Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Μοναδική ευκαιρία! Ο Τράγκας στο Ε TV με 3ωρη εκπομπή την 1/11/2013 με θέμα τους χημικούς αεροψεκασμούς!

Μοναδική ευκαιρία! Ο Τράγκας στο Ε TV με 3ωρη εκπομπή την 1/11/2013 με θέμα τους χημικούς αεροψεκασμούς!

Την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013, η Ομάδα Δράσης Αττικής και κατ'επέκταση όλο το ακτιβιστικό κίνημα κατά των χημικών αεροψεκασμών, έχει την μεγάλη ευκαιρία να ενώσει τις κραυγές και τις αγωνίες όλων των συμπολιτών μας και να ακουστεί σε όλη την Ελλάδα.
Ο δημοσιογράφος Γ. Τράγκας κάνει πράξει την δέσμευσή του και θα παρουσιάσει μια τρίωρη εκπομπή στο κανάλι E TV, αφιερωμένη στο φαινόμενο για το οποίο πολεμούμε με τα όποια μέσα διαθέτουμε. Σ'αυτή την εκπομπή, εκτός από διακεκριμένους επιστήμονες αλλά και δύο μέλη της Ομάδας, καλεσμένη είναι σύσσωμη η Ομάδα Δράσης η οποία θα πάρει θέση στην εξέδρα, πίσω από το πάνελ και θα μετέχει ενεργά στην κουβέντα! Οι δημοσιογράφοι που θα βρίσκονται στην εξέδρα, θα δώσουν μικρόφωνο σε όποιον θέλει να μιλήσει για τον αργό θάνατο που επιβάλλουν κάποια υπερήλικα μυαλά.

Θα έχουμε τα μπλουζάκια μας, θα έχουμε το πανώ μας, αλλά πάνω απ'όλα θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε επιτέλους για το δίκιο μας: Για τον χημικό θάνατο που κάποια ανθρωποειδή μας ραντίζουν. Για το φαινόμενο που πολλοί λοιδορούν και το θεωρούν μια γραφικότητα και που δυστυχώς και για μας και γι'αυτούς διαψεύδονται καθημερινά από τις επιχειρήσεις θανάτου που βλέπουμε όλο και πιο εντατικά πάνω απ'τα κεφάλια μας.
Τώρα που οι φωνές πολλαπλασιάζονται και που κάποια πράγματα δεν κρύβονται όσο και να προσπαθούν κάποιοι Αδαείς, κάποιοι Ηλίθιοι και κάποιοι Βαλτοί, ήρθε η ώρα να φωνάζουμε δυνατά και να ακουστούμε σε όλη την Ελλάδα!

Ήρθε η ώρα να χτυπήσουμε το Σύστημα. Να το ταρακουνήσουμε και να το στριμώξουμε στη γωνία απαιτώντας απαντήσεις! Απαιτώντας δράση συλλογική από ενεργούς πολίτες και από δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς! Για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας! Σ'αυτή την ιστορική ευκαιρία, πρέπει να δώσουμε όλοι το παρόν! Πρέπει να βουλιάξει το στούντιο!
Τα μέλη της Ομάδας Δράσης Αττικής και οι ακτιβιστές και συναγωνιστές καλούνται να βρίσκονται την Παρασκευή στις 18.30 στο Studio Alpha στα Μελίσσια. Αύριο το μεσημέρι, το CD με το οπτικοακουστικό υλικό θα "κλείσει" και θα παραδωθεί στον υπεύθυνο της εκπομπής. Όσοι έχετε κάποιο βίντεο ή κάποιο άρθρο που πιστεύετε πως θα βοηθήσει κάποια δύσπιστα μυαλά να σκεφτούν επιτέλους διαφορετικά, καλούνται να απαντήσουν στο καρφιτσωμένο ποστ ώστε να ενσωματωθούν.
Για περαιτέρω πληροφορίες, αφήστε κάποιο σχόλιο ή επικοινωνήστε με κάποιο άλλο μέλος της Ομάδας Δράσης Αττικής. Τώρα που ο αγώνας παίρνει μια επικίνδυνη καμπή, τώρα που όλοι οι "μεγάλοι" μιλάνε για την ανάγκη να μας σώσουν ΚΑΙ από την κλιματική αλλαγή, τώρα που όποιο κράτος δεν παραδίδεται στην Παγκόσμια Ελίτ καταστρέφεται από ακραία φαινόμενα, τώρα που κάποιοι βγάζουν τρισεκατομμύρια τζογάροντας στο κλίμα, τώρα που κάποιοι έχουν μετατρέψει τον πλανήτη σε εργαστήριο, τώρα που κάποιοι επενδύουν δισεκατομμύρια αγοράζοντας γη και παράγοντας μεταλλαγμένα προϊόντα, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΓΡΟΘΙΑ είμαστε ικανοί να χτυπήσουμε με δύναμη και αποφασιστικότητα!
Είμαστε ικανοί να φέρουμε τα πάνω κάτω!
Είναι η ευκαιρία μας! Σπάστε τα τηλέφωνα όσοι δεν μπορείτε να είστε εκεί!
ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΙ ΕΣΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ... ΚΑΝΕ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ... ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΣ

Μοναδική ευκαιρία! Ο Τράγκας στο Ε TV με 3ωρη εκπομπή την 1/11/2013 με θέμα τους χημικούς αεροψεκασμούς! ΠΗΓΗ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΕΝΤΗΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ... ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ... ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ...!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΕΝΤΗΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ... ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ... ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ...!!!


ΕΠΑΝΩ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΡΥΦΟΡΟ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΗ... ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΩΪΝΗ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ... Η ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ0 ΧΑΡΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ "ΚΕΝΤΗΜΑΤΟΣ"...

ΗΠΑ: ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ HALLOWEEN ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ SAMHAIN ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΒΑΑΛ - ΜΟΛΩΧ

ΗΠΑ: ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ HALLOWEEN ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ SAMHAIN ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΒΑΑΛ - ΜΟΛΩΧ

Οι ΗΠΑ γιορτάζουν το σατανιστικό Halloween πρός τιμήν του ΜΑΤΣ - Σαμαέλ και του Βάαλ.
Το Samhain, γνωστό και ως Halloween, είναι τρία φεστιβάλ πυρκαγιάς στα οποία δόθηκαν θυσίες στις πυρκαγιές για τον θεό ήλιο (ΜΑΤΣ Ο μέγας αρχιτέκτων του σύμπαντος Σαμαέλ).
Το Samhain είναι ένα φεστιβάλ για τους νεκρούς, όπως το Beltaine που είναι μια γιορτή για τους ζωντανούς. Υπάρχει μια πληθώρα παραδόσεων που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια αυτού του φεστιβάλ Samhain από 29 έως 31 Οκτ., με αποκορύφωμα το βράδυ της Αποκριάς.
Ο Samhain είναι ο κελτικός άρχοντας των νεκρών και θεωρείται ένα αρσενικό ελάφι θεός. Ένας θεός ελάφι στον αποκρυφισμό είναι πάντα μια αναφορά στον αρχαίο αρσενικό θεό Nimrod. Απεικονίζεται με ένα κέρατο, ή πολλαπλά κέρατα που εμφανίζονται ως κέρατα όπως του Μολώχ:
Για να κατανοήσουμε περισσότερα για αυτές τις γιορτές, θα πρέπει να επανεξετάσουμε τις πληροφορίες σχετικά με τον αποκρυφισμό και τους ειδωλολάτρες. Εξήγησα ήδη τη βάση για τις απόκρυφες γιορτές στον πρόλογο μου, αλλά πρέπει να υπάρξουν περισσότερες εξηγήσεις στην ιεροσύνη των Δρυίδων.
Οι κελτικοί άνθρωποι ήρθαν στα βρετανικά νησιά και είχαν ένα ιερατείο γνωστό ως Δρυίδες κατά τη διάρκεια της εποχής του σιδήρου. Η Wikipedia υποστηρίζει ότι δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό για τους Δρυίδες, ενώ άλλοι θεωρητικοί και άνθρωποι που έχουν περάσει χρόνο με τους Illuminati και / ή λανθάνουσα ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν την όλη ιστορία.
Αυτό που είναι γνωστό είναι ότι οι Δρυίδες άσκησαν την ανθρώπινη θυσία (εξ ού και ο λόγος που βλέπουμε τόσες πολλές θυσίες κατά τη διάρκεια αυτών των εορτών).
Η διάσημη περιοχή Stonehenge είναι όπου οι Δρυίδες πήγαιναν να λατρέψουν τον Θεό ελάφι στις οκτώ απόκρυφες γιορτές ετησίως (υπάρχουν πολλές Stonehenges όλο τον κόσμο. Θα εκτελέσουν θυσίες σε τόπους όπως αυτούς, μέσα από βάρβαρες τελετές, όπως η «βρύση του αίματος», στην οποία θα κρεμάσουν ένα άτομο με ένα σχοινί δεμένο σφιχτά γύρω από το λαιμό του και θα έσκιζαν το λαιμό για να δημιουργηθεί ένα τεράστιο κύμα αίματος.
Οι Δρυίδες θα συγκεντρωθούν στο Στόουνχεντζ στο Samhain με κολοκύθες, και τις κολοκύθες (αρχικά ονομαζόταν «Κεριά πτωμάτων» ή πλέον κοινώς γνωστό ως jack-o'-lantern) τις γέμιζαν με το ανθρώπινο λίπος, που είχαν από τις προηγούμενες θυσίες που δίνονται στους θεούς.
Εφερναν επίσης καζάνια και τα άναβαν στη φωτιά για τη θυσιαστική τελετή που περιγράφεται αργότερα ως (spoiler alert). Οι Δρυίδες κτυπούσαν τις πόρτες των τοπικών αρχόντων και φώναζαν "τέχνασμα-ή-θεραπεία" για να δούν αν ο αφέντης του φέουδου ήρθε να προσφέρει μια «θεραπεία». Μια θεραπεία θα μπορούσε να είναι ένας από τους υπηρέτες ή ακόμα και τα μέλη του νοικοκυριού που θα δοθούν για θυσία εκείνη τη νύχτα.
Η ανταμοιβή για την «θεραπεία» θα είναι μια από τις κολοκύθες γεμάτη με ανθρώπινο λίπος και θα την άναβαν, έτσι ώστε ο καθένας μέσα στο σπίτι να ήταν προστατευμένος από τους δαίμονες που κλήθηκαν στο Samhain.
Αν δεν έδινε μια προσφορά θα έπαιρνε ένα εξάκτινο αστέρι στο εσωτερικό ενός κύκλου (ένα εξάγραμμο) βαμμένο με αίμα στην μπροστινή πόρτα. Αυτό θα ήταν μια ελκυστική δύναμη για τους δαίμονες και οι άνθρωποι μέσα θα μολύνοταν από τη δαιμονική κατάρα κατά τη διάρκεια του Samhain.
Αυτή, και κάποιες άλλες θεωρίες σχετίζονται με το Halloween που γίνονται πρός τιμήν του αρσενικού Θεού ελάφι που παίρνει δύναμη πάνω στον κόσμο, και παραμένει στην εξουσία μέσω της πορείας μέχρι τη γυναικεία θεότητα άνοιξη που αναλάβει και πάλι (Semiramis) στις 21 Μαρτίου . Την 1η Μαΐου αυτή είναι σε πλήρη δόξα, η Μητέρα Γη Beltaine, ενώ φεύγει ως ηλικιωμένη κυρία στις Απόκριες για να ξεκινήσει πάλι από την αρχή.
Την 1η Μαίου εντελώς τυχαία είναι και η ημερομηνία ίδρυσης των illuminati το 1776. ο ιδρυτής τους Βάισχαουπτ γνώριζε καλά τις παγανιστικές γιορτές που είχαν τελεστεί πρός τιμήν του Νεφελίμ Βάαλ.
Κατοχικά Νέα

---ΕΟΕ--- E-Charity.gr ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΝΟΕΒΡΙΟΥ.......


ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ? ΛΕΤΕ!!!!!!! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΣΗΜΕΡΑ 31/10/2013

Ο ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΩΤΙΚΟ ΟΥΡΑΝΟ....  ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΚΟΜΗ ΥΠΝΟΒΑΤΕΙΤΕ....  ΑΠΛΩΣ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ....ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ??











Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ--- ΕΟΕ--- ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΚΟΦΣΑΝΙΔΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΦΩΤΙΑ........


ΕΟΕ | ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ




---ΕΟΕ--- Επικοινώνησε μαζί μας !!! Επικοινωνία για το κοινό, για μαθητές-φοιτητές, για συνεργάτες και για τα ΜΜΕ. Γιατί για εμάς η επικοινωνίας μας δίνει δύναμη, πρόοδο αλλά και Πηγή Έμπνευσης και Δημιουργίας.


Επικοινώνησε μαζί μας !!! Επικοινωνία για το κοινό, για μαθητές-φοιτητές, για συνεργάτες και για τα ΜΜΕ. Γιατί για εμάς η επικοινωνίας μας δίνει δύναμη, πρόοδο αλλά και Πηγή Έμπνευσης και Δημιουργίας.
Υπηρεσία ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΟΕ. Για εμάς η επικοινωνία είναι εξέλιξη και πρόοδος... Επικοινώνησε μαζί μας από εδώ http://www.eoellas.org/contact-us

Screen Shot 2013-09-14 at 5.39.07 PM