Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Ας βοηθήσουμε όλοι να βρεθεί





http://www.ethraki.com/index.php/society/item/4454-mission-exafanisi-pediou 
http://www.katohika.gr/2012/10/blog-post_5743.html#more

Όταν ο Γέροντας Παΐσιος ρωτήθηκε για τον «Αρμαγεδώνα»


Όταν ο Γέροντας Παΐσιος ρωτήθηκε για τον «Αρμαγεδώνα»


Το παρακάτω κείμενο αποτελεί άλλη μια απόδειξη για το πόσο κοντά είμαστε...



Σήμερα, 25 χρόνια μετά, τα λόγια του Γέροντα έχουν ξεκινήσει να επαληθεύονται, αφού ο μεγαλύτερος ποταμός της Μέσης Ανατολής στερεύει και συρρικνώνεται μέρα με τη μέρα.

Γ.Θ.


25 Χρόνια πριν...

Ρώτησα μια μέρα του έτους 1987 τον Γέροντα για το μελλοντικό παγκόσμιο πόλεμο, εκείνον που ονομάζεται "Αρμαγεδών" και που τον αναφέρουν οι Γραφές.


Με πατρικό ενδιαφέρον μου ανέφερε διάφορα σχετικά στοιχεία. Θέλησε, μάλιστα, να προχωρήσει περισσότερο, αποκαλύπτοντας ορισμένες ενδείξεις που θα μας πιστοποιήσουν ότι πράγματι βρισκόμαστε στην γενεά του Αρμαγεδώνος. Είπε, λοιπόν:

"Όταν ακούσετε ότι τα νερά του Ευφράτη τα κόβουν από ψηλά οι τούρκοι με φράγματα, και τα χρησιμοποιούν για αρδευτικά έργα, τότε να ξέρετε ότι ήδη έρχουμε μπει στην ετοιμασία του μεγάλου εκείνου πολέμου και κατ' αυτόν τον τρόπο ετοιμάζεται η οδός για τις μύριες μυριάδων στρατού των από ανατολών ηλίου, που αναφέρει η Αποκάλυψη. Μέσα σ' όλη την ετοιμασία είναι και τούτο: Πρέπει να 'χει στερέψει ο ποταμός Ευφράτης, για να μπορέσει να περάσει έτσι ο πολυάριθμος στρατός. Αν και - γελούσε ο Γέροντας σ' αυτό το σημείο - διακόσια εκατομμύρια Κινέζοι, όταν φτάσουν εκεί, από ένα κύπελλο νερό να πιουν, πάει, τον άδειασαν τον Ευφράτη!


Πληροφορήθηκα ότι ο Στρατός της Κίνας αυτή την στιγμή είναι διακόσια εκατομμύρια, δηλαδή ο συγεκριμένος αριθμός, που γράφει ο Άγιος Ιωάννης στην Αποκάλυψη. Μάλιστα οι Κινέζοι κατασκευάζουν κι ένα δρόμο, τον οποίο αποκαλούν "θαύμα της εποχής". Το πλάτος του είναι τόσο ώστε να προχωρούν άνετα χίλιοι στρατιώτες παρατεταγμένοι ο ένας δίπλα στον άλλο. Κι αυτή την στιγμή τον έχουν φτάσει ως στα σύνορα των Ινδιών.

Θέλει, όμως, πολλή προσοχή και νου φωτισμένο και καθαρό, για να μπορούμε να διακρίνουμε τα σημεία των καιρών, επειδή κατά κάποιο τρόπο γίνονται όλα έτσι, ώστε να μην μπορούν να τα διακρίνουν όσοι δεν φροντίζουν για την καθαρότητα της καρδιάς τους, με αποτέλεσμα να πλανώνται εύκολα.

Ελλάδα: Ανατροπή του πολιτικού σκηνικού φέρνει η νέα δημοσκόπηση της VPRC

 
Ελλάδα: Ανατροπή του πολιτικού σκηνικού φέρνει η νέα δημοσκόπηση της VPRC
Πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ στη νέα δημοσκόπηση της εταιρείας VPRC που δημοσιεύεται στην εφημερίδα "Η Ελλάδα Αύριο".
 
Σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα προηγείται με δύο μονάδες της Νέας Δημοκρατίας αγγίζοντας το 30%. Η ΝΔ μένει δεύτερη με 28%.
 
Άνοδος για Ανεξάρτητους Έλληνες και Χρυσή Αυγή
Μικρή άνοδο εμφανίζει και το κόμμα του Π. Καμμένου, Ανεξάρτητοι Έλληνες, ενώ ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ παρουσιάζουν μικρή πτώση, πέφτοντας στο 7,5% και 4% αντιστοίχως.
Από την άλλη η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει το 12% των προτιμήσεων όσων απάντησαν στην έρευνα.
 
Ανασφάλεια και αβεβαιότητα
Η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα της ελληνικής κοινωνίας καταγράφονται και στη νέα έρευνα της VPRC. Ο δείκτης ικανοποίησης από τα μέχρι τώρα πεπραγμένα της κυβέρνησης φτάνει μόλις στο 12%.
Όπως αναφέρει η ίδια η εταιρεία, "η αποδοκιμασία της κυβερνητικής πολιτικής έχει σε πρώτο χρόνο θύματα τα δύο "κεντροαριστερά" κόμματα. Αντίθετα, η αποδοκιμασία της ΝΔ δεν έχει ακόμα λάβει "ανοικτές" διαστάσεις. Ωστόσο, η αλλαγή στην πολιτική και κομματική γεωγραφία της "Δεξιάς" παράταξης είναι μεγάλη.
Η άνοδος της φασιστικής Χρυσής Αυγής, σε ένα τεταμένο κοινωνικό κλίμα, κινδυνεύει να καταστήσει παρελθόν τη φιλελεύθερη Δεξιά και κεντροδεξιά, στρέφοντας την ατζέντα σε ολοκληρωτικές απόψεις.
Η διαφαινόμενη πόλωση μεταξύ "Αριστεράς" και "Δεξιάς" φαίνεται ότι θα κυριαρχήσει το επόμενο διάστημα στην πολιτική σκηνή. Ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να ενισχύεται, ενισχυμένο επίσης παρουσιάζεται και το ΚΚΕ, ενώ η κοινωνική διάσπαση του χώρου της Δεξιάς με την αποκόλληση ενός μέρους της λαϊκής Δεξιάς όπως εκφράζεται από τους Ανεξάρτητους Έλληνες είναι διαρκής.
Η αντιμνημονιακή λαϊκή ψήφος φαίνεται ότι θα κρίνει τις επόμενες εκλογές, όποτε γίνουν, και θα διαμορφώσει ένα ολοσχερώς διαφορετικό πολιτικό και κομματικό σύστημα".
 
Λάθος τα νέα μέτρα
Συγκεκριμένα, η δυσαρέσκεια για την κυβερνητική πολιτική φτάνει το 86% έναντι του 77% του Ιουλίου. Το 68% εκτιμά ότι τα νέα οικονομικά μέτρα είναι σε λάθος κατεύθυνση και μόλις το 13% θεωρεί ότι τα μέτρα είναι σωστά.
 
Το 85% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι η προσωπική οικονομική κατάσταση του καθενός από όσους απάντησαν έχει επιδεινωθεί λίγο ή πολύ και μόλις το 2% ότι έχει καλυτερεύσει. Το 69% πιστεύει ότι η οικονομική του κατάσταση θα επιβαρυνθεί περαιτέρω το 2013 και μόνο το 7% ότι θα είναι καλύτερη.
 
Το 55% των πολιτών είναι υπέρ της σύστασης Εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο και το 25% είναι κατά.
 

Τεράστιο UFO κοντά στον Ήλιο εντοπίζεται από δορυφόρους της Nasa (Οκτώβριος 2012) VIDEO

 Τεράστιο UFO κοντά στον Ήλιο εντοπίζεται από δορυφόρους της Nasa (Οκτώβριος 2012) VIDEO
Ένα ιπτάμενο αντικείμενο αγνώστου ταυτότητας φαίνεται να πετά κοντά στον Ήλιο το οποίο εμφανίζεται μετά από μία ηλιακή προεξοχή*.

Αυτή η εικόνα είναι ένας
συνδυασμός από εικόνες που παρατηρήθηκαν σε ακραίο φως (από το STEREO Ahead ) και το από COR1.

*Προεξοχές είναι τα σύννεφα του  πλάσματος που αιωρούνται πάνω από τον Ήλιο, δεμένα με ασταθείς μαγνητικές δυνάμεις, οι οποίες συχνά είναι μεγάλες, πάνε μακριά, και ξεθωριάζουν μέσα σε λίγες μέρες ή εβδομάδες.

Ο Ήλιος είναι η απόλυτη δύναμη στο σύμπαν, έτσι είναι λογικό ότι εξωγήινα σκάφη θα μπορούσαν να τον χρησιμοποιήσουν για την ενέργεια του πλάσματος του ή απλά έρευνα.

Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι η NASA έχει δημοσιεύσει αυτές τις εικόνες και αναρωτιόμαστε τελικά αν θα τις αρχειοθετήσουν ή θα τις αφαιρέσουν.
Τεράστιο UFO κοντά στον Ήλιο εντοπίζεται από δορυφόρους της Nasa (Οκτώβριος 2012) VIDEO ~ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΗΓΗ

ΧΗΜΙΚΑ ..ΧΗΜΙΚΑ... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ!!



Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίστηκαν και σήμερα  Πέμπτη 18/10/2012 οι αεροψεκασμοί στον νομό Θεσσαλονίκης . Ο ουρανός για ακόμη μια φορά φόρεσε τα λευκά του από την χημική λαίλαπα που μας επισκίασε από νωρίς το πρωί .  Τα γνωστά σε πολλούς από εκείνους που ερευνούν την περίπτωση των χημικών αεροψεκασμών  ((((Χ))) ,έπαιζαν τρίλιζα στον Θεσσαλονικιοτικο ουρανό …… ασταμάτητα ….. Αναπνεύστε ελεύθερα φίλοι μου….  και ο θεός μαζί σας ..
Μετά τιμής Μαινας Θεοχάρης ……ΣΕΡΑΦΙΝΟ….ΕΛΛΧΑ.
ΔΕΙΤΕ ..............






ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ !!! το νέο βίντεο του ΕΟΕ


ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ !!! το νέο βίντεο του ΕΟΕ η συνέχεια του ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΤΕ Ν1 και Ν2 και του ΞΥΠΝΑ !!! μετά από 1,5 χρόνο !!! Ένα βίντεο που σπάει καρδιές και θα σε βάλει να σκεφτείς τι είσαι... ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙΣ... ΓΙΑΤΙ Ο ΓΕΝΑΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΩ Ο ΔΕΙΛΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ !!!
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - YouTube ΠΗΓΗ

Νεκρός διαδηλωτής που μετείχε στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Νεκρός διαδηλωτής που μετείχε στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδονται αυτήν την ώρα την τελευταία του πνοή άφησε
67χρονος άνεργος ναυτεργάτης που συμμετείχε στην πορεία του ΠΑΜΕ.

Ο άνδρας, αισθάνθηκε δυσφορία για....
λιποθύμησε. Μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου παρά τις προσπάθειες, οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Ξυπνήστε ρε ! ____ Το Πρώτο Ελεύθερο Δημοκρατικό Μπλογκ της Χώρας: Νεκρός διαδηλωτής που μετείχε στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα ΠΗΓΗ