Τρίτη 19 Απριλίου 2011

"Βάφτισαν" τούρκικο το Καστελόριζο!


"Βάφτισαν" τούρκικο το Καστελόριζο!



Γράφει η Αθηνά Παπακώστα

Ακόμη ένα λάθος, μία παράλειψη της ελληνικής κυβέρνησης έρχεται να προκαλέσει το γνωστό μειδίαμα και τα συνηθισμένα ερωτηματικά  στον Έλληνα πολίτη.
Κι αυτό γιατί δεν εκπλήσσει, δεν σοκάρει, μία τέτοια γκάφα απλώς είναι μέσα στο πρόγραμμα του γνωστού ελληνικού ωχαδερφισμού.
Κοιτώντας με όχι και μεγάλη προσοχή κανείς το πολιτιστικό χάρτη του υπουργείου Πολιτισμού είναι ολοφάνερο ότι μερικοί ενδεχομένως να χρειάζονται μαθήματα γεωγραφίας αφού κατά λάθος... ξέχασαν ότι το Καστελόριζο ανήκει στην Ελλάδα.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
Ο γεωγραφικός χώρος της Ελλάδας είναι με χρώμα λευκό ενώ εκείνος της Τουρκίας είναι στους τόνους του μπεζ. Το ίδιο και το νησάκι Μεγίστη, ήτοι Καστελόριζο.
Και το ερώτημα είναι ένα: Δεν το είδε κανείς πριν αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα του υπουργείου Πολιτισμού; Ούτε ο κ. Παύλος Γερουλάνος;
Το λάθος έρχεται να προστεθεί στα κακώς κείμενα του Αιγαίου ως θέμα που έχει μονοπωλήσει δεκαετίες διαπραγματεύσεων των δύο χωρών. Με την Τουρκία να πιέζει ασκώντας διάλογο αμφισβητήσεων των θαλάσσιων συνόρων και την Ελλάδα να εμμένει με τους όρους της υφαλοκρηπίδας ενώ ήδη από το 1982 η σύμβαση για το Δίκαιο της Θάλασσας ευνοεί τη χώρα μας προβλέποντας τη δημιουργία θαλάσσιας ζώνης ΑΟΖ. Γεγονός το οποίο προσφέρει το δικαίωμα στο ελληνικό κράτος να εκμεταλλεύεται μία θαλάσσια ζώνη πλάτους μέχρι και 200 μιλίων. Έτσι τα νησιά με οικονομική δραστηριότητα, όπως και οι ηπειρωτικές περιοχές, να έχουν δικαίωμα ΑΟΖ.
Τη σύμβαση δεν υπέγραψε η Τουρκία αφού δεν έχει νησιά μπροστά της που να της ανήκουν και εκ των πραγμάτων διαθέτει περιορισμένη ΑΟΖ.
Το Καστελόριζο σύμφωνα και με τη σύμβαση εξασφαλίζει την επαφή της ελληνικής με την κυπριακή ΑΟΖ, οι οποίες παρεμβάλλονται μεταξύ τουρκικής και αιγυπτιακής περιορίζοντας σημαντικά την τουρκική ΑΟΖ στην Ανατολική Μεσόγειο.
Στις αρχές Μαρτίου ο Τούρκος ΥΠΕΞ, Αχμέτ Νταβούτογλου, σε κοινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα στην Αθήνα έθεσε το ζήτημα εκ νέου επαναλαμβάνοντας ότι το Καστελόριζο βρίσκεται στη Μεσόγειο διευκρινίζοντας ωστόσο ότι το νησί είναι ελληνικό.
Έντονη η αντίδραση της ΝΔ
Το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης με ανακοίνωσή του ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Πολιτισμού της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση :
«Με λύπη και απορία διαπιστώνουμε, για ακόμη μια φορά, τη μεταξύ των άλλων προχειρότητα που διακρίνει τη σημερινή Πολιτεία, σε ευαίσθητα για τη χώρα μας ζητήματα. Το νέο “δημιούργημα” του Υπουργείου Πολιτισμού, ο πολιτιστικός χάρτης -όπως παρατηρούμε στην ιστοσελίδα του- παρέλειψε να συμπεριλάβει στην Ελληνική επικράτεια το Καστελόριζο.
Προφανώς πρόκειται για παράλειψη που δείχνει ότι κάποιοι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Και γι’ αυτό έχουν σοβαρή ευθύνη τόσο οι ίδιοι όσο και οι πολιτικοί προϊστάμενοί τους. Καλούμε το Υπουργείο να επανορθώσει άμεσα. Γιατί τέτοιου είδους παραλείψεις δεν νοούνται και δεν συγχωρούνται».

Το “Ελληνικό Πείραμα” και η παγκόσμια διακυβέρνηση

Το “Ελληνικό Πείραμα” και η παγκόσμια διακυβέρνηση

  • Τι φέρνουν οι φοροκάρτες
  • Η πιό αγριάνθρωπη μορφή φασισμού επιφυλάχθηκε για τους έλληνες. Η απάντηση σε κάτι τέτοιο πρέπει να είναι ριζική τη σωστή ώρα. Η ώρα αν κρίνουμε από τις διεθνείς εξελίξεις πλησιάζει. Είμαστε ΟΝ ΤΙΜΕ!
  • Όμορφος κόσμος “δημοκρατικά” πλασμένος…
Τελικά θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένη την πρόθεση των εξουσιαστών να καταστήσουν την χώρα μας ένα πειραματόζωο της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Άλλωστε αυτό είναι και το ζητούμενο από τα πλέον επίσημα χείλη. Ο τρίτος (και φαρμακερός) Παπανδρέου αναφέρθηκε κατ’ επανάληψη στην αναγκαιότητα της παγκόσμιας διακυβέρνησης ορίζοντάς την μάλιστα ως τον… τέταρτο δρόμο για την ανθρωπότητα, όταν ο «σοσιαλισμός» του τελείωσε, μαζί με τα λεφτά που (τελικά) δεν υπάρχουν! «Αυτός ο δρόμος βασίζεται σε υπεύθυνους, δημοκρατικούς θεσμούς, που βάζουν την παγκόσμια αλληλεγγύη πάνω από τα εθνικά συμφέροντα», είχε δηλώσει το παιδί της Μαργαρίτας σε αμερικανική εφημερίδα και φυσικά έχει πει και χειρότερα. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον ίδιο να δηλώνει πως το χρέος της χώρας «αφαιρεί 
ένα κομμάτι της εθνικής κυριαρχίας».
Μια δήλωση υποταγής, που έρχεται να ομολογήσει το ξεπούλημα της ανεξαρτησίας μας στους παγκόσμιους τοκογλύφους….»»». Ας μην πέφτουμε απ’ τα σύννεφα όμως.
Οι έσωθεν εφιάλτες δεν έκρυψαν ποτέ τις προθέσεις τους, το ίδιο και τα μεγάλα αφεντικά τους. Στην πραγματικότητα η Εθνική μας κυριαρχία δεν κινδυνεύει από το χρέος αλλά από τους ίδιους! Αυτοί είναι οι ένοχοι για το σημερινό κατήφορο της πατρίδας μας σε όλα τα επίπεδα και αν δεν υπάρξουν ριζικές αλλαγές στο άμεσο διάστημα, το πολυσυζητημένο «λεφτά υπήρχαν αλλά που πήγαν» θα γίνει «Ελλάδα υπήρχε αλλά τι απέγινε;». Για να περάσουν τα «δημοκρατικά» σχέδιά τους χρειάζονται κάποια απαραίτητα συστατικά. Για παράδειγμα κανείς δεν έρχεται να σου ζητήσει να σου αδειάσει το σπίτι. Υπάρχουν αποδοτικότεροι τρόποι να σε κλέψει: Να χτυπήσει το κουδούνι για να δει αν είσαι μέσα ή να εισβάλλει με όπλο και να σε ακινητοποιήσει. Αντιστοίχως για να πουλήσουν την Πατρίδα και να κλέψουν τις ζωές μας, θα υπάρξει και ανάλογο σχέδιο το οποίο ήδη τίθεται σε εφαρμογή. Ξεκινά με την χειραγώγηση των ΜΜΕ, όπου συχνά χρησιμοποιείται ο «νέος πατριωτισμός» για να αγγίξουμε και το συναίσθημα του μαζανθρώπου και συνεχίζει με τον φόβο που είναι απείρως πιο αποτελεσματικός. Άγχος για την καθημερινή επιβίωση, την ανεργία, τα χρέη, φόβος για την ίδια την ζωή λόγω της ανεξέλεγκτης εγκληματικότητας. Μέχρι εδώ όλα «καλά». Τι γίνεται όμως με εκείνους που απομένουν και δεν καταπίνουν ούτε το χάπι του «νέου πατριωτισμού» αλλά ούτε και του φόβου; Εκεί υπάρχει ένα μικρό κενό, για το οποίο όμως η παγκόσμια διακυβέρνηση που οραματίζεται ο Jeffrey, έχει προνοήσει. Το χάπι αυτό είναι ο Έλεγχος. Ο Απόλυτος Έλεγχος.
Δεν πάει καιρός που δημοσιεύθηκε για την νέα κάρτα του Πολίτη, που έρχεται του χρόνου να αντικαταστήσει τις αστυνομικές ταυτότητες. Από το όνομα και μόνο, ο συνειρμός είναι αναπόφευκτος: θα είναι χρήσιμη στον Πολίτη, όσο είναι και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη; Η ταυτότητα αυτή μας λένε, θα έχει την μορφή πιστωτικής κάρτας και θα περιέχει ένα «έξυπνο» τσιπ στο οποίο θα ενσωματωθούν ο αριθμός δημοτολογίου κάθε πολίτη, το ΑΦΜ, ο ΑΜΚΑ, καθώς και ο αριθμός της αστυνομικής ταυτότητας. Στη μία όψη της κάρτας θα υπάρχει φωτογραφία του κατόχου, καθώς και δακτυλικό αποτύπωμα.
Κάπου εδώ δημιουργείται μια εύλογη απορία. Αφού θέλουν να προσθέσουν κάποια στοιχεία παραπάνω, γιατί δεν αλλάζουν απλώς τις παρούσες ταυτότητες (όπως έχουν κάνει και στο παρελθόν για το θρήσκευμα) και θέλουν να χρησιμοποιήσουν το «έξυπνο» τσιπ; Τις τελευταίες ημέρες αποκαλύφθηκε και αυτό το. μυστήριο της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Σκέφτονται λέει, να ενσωματώσουν στην κάρτα-ταυτότητα και την φοροκάρτα, που είναι μια άλλη κάρτα αλλά τελικώς θα την πάρουμε πακέτο όλα σε ένα. Η-αρχική- φοροκάρτα θα φέρει μαγνητική ταινία, θα μοιάζει όπως η χρεωστική και το κάθε μέλος της οικογένειας θα έχει τη δική του, γιατί η κοσμαγάπητη κυβέρνηση σκέφτεται το καλό όλων μας και δεν θέλει να ταλαιπωρούμαστε μαζεύοντας δεκάδες αποδείξεις. Θα πηγαίνεις να αγοράσεις νερό ή ψωμί, θα δείχνεις την κάρτα και τα δεδομένα θα περνάνε στην βάση του Taxis. Μόνο που δεν θα πηγαίνει έστω κατ’ ευθείαν, αλλά μέσω… τραπεζών. Πως σας φαίνεται, καλό; Αν είστε από τους αντιδραστικούς που μιλάνε για φακέλωμα δεν είστε υποχρεωμένος να την παραλάβετε. ακόμα. Η φοροκάρτα big brother, θα είναι προαιρετική στις αρχές του 2011, αλλά επειδή κανείς δεν θα την παραλάβει θα ενσωματωθεί λίγους μήνες μετά στην κάρτα του πολίτη, ώστε κανείς να μην ξεφύγει από τον Έλεγχο.
Όλα τα παραπάνω δεν είναι σενάρια θρησκευτικών προεκτάσεων. Ούτε αποτελούν απόρρητα μυστικά της λέσχης Bilderberg. Έχουν ανακοινωθεί ήδη και έχουν δημοσιευθεί παντού. Τώρα είναι η στιγμή της σφυγμομέτρησης. Το πείραμα μπαίνει στην τελική του ευθεία και η σκιά του ελέγχου αρχίζει να φαίνεται στον ορίζοντα πιο βαριά από ποτέ. Ελλάδα σημαίνει Ελευθερία. Ότι από τα δύο και αν διαβάλλεται είναι ακριβώς το ίδιο. Και εμείς δεν ψάχνουμε άλλον… δρόμο για να πορευτούμε. Υπάρχει ένας μονάχα δρόμος και αυτός λέει: ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
ΠΗΓΗ((http://santosight.blogspot.com/2011/04/blog-post_5036.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FujFuq+%28SANTORINI%29))

Περίεργοι ήχοι στον ουρανό της Γης.. Mια περίπτωση από την Φλόριντα των Η.Π.Α.


Περίεργοι ήχοι στον ουρανό της Γης.. Mια περίπτωση από την Φλόριντα των Η.Π.Α.

Palm Coast, Florida των Η.Π.Α. - Οι ερευνητές προσπαθούν να λύσουν ένα περίεργο μυστήριο φαινόμενο στο Flagler County που συνέβη τον Μάρτιο του 2011. Ένα πλήθος ανθρώπων τηλεφωνούσε στην αστυνομία περίπου στης 9:30 π.μ. της Τετάρτης έως και την Παρασκευή για να αναφέρει περίεργες δονήσεις του εδάφους, στο Flagler County. Οι κλήσεις προέρχονταν όλα από την περιοχή Hammock της Palm Coast (βλ. χάρτη).





http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=en&geocode=&q=Palm+Coast,+FL&aq=0&sll=37.0625,-95.677068&sspn=49.223579,114.169922&ie=UTF8&hq=&hnear=Palm+Coast,+Flagler,+Florida&t=h&z=12

Ωστόσο, και οι άνθρωποι στη βόρεια περιοχή Daytona, καθώς και στην Deltona και ως τονΒορρά όπως στον St. Augustine, πολλοί άνθρωποι ανησυχούσαν διότι νόμιζαν πως γινόταν συνέχεια σεισμός.

Το Emergency Management Office - (Γραφείο Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών (OEM) είναι ένας οργανισμός σε τοπικό, πολιτειακό ή εθνικό επίπεδο, για την διασφάλιση και την πληροφόρηση του κοινού σε περίπτωση καταστροφών «φυσικές η ανθρωπογενείς»). Το οποίο συνδέεται με το 911 (π.χ. Ελλάδα 100)

Είχαν τηλεφωνήματα όλη μέρα και προσπαθούσαν και οι ίδιοι να καταλάβουν τη γίνεται. Κάτοικοι δήλωναν ότι τα κτίρια έτρεμαν, ακόμη και όσοι βρίσκονταν στους δρόμους μέσα στην κίνηση το καταλάβαιναν.

Κάποια από τα τηλεφωνήματα παρακάτω στο 911….

Ερώτηση πολίτη.
«Ζω μόνος και είμαι τυφλός, και πριν από λίγο το σπίτι μου έτρεμε, μήπως γνωρίζετε τη συμβαίνει.
Απάντηση τηλ. κέντρου 911.

«Δεν είμαι σίγουρος κύριε Δεχόμαστε αρκετά τηλεφωνήματα για τον ίδιο λόγο που αναφέρεται, έχουμε στείλει κάποιον να ελέγξει όλα καλά;

Αυτό ήταν ένα από τα πολλά τηλεφωνήματα που δέχτηκαν στο 911 από το Flagler County. Ένα ανεξήγητο φαινόμενο, που περιγράφεται ως ένα χαμηλό βουητό ένα τρίξιμο στα παράθυρο και μερικές φορές ένα κούνημα σαν σεισμός, ταρακούνησε τους κατοίκους από τον St. Augustine έως το Volusia County.

"Το έδαφος κινούταν και τα κτήρια έτρεμαν. Σίγουρα κάτι αφύσικο συμβαίνει εδώ", είπε κάτοικος στο WFTV 9 κανάλι.

Το WFTV βρήκε δύο ανθρώπους που έχουν βιώσει σεισμούς στην Καλιφόρνια και έκανε κάποιες ερωτήσεις.

Απάντησαν…..
«Αυτό που ένιωσα ήταν σεισμός σίγουρα," ένας κάτοικος είπε. «Μας έκανε να κοιτάμε τον ωκεανό μήπως έρθει και τσουνάμι… τη άλλο; Κανένας δεν ξέρει τίποτα.
Η Γεωλογική Υπηρεσία των ΗΠΑ ανέφερε στο Νομό του Flagler ότι αισθητήρες στη Georgia και στο Orlando δεν είχαν καμία ένδειξη για σεισμό στην περιοχή. Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία δεν ανέφερε τίποτα περίεργο, και το Πολεμικό Ναυτικό και η Ακτοφυλακή είπε στο WFTV πως δεν είχαν καμία πληροφορία αν γίνεται κάποια πολεμική άσκηση.
"Είμαστε σε έλεγχο και συνεννόηση με όλους τους οργανισμούς που παρακολουθούν αυτά τα φαινόμενα και ελπίζουμε ότι θα καταλήξουμε σε μια απάντηση, αλλά αυτή τη στιγμή, είμαστε και εμείς σαστισμένοι," απάντησε ένας υπεύθυνος στο WFTV 9 κανάλι.
Ελέγχονται τα πάντα, ακόμα και αν προέρχεται από κάποιον μετεωρίτη μέχρι και το περίγειο της σελήνης και μήπως τα κύματα από τον ωκεανό χτυπούν με δύναμη και δονούν όλη την ακτογραμμή, ακόμη και αυτό εξετάζετε ως μια αιτία.
Αυτά αναφέρθηκαν στο WFTV 9 τηλεοπτικό κανάλι.
Μέχρι σήμερα κανένας δεν γνωρίζει με βάσιμες πληροφορίες τη έγινε περίπου έναν μηνά πριν στην Palm Coast, στην Florida. Πολλοί άνθρωποι τον τελευταίο μηνά αναφέρουν ιδία περιστατικά και σε άλλες πολιτείες της Αμερικής και καμία απάντηση δεν δίνουν η κρατικές υπηρεσίες και οι οργανισμοί.
Μόνο η Μετρολογική Υπηρεσία ανάφερε πως μπορεί να είναι βροντές και ο ήχος ταξιδεύει από χιλιόμετρα μακριά αλλά χωρίς πάλι να δώσει βάσιμες εξηγήσεις για όλο το φαινόμενο που διαρκεί ώρες και μέρες και για τους μικρούς σεισμούς που δεν καταγράφονται από τους σεισμογράφους.
Και μην ξεχνάμε πως εκεί βρίσκεται και το τρίγωνο των βερμούδων...

Το θέμα όλο και αυξάνεται διότι δεν συμβαίνει μόνο στης Η.Π.Α. αλλά έρχονται αναφορές και από αλλά μέρη του κόσμου με ακριβώς τα ίδια στοιχεία και έπεται συνέχεια...


Ο.Ε.Α.Φ.



ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ PART 2?? ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ...........

Θα το δείτε και δεν θα το πιστεύετε... Η επίσημη ιστοσελίδα του Βατικανού βγαίνει πατώντας την διεύθυνση.....


Η ΣΩΣΤΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ http://www.vatican.va/ .

ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΕΛΙΔΑ!

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ.... ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ antichrist (αντίχριστος) ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ!!!!!!!!!

ΔΗΛΑΔΗ http://www.tsirhcitna.com/ .

ΑΡΑΓΕ Ο ''ΠΑΝΑΓΙΟΣ'' ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ''ΑΓΙΟΙ'' ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΙ ΤΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Η΄ ΟΧΙ?

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!!
ΠΗΓΗ((http://koukfamily.blogspot.com/2011/04/blog-post_3717.html))

ΠΤΩΜΑ ΝΕΚΡΟΥ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟ (VIDEO)


ΠΤΩΜΑ ΝΕΚΡΟΥ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟ (VIDEO)


Ότι θέμα παρουσιάζουμε στην ενότητα μυστήριο δε σημαίνει ότι το αποδεχόμαστε. 
Για το εάν αυτό  συνέβη ή όχι το αφήνουμε στη κρίση σας.
Μία ομάδα Ρώσων ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε πριν λίγες ημέρες το νεκρό σώμα -ή τουλάχιστον ό,τι έχει απομείνει από αυτό- ενόςεξωγήινου!
Το άψυχο σώμα υποτίθεται ότι ανακάλυφθηκε στο χιόνι στην περιοχή Irkutsk στη νότια Σιβηρία, μέρος στο οποίο υποτίθεται ότι έπεσε ένα UFO πριν περίπου ένα μήνα!

Ο εξωγήινος φαίνεται ότι έχει υποστεί φρικτούς τραυματισμούς, συμπεριλαμβανομένου της απώλειας ενός άκρου του.
Ντόπιοι κάτοικοι της περιοχής αναφέραν ότι είδαν ένα ροζ και ένα μπλε αγνώστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα να κατευθύνονται προς την κοντινή πόλη προτού βρεθεί το πτώμα του εξωγήινου, ωστόσο οι ερευνητές δήλωσαν ότι κανένα αεροσκάφος δεν εμφανίσθηκε στην περιοχή.
Πολλοί, ωστόσο, χρήστες του διαδικτύου που είδαν το video αναφέραν αμέσως ότι πρόκεται για απάτη…
Τα συμπεράσματα, όπως πάντα, δικά σας.