φυσικά, η «ανάσταση» εξαφανισμένων ειδών όπως τα μαμούθ είναι μία διαδικασία πολύ πιο σύνθετη από την κλωνοποίηση ποντικιών. Στην πλειοψηφία τους τα νεκρά ζώα που έχουν βρεθεί θαμμένα στους πάγους έχουν ψυχθεί και αποψυχθεί πολλές φορές στη διάρκεια των αιώνων, γεγονός το οποίο θα πρέπει να έχει επιφέρει πολύ περισσότερες βλάβες στο γενετικό τους υλικό από ό,τι εάν είχαν ψυχθεί μία μόνο φορά.
«Ολα τα άλλα τεχνικά προβλήματα έχουν λυθεί και μένει μόνο να βρεθεί ένα καλό δείγμα κατεψυγμένου μαμούθ», υποστηρίζει ο δρ Ιριτάνι τώρα στην Ντέιλι Τελεγκραφ! Και προσθέτει ότι από την στιγμή που θα συμβεί αυτό, θα χρειαστεί λιγότερο από 4 χρόνια για να κλωνοποιήσει το μαμούθ χρησιμοποιώντας ως «παρένθετη μητέρα» ένα είδος αφρικανού ελέφαντα!
Εμείς, τι να πούμε; Αντε και στους… δεινόσαυρους!