Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Το απάνθρωπο Ρωσικό πείραμα αϋπνίας [τι πραγματικά συνέβη]

Το απάνθρωπο Ρωσικό πείραμα αϋπνίας [τι πραγματικά συνέβη]

Μια συγκλονιστική ιστορία για το κρυφό πείραμα της Ρωσίας. Είναι πραγματικά απίστευτο το τι μπορεί να συμβεί στον ανθρώπινο εγκέφαλο..
Το απάνθρωπο Ρωσικό πείραμα αϋπνίας [τι πραγματικά συνέβη]
Ρώσοι ερευνητές στα τέλη της δεκαετίας του ’40 κράτησαν 5 άτομα άγρυπνα επί 15 μέρες χρησιμοποιώντας ένα αέριο που βρισκόταν ακόμα σε πειραματικό στάδιο. Κρατούνταν σε απομονωμένο περιβάλλον ώστε να ελέγχεται η συγκέντρωση του αερίου καθώς σε μεγάλες συγκεντρώσεις θα ήταν θανατηφόρο. Υπήρχαν επίσης μικρόφωνα, και μερικά μικρά παράθυρα από πολύ χοντρό γυαλί το οποίο σου επέτρεπε να βλέπεις μέσα στο δωμάτιο, αλλά να φαίνεται σαν καθρέφτης από μέσα (σαν τα δωμάτια ανάκρισης αλλά πολύ μικρότερα σε μέγεθος και στρογγυλά) για επιπλέον παρακολούθηση. Μέσα στο δωμάτιο υπήρχαν βιβλία, τρεχούμενο νερό, τουαλέτα, κρεβάτια και αρκετό φαγητό για να αντέξουν για μήνες.

Οι κρατούμενοι ήταν πολιτικοί κρατούμενοι που κρίθηκαν εχθροί του πολιτεύματος κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.


Όλα έβαιναν καλώς τις πρώτες 5 μέρες, και οι κρατούμενοι δεν διαμαρτύρονταν καθόλου. Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι τους υποσχέθηκαν ότι θα τους απελευθερώσουν αν έμειναν ξύπνιοι επί 30 μέρες συνεχόμενα. Οι συζητήσεις μεταξύ τους και δραστηριότητες τους παρακολουθόντουσαν συνεχώς και παρατηρήθηκε μία συνεχής συζήτηση περί τραυματικών εμπειριών που είχαν ζήσει στο παρελθόν και γενικότερα οι συζητήσεις τους άρχισαν να παίρνουν όλο και πιο σκοτεινή μορφή μετά από 4 μέρες.

Μετά από 5 μέρες άρχισαν να διαμαρτύρονται ότι συγκεκριμένα γεγονότα άρχισαν να τους δημιουργούν συμπτώματα παράνοιας. Σταμάτησαν να μιλάνε μεταξύ τους και άρχισαν να ψιθυρίζουν στα μικρόφωνα και στα μικρά παράθυρα-καθρέφτες. Περιέργως, πίστευαν ότι θα κερδίσουν την εύνοια των ερευνητών προδίδοντας τους συντρόφους-συγκρατούμενους τους. Στην αρχή οι ερευνητές νόμιζαν ότι αυτό οφειλόταν στο αέριο που ανέπνεαν για να μείνουν ξύπνιοι…

Μετά από 9 μέρες ένας από τους κρατουμένους άρχισε να ουρλιάζει. Περπάταγε πάνω-κάτω στο δωμάτιο και φώναζε με όλη του τη δύναμη επί 3 συνεχόμενες ώρες και τελικά μετά από τόση ώρα το μόνο που έβγαζε ήταν μικρά σκουξήματα. Είχε σκίσει τις φωνητικές του χορδές από την προσπάθεια. Το περίεργο της υπόθεσης ήταν η απραξία των άλλων κρατουμένων στο ουρλιαχτό του συντρόφου τους. Απλά συνέχισαν να ψιθυρίζουν στα μικρόφωνα έως ότου και άλλος ένας κρατουμένος άρχισε να ουρλίαζει ασταμάτητα. Οι υπόλοιποι κρατούμενοι απλά άρχισαν να σκίζουν τα βιβλία και να κολλάνε τις σελίδες στα παράθυρα. Κάποια στιγμή τα ουρλιαχτά σταμάτησαν. Όπως και τα ψιθυρίσματα στα μικρόφωνα.

Αφότου πέρασαν 3 ακόμα μέρες, οι ερευνητές έλεγχαν τα μικρόφωνα κάθε ώρα για να βεβαιωθούν ότι λειτουργούσαν αφού δεν πίστευαν ότι δεν μπορούσαν να λαμβάνουν τίποτα με 5 άτομα μέσα στο δωμάτιο. Το πρωί της 14ης μέρας οι ερευνητές έκαναν κάτι που δεν ήθελαν να κάνουν μόλις σχεδίασαν το πείραμα: Να χρησιμοποιήσουν την ενδοεπικοινωνία μέσα στο θάλαμο για να πάρουν κάποια αντίδραση από τους κρατουμένους αφού φοβόντουσαν για την κατάστασή τους. Ανακοίνωσαν ότι θα ανοίξουν τον θάλαμο για να ελέγξουν τα μικρόφωνα και τους διέταξαν να ξαπλώσουν στο πάτωμα αλλιώς θα τους πυροβολούσαν. Αν συνεργάζονταν, θα απελευθέρωναν έναν. (έτσι τους είπαν τουλάχιστον)

Το απάνθρωπο Ρωσικό πείραμα αϋπνίας [τι πραγματικά συνέβη]Προς έκπληξή τους άκουσαν από τα μικρόφωνα: “Δεν θέλουμε να μας ελευθερώσετε”
Οι ερευνητές και οι στρατιωτικοί που χρηματοδοτούσαν το πείραμα άρχισαν να συζητάνε για το αν θα ανοίξουν τον θάλαμο ή όχι. Τελικά αποφάσισαν να τον ανοίξουν τα μεσάνυχτα της 15ης μέρας.

Ο θάλαμος γέμισε αρχικά με καθαρό αέρα και το ειδικό αέριο έφυγε και αμέσως φωνές άρχισαν να ικετεύουν να βάλουν πάλι το αέριο. Ο θάλαμος ανοίχτηκε και στρατιώτες στάλθηκαν μέσα να φέρουν τους κρατουμένους. Κρατούμενοι και στρατιώτες άρχισαν να ουρλιάζουν. 4 από τους 5 κρατουμένους ζόυσαν, αν και η κατάσταση τους μόνο ζωντανή δεν μπορούσε να θεωρηθεί.

Τα τρόφιμα μετά την 5η μέρα δεν είχαν αγγιχτεί. Υπήρχαν κομμάτια κρέατος από τα πόδια του νεκρού κρατουμένου χωμένα στη σχάρα στο πάτωμα που υπήρχε για να φεύγει το νερό, με αποτέλεσμα να έχει συσσωρευτεί μια μικρή στάθμη νερού και αίματος κάτω. Οι 4 “επιζώντες” είχαν σκισμένο δέρμα και μύες παντού. Τα κατεστραμένα τους δάχτυλα έδειχναν ότι τα τραύματα είχαν γίνει με τα χέρια και όχι με τα δόντια, ενώ κατάλαβαν ότι τα περισσότερα τα είχε κάνει ο καθένας στον εαυτό του και όχι μεταξύ τους.

Όλα τα όργανα στην κοιλιακή χώρα των κρατουμένων είχαν βγει. Τα πνευμόνια. η καρδιά και το διάφραγμα είχαν μείνει στη θέση τους το περισσότερο δέρμα στον θώρακα είχε βγει, με αποτέλεσμα να φαίνονται τα πνευμόνια καθαρά. Τα όργανα που είχαν βγάλει ήταν ανέπαφα κάτω. Τα στομάχια τους έκαναν κανονικά πέψη, όχι φαγητό βέβαια, αλλά μέρη του ίδιου τους του σώματος που είχαν φάει πριν.

Οι περισσότεροι Ρώσοι στρατιώτες ήταν στις ειδικές δυνάμεις αλλά αρνιόντουσαν να ξαναμπούν μέσα να βγάλουν τους κρατουμένους. Ούρλιαζαν να κλείσουν το θάλαμο και να ξαναβάλουν το αέριο για να μην τους πάρει ο ύπνος.

Οι κρατούμενοι αντιστάθηκαν σθεναρά στους στρατιώτες που προσπάθησαν να τους βγάλουν από το θάλαμο. Ένας στρατιώτης πέθανε αφού του έσκισαν την καρωτίδα και ενός άλλου του έβγαλαν τους όρχεις με τα δόντια. Άλλοι 5 στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους τις επόμενες μέρες, όχι από τράυματα, αλλά επειδή αυτοκτόνησαν.

Μέσα στο χαμό ο σπλήνας ενός κρατουμένου έπαθε ρήξη και άρχισε να αιμορραγεί ακατάπαυστα. Οι ερευνητές προσπάθησαν να τον ναρκώσουν αλλά αυτό αποδείχτηκε αδύνατον. Του έδωσαν την δεκαπλάσια δόση μορφίνης από την κανονική αλλά αυτός ακόμα πάλευε σαν τρελλός σπάζοντας τα πλευρά και το χέρι ενός γιατρού. Η καρδιά του δούλεψε για μερικά λεπτά, και σε όλη τη διάρκεια φώναζε συνέχεια “Και άλλο” ενώ σιγά-σιγά έμεινε σιωπηλός.

Οι υπόλοιποι 3 μεταφέρθηκαν σε ιατρική μονάδα, οι 2 εκ των οποίων που είχαν τις χορδές τους ανέπαφες, το μόνο που ζητούσαν ήταν και άλλο αέριο για να κρατηθούν ξύπνιοι.

Ένας κρατούμενος που βρισκόταν στην χειρότερη κατάσταση, εισήχθη στο χειρουργείο για να του βάλουν τα όργανα πίσω στη θέση τους. Δεν μπορούσαν όμως με τίποτα να του κάνουν αναισθησία όσο και αν προσπαθούσαν. Όταν προσπάθησαν να του δώσουν αναισθητικό αέριο πάλεψε σαν τρελός σκίζοντας τα δερμάτινα λουριά που τον κρατούσαν στο κρεβάτι και πέταξε κάτω τους πιο δυνατούς στρατιώτες που τον κράταγαν. Όταν του έδωσαν μεγαλύτερη δώση αναισθητικού, τα βλέφαρά του έκλεισαν σιγά-σιγά και η καρδιά του αμέσως σταμάτησε. Στην νεκροψία φάνηκε ότι το αίμα του είχε τριπλάσια συγκέντρωση οξυγόνου από το κανονικό. Έιχε σπάσει 9 κόκκαλα στην προσπάθειά του να μην τον ναρκώσουν και είχε σκίσει τους περισσότερους μύς γύρω τους.

Ο άλλος κρατούμενος, ήταν ο πρώτος που είχε αρχίσει να ουρλίαζει. Οι χορδές του είχαν σκιστεί και όταν επιχείρησαν να τον ναρκώσουν, αρνείτο να δεχθεί το αναισθητικό. Όταν ένας γιατρός του πρότεινε να γίνει το χειρουργείο χωρίς αναισθησία συμφώνησε με ένα νεύμα. Καθ’όλη τη διάρκεια της 6ωρης επέμβασης για να βάλουν οι γιατροί τα όργανά του στη θέση τους δεν αντέδρασε καθόλου ενώ μία έντρομη νοσοκόμα ανέφερε ότι όταν τα μάτια της συναντιόντουσαν με του κρατούμενου, αυτός της χαμογελούσε.

Έγινε το ίδιο χειρουργείο στους υπόλοιπους 2 κρατουμένους χωρίς αναισθησία. Όμως αυτούς χρειάστηκε να τους παραλύσουν. Οι χειρούργοι αδυνατούσαν να κάνουν τη δουλεία τους αφού οι ασθενείς γελούσαν καθ’όλη τη διάρκεια της διαδικασίας και τους ακολουθούσαν με τα μάτια. Όταν μιλούσαν, απλά ζήταγαν και άλλο από το αέριο που τους κράταγε ξύπνιους. Όταν τους ρώταγαν γιατί έβγαλαν τα όργανά τους από μέσα τους, και γιατί ήθελαν και άλλο αέριο έπαιρναν μόνο μιά απάντηση: “Πρέπει να μείνω ξύπνιος”

Οι 3 επιζήσαντες κρατούμενοι αποφασίστηκε να τοποθετηθούν πάλι σιγά-σιγά πίσω στο θάλαμο παρά τις αντιρρήσεις των ερευνητών που ήθελαν να προχωρήσουν σε ευθανασία. Όμως οι ανώτεροι αξιωματούχοι επέμεναν να συνεχιστεί το πείραμα για να δουν τη συνέχεια.

Πριν μπουν στο θάλαμο συνδέθηκαν με ηλεκτροεγκεφαλογράφημα. Προς μεγάλη έκπληξη όλων, μόλις τους είπαν ότι θα τους βάλουν στο θάλαμο, σταμάτησαν να παλεύουν. Ενώ ήταν έξω, προσπαθούσαν με νύχια και με δόντια να μείνουν ξύπνιοι. Ένας μουρμούραγε, ένας άλλος έσφιγγε συνέχεια τους μυς των ποδιών του ενώ ένας άλλος ανοιγόκλεινε τα μάτια του πολύ γρήγορα. Το ηλεκτροεγκεφαλογράφημα έδειχνε απίστευτα αποτελέσματα μόλις συνδέθηκε στον πρώτο κρατούμενο, καθώς τα κύματα του εγκεφάλου του ήταν κανονικά την περισσότερη ώρα, αλλά μετά από λίγη ώρα έσβηναν χωρίς λόγο και “ξαναζωντάνευαν” έτσι απλά. Σαν να νέκρωνε ο εγκέφαλος για λίγα δευτερόλεπτα και μετά να ξαναέμπαινε σε λειτουργία. Τελικά, τα μάτια του έκλεισαν, τα κύματα άλλαξαν σε αυτά του βαθύ ύπνου, και η καρδιά του σταμάτησε.
Ο άλλος κρατούμενος ούρλιαζε να ξαναμπεί στον θάλαμο. Ο ανώτερος αξιωματούχος έδωσε εντολή να μπουν οι κρατούμενοι στο θάλαμο μαζί με 3 ερευνητές. Ένας από αυτόυς τους 3, αμέσως τράβηξε όπλο και πυροβόλησε εν ψυχρώ τον ανώτερό του, και μετά έστρεψε το όπλο στο μουγγό κρατούμενο και του φύτεψε και αυτού μιά σφαίρα στο κεφάλι. Φώναξε στον τελευταίο κρατούμενο ότι δεν θα μπει στο δωμάτιο με αυτόν, σκοτώνοντας και αυτόν με μιά σφαίρα στην καρδιά.

Το ηλεκτροεγκεφαλογράφημα σταμάτησε να λαμβάνει και ο κρατούμενος ψυθήρισε πρίν πεθάνει: «Τόσο κοντά στην ελευθερία»

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ!!![ΒΙΝΤΕΟ]

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ!!![ΒΙΝΤΕΟ]


Ο ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ


Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης

Και άλλοτε κάναμε λόγο, από τις στήλες της «Ε.Ω.», για μία πιθανή ανοικοδόμηση του ναού του Σολομώντα, στην Ιερουσαλήμ και στο μέρος όπου βρίσκεται σήμερα το ιερό για τον μουσουλμανικό κόσμο τέμενος του Ομάρ.


Συγκεκριμένα, στις 16 Φεβρουαρίου του 2012, γράφαμε μεταξύ άλλων τα κάτωι
«Σύμφωνα λοιπόν με μια αρκετά «παράξενη» κινητικότητα που παρατηρείται αυτή τη στιγμή στο Ισραήλ, όπου πηγαινοέρχονται ειδικοί «αρχαιολόγοι» (ή μήπως... πράκτορες καλυμμένοι υπό τη μορφή των «αρχαιολόγων»;), εκεί πέρα «κάτι» ετοιμάζεται... Κάτι το συγκλονιστικό, αφού όλα αυτά θα πρέπει να ιδωθούν και υπό το πρίσμα του ανελέητου αυτή τη στιγμή πολέμου που διεξάγεται στο παρασκήνιο των μυστικών υπηρεσιών και ομάδων, ο οποίος από μόνος του φανερώνει ότι απίστευτα γεγονότα μας περιμένουν! Και μάλιστα ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!...
          Ήδη λοιπόν διακινείται – γιατί άραγε ακριβώς τώρα; - το εξής σενάριο: ότι ο Ναός του Σολομώντα... έχει ήδη ανοικοδομηθεί!!! Αυτό το απίστευτο νέο που μας ήρθε από «ειδική» πηγή βασίζεται πάνω στον ισχυρισμό ότι, με δεδομένη τη φοβερή αστάθεια στην οποία βρίσκεται σήμερα ο κόσμος (όπου όλοι πια βλέπουν ότι έρχονται τρομακτικές αλλαγές...), έχει πλέον πλησιάσει ο καιρός της εμφάνισης του Βασιλιά των Ιουδαίων! Αυτού δηλ. που θα κυβερνήσει τον πλανήτη, δοξάζοντας το εβραϊκό έθνος, τον «εκλεκτό λαό» του Κυρίου... Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, και επειδή «μερικοί»... βιάζονται (!), χτίστηκε με απόλυτη μυστικότητα ο Ναός αυτός, στα υπόγεια της Ιερουσαλήμ και, επομένως, αναμένεται η ανατίναξη του τεμένους του Ομάρ (με αφορμή τον πόλεμο Ιράν-Ισραήλ που θα ξεσπάσει φέτος) και η ανόρθωση του Ναού του Σολομώντα στο ιστορικό του μέρος! Κάτι που ΤΩΡΑ θα το επιτρέψει ο Κύριος, εφόσον – λέει η πληροφόρησή μας – έρχεται πια η Μεγάλη Στιγμή»...
          Επίσης, στις 28 Φεβρουαρίου του 2012, σε άλλο πρωτοσέλιδο κείμενό μας στην «Ε.Ω.», γινόταν λόγος για τις ρίζες του τεκτονισμού, που εντοπίζονται στον ναό ακριβώς του Σολομώντα, και άλλωστε ο ίδιος ο τεκτονισμός έχει ως βασικό του στόχο την αλληγορική ανοικοδόμηση του ναού αυτού! Όλα αυτά έδειχναν ασφαλώς ότι το θέμα της ανακατασκευής και ανέγερσης του ναού του Σολομώντα στο ίδιο ακριβώς μέρος όπου και βρισκόταν μέχρι την καταστροφή του από τους Ρωμαίους το 70 μ.Χ. έχει και πάλι τεθεί επί τάπητος, κάτι που συνδέεται μετά βεβαιότητας άμεσα και με τις σημερινές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή...
          Στο σημερινό φύλλο της «Ε.Ω.» θα παραθέσουμε σε παγκόσμια αποκλειστικότητα τα όσα είπε για το θέμα σε «κλειστό κύκλο» ένας Εβραίος σιωνιστής. Όπως υποσχεθήκαμε στην «πηγή» μας (και εμείς τηρούμε πάντοτε τις υποσχέσεις μας!), δημοσιεύουμε την άποψη του Εβραίου σιωνιστή εντελώς ασχολίαστη από τη δική μας πλευρά. Αρκεί μόνο να σημειώσουμε για μια φορά ακόμη την άποψή μας για τον σιωνισμό: ο σιωνισμός είναι ο ιουδαϊκός εθνικισμός, συνεπώς είναι φορέας μίσους κατά των ξένων και έντονα ρατσιστικός! Μάλιστα, σε συνθήκες ανόδου του κράτους του Ισραήλ και επικράτησης εκεί ακροδεξιών κύκλων, μετατρέπεται σε ιμπεριαλισμό της Ανατολικής Μεσογείου με βασικούς μάλιστα στόχους του να εντάξει σε ένα «Μεγάλο Ισραήλ» την Κύπρο και την Κρήτη... Ας μην ξεχνούμε τη δολοφονία του φιλειρηνικού Ισραηλινού πρωθυπουργού Ιτσχάκ Ράμπιν τον Νοέμβριο του 1995 από φανατικό σιωνιστή, ακριβώς για να μην βρεθεί λύση στο «Μεσανατολικό» πρόβλημα.
Παραθέτουμε στη συνέχεια τη γνώμη του Εβραίου σιωνιστή, όπως αυτή μας παραδόθηκε από τον πληροφοριοδότη μας και χωρίς προσθαφαιρέσεις ούτε και σχόλια δικά μας:
«Το Μεγάλο Ισραήλ είναι προαπαιτούμενο της σωτηρίας του ανθρώπου! Είναι ανάγκη κάτω από τον αληθινό Θεό-Γιαχβέ να υποταχθεί κάθε βέβηλο έθνος, οι εθνικοί... Το Μεγάλο Ισραήλ εμποδίζουν με κάθε τρόπο οι λαοί που μας έστειλε προς παραδειγματισμό για να μας ταλαιπωρούν ο Θεός-Γιαχβέ. Αυτούς τους λαούς το Μεγάλο Ισραήλ είναι γραμμένο, πως θα νικήσει και θα φέρει στον ορθό δρόμο της φανέρωσης του αληθινού Θεού-Γιαχβέ.
Θα δείξει ο αληθινός Θεός-Γιαχβέ το θαύμα του! Θα χτίσει σε κλάσματα του δευτερολέπτου τον ναό μας, αυτόν τον ίδιο που έχτισε κάποτε ο μεγάλος βασιλιάς του Ισραήλ, ο Σολομών! Από τον ουρανό θα κατέλθει ο ναός και θα εγκατασταθεί έτοιμος, σαν τα παλιά χρόνια, εκεί που είναι πάντα η θέση του. Στο κέντρο της ιερής μας πόλης, της Ιερουσαλήμ, πρωτεύουσας του Μεγάλου πνευματικού Ισραήλ.

Οι εθνικοί και οι βέβηλοι λαοί θα τρομάξουν και θα σπρώξουν κάτω τα είδωλα! Θα ηττηθούν και θα παραδεχθούν αυτή την ήττα οι ηγέτες τους. Δεν υπάρχει άλλος λαός από τον εκλεκτό του Θεού-Γιαχβέ! Και δεν υπάρχει άλλος αληθινός Θεός παρά ο αληθινός Θεός του 
Ισραήλ! Το Μεγάλο Ισραήλ είναι η πνευματική απεικόνιση του Θεού-Γιαχβέ στο δημιούργημα του κόσμου του»... 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!!!
Ομιλία μασόνων 33 βαθμού αποκαλύπτουν την πνευματική ένωση με τις θεότητες στον Σκοτικό τύπο,λατρεύοντας κρυφά τον Μπαφομέτ (ΣΑΤΑΝΆ) ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ. Ο ιδρυτής της εκκλησίας του ΣΑΤΑΝΆ ΛΑΒΕΥ αποκαλύπτει ότι έδωσαν τις τελετές στους Ναίτες Ιππότες. Ο μασόνος 33 Μanly Hall αποκαλύπτει ότι οι ενέργειες του Εωσφόρου είναι στα χέρια του..Mασόνοι και ροδόσταυροι αποκαλύπτουν οτι επικαλούνται πνευματικές οντότητες (ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ).

Στοιχεία σατανισμού σε Εβραίους, Οι πολιτικοί κάνουν σατανικές τελετές σε μασονικές εκδηλώσεις. Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΛΥΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ-ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Bohemian Grove.


Ραββίνοι μιλούν για την προετοιμασία χτισίματος του Ναού του Σολομώντα και παρουσιάζουν τα σχέδια και τις μακέτες του ναού καθώς και την στολή και το στέμμα του Αντιχρίστου.

http://volcanotimes.blogspot.gr/

http://elladapoyantisteketai.blogspot.gr/

Ελευθερη σκεψη

ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ NESARA

ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ NESARA

Απομαγνητοφώνηση & Επιμέλεια: ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

       N.E.S.A.R.A


Περισσότερες πληροφορίες για τις διατάξεις του νόμου N.E.S.A.R.A. (National Economic Stabilization And Reformation Act) θα βρείτε στις απομαγνητοφωνημένες ομιλίες στα αρχεία όλων των ομάδων του Αρτέμη Σώρρα και της Ε.Ν.D. στο διαδίκτυο καθώς και όλες τις ομιλίες.
ΝΟΜΟΣ ΝΕΣΑΡΑ - ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
N.E.S.A.R.A. (National Economic Stabilization And Reformation Act)
https://www.facebook.com/groups/olixnos/permalink/462286870537364/


Ο ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΗΣ

Όλες οι διατάξεις του νόμου έχουν ψηφιστεί από το Κογκρέσο των Η.Π.Α. από τις 9 Μαρτίου του 2000. Ο Πρόεδρος Κλίντον αρχικά αρνήθηκε να υπογράψει το νόμο αυτό ως ότου 4 στρατηγοί μπήκαν στο γραφείο του στο oval office και με πολύ συνοπτικές διαδικασίες ανάγκασαν τον Πρόεδρο Κλίντον να υπογράψει την εγκυρώτητα του νόμου ΝΕΣΑΡΑ στις 10/10/2000.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ - ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΠΥΡΓΩΝ & ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ N.E.S.A.R.A.

Επειδή οι αλλαγές που προβλέπει αυτός ο νόμος θεωρήθηκαν επαναστατικές, ήταν αδύνατο να εφαρμοστεί με ταχύ ρυθμό. Άρχισαν σιγά σιγά να εφαρμόζονται και η μεγάλη αλλαγή που ήταν η δημιουργία νέας Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ θα γινόταν την 11η Σεπτεμβρίου του 2001 στις 10 το πρωϊ. Καταλαβαίνετε γιατί δεν έγινε αυτό. Στις 9 το πρωϊ έπεσαν οι δίδυμοι πύργοι "εντελώς" συμπτωματικά. Με την νέα Κεντρική Τράπεζα δεν θα είχαν σχέση οι Ρόθτσάϊλντ και οι τραπεζίτες-επιβήτορες. Με την πτώση των δίδυμων πύργων καταστράφηκαν όλα τα λογισμικά που είχαν εγκατασταθεί στον βόρειο πύργο στόν 1ο & 2ο όροφο. Έτσι αναβλήθηκε η εφαρμογή του νόμου ΝΕΣΑΡΑ και ξεκίνησαν πάλι απ'την αρχή να φτιάχνουν το σύστημα.

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

1) Μηδενίζονται όλα τα χρέη που έχουν σχέση με πιστωτικές κάρτες διότι είναι παράνομη και καταχρηστική η επιβολή τόκων.

2) Καταργείται ο φόρος εισοδήματος.

3) Κλείνει η εφορία των ΗΠΑ. Μεταφέρεται ως υπηρεσία στο Υπουργείο Οικονομικών το οποίο θα είναι υπεύθυνο για τη συλλογή φόρου συναλλαγής.

4) Επιβολή φόρου (ΦΠΑ) 14% σε όλα τα νέα προϊόντα. Όχι στα παλαιά.
Παράδειγμα: Εάν πουλήσετε το μεταχειρισμένο σας αυτοκίνητο δεν πληρώνετε φόρο. Δέν θεωρείτε εισόδημα. Εάν αγοράσετε καινούριο θα πληρώσετε φόρο 14%. Δέν θα υπάρχει άλλος φόρος εισοδήματος. Έχει υπολογιστεί από πολλά πανεπιστήμια ότι : Η επιβολή 14% φορολογίας σε όλες τις πωλήσεις νέων αγαθών είναι υπέρ αρκετό για να καλύψει τις λειτουργικές ανάγκες ενός κράτους.

5) Αυξάνονται όλες οι παροχές στους συνταξιούχους.

6) Καταργείται το Admiral Law ο νόμος που θέτει τις ΗΠΑ σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης δηλαδή σε εμπόλεμη κατάσταση. Επανέρχεται το Αστικό Δίκαιο.

7) Ενεργοποιείται το Amendment 13. Υπάρχει στις ΗΠΑ η αλλαγή του συντάγματος Νο 13 που λέει ότι: Απαγορεύεται ένας Αμερικανός πολίτης να φέρει τίτλο ευγενείας - Esquire. Όλοι οι τίτλοι που έχουν Αγγλική προέλευση απαγορεύονται στην Αμερικανική Επικράτεια. Αυτό προκάλεσε τον πόλεμο του 1879 οπότε εισέβαλε η Αγγλία στην Αμερική. Πήγε στην Ουάσινγκτον και κατέστρεψε τον Λευκό Οίκο και το Καπιτόλιο μέχρι τα θεμέλια. Έκαψε όλα τα αντίγραφα αυτής της συγκεκριμένης νομοθεσίας και μόνο το 1986 ανακαλύφθηκαν δύο αντίγραφα. Ένα σε μια μικρή πόλη της Μασαχουσέτης και ένα στο Αρκάνσας.

 Εντός 120 ημερών πρέπει να παραιτηθεί η βουλή, η Γερουσία καί ο πρόεδρος των ΗΠΑ και να διεξαχθούν εκλογές. Αυτό που ονομάζουμε μεταβατικός πρόεδρος έχει επιβληθεί στην Αμερική από τις 5 Δεκεμβρίου του 2012. Ο πραγματικός πρόεδρος των ΗΠΑ δέν είναι ο Μπαράκ Ομπάμα. Είναι ο John Andrew Boehner ο οποίος είναι ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων (House of Representatives). Επελέγει ως πρόσωπο όχι ως θεσμός. Ο Ομπάμα ζήτησε τη συγκατάθεση του John Andrew Boehner για την επίθεση στη Συρία επειδή δεν μπορούσε να κάνει κάτι ο ίδιος γιαυτό ζήτησε την απόφαση από την Βουλή των Αντιπροσώπων.

9) Ανώτατοι Δικαστές θα ελέγχουν την εκλογική διαδικασία και θα είναι εντεταλμένοι από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ. Στόχος είναι να σταματήσει η νόθευση των εκλογών στην Αμερική και όχι μόνο. Το ίδιο συμβαίνει και στην Ελλάδα, νοθεία από ορισμένα λογισμικά που υπακούουν στην Ν.Τ.Π. (Νέα Τάξη Πραγμάτων).

10) Δημιουργείται ένα νέο Υπουργείο Οικονομικών, νέο νόμισμα το οποίο θα βασίζετε στην ισοτιμία χρυσού, αργύρου, πλατίνα ή σε άλλα πολύτιμα μέταλλα. Αυτομάτως αποκλείεται η πτώχευση των ΗΠΑ την οπία υπέγραψε ο Πρόεδρος Franklin Roosevelt το 1933. Το νέο δολλάριο έχει ήδη εκτυπωθεί. Περιμένουν την κατάληλη στιγμή για να επιβληθεί το νέο νόμισμα.

11) Απαγορεύονται τα Πιστοποιητικά Γεννήσεως των Αμερικανών Πολιτών και κατ'επέκταση όλων των πολιτών του πλανήτη να χρησιμοποιούνται σαν χρηματοοικονομικά παράγωγα, για να παράγουν πλούτο στούς τραπεζίτες στα διάφορα χρηματιστήρια.

12) Δημιουργείται νέα κεντρική τράπεζα η οποία υπάγεται στην δικαιοδοσία του Υπουργείου Οικονομικών και είναι σύμφωνη με το αρχικό σύνταγμα των ΗΠΑ.

13) Κλείνει η Κεντρική Τράπεζα που ονομάζεται Federal Reserve και πτωχεύει οριστικώς. Κάτα τη διάρκεια που θα υπάρξει μεταβατική περίοδος η Federal Reserve θα επιτραπεί να λειτουργεί παράλληλα με την νέα Κεντρική Τράπεζα για ένα χρόνο με σκοπό να υπάρξει ομαλή μετάβαση τόσο στο νέο νόμισμα όσο και στην κανονική χρηματοδότηση των τραπεζών.

14) Επαναφορά τις μυστικότητας των ιδιωτικών καταθέσεων που σημαίνει ότι: Εγώ ως σύστημα εφ'όσον δεν μπορώ να ελέγξω τη νομιμότητά σου δεν μπορώ να σε καταδικάσω σαν κλέφτη εξ'ορισμού.

15) Επαναφορά της συνταγματικής νομιμότητας. Απαγόρευση σε δικαστές, νομικούς , δικηγόρους κλπ να δικάζουν σύμφωνα με το Αγγλικό δίκαιο.

16) Απαγορεύεται οποιαδήποτε επιθετική πολιτική, οποιαδήποτε επίθεση η πολεμική αναμέτρηση με οποιοδήποτε κράτος σε όλο τον κόσμο.

17) Επιβάλεται Ειρήνη σε όλα τα έθνη.

18) Τα χρήματα που χρειάζεται η ανθρωπότητα για να έρθει το βιωτικό της επίπεδο σε ένα σταθερό σημείο, αυτομάτως πιστώνονται από το παγκόσμιο καταπίστευμα.

19) Ενεργοποιούνται 6000 πατέντες με τεχνολογίες οι οποίες είναι μυστικές και κρυμένες και ουσιαστικά απελευθερώνουν το ανθρώπινο γένος. Παραδείγματα: Η ελεύθερη ενέργεια είναι προσβάσιμη από όλους από οποιοδήποτε γεωφυσικό σημείο της γής. Η θεραπεία των περισσότερων ασθενειών με τη χρήση συντονισμένων υπερήχων ή υποήχων. Δύο πατέντες πολύ σημαντικές για την ανθρωπότητα.

Απόσπασμα απομαγνητοφώνησης από την Ομιλία του Δόκτρος Λαμπράκη - Προέδρου της Ε.Ν.D. και του Κυρίου Βαλσαμάκη - Εκπρόσωπος Τύπου της Ε.Ν.D. στην ομάδα Ε.Ν.D. Χανίων στις 04/09/2013.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4h5zIrfBq3s

Απομαγνητοφώνηση & Επιμέλεια: ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Περισσότερες πληροφορίες για τις διατάξεις του νόμου N.E.S.A.R.A. (National Economic Stabilization And Reformation Act) θα βρείτε στις απομαγνητοφωνημένες ομιλίες στα αρχεία όλων των ομάδων του Αρτέμη Σώρρα και της Ε.Ν.D. στο διαδίκτυο καθώς και όλες τις ομιλίες.


Αρτέμης Σώρρας


Dionysios Giannoutsos

ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ NESARA, ΝΑ ΓΙΑΤΙ 
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΟΣ ΤΙΜΗΣ Η ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ - EI E.N.D.
ΤΑ 600 δις ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ – EI E.N.D. ΠΛΕΟΝ, ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ 28-ΙΟΥΝ-2013 ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ 600 δις. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΦΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ.. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΩΦΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ..
ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ – EI E.N.D.:
Κατατέθηκε ΝΟΜΙΜΑ από τον οργανισμό ΕΙ-END, η πρόταση για την εκχώρηση Νόμιμης περιουσίας του, Χρεόγραφο/ Διεθνής Συναλλαγματικής (IBOE) που εκδίδεται από τον ίδιο έναντι νόμιμου χρέους του Αμερικάνικου Δημοσίου προς αυτόν, προς το Ελληνικό Δημόσιο για να χρησιμοποιηθεί ως αντασφάλεια για την παροχή δανείου στην Ελλάδα:
• Ποσό : $ 600.000.000.000 (Εξακόσια Δισεκατομμύρια Δολάρια) – USD,
• Επιτόκιο: 0, 5 % (υπό συζήτηση),
• Αποπληρωμή : από 50 μέχρι και 100 χρόνια (για όσα αποφασιστεί) με δικαίωμα συνολικής αποπληρωμής κάθε 5 έτη
«ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ» Αρτεμης Σωρρας - EI E.N.D.
Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΟΓΜΑ, ΚΟΜΜΑ Ή ΟΡΓΑΝΩΣΗ.
ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
Η σωτηρία δε θα έρθει από κανέναν από μηχανής θεό. Είναι επιτακτική ανάγκη η ενεργός συμμετοχή μας στην απελευθέρωση του έθνους. Ο Αρτέμης Σωρρας – EI E.N.D. μας έδωσαν τα όπλα εμείς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ..

TO PIRAMA KAI TA PIRAMATOZOA Toulatos and Angelatos oct 3