Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Απίστευτη ανακάλυψη! Βρέθηκε υποβρύχια πολιτεία σε ελληνικό νησί! (VIDEO)

Απίστευτη ανακάλυψη! Βρέθηκε υποβρύχια πολιτεία σε ελληνικό νησί! (VIDEO)

  • 5552
     
Ο αρχαίος οικισμός του 2800 π.Χ, έχει διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση
politiasss
Η εικόνα της υποβρύχιας πολιτείας που βλέπετε, δεν είναι σε κάποια εξωτική περιοχή της λατινικής Αμερικής αλλά δίπλα μας. Στην Ελαφόνησο, κοντά στο Παυλοπέτρι και ο αρχαίος οικισμός του 2800 π.Χ, έχει διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση.
Το νερό προφύλαξε από το χρόνο και την ανθρώπινη παρέμβαση, τα περισσότερα από τα κτίσματα. Το εντυπωσιακό είναι, ότι βρίσκεται μόλις 4 μέτρα κάτω από τη θάλασσα και ο καθένας μας θα μπορούσε να τα «επισκεφθεί». Ευδιάκριτα είναι τα βυθισμένα διώροφα σπίτια με τους κήπους, οι ναοί, το νεκροταφείο και το λιμάνι. Ως τώρα έχουν εντοπιστεί 15 κτίρια με τουλάχιστον 12 δωμάτια το καθένα καθώς και ένα πολύπλοκο σύστημα διαχείρισης των υδάτων με κανάλια και σωλήνες νερού.
Αγάλματα, μεγάλοι πήλινοι αμφορείς, εργαλεία και άλλα αντικείμενα καθημερινής χρήσης βρίσκονται διάσπαρτα στο βυθό, σε μια έκταση 9 στρεμμάτων Διάσπαρτα, σε όλη την έκταση της πόλης υπάρχουν αγάλματα, μεγάλοι πήλινοι αμφορείς, εργαλεία και άλλα αντικείμενα καθημερινής χρήσης.
Συνολικά καταλαμβάνει μια έκταση περίπου 9 στρεμμάτων και μάλλον είναι η παλαιότερη βυθισμένη πόλη στον κόσμο. Οι επιστήμονες πιθανολογούν ότι η πόλη καταποντίστηκε από σεισμό 8 ρίχτερ, γύρω στο 1.000 π.Χ ενώ άλλοι μετατοπίζουν το γεγονός στο 375μ.Χ.
- See more at: http://arouraios.gr/2014/03/apisteuti-anakalipsi-vrethike-ipovrixia/#sthash.J0sqDHBH.dpuf

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Κάποιος έκλεισε τα συστήματα επικοινωνίας του αεροπλάνου

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Κάποιος έκλεισε τα συστήματα επικοινωνίας του αεροπλάνου
Σύμφωνα με δημοσιεύματα των διεθνών ΜΜΕ, δυο αξιωματικοί των ΗΠΑ υποστηρίζουν ότι κάποιος, μέσα από το χαμένο αεροπλάνο της Malaysia Airlines, έκλεισε σκοπίμως τα δυο συστήματα επικοινωνίας
Όπως μεταδίδουν το ABC News και η Daily Mail, πιθανότατα πρόκειται για ενέργεια κάποιου που βρισκόταν μέσα στο χαμένο αεροσκάφος.
Οι ειδικοί από τις ΗΠΑ φαίνεται ότι οδηγούνται σε αυτό το συμπέρασμα καθώς διαθέτουν στοιχεία τα οποία δείχνουν ότι τα δύο συστήματα δεδομένων, το data reporting σύστημα και το transponder που δίνει στίγμα στα ραντάρ εδάφους έκλεισαν σε διαφορετικές χρονικές φάσεις.
Το πρώτο εκτιμάται ότι έκλεισε στις 1:07 τα ξημερώματα, ενώ το δεύτερο 14 λεπτά αργότερα, στις 1:21.
Η πηγή αναφέρει ότι κάτι τέτοιο πιθανότατα αποκλείει το ενδεχόμενο ατυχήματος ή κάποιας βλάβης στο αγνοούμενο Boeing. 
Οι Αμερικανοί αποκτούν πιο ενεργό ρόλο  στις έρευνες μετά τη διάψευση από τις αρχές της Μαλαισίας ότι το αεροπλάνο πετούσε για περίπου τέσσερις ώρες μετά το τελευταίο στίγμα και όπως είχε μεταδώσει το απόγευμα της Πέμπτης το δίκτυο του Sky News.
Eντείνονται οι έρευνες στον Ινδικό ωκεανό και σε πιο βαθιά νερά, μεταδίδει το CNN.
Αμερικανικά στρατιωτικά πλοία και αεροπλάνα μετέχουν πλέον ενεργά στις έρευνες που διεξάγει η κυβέρνηση της Μαλαισίας. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου, Τζέι Κάρνεϊ, υπάρχουν ενδείξεις ότι το αεροπλάνο έχει πέσει στον Ινδικό Ωκεανό.
Διαβάστε επίσης:


Read more: http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/417716/apokalypsi-kapoios-ekleise-ta-systimata-epikoinonias-toy-aeroplanoy#ixzz2vwEyIXv9

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΟΕ ΚΑΙ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ (ΑΠΟ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΩΣ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΟΕ ΚΑΙ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ (ΑΠΟ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΩΣ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ)

Share Button
Μετά τα επιτυχημένα εισαγωγικά μαθήματά μας, το ανοιχτό πανεπιστήμιο του ΕΟΕ και του ΙΕΚ Δέλτα σας παρουσιάζει το πρόγραμμα της πρώτης ενότητας, Δια έρευνας μάθηση:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ
18:15 ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ – ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ Α. ΣΤΑΜΟΥΛΑ
19:30 ΙΣΤΟΡΙΑ – ΑΡΧΑΙΟΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ Ε. ΚΟΥΚΟΥΡΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ
18:15 ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ – ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΦΕΛΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ Α. ΣΤΑΜΟΥΛΑ
19:30 ΙΣΤΟΡΙΑ – ΑΡΑΟΥΚΑΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ Ε. ΚΟΥΚΟΥΡΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ
18:15 ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΥΠΟΙ ΜΕ ΤΟΝ Α. ΣΤΑΜΟΥΛΑ
19:30 ΙΣΤΟΡΙΑ – ΕΤΡΟΥΣΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ Ε. ΚΟΥΚΟΥΡΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
18:15 ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ – ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΡΗΞΗ-ΜΕΛΑΝΕΣ ΟΠΕΣ-ΠΑΡΑΔΟΞΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ ΤΟΝ Α. ΣΤΑΜΟΥΛΑ
19:30 ΙΣΤΟΡΙΑ – ΓΑΛΑΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ Ε. ΚΟΥΚΟΥΡΑ
Πληροφορίες:Στα 2313 022-040 και 2421 402-239.