Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Aποψινός Τράγκας: Ήρθε ο κατακτητής να επισκεφθεί τα στρατόπεδα συγκέντρωσης… (vid)

Aποψινός Τράγκας: Ήρθε ο κατακτητής να επισκεφθεί τα στρατόπεδα συγκέντρωσης… (vid)
Ο Γ.Τράγκας ερμηνεύει την σημερινή επίσκεψης της Καγκελαρίου της Γερμανίας με τον δικό του καυστικό τρόπο. Δείτε το βίντεο…

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ...


ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ...


Δρ. Αθανάσιος Δρούγος  

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΥΡΙΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ / Ο ΓΚΙΟΥΛ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΩΝ ΣΕΝΑΡΙΩΝ...ΕΝΩ Ο ΓΓ/ΟΗΕ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΚΤΗ ΣΥΝΕΧΗΣ ΗΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΠΥΡΩΝ.

1) ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΓΓ/ΟΗΕ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΣΗ.

2) ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΕ ΜΟΝΣ-ΝΑΠΟΛΙ-ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

3) ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.


4) ΣΥΝΕΧΗΣ TELECONFERENCE ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΣΤΑΥΡΙΔΗ /ΤΟΥ ΝΑΤΟ/ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΖΕΙΜΣ ΜΑΤΙΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΟΖΕΛ, ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

5) ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟ 6 ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ.

6) Ο ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΥΤΟΣ....ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΝΤΑΣΗ ΤΩΡΑ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ.

7) ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΤΑΡ-Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΓΑΛΛΙ
ΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ CIA ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ./ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΑΛΛΕΣ 4 ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

8) ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΔ/ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΝΑΤΟ...ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΙΡΑΝ-ΣΥΡΙΑ ΜΕ ΧΡΟΝΙΚΗ ΕΜΒΕΛΕΙΑ 6 ΜΗΝΩΝ!!!

9) ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΔΥΟ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ ΣΟΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.
 
10) ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΣΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝ....ΓΙΑΤΙ; ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ / ΔΕΝ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ...
 

Απόρρητα σχέδια ιπτάμενων δίσκων αποκαλύπτουν οι Η.Π.Α.


Απόρρητα σχέδια ιπτάμενων δίσκων αποκαλύπτουν οι Η.Π.Α.



Το Εθνικό Αρχείο των Ηνωμένων Πολιτειών δημοσίευσε για πρώτη φορά απόρρητα σχέδια ιπτάμενου δίσκου, ο οποίος είχε σχεδιαστεί τη δεκαετία του 1950 για την αμερικανική Πολεμική Αεροπορία. Το σκάφος εκείνο είχε ονομαστεί Project 1794.
Σύμφωνα με τα έγγραφα αυτά, που φέρουν ημερομηνία 1 Ιουνίου 1956, ο ιπτάμενος δίσκος είχε σχεδιαστεί για κάθετη απογείωση και προσγείωση και έπρεπε να αναπτύσσει ταχύτητα από τρεις έως τέσσερις αριθμούς Μαχ (από 3.200 έως 4.300 χλμ. την ώρα).
Το οριακό ύψος της πτήσης του δίσκου ξεπερνά τα 30 χλμ., ενώ η ακτίνα πτήσης φθάνει περίπου τα 1.800 χλμ. Για το σχεδιασμό του πρωτότυπου σκάφους σχεδιαζόταν να δαπανηθεί ενάμιση έως δύο έτη. Ο προϋπολογισμός του σχεδίου ήταν περίπου 3,17 εκατ. δολάρια. Με σημερινές τιμές πρόκειται περίπου για 26,6 εκατ. δολάρια.
Οι αιτίες της διακοπής του προγράμματος είναι άγνωστες.
Το ερώτημα που αυθόρμητα τίθεται είναι γιατί μας κατακλύζουν τον τελευταίο καιρό με ειδήσεις για U.F.O.; Γιατί ο Ο.Η.Ε. διαθέτει γραφείο πρέσβη για ενδεχόμενη επαφή με εξωγήινους (διαβάστε εδώ κιεδώ); Τι σενάριο σκαρώνεται;Απόρρητα σχέδια ιπτάμενων δίσκων αποκαλύπτουν οι Η.Π.Α.ΠΗΓΗ 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ....





ΘΥΜΗΣΟΥ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ....

Για να λυτρωθείς από καταστάσεις 

τουπαρελθόντος που σου έχουν προκαλέσει πόνο η δυσαρέσκεια χρειάζεται να μάθεις να συγχωρείς. Πρώτα χρειάζεται να συγχωρήσεις τους ανθρώπους που σου δημιούργησαν εμπόδια, πόνο και θλίψη στο παρελθόν. Μπορεί να είναι γονείς σου, κάποιοι φίλοι, συγγενείς, δάσκαλοι, η οποιοσδήποτε υπονόμευσε η πρόσβαλλε την αυτοπεποίθηση σου με οποιονδήποτε τρόπο.
Οσο τραυματική κι ήταν η εμπειρία για να σταματήσεις να σηκώνεις το βάρος της είναι απαραίτητο να συγχωρήσεις όλους αυτούς τους ανθρώπους. Δεν είναι το πιό εύκολο πράγμα αλλά είναι ουσιαστικής σημασίας για να σταματήσεις να αναπαράγεις τα ίδια πρότυπα ξανά και ξανά. Οταν δεν συγχωρείς το συναίσθημα αυτό του παλιού τραύματος είναι ζωντανό και επειδή το συναίσθημα αυτό όπως και το κάθε συναίσθημα θέλει να βγεί έξω και να εκφραστεί έλκει στη ζωή σου ξανά και ξανά τις ίδιες καταστάσεις που θρέφουν τη συναισθηματική σου σαβούρα. Οσο δεν συγχωρείς δε βλάπτεις κανέναν άλλο παρά μόνο τον εαυτό σου τον οποίο αναγκάζεις να ζει συνεχώς τις τραυματικές εμπειρίες του χθες. Μπορείς με πολλούς τρόπους να συγχωρήσεις γράφοντας για παράδειγμα ένα γράμμα, η κάνοντας ένα τηλεφώνημα, η μιλώντας πρόσωπο με πρόσωπο με το άτομο που σε πλήγωσε, κάνε ότι χρειαστεί γιατί είναι σημαντικό να τακτοποιήσεις αυτό το θέμα μέσα σου. Κάνε ότι χρειαστεί και μετά απελευθέρωσε το.

Επίσης είναι σημαντικό να συγχωρήσεις τον εαυτό σου, να πάψεις να τον κατηγορείς, να κάνεις αρνητικές σκέψεις και να νοιώθεις ενοχές. Αν μπορείς κάτι να αλλάξεις κάνε το σήμερα κιόλας διαφορετικά απελευθέρωσε τον εαυτό σου από αυτό το βάρος και σταμάτα να τον αδικείς. Εκανες το καλύτερο που μπορούσες σύμφωνα με τις γνώσεις που είχες. Το ίδιο ισχύει και για τους γονείς σου, για τους φίλους σου για όλους.

Γέμισε με αγάπη το χώρο που υπήρχε θυμός, θλίψη, ενοχές, φόβος και η αίσθηση ότι αδικήθηκες. Πάρε την απόφαση να απελευθερωθείς από τις δυσαρέσκειες του παρελθόντος σήμερα κιόλας και θα δεις σιγά σιγά τη ζωή σου να μεταμορφώνεται και να γίνεται απλά μαγική.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΚΙΟΤΗΔΕΣ......


Μας την φέραν οι βάρβαροι
μας πλακώσαν με δώρα
με χαντρούλες πολύχρωμες
και κουτιά κόκα κόλα
Μας την φέραν οι βάρβαροι
μας φλομώσαν στο ψέμα
μας τρελάναν στα πέναλτι
και δεν έχουμε τέρμα

Δεν μπορώ, δεν μπορώ
δεν μπορώ να τη βρω
με κομπιούτερ
και με κουμπάκια
New Wave, Jazz, Rock,
Sex, Drugs, Rock 'n' Roll
με τζατζίκι
και με σουβλάκια

Γερμανίδες τουρίστριες
που διψάνε για σπέρμα
Γιαπωνέζοι βρυκόλακες
με καλώδια στο αίμα
ξεχυθήκαν στο Σύνταγμα
από Δούρειο Ίππο
με καπνούς και με λέιζερ
και μας πιάσαν στον ύπνο.
Tzimhs Panoushs - Ax Eurwph! - YouTube


ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!! Δείτε πως πολιτικό αεροσκάφος πραγματοποιεί αδικαιολόγητες αλλαγές πορείας πάνω από την Τρίπολη!


ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!! Δείτε πως πολιτικό αεροσκάφος πραγματοποιεί αδικαιολόγητες αλλαγές πορείας πάνω από την Τρίπολη!

Δευτέρα 8/10/2012  Ωρα 12:45 μμ.
Πολιτικό αεροσκάφος, όπως φαίνεται απο το Flight Radar24 πραγματοποιεί "περίεργες" και...
ξαφνικές αλλαγές πορείες.  Λίγο πιο πριν άλλο αεροσκάφος της ίδιας εταιρείας, Transavia, πραγματοποιούσε παρόμοιες αλλαγές πορείας αλλά δεν προλάβαμε να το καταγράψουμε. 
Δείτε στην πρώτη φωτογραφία. 
Φαίνεται ξεκάθαρα η παράξενη αλλαγή πορείας ιδίως πάνω από τη Μεγαλόπολη. Στροφή περίπου 80(!) μοιρών για να πάει προς την Τρίπολη.
(κλικ στις φωτό για μεγένθυση)Εδώ δείτε σε zoom την αλλαγή πορείας πάνω ακριβώς από τη Μεγαλόπολη.


Δείτε τέλος την πλήρη διαδρομή διέγραψε..
Πέρασε πάνω από έξι (6)  !!! πρωτεύουσες νομών  (Σπάρτη, Τρίπολη, Πάτρα, Μεσολόγγι, Άρτα, Γιάννενα) και από πολλά άλλα μεγάλα αστικά κέντα όπως Μεγαλόπολη, Αγρίνιο) 

Μην ξεχάσουμε ότι και η σημερινή μέρα ήταν μια μέρα αεροψεκασμών!!

Εχω κι ένα ερώτημα κύριοι του ΓΕΑ, της Πολιτικής Αεροπορίας κλπ γνώστες....

Τα στοιχεία της πτήσης σας τα δίνουμε... μπορείτε να μας πείτε τι ακριβώς συνέβει; 
Να μας πείτε και για την πτήση της ίδιας εταιρείας που προηγήθηκε 30 λεπτά νωρίτερα και έκανε ακριβώς τα ίδια!!!

Αναμένουμε μια πειστική απάντηση.

«Κέντρο του σκότους» ονομάζουν την κοιτίδα του Φωτός τα αδηφάγα κτήνη…

«Κέντρο του σκότους» ονομάζουν την κοιτίδα του Φωτός τα αδηφάγα κτήνη…

9 Οκτωβρίου 1944, πριν από 68 χρόνια.
Οι Ναζί βομβαρδίζουν την Αθήνα (6 νεκροί και 22 τραυματίες) και στο Κορωπί της Αττικής εκτελούν 44 πατριώτες! 9 Οκτωβρίου 2012, η ηγέτιδα και καθοδηγήτρια της νεοφιλελεύθερης βαρβαρότητας στην Ευρώπη, Α.Μέρκελ, επισκέπτεται την Ελλάδα για να
δώσει φιλί της ζωής στην καταρρέουσα τριανδρία των πολιτικών ανδρεικέλων, ώστε να μην …λοξοδρομήσει η πολιτική της υποτέλειας της χώρας και εξαθλίωσης του λαού.

 «Ταξίδι στο κέντρο του σκότους», ήταν ο τίτλος της ιστοσελίδας της γερμανικής έκδοσης των “Financial Times” για την επίσκεψη της καγκελαρίου Α.Μέρκελ.

Διευκρινίζουμε: Σκότος βαθύ για τη χώρα και τον λαό, αλλά άπλετο φως για τις κατοχικές (δάνειες επισήμως) δυνάμεις, οι οποίες ετοιμάζονται να καταβροχθίσουν το ελκυστικότατο φιλέτο, που λέγεται Ελλάδα!

Ενδεικτική του ραγιαδισμού της μνημονιακής συγκυβέρνησης, είναι η δήλωση του εκπροσώπου της, Σίμου Κεδίκογλου: «Είναι κρίμα, που ο κ. Τσίπρας δεν καταλαβαίνει ότι υβρίζοντας τη Γερμανίδα Καγκελάριο, σε αυτή την κρίσιμη ώρα, προκαλεί τεράστια ζημιά στα συμφέροντα της χώρας».

Οι ευτελισμένοι εκπρόσωποι του σάπιου πελατειακού πολιτικού συστήματος, με την μακρόχρονη θητεία στη διαφθορά και τη διαπλοκή, που στης δυστυχίας τον καιρό δεν έχουν στερηθεί και πεινάσει ποτέ, που εκτελούν πειθήνια τις εντολές της Τρόικας και μένουν πάσχοντες δίχως φάρμακα και παιδιά δίχως φαΐ, που τρομοκρατούν με την παραπληροφόρηση τον λαό, δεν μπορούν να συλλάβουν το μέγεθος του εγκλήματος, στο οποίο συμπράττουν.

Την Τρίτη, οι πολίτες έχουμε χρέος, να δείξουμε στη Μέρκελ, το πρόσωπο της πραγματικής Ελλάδας, της αξιοπρέπειας και της αντίστασης!
ΠΗΓΗ
«Κέντρο του σκότους» ονομάζουν την κοιτίδα του Φωτός τα αδηφάγα κτήνη… ~ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΗΓΗ