Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Θα πληρώνουμε διόδια μέσω βενζίνης

Θα πληρώνουμε διόδια μέσω βενζίνης


Το πρόβλημα με τα διόδια που έχουν κατακλύσει όλη τη χώρα το βιώνουν όλοι. Εδώ και μήνες οι κοινοπραξίες που έχουν αναλάβει την κατασκευή των νέων αυτοκινητόδρομων της χώρας, θέλουν να αλλάξουν οι συμβάσεις παραχώρησης. Στο πλαίσιο αυτό έχουν καταθέσει σειρά προτάσεων στο υπουργείο Υποδομών, επιδιώκοντας και πιέζοντας προς μια ρύθμιση ακόμα πιο ευνοϊκή.
Μία από τις προτάσεις που συζητείται και αποκαλύπτει σήμερα το newsbomb.gr είναι να περάσει στην τιμή της βενζίνης ένα ειδικό τέλος (της τάξεως των 5 λεπτών για παράδειγμα),το οποίο θα το πληρώνει ο πολίτης και θα πηγαίνει απευθείας στις εν λόγω κοινοπραξίες! Πρόκειται για μια πρόταση που, αν τελικά υπερισχύσει, θα αυξήσει ακόμα περισσότερο την τιμή της βενζίνης και θα ενέχει το στοιχείο της αδικίας για όσους πολίτες δεν κινούνται στους παραπάνω αυτοκινητόδρομους. Κάποιος δηλαδή που βάζει βενζίνη στον Έβρο ή στην Κρήτη θα καλείται να πληρώσει έμμεσα για την κατασκευή ενός αυτοκινητόδρομου που ίσως να μην τον χρησιμοποιήσει ποτέ.
Η δεύτερη πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων έχει να κάνει με όσους αρνούνται να πληρώσουν διόδια. Οι εταιρίες λοιπόν, σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές από το υπουργείο Υποδομών, φαίνεται να προτείνουν να θεωρείται αδίκημα κατά του Δημοσίου η μη καταβολή διοδίων και έτσι να υποχρεώνεται ο παραβάτης να πληρώσει τελικά, με το ανάλογο πρόστιμο, μέσω της Εφορίας. Ή να συλλαμβάνεται επί τόπου και να διώκεται ποινικά.
Αντιλαμβάνεται κανείς πως όποια ρύθμιση και αν προχωρήσει θα ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, καθώς ήδη οι αυξήσεις στα διόδια είναι σχεδόν καθημερινές από την αρχή του έτους (σήμερα ήταν η σειρά της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε., μόλις πριν από 2 ημέρες ανακοινώθηκαν αυξήσεις από τη «Νέα Οδό ΑΕ» και από την «Κεντρική Οδό ΑΕ», ενώ χθες νέες τιμές ανακοίνωσε και η «Μωρέας Α.Ε.).
Είναι χαρακτηριστικό ότι το υπουργείο Υποδομών δέχεται πιέσεις και από τις τράπεζες που συμμετέχουν στα κοινοπρακτικά σχήματα, καθώς χάνουν χρήματα από την μη απόδοση του ΦΠΑ και από τις καθυστερήσεις που παρουσιάζονται στα έργα, λόγω απαλλοτριώσεων. Επίσης, υπάρχει μείωση έως 15% στις διελεύσεις λόγω οικονομικής κρίσης, ενώ την ίδια στιγμή οι εταιρίες υπολογίζουν ότι χάνουν ένα 3 – 5% των εσόδων που είχαν προϋπολογίσει από εκείνους που αρνούνται να πληρώσουν διόδια.
Η κατάσταση είναι οριακή και γι’ αυτό ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιων Έργων, κ. Γιάννης Οικονομίδης, ανέβαλε το ταξίδι του για τη Θεσσαλονίκη και θα παραμείνει στην Αθήνα όλες τις επόμενες ημέρες για να συμμετέχει σε διαδοχικές συσκέψεις, προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα.
ΠΗΓΗ((

Πόσα ψέματα ακόμα....

Πόσα ψέματα ακόμα-Ολοι στους δρόμους!

Ρίξτε απλά μια ματια στους πίνακες.


Ειναι η Ελλάδα η πιο υπερχρεωμένη χώρα στην Ευρώπη η στον κόσμο ανάλογα με το μέγεθός της όπως προσπαθούν να μας πείσουν εδώ κι ενα χρόνο;Φυσικά όχι.
Είναι στις πρώτες θέσεις στον ιδιωτικό δανεισμό (που δεν αφορά στον δανεισμό των νοικοκυριών αλλά των ιδ.επιχειρήσεων);Προς θεού όχι!
Ειναι η Ελλάδα η πιο προβληματική οικονομία της Ευρωζώνης;
Δεν είναι, όπως και να το διαβάσεις!
Πάμε σε άλλους πίνακες
(κάντε κλικ στις εικόνες για καλύτερο διάβασμα).

Ειμαστε πρωταθλητες σε δημόσιες δαπάνες; δαπάνες μισθών στο δημόσιο; κοινωνικές δαπάνες;δημόσιες δαπάνες για αγαθά και υπηρεσίες;
Σε καμμία περίπτωση!








Έχουμε τους περισσότερους δημόσιους υπάλληλους στην Ευρώπη, ένα τερατώδες όπως μας λένε δημόσιο δηλαδή;Ριξτε άλλη μια ματιά
(τα στοιχεία από International Labor Organization/Public Sector Employment)

Σουηδία (2006): 33.8%
Δανία (2008): 32.3%
Γαλλία (2006): 29%
Ολλανδία (2007): 27%
Φινλανδία (2006): 26.8%
ΕΛΛΑΔΑ (2008): 22.3%
Μ. Βρετανία (2006): 20.2%
Καναδάς (2008): 20%
Αμερική (2008): 16.4%
Ισπανία (2008): 14.6%
Ιταλία (2007): 14.4%,
Γερμανία (2007): 14.3%

Είμαστε από τις χώρες με τους ψηλότερους μισθούς στον ιδ.τομέα;;;Η ερώτηση μόνο γέλιο προκαλεί.Ειμασταν 15οι στην παλιά Ευρώπη με την Πορτογαλία μόνο κάτω από μας!
Μήπως είμαστε όμως η χώρα με τα ακριβώτερα καταναλωτικά προιόντα πρώτης ανάγκης(τρόφιμα κλπ.);
Δυστυχώς ναι!!!Παρ' όλα αυτα κάποιοι ακόμα εξακολουθούν να ρίχνουν τα βάρη και τις ευθύνες σε αυτούς που πληρώνουν την κρίση και όχι σε αυτούς που κερδίζουν από αυτήν.
 Εχουμε μπεί σε βαθειά ύφεση;Δυστυχώς ναι εξ αιτίας κυριως των μέτρων σωτηρίας από κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ.Ο τρόπος που επιλέχτηκε για την αντιμετώπιση της ύφεσης ήταν η βαθύτερη ύφεση!

Πως λοιπόν βρέθηκε η Ελλάδα πρώτη -πρώτη στο στόχαστρο κι έγινε το πειραματόζωο της δυναστείας των αγορών;
Τι στο καλό αθλιότητα, γκαιμπελισμός , μανία ψεύδους και αισχρης προπαγάνδας εναντίον του λαού και των εργαζόμενων ειναι αυτό που συμβαίνει;Και μάλιστα από αυτούς που εκλέχτηκαν για να μας "σώσουν"!
Πόσα αισχρά ψέμματα, ανακρίβειες, διαστροφές της αλήθειας χωρίς στοιχεία κλπ θα δεχτούμε ακόμα;
Πότε θα γίνει πεντακάθαρο πως δεν φταίμε εμείς;

Τι θα γινόταν άραγε αν αντί για τη φοβερή καθημερινή προπαγάνδα/πλύση εγκεφάλου από υπουργούς, κυβερνητικούς παράγοντες και πλήθος αδιάβαστων "ειδικών", τα ΜΜΕ παρουσίαζαν τα πραγματικά στοιχεία που απλοί θνητοί,μπλόγκερς η καλοί αριστεροί δημοσιογράφοι βρίσκουν με ευκολία στο CIA Factbook, στα site του ΟΟΣΑ, της ΕΣΥΕ και αλλου;

Πόσες εβδομάδες θα άντεχε μια κυβέρνηση που βασίζεται στον εκβιασμό και τα ψεύτικα στοιχεία, αν  μας έλεγαν καθημερινά  ποια είναι η πραγματικότητα με την ίδια ένταση που προσπαθούν να την διαστρέψουν;

Ας πάρουμε λοιπόν τη ζωή μας στα χερια μας.Ας ψάξουμε, ας ανακαλύψουμε, ας μάθουμε, ας αντισταθούμε!Αυτο ειναι που μας αφορά τώρα και οχι οι έρωτες των σταρ, οι συνταγές γκουρμέ των τηλεμαγειρίων και τα ροζ σκάνδαλα του Στρος Καν η του Ρουμπινί!
Αυριο όλοι στους δρόμους, σε όλες τις πόλεις!Να πάρουμε πίσω ότι είναι δικό μας.
Με κάθε τρόπο!

*Τους πίνακες τους δανείστηκα από την πολύ καλή έρευνα της cynical για το δημόσιο. όπως και από άρθρο έρευνα του Ν.Μπογιόπουλου στο Ριζοσπάστη.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο για τους Δίδυμους Πύργους: Πυροσβέστες μιλάνε για εκρήξεις πριν την κατάρρευση

Νέο βίντεο ντοκουμέντο για τους Δίδυμους Πύργους: Πυροσβέστες μιλάνε για εκρήξεις πριν την κατάρρευση

Του Paul Joseph Watson (Prison Planet.com)
Ένα πρόσφατο βίντεο που διστακτικά κυκλοφόρησε από το NIST (The National Institute of Standards and Technology - Εθνικό Ινστιτούτο Προτύπων και Τεχνολογίας) μετά από μια δίκη που ξεκίνησε το Διεθνές Κέντρο Μελετών για την 11η Σεπτεμβρίου (International Center for 9/11Studies) δείχνει δύο πυροσβέστες στις 11 Σεπτεμβρίου 2001, να συζητούν για το πώς δευτερεύουσες εκρήξεις σημειώθηκαν αμέσως πριν από την κατάρρευση των δίδυμων πύργων, και παρέχει καταδικαστικά νέα αποδεικτικά στοιχεία για το ότι είχαν χρησιμοποιηθεί εκρηκτικοί μηχανισμοί για την κατάρρευση των κτιρίων.
Οι άνθρωποι εκείνοι, που έχουν ξεσκεπαστεί πολλές φορές για τους μύθους τους, έχουν επανειλημμένα υποστηρίξει ότι σε χαμηλή θερμοκρασία, η καύση των καυσίμων των αεριωθουμένων θα μπορούσε να εξασθενήσει τους χαλύβδινους στύλους στήριξης τόσο ώστε να προκαλέσουν την κατάρρευση των δίδυμων πύργων, αγνοώντας την πληθώρα των μαρτυριών από αυτόπτες μάρτυρες για εμπρηστικούς μηχανισμούς που έχουν προκαλέσει την κατάρρευση των κτηρίων στο World Trade Center.
Το νέο βίντεο είναι όσο γίνεται πιο σαφές – καθώς οι πυροσβέστες, οι οποίοι ήταν μέσα στον προθάλαμο ενός από τους πύργους, με απερίφραστο τρόπο ισχυρίζονται ότι δευτερεύουσες εκρήξεις που σημειώθηκαν μετά το χτύπημα των αεροπλάνων ήταν υπεύθυνες για την πρόκληση κατάρρευσης των πύργων.
«Υπήρξε μια έκρηξη .... Η τρίτη έκρηξη και όλος ο προθάλαμος κατέρρευσε πάνω μας», δηλώνει ο πυροσβέστης. Ερωτηθείς αν «ήταν αυτή μια δευτερεύουσα έκρηξη», αποκρίνεται, "ναι ήταν .... Σίγουρα, δευτερεύουσα έκρηξη".
Ένας άλλος πυροσβέστης επιβεβαιώνει, στη συνέχεια, ότι υπήρχαν τουλάχιστον τρεις εκρήξεις που προκάλεσαν την κατάρρευση του προθάλαμου.
Ο μόνος τρόπος για να εξηγήσει αυτό που οι πυροσβέστες περιέγραψαν ως «λειωμένο χάλυβα, σαν να είσαι σε χυτήριο, σαν λάβα» όντας μάρτυρες μετά από την κατάρρευση των πύργων, ισχυροποιεί την άποψη ότι ισχυρές επιπλέον εμπρηστικές συσκευές χρησιμοποιήθηκαν για να ρίξουν κάτω τα κτίρια.
Οι μαρτυρίες των πυροσβεστών επιβεβαιώνουν τον William Rodriguez, αυτόπτη μάρτυρα των υπόγειων εκρήξεων που σημειώθηκαν πριν από την πρόσκρουση του πρώτου αεροπλάνου στο βόρειο πύργο και εκπρόσωπο για πολλές οικογένειες θυμάτων της 9 / 11.
Η μαρτυρία του Rodriguez επιβεβαιώνεται επίσης από τον Anthony Saltalamacchia, έναν πρωινό επόπτη που είχε την εποπτεία πάνω από εκατό εργαζομένων στους δίδυμους πύργους. ΟSaltalamacchia ήταν στο ημιυπόγειο Β1 του Βόρειου Πύργου, περίπου 1.100 πόδια κάτω από το σημείο στο οποίο προσέκρουσε το αεροπλάνο μεταξύ των ορόφους 93 και 98.
"Η έκρηξη .... Στην αρχή πιστεύαμε ότι ήρθε από το δωμάτιο με τις μηχανές και, στη συνέχεια, ακούσαμε μια σειρά από άλλες εκρήξεις που ακουγόταν μέχρι τα πάνω επίπεδα του κτιρίου", δήλωσε ο Saltalamacchia.
Ο Saltalamacchia συζητά έπειτα πώς ένας άνθρωπος έτρεξε στο γραφείο κρατώντας το δέρμα του. Ο William Rodriguez είχε περιγράψει στο παρελθόν το ίδιο σενάριο μιλώντας για εκρήξεις στο υπόγειο επίπεδο και είχε επίσης αποσπάσει μία μαρτυρία από έναν άλλο αυτόπτη μάρτυρα, τονKenneth Johannemann, έναν υπάλληλο τηςABM.
«Καθώς στεκόμασταν εκεί, συνέβαιναν περισσότερες (εκρήξεις)», δήλωσε οSaltalamacchia, πριν προτρέψει τον Rodriguez και τους άλλους εργαζόμενους να εγκαταλείψουν το κτίριο. Η ομάδα έφυγε και αρχικά κατευθύνθηκε προς τον προθάλαμο, προτού συνειδητοποιήσουν ότι θα καταστρεφόταν εν μέρει, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των αυτοπτών μαρτύρων πυροσβεστών.
Παρά την ένσταση του Saltalamacchia να βγουν έξω, ο Ροντρίγκεζ έτρεξε πίσω στο φλεγόμενο κτίριο, σε μια προσπάθεια να σώσει τους συναδέλφους του.
"Το σύνολο των εκρήξεων που άκουσα από τις 8:46 μέχρι την ώρα που βγήκαμε ήταν τόσο μεγάλο - τουλάχιστον δέκα εκρήξεις - ήταν ακριβώς σαν πολλαπλές εκρήξεις όπου ένιωθα ότι πρόκειται για αλλεπάλληλες χειροβομβίδες, έτσι ακουγόταν, όπως αλλεπάλληλες χειροβομβίδες που ρίχνονταν στο κτίριο ", δήλωσε οSaltalamacchia.
«Υπήρχε μία μεγάλη έκρηξη και στη συνέχεια υπήρξαν διαφορετικές εκρήξεις σε όλη αυτήν την χρονική περίοδο μέχρι να βγούμε", πρόσθεσε.
Πολλοί άλλοι εργαζόμενοι στο υπόγειο του WTC, μεταξύ των οποίων ο Felipe David και οSalvatore Giambanco, βγήκαν επίσης δημόσια καταθέτοντας ως αυτόπτες μάρτυρες, σχετικά με τις μαζικές υπόγειες εκρήξεις που ακούστηκαν πριν η πτήση 11 χτυπήσει τον βόρειο πύργο.
Ο εργάτης στο συγκρότημα του WTCPhillipMorelli ήταν επικεφαλής για το Β επίπεδο-4 στο Πύργο Ένα [βόρειος πύργος], και δούλευε πολύ κάτω από το έδαφος, όταν τον έπεσε στο πάτωμα από μια βίαιη έκρηξη που συνέπεσε με το χτύπηματου αεροπλάνου 100 ορόφους πιο πάνω.
Η 15χρονη εργαζόμενη του WTCMarlene Cruz,είπε στον Peter Jennings σε μια συνέντευξη στοABC News, ότι είχε επίσης κλυδωνιστεί από μια έκρηξη στο υπόγειο επίπεδο του βόρειου πύργου.
Η Επιτροπή για την 9 / 11 αγνόησε παντελώς τους εκατοντάδες τους επιζώντες, τους επαγγελματίες, τους πρώτους που διασώθηκαν, τους πυροσβέστες και τους αστυνομικούς οι οποίοι ανέφεραν πολλές δευτερεύουσες εκρήξεις σε όλα τα επίπεδα των δίδυμων πύργων.
Μετά την κατάθεση της Αγωγής που οδήγησε το NIST να κυκλοφορήσει πάνω από 3 terabytes φωτογραφιών και βίντεο από την έρευνά τους για την κατάρρευση των δίδυμων πύργων και του WTC 7 στις 9 / 11, το Διεθνές Κέντρο Μελετών για την 9 / 11 απέσπασε αποδεικτικά στοιχεία, εκτός από το βίντεο με τους πυροσβέστες, που δείχνουν ότι το NIST έφτιαξε διάφορα βίντεο από την κατάρρευση του κτιρίου 7, προκειμένου να κρύψει στοιχεία μιας ελεγχόμενης κατάρρευση. Το Κτίριο 7 δεν χτυπήθηκε από αεροπλάνο και όμως κατέρρευσε με στυλ κατεδάφισης, αργά το απόγευμα της 11ης Σεπτεμβρίου.
Το Κέντρο υπέβαλε νόμιμη αίτηση στις 26 Ιανουαρίου 2009, επιδιώκοντας την παραγωγή"όλων των φωτογραφιών και των βίντεο που συλλέχτηκαν, επανεξετάστηκαν, αναπαράχθηκαν ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο χρησιμοποιήθηκαν από το NIST κατά την διάρκεια της έρευνάς του για τις καταρρεύσεις των κτηρίων του World Trade Center." Μετά από πολλές ανεπιτυχείς προσπάθειες το NIST να δεχτεί ακόμα και να παραλάβει την αίτηση, το Κέντρο αναγκάστηκε να καταθέσει αγωγή στις 28 Μαΐου 2009. Λίγο μετά την κατάθεση της αγωγής, η αίτηση καταχωρήθηκε και το NIST άρχισε περιοδικά να αποδεσμεύει κάποια στοιχεία.
Το Κέντρο έχει αρχίσει να δημοσιεύει ορισμένες από αυτές τις εικόνες και βίντεο στο διαδίκτυο, την πρώτη παρτίδα αυτών που προέρχεται από έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο με το όνομα “NISTWTC Investigation Cumulus Video Clips.”
Σε ένα από τα κλιπ, το βίντεο που είναι γνωστό στο κοινό εδώ και χρόνια, μια δυνατή, χαμηλής συχνότητας έκρηξη μπορεί να ακουστεί λίγο πριν την πτώση του ανατολικού ρετιρέ του WTC 7. Μόλις οι στύλοι στήριξης που κρατάνε το ρετιρέ πέφτουν, το υπόλοιπο κτίριο καταρρέει αμέσως.
Ωστόσο, σε επόμενα κλιπ που απελευθερώθηκαν από το NIST, όπου η κάμερα βρίσκεται πιο κοντά στο κτίριο, η κατάρρευση του ρετιρέ σαφώς έχει αφαιρεθεί από το βίντεο.
"Αρκετά κλιπς από την Βάση ΔεδομένωνCumulus δείχνουν σημάδια μοντάζ. Στα δύο βίντεο κλιπ που ακολουθούν, η κατάρρευση του ρετιρέ του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου 7 κόβεται από το βίντεο.
Σε ένα άλλο απόσπασμα, ολόκληρη η κατάρρευση του κτιρίου έχει αφαιρεθεί, ο ήχος επίσης και αποκαθίσταται μόνο μετά που το κτίριο έχει πλήρως καταρρεύσει.
«Υπάρχουν πολλά βίντεο κλιπ στη βάση δεδομένων που δεν παρουσιάζουν την κατάρρευση – το μόνο γεγονός, που εξηγείται στην τελική έκθεση από το NIST», δηλώνει το Κέντρο.
Ένα άλλο νέο βίντεο δείχνει τον Michael Hess να φωνάζει για βοήθεια από το παράθυρο του 8ου ορόφου του WTC 7. Το κλιπ ενισχύει το γεγονός ότι το κτίριο δεν είχε υποστεί καμία σημαντική ζημιά πριν από την ελεύθερη πτώση του μέσα σε 7 δευτερόλεπτα.
Όπως έχουμε τεκμηριώσει για αρκετά χρόνια, η κατάρρευση του WTC 7 είναι το «βαρύ πυροβολικό» της προσπάθειας που επιβεβαιώνει ότι η επίσημη ιστορία πίσω από την 9 / 11 είναι ψεύτικη. Η κατάρρευση του κτιρίου 7 αναφέρθηκε προτού αυτή συμβεί από αρκετούς ειδησεογραφικούς σταθμούς, συμπεριλαμβανομένου και του BBC και του CNN.
Οι εκρήξεις στο WTC 7 έχουν επίσης αναφερθεί από αυτόπτες μάρτυρες στο εσωτερικό του κτιρίου, συμπεριλαμβανομένων του Barry Jennings, ο οποίος περιέγραψε μια «μεγάλη έκρηξη» που τον πέταξε πίσω στον 8ο όροφο.
Άλλα βίντεο δείχνουν πυροσβέστες να μιλούν για το πώς το «κτίριο είναι έτοιμο να εκραγεί".
Το Διεθνές Κέντρο για 9 / 11 Μελέτες βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της εξέτασης πάνω από 300 DVDs, μαζί με πολλούς εξωτερικούς σκληρούς δίσκους που περιέχουν μια πληθώρα από αθέατες φωτογραφίες και βίντεο από το ‘ground zero’ (Σημείο Μηδέν). Κρίνοντας από το μικρή ποσότητα καταδικαστικών σκηνών που έχουν ήδη κυκλοφορήσει, είναι πολύ πιθανό ότι τα εν λόγω στοιχεία θα παρέχουν μια μυριάδα νέες αντιφάσεις τόσο με την επίσημη ιστορία της 9 / 11 καθώς και με έρευνα της NIST για την κατάρρευση των τριών κτιρίων.

ΗΠΑ: Απαγορεύεται η συλλογή νερού της βροχής!

ΗΠΑ: Απαγορεύεται η συλλογή νερού της βροχής!


Η επέλαση της Νέας Τάξης Πραγμάτων έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες δεκαετίες στις ΗΠΑ. Κάθε μέρα που περνά οι νομοθεσίες και τα μέτρα που καθορίζει η κυβέρνηση των ΗΠΑ γίνονται όλο και πιο αυστηρά και αδυσώπητα.
Και ο πλέον καλοπροαίρετος βλέπει οτι οδηγούμαστε σε μια δικτατορία, τέτοια που δεν έχει ξαναβιώσει η ανθωπότητα.
Έχουμε δημοσιεύσει στο παρελθόν πολλά άρθρα που να αφορούν τον έλεγχο της πληροφορίας.
Προσέξτε οτι αυτό το κορυφαίο θέμα που θα δείτε στο βίντεο δεν θα προβληθεί απο κανένα ελληνικό κανάλι.
Ολοι οι ξεπουλημένοι δημοσιογράφοι και καναλάρχες θα πουν «αυτό δεν είναι είδηση».
Εσεις τους πιστεύετε;
Και όμως χωρίς να το καταλάβουμε, αυτοί οι μεγαλο-δημοσιογράφοι μας αποκοιμίζουν όλους.
Μας αποσπούν την προσοχή σε ασήμαντες ειδήσεις.
Αυτή η νομοθεσία, όπως λέει και το βίντεο, δηλαδή η απαγόρευση της αποθήκευσης του βρόχινου νερού, γίνεται για να προστατευτούν αυτοί που έχουν οικονομικά συμφέροντα απο την πώληση του νερού.
Το ποιοί εξαγοράζουν τις πηγές νερού σε όλη τη Γη το ξέρετε.
Αυτοί προωθούν αυτές τις νομοθεσίες στις ΗΠΑ αρχικά και σε λίγο και στις υπόλοιπες χώρες. Δεν πρέπει να απομονώνουμε τα γεγονότα.
Οι ίδιοι άνθρωποι βρίσκονται πίσω απο την συνθήκη του Σέγκεν, πίσω απο ΔΝΤ, πίσω απο την αλλοίωση της ιστορίας μας, πίσω απο την προώθηση της χρήσης του φθορίου, πίσω απο τα μεταλλαγμένα, πίσω απο την επιβολή της χρήσης τωννέων «δήθεν» οικολογικών λαμπτήρων φθορισμού, πίσω απο τον νόμο απαγόρευσης των μικρών ιδιωτικών κήπων και πίσω απο τους γνωστούς αεροψεκασμούς(chemtrails).
Πρέπει ο κάθε πολίτης να συνειδητοποιήσει οτι ο μόνος τρόπος πληροφόρησης είναι το να μεταδώσει αυτές τις πληροφορίες απο στόμα σε στόμα σε όλους τους φίλους και γνωστούς.
Δείτε το βίντεο 2,3,4...10 φορές μέχρι να συνειδητοποιήσετε ότι όλα αυτά είναι πραγματικότητα και οτι θα τα υποστούμε και εμείς και τα εγγόνια μας.
Πρέπει όλοι μαζί να αγωνιστούμε για την διάδοση αυτών των πληροφοριών.
Δείτε το βίντεο:

Μυστικές υπόγειες βάσεις – καταφύγια;


Μυστικές υπόγειες βάσεις – καταφύγια;


Για πρώτη φορά έρχονται στη δημοσιότητα φωτογραφίες από μυστικές υπόγειες στρατιωτικές βάσεις στην Αμερική 300 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της Γης. Φημολογείται ότι πρόκειται για μία καλά κρυμμένη κυβερνητική στρατιωτική βάση που έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενήσει περίπου 2000 ανθρώπους όταν χρειασθεί…
Ολόκληρη αυτή η υπόγεια βάση, διαθέτει ένα εξελιγμένο σύστημα μεταφορών που συνδέει με σήραγγες χιλιομέτρων όλους τους χώρους. Στις εγκαταστάσεις αυτές υπάρχουν μεγάλες ποσότητες προμηθειών σε νερό, τροφές ακόμα και σπόρους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μελλοντικές καλλιέργειες. Τα υπόγεια διαμερίσματα δεν επικοινωνούν μεταξύ τους, καθώς μεγάλες μεταλλικές πόρτες απομονώνουν τον ένα χώρο από τον άλλο.
Πληροφορίες δεν δίνονται από καμία επίσημη πηγή για το λόγο δημιουργίας αυτής της εγκατάστασης. Όλα αυτά όμως σημαίνουν ότι κάποιοι στην Αμερική γνωρίζουν κάτι περισσότερο και προετοιμάζονται για κάτι σπουδαίο, για κάτι μεγάλο που μόνο λίγοι έχουν την πολυτέλεια να γνωρίζουν;
Το βίντεο που ακολουθεί, κυκλοφορεί ελεύθερα στο ίντερνετ. Το γεγονός αυτό για πολλούς αποδεικνύει πως ο ισχυρισμός περί “απόρρητων εγκαταστάσεων που ετοιμάζονται να υποδεχτούν την elite σε περίπτωση για καταστροφής του πλανήτη”, είναι εντελώς αβάσιμος. “Αν είχαν διαρρεύσει τόσο απόρρητες εικόνες, πολύ απλά θα απέσυραν σε δευτερόλπτα το βίντεο από το διαδίκτυο”, υποστηρίζουν.
Πηγή: pyles.tv

Πάνω από 100 από τους κορυφαίους Μικροβιολόγους - Επιδημιολόγους πέθαναν μυστηριωδώς ή δολοφονήθηκαν τα τελευταία 10 χρόνια!

Πάνω από 100 από τους κορυφαίους Μικροβιολόγους - Επιδημιολόγους πέθαναν μυστηριωδώς ή δολοφονήθηκαν τα τελευταία 10 χρόνια!



Ένα από τα πολύ περίεργα γεγονότα της εποχής μας, στο οποίο δεν δόθηκε ποτέ καμία δημοσιότητα από τα διεθνή ΜΜΕ, είναι το ότι πάνω από 100 κορυφαίοι επιδημιολόγοι δολοφονήθηκαν ή πέθαναν με θάνατο ανεξήγητο ή σκοτώθηκαν σε "ύποπτα" ατυχήματα.
Οι περισσότεροι από αυτούς εργαζότανε πάνω στην έρευνα αντιμετώπισης των πολλών ιώσεων που εμφανίζονται στην εποχή μας από το πουθενά και όλοι θεωρούν ότι αυτό είναι κλασικό και φυσιολογικό και όλοι μας έχουμε κατά καιρούς χρησιμοποιήσει τη φράση "θα είναι από τις ιώσεις που κυκλοφορούν". Ποιοι ρίχνουν όμως τις ιώσεις αυτές ανάμεσά μας; Πόσο πιο απροστάτευτοι είμαστε χωρίς τους εκατό και ...πλέον εκλιπόντες επιδημιολόγους; Γιατί μέσα στις εκατοντάδες χιλιάδες "ειδήσεις" που ακούμε, δεν ακούσαμε ποτέ για αυτούς τους θανάτους;

ΠΗΓΗ((http://www.promitheasblog.com/2011/01/100-10_04.html))