Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Κατέβασαν την ελληνική σημαία από τα Ιεροσόλυμα


Κατέβασαν την ελληνική σημαία από τα Ιεροσόλυμα



της Μαρίας Γιαχνάκη
Με πόνο ψυχής αντίκρυσαν οι Έλληνες των Ιεροσολύμων, αλλά και οι επισκέπτες στους Αγίους Τόπους την αίθουσα του Θρόνου του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων χωρίς την ελληνική σημαία.
Για 2.000 χρόνια κυμάτιζε η γαλανόλευκη δίπλα σε αυτήν του ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου, μέσα κι έξω από αυτό, ακόμα και τις δύσκολες ώρες για τον Ελληνισμό. Λίγο πριν την 25η Μαρτίου όμως η ελληνική σημαία δεν ξανατοποθετήθηκε μετά από εντολή του Έλληνα Πατριάρχη, Θεόφιλου. Παρά τις αντιδράσεις κάποιων από τους ιεράρχες, το σχέδιο να μην υπάρχει κανένα ελληνικό διακριτικό στο Πατριαρχείο έχει αρχίσει να μπαίνει σε εφαρμογή γεγονός που έχει πανικοβάλλει και ανησυχήσει όλους όσοι ζουν ή επισκέπτονται την περιοχή.
Αίθουσα του θρόνου
Πριν εξαφανιστεί η ελληνική σημαία μάλιστα από την αίθουσα του θρόνου του ελληνικού Πατριαρχείου είχε αρχίσει ήδη να διαδίδεται ότι ο Έλληνας Πατριάρχης συζητούσε έντονα να προβεί σε αυτήν την ενέργεια.
Σε πρόσφατη συνέντευξή του σε ντοκιμαντέρ για την ιστορία του Πατριαρχείου, ο Ιεροσολύμων μάλιστα είχε σημειώσει ότι προσπαθεί να μην ξεσηκώνει αντιδράσεις από επισκέπτες άλλων ορθοδόξων εκκλησιών, ούτε να δημιουργεί προκλήσεις με αποτέλεσμα να σκέφτεται σοβαρά να κατεβάσει την ελληνική σημαία από τα προσκυνήματα. Σύμφωνα με την ίδια συνέντευξη ο Θεόφιλος είχε τονίσει ότι το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων πρέπει να είναι το πατριαρχείο όλων των Ορθοδόξων και όχι μόνο των Ελλήνων, άρα η ελληνική σημαία είναι πρόκληση.
Ο Πανάγιος Τάφος
Πληροφορίες μάλιστα λένε ότι γίνονται διερευνητικές συζητήσεις προς τους ηγούμενους των μοναστηριών που ανήκουν στο Πατριαρχείο και βρίσκονται έξω από τα Ιεροσόλυμα στις πιο δύσβατες περιοχές να κατεβάσουν κι εκείνοι την ελληνική σημαία για τους ίδιους λόγους. Όμως η αντίδραση των μοναχών ήταν αρνητική απέναντι σε αυτήν την πρόταση και προς το παρόν δεν έχει υπάρξει μια τέτοια αλλαγή . Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ πολλοί είναι οι πατέρες που εμφανίζονται δυσαρεστημένοι από όλες αυτές τις αλλαγές που φοβούνται ότι στο μέλλον μπορεί και να στοιχίσει την ελληνικότητα του Πατριαρχείου.
O Πατριάρχης Θεόφιλος
Αξίζει να σημειωθεί ότι το μεγαλύτερο ποσοστό επισκεπτών στην Αγία Γη ανήκει στους Ρώσους και ότι οι Έλληνες Πατέρες λιγοστεύουν όλο και πιο πολύ σε αντίθεση με τους άραβες Ορθόδοξους που πληθαίνουν και μάλιστα έχουν επίσημα πια παρουσία στις λειτουργίες που μέχρι πρόσφατα γινόταν από έλληνες πατέρες.
Την ίδια ώρα οι λιγοστοί Αγιοταφίτες μοναχοί και πατέρες εκπέμπουν sos για την λειψανδρία που μαστίζει το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν αρκετοί πατέρες να υπηρετήσουν τα βασικά προσκυνήματα δημιουργώντας προβλήματα ακόμη και στις ακολουθίες που τελούνται στον Πανάγιο Τάφο.

Η Ιαπωνία άρχισε να βυθίζεται;;;


Η Ιαπωνία άρχισε να βυθίζεται;;;

Περισσότερος από ένας μήνας έχει περάσει από τον σεισμό μεγέθους 9,0 ρίχτερ που έπληξε την Ιαπωνία, ακολουθώντας μετά και το πιο καταστροφικό τσουνάμι στην ιστορία της Ιαπωνίας 23,6 μέτρα, αποτέλεσμα οι νεκροί να ξεπερνούν τους 15.000 και οι αγνοούμενοι τους 10.000 και η καταστροφή να συνεχίζεται με την έκρηξη του πυρηνικού αντιδραστήρα στη Φουκουσίμα, οι πολιορκούμενοι Ιάπωνες αντιμετωπίζουν ακόμα μετασεισμός. Οι Μετασεισμικές δονήσεις είναι από 4,1 ρίχτερ έως και 7,5 ρίχτερ, μέχρι στιγμής αριθμούνται πάνω από 1000 σεισμοί!!!


Παρακάτω θα δείτε κάποια βίντεο.. το πρώτο είναι από τα πιο ανησυχητικά.Μετά από σεισμούς, τσουνάμι και τον φόβο από την ραδιενέργεια η Ιάπωνες έρχονται αντιμέτωπη με κάτι που δεν φαντάζονταν κανένας ανθρώπινος νους. Η γη κινείτε χωρίς να γίνεται σεισμός, δρόμοι γίνονται λίμνες και θαλασσινό νερό βγαίνει από τις ρωγμές στο οδόστρωμα.
Και όλα αυτά μια ανάσα από το Τόκυο.

Χάρτης σεισμού
http://www.japanquakemap.com/ 

http://aslwww.cr.usgs.gov/Seismic_Data/heli2.shtml

Ραδιενέργεια
http://nowcoast.noaa.gov/

http://www.irsn.fr/FR/popup/Pages/irsn-meteo-france_19mars.aspx

Κωνσταντίνος Φανουράκης
Ο.Ε.Α.Φ.
ΠΗΓΗ((http://oeaf.blogspot.com/2011/04/blog-post_20.html))







Τρέιλερ από την ταινία The Sinking Of Japan (Η Ιαπωνία βυθίζεται) η προβολή της ταινίας έγινε το ¨2006¨

9/11 Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

Η προφητεία των "ΧΟΠΙ"


Η προφητεία των "ΧΟΠΙ"







  • Η επιλογή ως δυνατότητα αναφέρεται σε πολλές κουλτούρες-θρησκείες που σε αφήνουν να πορευτείς με δική σου βούληση και να κριθείς κατόπιν απ'τις πράξεις σου. Η επιλογή είναι αυτή που σηματοδοτεί το μέλλον και την έξελιξη στην ζωή και ούτω καθεξής.. 
    Οι ινδιάνοι Χόπι δεν πίστευαν μόνο λόγω παραδόσεων στο δυνατότητα της επιλογής, αλλά και χάρη στην μεγάλη προφητεία, ενώ επιπλέον οι απόγονοι αυτών των ινδιάνων θα αντιμετώπιζαν την επιλογή ως δίλημμα την κρίσημη στιγμή στο κοντινό μέλλον. Οι επιλογές που θα έκαναν στην ζωή τους θα ήταν υπαίτειες ώστε όταν γινόταν η κάθαρση να οδηγόντουσαν σε άλλο... ανώτερο επίπεδο.
    Οι Χόπι πίστευαν πως λίγο πριν το τέλος του κόσμου θα υπάρχει μια περιοδος αναταραχών, αγωνίας, αβεβαιότητας, μίσους, πολέμου και κακίας ενώ θα σηματοδοτείται από θεομηνίες και καταστροφές. Σήμερα μπορούμε να πούμε πως όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά τα βιώνουμε καθημερινά, υπάρχει διαφθορά των κοινωνικών αξιών, των ανθρώπινων ζωών, υπάρχει έλλειψη σεβασμού προς το περιβάλλον εξόντωνοντας χιλιάδες είδη χλωρίδας και πανίδας, οδεύοντας σε μια άτραπο που ουδεμία σχέση έχει με επιλογή αλλά με απροσδιόριστη προσταγή για καταστροφή... Αυτά είναι τα σημεία των καιρών.
    Οι Χόπι αν και ερυθρόδερμοι πίστευαν πως οι θεοί τους ήταν Λευκοί...τους ονόμαζαν μάλιστα ΠΑΧΑΝΑ.
    Σύμφωνα με την παράδοση των Χοπι, οι γέροντες μίλησαν πως κάποτε θα εμφανιστούν λευκοί άνθρωποι σαν τους Παχάνα αλλά δεν θα είναι οι Παχανα. Μερικές απο τις προφητείες τους παρακάτω (όπως θα διαπιστώσετε και οι ίδιοι) επαληθεύτηκαν με απόλυτη ακρίβεια, κάνοντας λόγο για πυροβόλα όπλα, γι'αυτοκίνητα, σιδηροδρομικές γραμμές και τρένα, τους αυτοκινητόδρομους, τα ηλεκτρικά δίκτυα ακόμα και το πετρέλαιο!
    "Θα τους διώξουν απ'την γή τους και θα σκοτώνουν τους εχθρούς τους με κεραυνούς". 
    "Στην γη μας θα τρέχουν οχήματα που θα κάνουν θόρυβο"
    "Ένα περίεργο τέρας σαν τον βούβαλο με μακρυά κέρατα θα κυριαρχήσει στην γή και σε μεγάλες ποσότητες"
    "Η γη μας θα καλυφθεί απο σιδερένια φίδια κατά μήκος και πλάτος"
    "Η γη μας θα καλυφθεί απο τεράστιους ιστους σαν της αράχνης" (!)
    "Η γη μας θα καλυφθει απο πετρινα ποτάμια που θα αντικατοπτρίζουν τον ήλιο" (!)
    "Θα δείτε την θάλασσα να γίνεται μαύρη και να σκοτώνει οτιδήποτε ζει μέσα της" (!) 
    "Θα δείτε πολλούς νέους που θα ντύνονται και θα μαθαίνουν τον τρόπο ζωής μας και την κουλτούρα μας.."
    Όμως η σημαντικότερη προφητεία ή καλύτερα το ένατο και τελευταίο σημάδι μιλούσε για κάτι που θα σηματοδοτούσε όχι μόνο την φυλή των Χοπι, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο!
    "Θα ακούσετε για μια κατοικία στους ουρανούς ψηλά πάνω απ΄την γη..Η οποία θα πέσει και θα κάνει μεγάλη συντριβή..Θα εμφανιστεί ως ΜΠΛΕ ΑΣΤΡΟ..Ύστερα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα οι τελετές των απογόνων μας θα σταματήσουν να υπάρχουν.."
    Σύμφωνα με την προφητεία όταν θα γίνει αυτό, θα ακολουθήσει η ΚΑΘΑΡΣΗ. Μεταξύ άλλων προτού έρθει η στιγμή αναφέρουν πως "θα ξυπνήσουμε ένα πρωινό και ο ουρανός θα είναι κόκκινος σαν το αίμα" ο 4ος κόσμος θα τελειώσει και θα περάσουμε στον 5ο κόσμο και σε άλλο επίπεδο..
    Στην Αριζόνα μέσα στα σπήλαια υπάρχουν ζωγραφισμένες αναπαραστάσεις ανθρώπων. Τους δείχνουν να πορεύονται επάνω σε έναν δρόμο μέχρι ένα σημείο που θα χρειαστεί να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο κόσμους. Ο πρώτος κόσμος δείχνει κάποιον υπερήλικα άνθρωπο ο οποίος βρίσκεται σε έναν κόσμο με σπαρτά να μεγαλώνουν. Και ο άλλος κόσμος δείχνει πως οι άνθρωποι χάνονται αλλά το πνεύμα τους παραμένει και υπάρχει κατά κάποιο τρόπο εξέλιξη και μετάβαση σε άλλο επίπεδο..
    -Γιατί πολλοί συνδέουν την προφητεία των Χόπι με τις πυραμίδες στην ΑΙΓΥΠΤΟ την ΚΙΝΑ την ΚΑΜΠΟΤΖΗ;

    -Εξαιτίας του Μπλε αστεριού που στην γλώσσα των Χοπι λέγεται Μπλε Καχίνα και αντιστοιχεί στον ΣΕΙΡΙΟ! 
    Μια παρόμοια εκδοχή της προφητείας είναι η ακόλουθη:
    Όταν το μεγάλο μπλε αστέρι χορέψει στην πλατεία και βγάλει την μάσκα του, θα φανερωθεί το πραγματικό του πρόσωπο..Τότε τις τελευταίες μέρες ψηλά στους ουρανούς θα αντικρύσουμε την επιστροφή των δύο αδερφών, αυτών που βοήθησαν στην δημιουργία του κόσμου στην αρχή.
    Ο Πογκανγκογια που είναι ο φύλακας του Βόρειου και ο αδερφός του που είναι ο Παλονγκαχογια φύλακας του Νότιου πόλου θα επιστρέψουν την γη στην φυσιολογική της τροχιά η οποία θα είναι ανάστροφη. Τότε θα πρέπει όλοι να θυμηθούμε τις διδαχές των προγόνων μας. Ύστερα θα έρθει ο κόκκινος Καχινα και θα αρχίσει η μεγαλη Κάθαρση αλλάζοντας τα πάντα επάνω στον κόσμο.
    Αν δούμε τα σημάδια που επαληθεύτηκαν απ'τις αρχικές προφητείες, θα δούμε πως οι Χοπι περιέγραφαν την κατάσταση σύμφωνα πάντα με τα δεδομένα εκείνης της εποχής. Οπότε τα σιδερένια φίδια που θα καλύπτουν κατά μήκος και πλάτος την γή δεν είναι άλλα απο τα τρένα και τις σιδηροδρομικές γραμμές.
    Άραγε τι θα μπορούσε να είναι αυτή η ουράνια κατοικία ψηλά πάνω απ'την γη;
    Μήπως θα μπορούσε να είναι κάποιος διαστημικός σταθμός ;
    Θα μπορούσε να είναι κάτι απροσδόκητο, όπως η εμφάνιση ενός μητρικού εξωγήινου σκάφους που θα συντριβεί στον πλανήτη μας;
    Η μήπως θα ήταν κάποιος κομήτης;
    Πολλοί ερευνητές μιλάνε πως υπάρχει ταύτιση στην προφητεία των Χοπι με την έλευση των 2 κομητών.
    - Ο πρώτος κομήτης που ανακαλύφθηκε τον Δεκέμβριο του 1948 από τον Μινόρου Χόντα και φέρει το όνομα του, έχει τροχιά ελλειπτική και χρονική περίοδο 5252 ετων, ενώ η διάμετρος του είναι 1.6χλμ. Και θα περάσει πολύ κοντά απ'την γή στις 15 Αυγούστου του 2011.
    Ο δεύτερος κομήτης ανακαλύφθηκε τον Δεκέμβριο του 2010 από τον Ρώσσο αστρονόμο Λεωνίδα Ελενίν και φέρει το όνομα του. Η τροχιά του είναι μακρά περιοδική, ενώ η διάμετρος του είναι περίπου 3-4χλμ και τον Σεπτέμβριο του 2011 θα περάσει δίπλα απο τον Ήλιο 72.000.000χλμ περίπου όσο η μισή απόσταση μεταξύ του πλανήτη μας και του Ήλιου. Ενώ όταν περάσει απ΄την γη στις 16 Οκτωβρίου του 2011 θα είναι μόλις 34.000.000χλμ.
    Είναι δυνατόν αυτοί οι 2 κομήτες να είναι τα 2 αδέρφια που αναφέρονται στην προφητεία των Χοπι;
    Υποθετικά αν δεχόμασταν πως είναι, τότε θα περιμένουμε την εμφάνιση του Μπλε Άστρου και την συντριβή της Ουράνιας πολιτείας στην Γη.. Με ότι συνεπάγεται.

    Πόλεμος το 2012. Δεν είναι email είναι δήλωση ΒΟΜΒΑ on camera που εγινε χτες-Βίντεο


    Πόλεμος το 2012. Δεν είναι email είναι δήλωση ΒΟΜΒΑ on camera που εγινε χτες-Βίντεο

    O Charles Nenner πρώην τεχνικός αναλυτής της Goldman Sachs ανέφερε στο.....
    Fox business network χθες ότι ο Dow jones θα κατεβεί στο επίπεδο των 5000 μονάδων και ότι έχει συμβουλέψει τους πελάτες του να αδειάσουν την αγορά .
    Οι δημοσιογράφοι David Asman και Elizabeth MacDonald έμειναν άφωνοι ακούγοντας ότι.... θα υπάρξει τέτοια πτώση από τις 12000 μονάδες και ότι αυτό θα γίνει λόγω του μεγάλου πολέμου που θα...ταρακουνήσει την υφήλιο στο τέλος του 2012.
    Κατοχικά Νέα






    Σημ.axinosp:Αγαπητέ Κάρολε με το μαύρο σκουφάκι, αντε και γαμήσου και εσύ και το σόι σου των τοκογλύφων, που θέλετε να αιματοκυλύσετε τον Πλανήτη το 2012 για χάρη του γαμημένου σας "Θεού" Γιαχβέ-Ιεχωβά-Τζεντάι. Δεν βάλατε μυαλό με το "χτύπημα" στην Ιαπωνία, περιμένετε και θα δείτε τι έχετε να πάθετε σε λίγες μέρες !!

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Οι Σκοπιανοί χτίζουν ομοίωμα της «Καμάρας» στα Σκόπια


    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Οι Σκοπιανοί χτίζουν ομοίωμα της «Καμάρας» στα Σκόπια


    Είχαμε ασφαλείς πληροφορίες ότι στα Σκόπια οικοδομούνται δημόσια κτίρια και μνημεία που να παραπέμπουν σε «μακεδονικό – βυζαντινό»πολιτισμό. Οι Σκοπιανοί, ως Σλάβοι και Βούλγαροι, δεν έχουν καμία σχέση με τον ελληνικό και ρωμαϊκό πολιτισμό που κυριάρχησε για αιώνες στην περιοχή. Αν και τα Σκόπια υπήρξαν ελληνική πόλη στο παρελθόν, κατά το μεσαίωνα και αργότερα, στερούνται μνημείων που να τους δίνουν το αλλυτρωτικό «χρώμα» που επιθυμούν οι τωρινοί τους κυβερνήτες. Έτσι, σκέφθηκαν,αφού δεν έχουμε μνημεία ας φτιάξουμε μερικά. Μνημεία και δημόσια κτίρια που να μας κάνουν να μοιάζουμε με Μακεδόνες, Ρωμαίους και Βυζαντινούς.


     ρεπόρτερ μας ξεκίνησε για τη σλαβοβουλγαρική πόλη με μια αποστολή. Να εντοπίσει τα οικοδομήματα και να τα φωτογραφίσει. Το πρώτο, σαν έφτασε, ήταν εύκολο. Η πόλη θυμίζει εργοτάξιο. Το δεύτερο ήταν σχετικά δύσκολο, γιατί οι φωτογραφίες απαγορεύονται. Ωστόσο, για τους ρεπόρτερ του tsantiri.gr τίποτα δεν είναι απαγορευτικό.
    Σας παρουσιάζουμε λοιπόν την «Καμάρα» των Σκοπίων, ένα δημιούργημα του… «μακεδονικού» πολιτισμού και άλλα ελληνότροπα μέγαρα που κατασκευάζουν. Ακολουθεί το email του απεσταλμένου μας:
    Η φωτογραφία αναπαριστά την Καμάρα στην Θεσσαλονίκη και ακριβώς δεξιά είναι η πλατεία των Σοπίων η κεντρική. Και ο δρόμος αυτός που δείχνει η φωτογραφία είναι ο κεντρικός δρόμος των Σκοπίων δίπλα ακριβώς από το μεγάλο Εμπορικό Κέντρο των Σκοπίων όπου μέσα σε αυτό υπάρχει και ένα κατάστημα σούπερ μάρκετ του Βερόπουλου.
    Στην πλατεία κατασκευάζουν και κτίρια με αρχαία ελληνική όψη από μπετόν αρχικά και μαρμαροκονιαμα στην συνέχεια ώστε οπτικά να μοιάζουν μαρμάρινα από πληροφορίες θα φτιάξουν τον Παρθενώνα των Σκοπίων και τα βυζαντινά της Θεσσαλονίκης. Απομένει να δούμε εάν θα χτίσουν και ομοίωμα του Λευκού Πύργου.
    Υ.Γ. [Για να γελάσουμε και λίγο...] Πληροφορίες που λένε ότι οι Σκοπιανοί, μετά την Καμάρα «μαϊμού», θα φτιάξουν μια σειρά από «μαϊμούδες» μνημεία, όπως έναν Λευκό Πύργο, μια Ακρόπολη, έναν πύργο του Άιφελ, ίσως και ένα Στόουνχεντζ και θα μετονομάσουν τα Σκόπια σε δημοκρατία της Ντίσνεϋλαντ, για να δηλώσουν υπερήφανοι και γνήσιοι απόγονοι του Γκούφι, του Μίκυ και -φυσικά- του Ντόλαντ Ντακ, ελέγχονται από τον απεσταλμένο μας…












    Με ‘πεφταστέρια’ υποδέχεται ο ουρανός τη Μεγάλη Εβδομάδα


    Με ‘πεφταστέρια’ υποδέχεται ο ουρανός τη Μεγάλη Εβδομάδα



    Με βροχή από «πεφταστέρια», τις Λυρίδες, θα συμμετάσχουν οι ουρανοί στα πάθη της Μεγάλης Εβδομάδας προσφέροντας την ευκαιρία στους ξενύχτηδες να τα παρατηρήσουν σε όλο το βόρειο ημισφαίριο και στην Ελλάδα με αποκορύφωμα το διάστημα από το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής 22 Απριλίου μέχρι τα χαράματα του Μεγάλου Σαββάτου 23 Απριλίου, εφόσον φυσικά οι καιρικές [...]
    Με βροχή από «πεφταστέρια», τις Λυρίδες, θα συμμετάσχουν οι ουρανοί στα πάθη της Μεγάλης Εβδομάδας προσφέροντας την ευκαιρία στους ξενύχτηδες να τα παρατηρήσουν σε όλο το βόρειο ημισφαίριο και στην Ελλάδα με αποκορύφωμα το διάστημα από το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής 22 Απριλίου μέχρι τα χαράματα του Μεγάλου Σαββάτου 23 Απριλίου, εφόσον φυσικά οι καιρικές συνθήκες δεν είναι απαγορευτικές.
     
    Επισημαίνεται πως μετά τα μέσα Ιανουαρίου και μέχρι τα μέσα Απριλίου οι διάττοντες αστέρες απουσιάζουν παντελώς, μέχρι να εμφανιστούν οι Λυρίδες την άνοιξη.
    Η βροχή των Λυρίδων, η οποία ποικίλει από κάθε χρόνο σε ένταση και δεν θεωρείται από τις πιο εντυπωσιακές του έτους, παρατηρείται συνήθως από τις 16 έως τις 25 Απριλίου και οφείλεται στη «διασταύρωση» της τροχιάς της Γης με τα απομεινάρια σωματιδίων σκόνης του κομήτη Θάτσερ (C/1861 G1).
    Η βροχή φαίνεται να προέρχεται από τον αστερισμό της Λύρας, από όπου έχει πάρει και το όνομά της, και κυρίως από τον αστέρα Βέγα (Άλφα Λύρας), ο οποίος είναι το πιο λαμπρό άστρο της Λύρας και το δεύτερο φωτεινότερο άστρο του νυχτερινού ουρανού του βορείου ημισφαιρίου.
    Οι Λυρίδες σποραδικά δημιουργούν «μπάλες φωτιάς», δηλαδή μετέωρα πιο φωτεινά και από τον πλανήτη Αφροδίτη. Καταγράφηκαν για πρώτη φορά το 687 πΧ από τους Κινέζους.
    Κατά καιρούς, αλλά όχι συχνά, δημιουργούν θεαματικά αποτελέσματα, όπως το 1803 (με 500 μετέωρα την ώρα) και, πιο πρόσφατα, το 1982 (μέχρι 100 μετέωρα ανά ώρα). Ορισμένοι αστρονόμοι εκτιμούν ότι η επόμενη θεαματική βροχή Λυρίδων θα λάβει χώρα το 2040-41.
    ΠΗΓΗ((http://www.promitheasblog.com/2011/04/blog-post_320.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+promitheasblog%2FNtqZ+%28%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%9C%CE%97%CE%98%CE%95%CE%91%CE%A3%29))

    Σκεπτικιστής και όχι απόλυτος …..


    Κάποιος φίλος αναγνώστης διαβάζοντας το ((Θα το δείτε και δεν θα το πιστεύετε... Η επίσημη ιστοσελίδα του Βατικανού βγαίνει πατώντας την διεύθυνση.....http://i.ixnp.com/images/v6.59/t.gif))πάτα εδώ http://anekshghtakaiapokryfa.blogspot.com/2011/04/part-2.html μου έγραψε τα παρακάτω ((Όσο μου αρέσει η σελίδα σου για τα θέματα που έχεις άλλο τόσο με χάλασε το σημερινό.

    κάποιος απλός γνωστης υπολογιστών γνωρίζει ότι μπορείς να κανεις ότι διεύθυνση θες με οποιο όνομα και να την βάλεις ως active link για άλλη σελίδα...
    μόλις την πατάς σε μεταφέρει εκεί...
    δεν χρειάζεσαι ούτε καν hacker για αυτό...απλά φαντασία για πιασάρικο όνομα στο link.

    οποτε το συμπέρασμα το δικό μου έχει ως αναλύω ποιο πάνω.
    όλα τα περί σατανά και διαβόλου (που παρεπιμπτόντως μονο με χριστιανισμό δεν έχει να κάνει αλλα με Ελληνική Θρησκεία-Αυτή η θρησκεία είναι ο διάβολος ου χριστιανισμού και οι Έλληνες γενικότερα)είναι απλά για να γράφουμε κάτι...σαν τα παραμυθια για παιδιά 6 ετών.

    την καλησπέρα μου)))

    Η γνώση είναι Δύναμη...η αμάθεια είναι Χριστιανισμός


    θέλοντας λοιπόν να πάρω θέση στην αναφορά του περί χριστιανισμού και Ελληνισμού  να τονίσω τα εξής. Ουδέποτε αυτή η σελίδα τάχτηκε και αφουγκράστηκε απόψεις που μοναδικό τους σκοπό έχουν την παραπληροφόρηση και τον αποπροσανατολισμό. Έχουμε μια αρχή που λέει ότι ο σκεπτικιστής δεν πρέπει να είναι απόλυτος και συγκεκριμένος αφού αποδεδειγμένα η αλήθεια αλλάζει κάθε ένα δευτερόλεπτο για ότι συμβαίνει γύρω σου. Εκτός βέβαια από χειροπιαστές αποδείξεις και γεγονότα που έχουν διαδραματιστεί και έχουν σημαδέψει τις ζωές όλων των παλαιοτέρων από εμάς με προέκταση ίσως και εμάς τους ίδιους. Το γεγονός ότι στο διαδίκτυο κυκλοφορούν μπαρούφες και ά
    σκοπες αναρτήσεις  για να γεμίζουν οι σελίδες κάποιων Blogs δεν έχει να κάνει με το ότι κάποια θέματα χρίζουν όντως ιδιαίτερη παρατήρηση και έρευνα . Δεν μπορώ όμως να καταλάβω το σημείο((όλα τα περί σατανά και διαβόλου (που παρεπιμπτόντως μονο με χριστιανισμό δεν έχει να κάνει αλλα με Ελληνική Θρησκεία-Αυτή η θρησκεία είναι ο διάβολος ου χριστιανισμού και οι Έλληνες γενικότερα)είναι απλά για να γράφουμε κάτι...σαν τα παραμυθια για παιδιά 6 ετών.)) .Είναι αυτονόητο ότι μπερδεύεις τον χριστιανισμό που καλώς η κακώς δεν πιστεύεις ,με τον Ελληνισμό που αποδεδειγμένα  ποιο ένδοξος  λαός δεν υπάρχει σε όλα  τα μήκη και πλάτη τούτης εδώ της γης .Το τι πιστεύει λοιπόν αγαπητέ μου φίλε ο κάθε  λογής άνθρωπος είναι εκείνα τα βιώματα τα παιδικά του, που ίσως μεγαλώνοντας ,διαβάζοντας και ερευνώντας τα επεκτείνει η τα απορρίπτει . Είναι δεδομένα που έχουν αποθηκευτεί στον σκληρό δίσκο του εγκεφάλου του((βουδιστές –χριστιανοί –μουσουλμάνοι ))και πάει λέγοντας, μα η αλήθεια κρύβεται κάπου ανάμεσα. Κάπου που να μην μπορεί το μυαλό μας να δεχτεί την πλήρη αλήθεια. Η έρευνα και η γνώση πολλές φορές είναι ένα μηδενικό μπροστά  στην πίστη και στην αφοσίωση, άλλες φορές πάλι μεγάλοι γνώστες και μύστες κατέρριψαν θρησκείες μέσα σε λίγα λεπτά. Τίποτα δεν είναι τυχαίο και τίποτα  δεδομένο. Μπορείς να απορρίπτεις όσα γράφονται σε τούτη εδώ την σελίδα μα  στατιστικά δεν είσαι  100% σίγουρος για αυτά που έχεις σαν βιώματα από παιδί . Κάποιος είπε(((από όσα βλέπεις πίστευε τα μισά, και από όσα ακούς τίποτα))).Πάντως οι απόψεις και ιδιαίτερα οι καυστικές όπως και η δική σου είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για έρευνα ….

    ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ……ΣΕΡΑΦΙΝΟ…

    Σώστε τον πλανήτη, κάνοντας λιγότερα - ή και καθόλου- παιδιά», λέει παρουσιαστής του BBC. Προτείνει φορολογικές ελαφρύνσεις για μικρές οικογένειες


    Σώστε τον πλανήτη, κάνοντας λιγότερα - ή και καθόλου- παιδιά», λέει παρουσιαστής του BBC. Προτείνει φορολογικές ελαφρύνσεις για μικρές οικογένειες


    «Όλοι τρώμε τρόφιμα, αναπνέουμε αέρα και απαιτούμε χώρο, και όσο περισσότεροι από εμάς υπάρχουν, τόσο λιγότερα αγαθά υπάρχουν για τους άλλους ανθρώπους και, φυσικά, για τα ζώα", Chris Packham.

    Από Daily Mail / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
    Ο παρουσιαστής του Wildlife του BBC, Chris Packhamπροειδοποιεί ότι ο μόνος τρόπος για να προστατεύσουμε το μέλλον του πλανήτη είναι η επιβράδυνση της αύξησης του πληθυσμού.
    Ο παρουσιαστής πρότεινε να προσφέρουν στους Βρετανούςφορολογικές ελαφρύνσεις για να τους ενθαρρύνουν να έχουν μικρότερες οικογένειες.
    Είναι υπέρμαχος της αμφιλεγόμενης πολιτικής του ενός παιδιού της Κίνας, η στα ζευγάρια ‘που συμμορφώνονται’ με τον κανόνα δίνει εφάπαξ συνταξιοδότηση.
    Αλλά δεν προχώρησε να προτείνει οι άνθρωποι που θα κάνουν πάρα πολλά παιδιά να τιμωρούνται.
    Ο 49χρονος Packham, ο οποίος δεν έχει παιδιά δικά του, είπε στο Radio Times "Έως το 2020, θα υπάρξουν 70 εκατομμύρια άνθρωποι στη Βρετανία. Ας το παραδεχτούμεότι είναι πάραπολλοί».
    Και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει νόημα να φωνάζουμε για το μέλλον του πάντα, της πολικής αρκούδας και της τίγρης όταν δεν αντιμετωπίζουμε το ένα και μοναδικό παράγοντα που ασκεί τη μεγαλύτερη πίεση στο οικοσύστημα από οποιονδήποτε άλλο - δηλαδή το συνεχώς αυξανόμενο μέγεθος του πληθυσμού του πλανήτη».
    Ο Packham πρότεινε στα ζευγάρια να προσφέρεται ένα οικονομικό κίνητρο ως «καρότο», για να πεισθούν να έχουν λιγότερα - ή καθόλου - παιδιά.
    Είπε: «Θα ήθελα να τους προσφέρουν φορολογικές ελαφρύνσεις εφόσον έχουν μικρές οικογένειες: δηλαδή, το 10 τοις εκατό από το φόρο που πληρώνετε, εάν αποφασίσετε να μείνετε μόνο στο ένα παιδί. Και ένα ακόμα μεγαλύτερο οικονομικό κίνητρο, αν επιλέξετε να μην έχει καθόλου οικογένεια.
    «Αντιδρώ στον τρόπο, για παράδειγμα, που οι άνθρωποι έχουν δύο παιδιά με ένα σύντροφο, μετά χωρίζουν και έχουν δύο με την επόμενη σύντροφό τους, ακριβώς για να ανέβει το σκορ.
    «Γεγονός είναι, όλοι τρώνε φαγητό, αναπνέουν αέρα και απαιτούν χώρο, και όσοι περισσότεροι από εμάς υπάρχουν, τόσο λιγότερα αγαθά υπάρχουν για τους άλλους ανθρώπους και, φυσικά, για τα ζώα."
    Αν και ο Packham δεν έχει παιδιά δικά του, βοηθά μία πρώην-φίλη του να μεγαλώσει την 16χρονη κόρη της.
    Λέει: «Το θεωρώ ένα από τα μεγάλα προνόμια της ζωής μου το να διαδραματίσω ένα ρόλο στην ανατροφή της, και θα έριχνα ευχαρίστως τον εαυτό μου μπροστά από ένα τραίνο για να την προστατεύσω.
    «Δεν με ενοχλεί καθόλου που δεν μοιράζεται τα γονίδια μου.
    «Στην πραγματικότητα, εγώ δεν έχω – ούτε και είχα ποτέ - τυχόν επιθυμία να αναπαραγάγω τον εαυτό μου».
    Οι εμπειρογνώμονες έχουν προβλέψει ότι ο Βρετανικός πληθυσμός - ο οποίος είναι επί του παρόντος περίπου 62 εκατομμύρια - θα αυξηθεί σε 70 εκατομμύρια το 2029.
    Μια έκθεση από τη βιώσιμη ανάπτυξη της ομάδας Forum for the Future, δήλωσε ότι η Βρετανία θα κάνει αγώνα για να χειριστεί μια τέτοια αύξηση. Η αύξηση του πληθυσμού θα ήταν «καταστροφική» και θα έφερνε μεγάλη πίεση στα σχολεία, στη στέγαση, και στα νοσοκομεία καθώς και στους φυσικούς πόρους.
    Οι τρέχουσες τάσεις, δείχνουν μια πόλη του μεγέθους του Μπρίστολ να προστίθεται στον πληθυσμό της Βρετανίας κάθε χρόνο για τις επόμενες δύο δεκαετίες.