Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

12 βήματα για να δεχτούν όλοι οι άνθρωποι το chip κάτω από το δέρμα τους-ΒΙΝΤΕΟ


12 βήματα για να δεχτούν όλοι οι άνθρωποι το chip κάτω από το δέρμα τους-ΒΙΝΤΕΟ


Είμαστε η τελευταία γενιά που έχουμε φωνή και ελεύθερη βούληση και που μπορούμε να αλλάξουμε την πορεία της ιστορίας. Σήμερα όλοι συνδέονται παντού – τα ‘έξυπνα τηλέφωνα’ (smart phones) θα γίνουν τα εργαλεία της Έξυπνης Παγκόσμιας Τάξης, θέτοντας τέρμα στα μετρητά, στα κλειδιά, στις άδειες οδήγησης, κλπ. Ο σκοπός τους είναι επίσης να χρησιμοποιούνται καθημερινά ως ταυτότητα στη νέα «αξιόπιστη» διαδικτυακή κοινότητα.
Τότε το τηλέφωνο ή το chip που συνδέεται με την ID του χρήστη του τηλεφώνου, γίνεται ένα αντικείμενο πολύ πολύτιμο για να χαθεί και το μόνο ασφαλές μέρος πλέον, είναι κάτω από το δέρμα...

Δείτε το βίντεο της Master Card για την «επανάσταση» της πληρωμής μέσω κινητών τηλεφώνων σε ολόκληρο τον κόσμο! Όπως δείχνει το βίντεο, σε όλο τον κόσμο το χρήμα έχει καταργηθεί και οι άνθρωποι «χαρούμενοι και απελευθερωμένοι» πληρώνουν πλέον, με τα κινητά τους, ακόμα και στη λαϊκή. «Ποιο είναι το επόμενο βήμα;», ρωτάει στο τέλος, ο αφηγητής του βίντεο. «Μείνετε συνδεδεμένοι γιατί μόλις τώρα αρχίσαμε…».


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ 

Το πράγμα πάει κάπως έτσι :

1. Δημιουργήστε ένα κλίμα φόβου.

2. Κάντε τους όλους να είναι online.

3. Κάντε ώστε και ο κάθε φτωχός να έχει πάνω του ένα κινητό τηλέφωνο.

4. Κάντε όλοι να μιλούν για RFID και βιομετρικά στοιχεία: το πρώτο στάδιο για την αποδοχή κάποιου πράγματος είναι η προσδοκία του.

5. Βάλτε chip σε τόσα περισσότερα πράγματα και ανθρώπους μπορείτε (τηλέφωνα, κατοικίδια ζώα, ρούχα, κλπ.) ώστε να φαίνεται ότι είναι κάτι «φυσιολογικό».

6. Προωθείστε ένα σύστημα παγκόσμιας ταυτότητας, αλλά κάντε το σιγά σιγά.

7. Προωθήστε εμφυτεύματα για την υγεία και την ασφάλεια, ώστε να πιστεύουν όλοι ότι είναι κάτι καλό.

8. Κάντε έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν το τηλέφωνό τους για τα πάντα, ειδικά ως μέσο πληρωμής και ως απόδειξη ταυτότητας.

9. Πώς ξέρουμε ότι είσαι εσύ στα αλήθεια; Τα βιομετρικά σας στοιχεία παρακαλώ!

10. Κυβερνο-επίθεση! Επανάσταση! Σας παρακαλούμε, προστατεύστε μας!

11. Η οικονομία καταρρέει... το μετρητό χρήμα έχει φύγει και όλες οι πληρωμές γίνονται πλέον ψηφιακά.

12. Τα τηλέφωνα χάνονται και κλέβονται. Τα βιομετρικά στοιχεία πλαστογραφούνται. Το να κουβαλάς ένα κινητό τηλέφωνο είναι μεγάλος μπελάς – και τα Verichips είναι απλά η πιο εύκολη λύση...

Αλλά... «Ψιτ!!! Ώρα για rewind

Ώρα να ξεσηκωθούμε.

Ώρα να αλλάξουμε τρόπο σκέψης.

Δεν χρειάζεται να συνεργαστούμε. Αφυπνισμένοι και αποφασισμένοι, αρνούμαστε να εγγραφούμε σε μια υπηρεσία Παροχής Ταυτότητας, και αρνούμαστε να πληρώσουμε για κάτι με τηλέφωνο.

Το σχέδιό τους παίρνει μια παράξενη τροπή:

Γίνε μέρος του κινήματος που δεν περίμεναν.

Είμαστε οι πολεμιστές, που γράφουμε ιστορία:

Μέχρι το 2020, σε μια προσπάθεια να είμαστε ελεύθεροι, αντιστεκόμαστε στην επιχειρηματοκρατία (corporatocracy) και κερδίζουμε.
 Get Mind Smart

Δελτίο Χημικών Αεροψεκασμών


Δελτίο Χημικών Αεροψεκασμών

chemtrails
Εχθές η Ένωση Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας είχε τρίωρη στάση εργασίας μεταξύ 10 π.μ. και 13 μ.μ. Όμως ο εναέριος χώρος της χώρας μας ήταν γεμάτος αεροπλάνα που πετούσαν και ψέκαζαν ακατάπαυστα.
Τα μόνα αεροπλάνα που μπορούν να πετάξουν εκείνο το τρίωρο είναι στρατιωτικά δικά μας και ΝΑΤΟϊκά. Ακόμα κι υποθέσουμε ότι πετούσαν κάποια που απλά διέσχιζαν τον εναέριο χώρο μας χωρίς την ανάγκη ελέγχου της Ένωσης, ο αριθμός ήταν εκαιρετικά μεγάλος και αδικαιολόγητος, και οι ουρές που άφηναν δεν έμοιζαν σε καμία περίπτωση με τις μικρές (contrails) που δικαιολογούνται από την υγροποίηση των καυσαερίων.
Ο ουρανός γέμισε τεχνητά σύννεφα και η θερμοκρασία σκαρφάλωσε απότομα και ασυνήθιστα για την εποχή στους 30 βαθμούς.
Είναι καιρός να δωθούν απαντήσεις και να πάψει η πολιτεία να παίζει κρυφτούλι με τους πολίτες. Απαιτούμε μια απάντηση ΤΩΡΑ!

Μας λένε ότι η χειραγώγηση του καιρού δεν είναι δυνατή σωστά;...Λάθος!!! Τεχνητή χιονοθύελλα φέρνει το χάος στο Πεκίνο


Μας λένε ότι η χειραγώγηση του καιρού δεν είναι δυνατή σωστά;...Λάθος!!! Τεχνητή χιονοθύελλα φέρνει το χάος στο Πεκίνο

pekino
Κινέζοι επιστήμονες προκάλεσαν τεχνητά την δεύτερη μεγαλύτερη χιονοθύελλα σπέρνοντας τον όλεθρο στο Πεκίνο, και προκαλώντας συζητήσεις στα κρατικά μέσα ενημέρωσης για την πρακτική της επιδιόρθωσης με τη μητέρα φύση.

Αφότου έπεσε την 1η Νοεμβρίου το πιό πρόωρο χιόνι, που έχει χτυπήσει ποτέ την πρωτεύουσα στα 22 χρόνια, η πρωτεύουσα θα τυλιχτεί και πάλι στα λευκά, με περισσότερο χιόνι που αναμένεται τις επόμενες τρεις ημέρες, δήλωσε το Εθνικό Μετεωρολογικό Κέντρο.
Απο την εφημερίδα China Daily, αναφέρει ένας ανώνυμος υπάλληλος σε δήλωση του, ότι το γραφείο καιρικής τροποποίησης του Πεκίνου είχε προκαλέσει τεχνητά και τις δύο θύελλες με τη σπορά νεφών με χημικές ουσίες, μια πρακτική που μπορεί να αυξήσει την πτώση έως και 20 τοις εκατό.
Το γραφείο αρνήθηκε να σχολιάσει σχετικά με την έκθεση, και την Τρίτη, ένας ανώτερος υπάλληλος είπε ότι η θύελλα ήταν «φυσική». Οι αρμόδιοι υπάλληλοι για τις καιρικές συνθήκες της πόλης, προηγουμένως είχαν πει ότι τέτοιες μέθοδοι στοχεύουν στην ανακούφιση μιας ξηρασίας κατά το μεγαλύτερο μέρος της βόρειας Κίνας, συμπεριλαμβανομένου του Πεκίνου, που είχε πρόβλημα για περισσότερο από μια δεκαετία.
Ωστόσο, οι κάτοικοι παραπονιούνται για τις καθυστερήσεις πτήσεων, που ακυρώνονται, και τα όποια άλλα προβλήματα μιας χιονοθύελλας "έκπληξη", λέγοντας ότι θα μπορούσαν να μας είχαν προειδοποιήσει, αν είχαν σκοπό να "παίξουν" με τα σύννεφα. Πέρα από τις καθημερινές παρενοχλήσεις, οι εμπειρογνώμονες αναφέρθηκαν ότι η χειραγώγηση του καιρού θα έχει μακροπρόθεσμα κι άλλες ανεπιθύμητες παρενέργειες.
Κανείς δεν μπορεί να πει κατά πόσο η χειραγώγηση του καιρού θα αλλάξει τον ουρανό, δήλωσε ο Xiao Gang, καθηγητής στο ίδρυμα ατμοσφαιρικής φυσικής στην κινεζική ακαδημία επιστημών.
Εμείς δεν θα πρέπει να εξαρτηθούμε πάρα πολύ από τα τεχνητά μέσα για να έχουμε βροχή ή χιόνι, γιατί υπάρχουν πάρα πολλές αβεβαιότητες στον ουρανό.
Το 2005, το λιώσιμο του χιονιού, φέρεται να ήταν υπεύθυνο για τη δολοφονία 10.000 δέντρων στο Πεκίνο και για την καταστροφή 200.000 τετραγωνικών μέτρων πράσινης έκτασης.

ΤΩΡΑ: Έριξαν τα κάγκελα στα πλάγια της Βουλής..

 ΤΩΡΑ: Έριξαν τα κάγκελα στα πλάγια της Βουλής..
Λίγπριν διαδηλωτές έριξαν τα κάγκελα στα πλάγια της ΒουλήςΟ κόσμος είναι ήδη απ´τη μέσα πλευρά του κιγκλιδώματος.. Ένταση εντός και εκτός κοινοβουλίου...

Τη φωτογραφία ανέβασε στο twitter o χρήστης ypopto_mousi






























 ΤΩΡΑ: Έριξαν τα κάγκελα στα πλάγια της Βουλής..ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

ΠΗΓΗ
www.pentapostagma.gr

Προσπάθησαν να διαλύσουν τη διαδήλωση-Σκηνές πολέμου στο Σύνταγμα

Προσπάθησαν να διαλύσουν τη διαδήλωση-Σκηνές πολέμου στο Σύνταγμα


Άγνωστοι με ρίψεις εκρηκτικών μολότοφ  προσπαθούν να διαλύσουν την μεγαλειώδη διαδήλωση επί της Πανεπιστημίου.
 Προσπάθησαν να διαλύσουν τη διαδήλωση-Σκηνές πολέμου στο Σύνταγμα
Η αστυνομία απαντά με χρήση χημικών και ρίψεις νερού.

Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στην πλατεία Συντάγματος.

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ: Προσπάθησαν να διαλύσουν τη διαδήλωση-Σκηνές πολέμου στο Σύνταγμα ΠΗΓΗ