Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Εσύ γνωρίζεις?...


Εσύ γνωρίζεις?...


Σε όλη την γη άνθρωποι, ιδρύματα,χώρες αναγνωρίζουν το μεγαλείο μας ,αναγνωρίζουν το φως της Ελλάδας , Εσύ θυμάσαι? Γνωρίζεις?Δες τι φώτο...


ΔΙΠΛΟΥΝ ΟΡΩΣΙΝ ΟΙ ΜΑΘΟΝΤΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
«Διπλά βλέπουν αυτοί που γνωρίζουν γράμματα».
Η φωτογραφία απεικονίζει την είσοδο στο κτίριο της γραμματείας του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου


Στα αρχαία ελληνικά το απόσπασμα από την «Οδύσσεια» κοσμεί την είσοδο της γέφυρας Eiserner Steg στην Φρανκφούρτη. «Μέντης Ἀγχιάλοιο δαίφρονος εὔχομαι εἶναι υἱός, ἀτὰρ Ταφίοισι φιληρέτμοισιν ἀνάσσω. Νῦν δ’ ὧδε ξὺν νηὶκατήλυθον ἠδ’ ἑτάροισιν πλέων ἐπὶ οἴνοπα πόντον ἐπ’ ἀλλοθρόους ἀνθρώπους, ἐς Τεμέσην μετὰ χαλκόν,ἄγω δ’ αἴθωνα σίδηρον.» (Οδύσσεια, Α.180-184):
«πως είμαι γιος του Αγχίαλου πέτομαι του καστροπολεμάρχου Μέντη με λεν, κι οι καραβόχαροι Ταφιώτες μ᾿ έχουν ρήγα. Εδώ έχω φτάσει με τους συντρόφους στο πλοίο μου ταξιδεύω για τόπο αλλόγλωσσο, την Τέμεσα, στο πέλαο το κρασάτο, να δώσω σίδερο, χαλκό να πάρω πίσω.»

Το σύμβολο του Boston College της Μασσαχουσέτης...
«αἰὲν ἀριστεύειν... καὶ ὑπείροχον ἔμμεναι ἄλλων, μηδέ γένος πατέρων αισχυνέμεν...» (Ιλιάς Ζ', στ. 208)
(Πάντα να αριστεύεις…και να είσαι ανώτερος από τους άλλους, και να μην ντροπιάζεις την γενιά των προγόνων σου...)






ΔΙΟΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΠΡΟΣ ΚΑΪΡΟ. Η ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.
 Από μια μεγάλη φίλη.....

Follow Me on Pinterest 
Εσύ γνωρίζεις?... ~ Κατοχικά Νέα ΠΗΓΗ

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΕΜΑ ΣΟΥ ΠΙΝΟΥΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ!!!!


Αυξήσεις έως 48,7% στο ρεύμα ζητάει η ΔΕΗ

Την ώρα που οι πολίτες «γονατίζουν» από τα νέα φορολογικά μέτρα και η κυβέρνηση αρνείται να αποσυνδέσει το χαράτσι, η ΔΕΗ ζητάει αυξήσεις στο ρεύμα από 14,5% έως 48,7% στο οικιακό τιμολόγιο. Η επιχείρηση κατέθεσε σήμερα τις προτάσεις ...
της στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας για τα τιμολόγια που θα ισχύσουν το 2013. Οι προτάσεις της ΔΕΗ προβλέπουν, μεταξύ άλλων αυξήσεις από 14,5 έως 48,7% στο οικιακό τιμολόγιο «πάγωμα» του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου και του τιμολογίου πολυτέκνων και αλλαγές στα κλιμάκια των χρεώσεων. Η μεσοσταθμική αύξηση που ζητά η ΔΕΗ, επικαλούμενη την αύξηση του κόστους, για όλη τη χρονιά είναι 24,9% και κατανέμεται σε τρεις δόσεις - 10,8 % από 1ης Ιανουαρίου - 6,3 % από 1ης Μαΐου και - 6,1 % από 1ης Ιουλίου, οπότε τα τιμολόγια απελευθερώνονται. Η μεσοσταθμική αύξηση αφορά το σύνολο των εσόδων της ΔΕΗ από όλες τις κατηγορίες καταναλωτών. Ειδικά για το οικιακό τιμολόγιο, σύμφωνα πάντα με την πρόταση της ΔΕΗ, οι αυξήσεις κυμαίνονται από 14,5% έως 48,7%, ανάλογα με την κλίμακα κατανάλωσης στην οποία εντάσσεται ο καταναλωτής. Σε ό,τι αφορά τα κλιμάκια, η πρόταση προβλέπει: - Από 1-1-2013 κατάργηση του κλιμακίου 801-1000 κιλοβατώρες ανά τετράμηνο και δημιουργία νέου, από 801-2000 κιλοβατώρες. - Από 1-7-2013 κατάργηση και του κλιμακίου 0-800 kwh, οπότε το πρώτο κλιμάκιο κατανάλωσης θα γίνει από 0- 2000 kwh. Η ΔΕΗ προτείνει επίσης να παραμείνουν στα επίπεδα του 2012 οι χρεώσεις για το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο και το τιμολόγιο πολυτέκνων. Η ΡΑΕ χαρακτηρίζει αναπόφευκτες τις αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ, αναφέρει ωστόσο ότι θα υποβάλει την πρόταση προς το υπουργείο για τη διαμόρφωση των τιμολογίων «με βασικό γνώμονα τη βιώσιμη και αποδοτική λειτουργία της ΔΕΗ, αλλά πρωτίστως το όφελος του τελικού καταναλωτή και της εθνικής οικονομίας, μέσω του περιορισμού, στο ελάχιστο δυνατό, των αναπόφευκτων πλέον αυξήσεων των τιμολογίων». Το τελικό ύψος των αυξήσεων καθορίζεται (έως ότου απελευθερωθούν τα τιμολόγια) με απόφαση του ΥΠΕΚΑ, ύστερα από τη γνωμοδότηση της ΡΑΕ, η οποία έχει ήδη ζητήσει αναλυτικά κοστολόγια από τη ΔΕΗ. Η απελευθέρωση αποτελεί και μνημονιακή υποχρέωση, όπως και η προσαρμογή των τιμολογίων προκειμένου να αντανακλούν το κόστος.

Θα μας τρελάνουν οι Αμερικάνοι! Άσκηση για την αποκάλυψη των ζόμπι - Βίντεο


Θα μας τρελάνουν οι Αμερικάνοι! Άσκηση για την αποκάλυψη των ζόμπι - Βίντεο

Εμείς πάντως δεν καταλάβαμε το λόγο μίας τέτοιου είδους άσκησης. Και να γνωρίζεται ότι καμία άσκηση δεν γίνεται έτσι απλά για να γίνει...
Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε επίσεις που ξοδεύονται αρκετά από τα κονδύλια του προϋπολογισμού τους...
ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΔΩ......ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ......

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΤΑ ΜΠΑΝΙΟΥ- Το νέο ισχυρό ναρκωτικό που σε μετατρέπει σε "κανίβαλο". Βίντεο


Ένα νέο ισχυρό ναρκωτικό τα «άλατα μπάνιου» ή το «νέο LSD» όπως ονομάζεται πωλείται στους δρόμους ως υποκατάστατο της κοκαΐνης και περιέχει αμφεταμίνες και συγκεκριμένα τη χημική ουσία "methylenedioxypyrovalerone".

Ο Freddy Sharp, ο οποίος είναι τοξικομανής από την ηλικία των 13 ετών, δοκίμασε αυτό το ναρκωτικό και περιγράφει στο φακό της κάμερας την εμπειρία του και τη συναισθηματική κατάσταση στην οποίο υποβλήθηκε όταν έκανε χρήση του «νέου LSD».

Το συγκλονιστικό βίντεο που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο παρουσιάζει τον Sharp σε κατάσταση εκτός ελέγχου. Συγκεκριμένα, σπαρταράει, κάνει φρικιαστικές γκριμάτσες και τραγουδάει στον εαυτό του, μετά τη λήψη του ισχυρού ναρκωτικού.

Το ιατρικό προσωπικό είχε δέσει τον 27χρονο για λόγους ασφαλείας και όταν των ρώτησαν που βρίσκεται, εκείνος δεν μπορούσε να απαντήσει.

Για να καταλάβατε, τα «άλατα μπάνιου» είναι το ίδιο ναρκωτικό που φέρεται ότι είχε πάρει ο «κανίβαλος του Μαϊάμι», Rudy Eugene, ο οποίος έφαγε το πρόσωπο ενός άστεγου άνδρα μέρα μεσημέρι κάτω από μια γέφυρα στο Μαϊάμι.
O Sharp από το Τενεσί, αφού πήρε την ισχυρή δόση, μίλησε στο CNN ισχυριζόμενος πως είχε ψευδαισθήσεις, ενώ νόμιζε πως τον διακατείχε ο Jason, ο πρωταγωνιστής της ταινίας τρόμου «Παρασκευή και 13».

«Τρόμαξα πάρα πολύ. Ένιωθα μέσα μου σαν κακοποιός. Ήταν η πιο σκοτεινή εμπειρία μου. Είμαι χρήστης από την ηλικία των 13 και ποτέ μου δεν ένιωσα κάτι παρόμοιο», δήλωσε ο 27χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι χρήστες του συγκεκριμένου ναρκωτικού ισχυρίζονται ότι δεν νιώθουν πόνο, αλλά βιώνουν παράνοια, παραισθήσεις, σπασμούς και ψυχωτικά επεισόδια.

«Πρόκειται για ένα ισχυρό ναρκωτικό, καθώς συνδυάζει την επιθετικότητα και τη παράνοια της μεθαμφεταμίνης, με τις ψευδαισθήσεις του LSD. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την απρόβλεπτη και ψυχωτική συμπεριφορά», τονίζει ο Paul Adams, γιατρός στο νοσοκομείο Jackson Memorial Hospital του Μαϊάμι.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΤΑ ΜΠΑΝΙΟΥ- Το νέο ισχυρό ναρκωτικό που σε μετατρέπει σε "κανίβαλο". Βίντεο ~ Plomari On Line ΠΗΓΗ

ΚΑΙ ΑΥΤΟ .....

«Άλατα μπάνιου»: Το ναρκωτικό που μετατρέπει σε «ζόμπι» τους χρήστες

Τρόμος και στην Ελλάδα για ναρκωτικό που οδηγεί σε κανιβαλισμό!

Ο νέος φόβος που έχει κυριεύσει και τις ελληνικές υγειονομικές αρχές ονομάζεται «άλατα μπάνιου». Είναι ένα νέο ναρκωτικό που θυμίζει τα άλατα που χρησιμοποιούνται για χαλαρωτικά μπάνια και έχει εξαπλωθεί σε πολλές χώρες του κόσμου και κυρίως στις ΗΠΑ.

Το ναρκωτικό προκαλεί τρόμο καθώς μετατρέπει τους χρήστες σε βίαια όντα που προχωρούν σε επιθέσεις και κανιβαλισμούς. Διαβάστε πως γίνονται όσοι το έχουν πάρει και τι έχουν προκαλέσει σε συνανθρώπους τους.

Οι φήμες είχαν φθάσει εδώ και καιρό και στις αρμόδιες ελληνικές υγειονομικές αρχές και πλέον υπάρχει η ανησυχία ότι το άκρως επικίνδυνο χημικό ναρκωτικό μπορεί να εξαπλωθεί και να φθάσει και στη χώρα μας. Άλλωστε έχει περάσει τις πύλες της Ευρώπης και κάνει ήδη θραύση στη Γερμανία.

Στην Αμερική έχει λάβει απίστευτες διαστάσεις καθώς έχουν συλληφθεί και εντοπισθεί χρήστες του, να κυκλοφορούν στους δρόμους χωρίς καμία συναίσθηση συμπεριφοράς σα «ζόμπι» και να φθάνουν μέχρι και σε κανιβαλισμό.

Μάλιστα στις ΗΠΑ έχουν συλληφθεί χρήστες γυμνοί στο δρόμο να επιτίθενται σε περαστικούς και να τους κατασπαράζουν.

Καθημερινά όλο και περισσότερα περιστατικά εντοπίζονται στην Αμερική με τις αρχές να είναι ουσιαστικά ανήμπορες να καταπολεμήσουν το φαινόμενο δεδομένου ότι το παράνομο ναρκωτικό είναι σχετικά φθηνό και εύκολα προσβάσιμο ακόμη και μέσω ίντερνετ.

Όσοι το έχουν λάβει σε υπερβολική δόση εμφάνισαν έντονη διέγερση, παράνοια, παραισθήσεις, είχαν τάσεις αυτοκτονίας αλλά και επιθετικότητα που σε πολλές περιπτώσεις κατέληξε σε κανιβαλισμό μέσα στη μέση του δρόμου με το χρήστη να έχει καταφάει ακόμη και πρόσωπα περαστικών.

Όσο κι αν ακούγεται τρομακτικό οι χρήστες δεν έχουν καμία συναίσθηση της συμπεριφοράς τους καθώς η επίδραση των «αλάτων μπάνιου» είναι ανεξέλεγκτη. Αποτέλεσμα να μετατρέπονται σε ζόμπι όπως αυτά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε μόνο σε ταινίες.

Το τελευταίο διάστημα βίαιες συμπεριφορές έχουν καταγραφεί στο Μαϊάμι με χρήστη να έχει κατασπαράξει το μεγαλύτερο μέρος του προσώπου ενός άστεγου, ενώ το πιο συγκλονιστικό περιστατικό αφορά 35χρονη μητέρα η οποία κυνηγούσε γυμνή το 3χρονο παιδί της το οποίο προηγουμένως το είχε γρονθοκοπήσει και είχε επιχειρήσει να το δολοφονήσει.

Τους τελευταίους μήνες τα επικίνδυνα «άλατα μπάνιου» κυκλοφορούν ευρέως και σε πολλές πόλεις της Γερμανίας με τα νοσοκομεία να δέχονται συνεχώς περιστατικά ψυχωτικών επεισοδίων.

Και εκεί όμως οι αρχές σηκώνουν τα χέρια ψηλά κάνοντας απλώς προσπάθειες να εντοπίσουν όσους διακινούν το ναρκωτικό.

Δήμητρα Ευθυμιάδου



Πηγή: http://www.otyposnews.gr/archives/45449#ixzz2ElkfV44L

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ (ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΝΟΜΟ «ΦΡΑΝΚΕΝΣΤΑΪΝ» ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ) ΤΡΕΞΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑ ΚΕΠ


ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ (ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΝΟΜΟ «ΦΡΑΝΚΕΝΣΤΑΪΝ» ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ) ΤΡΕΞΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑ ΚΕΠ

1. Σε περίπτωση  που κάποιος  βγάλει  "διάγνωση"  ότι  είμαστε    "εγκεφαλικά νεκροί" (μια κατάσταση δηλαδή ΖΩΝΤΑΝΟΥ  του οποίου η καρδιά  λειτουργεί και στην οποία  μπορεί να  περιέλθει  ακόμα και εκ δόλου  ή  ...αδιαφορίας),τότε αυτός  με βάση τον νόμο "Φρανκεστάϊν" (Λοβέρδου) καθίσταται αυτομάτως  αποθήκη  ανθρωπίνων  ανταλλακτικών  απο την οποία  ο  χειρουργός θα μπορεί να πάει ότι  είναι χρήσιμο  και εντός  της "παραγγελίας"  του  εθνικού κέντρου μεταμοσχεύσεων.



Κάντε λοιπόν αμέσως τη δήλωση, έστω και ως απλή πράξη αντίδρασης στο φασιστοκράτος που θέλει να μας παίρνει τα όργανα, χωρίς καν να μας ρωτάει!

Πιο συγκεκριμένα: Γράφετε τα στοιχεία σας σε μια υπεύθυνη δήλωση και προσθέτετε τα εξής: 
Δηλώνω πως σε καμία περίπτωση δεν επιθυμώ να ληφθούν τα όργανά μου προς μεταμόσχευση κατόπιν ενδεχόμενου "εγκεφαλικού θανάτου" μου, καθότι δεν αποδέχομαι την κατάσταση που ονομάζεται "εγκεφαλικός θάνατος" ως πραγματικό θάνατο. Ως εκ τούτου, αρνούμαι εξίσου να λάβω όργανα από "εγκεφαλικά νεκρό" δότη.
Το υπογράφετε, το επικυρώνετε στο πλησιέστερο ΚΕΠ και το στέλνετε εδώ:
ΠΡΟΣ: Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων Τμήμα Προώθησης Δωρεάς Ιστών & Οργάνων Αν. Τσόχα 5, 11521 Αθήνα
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ! 

 ----------------------

Αναγκαία  και επείγουσα  επαναδημοσίευση  ανάρτησής  μας


"ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ «ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ»; 

 Το πιό κάτω Video με τον καθηγητή  της πυρηνικής ιατρικής του ΑΠΘ  κ. Καρακατσάνη, όχι μόνο θα σας σοκάρει αλλά  θα σας κάνει  να αναρωτηθείτε  για το πως και  πόσο έχει  αλλοιωθεί η ανθρώπινη  και  ειδικά  η  χριστιανική

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ 


Ο γνωστός π. Κων/ος Στρατηγόπουλος μιλάει χωρίς περιστροφές για την ...τρομοκρατία της (ανανεωτικής λέμε 
εμείς)"θεολογίας"
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ 

Αναρτήθηκε από ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ


Πηγή: http://kinitronews.blogspot.com/2012/12/blog-post_4563.html#ixzz2EkLVeot6

Αιφνιδιαστικές ερωτήσεις του Άλεξ Τζόουνς σε μέλος της Αδελφότητας του Βοημικού δάσους για τις θυσίες στους Νεφελίμ


Αιφνιδιαστικές ερωτήσεις του Άλεξ Τζόουνς σε μέλος της Αδελφότητας του Βοημικού δάσους για τις θυσίες στους Νεφελίμ


Συνέντευξη αιφνιδιασμού του μέλους του Βοημικού δάσους και αρχισύμβουλου τεσσάρων προέδρων των ΗΠΑ Δαβίδ Γκέργκεν, από τον δημοσιογράφο Άλεξ Τζόουνς.

Ο Δαβίδ Γκέργκεν (αμερικανοεβραϊκό λόμπυ) άνηκε εκτός από τη Λέσχη του Βοημοικού δάσους και σε άλλες νεοταξικές οργανώσεις όπως η τριμερής επιτροπή και το συμβούλιο εξωτερικών σχέσεων. Πριν 15 περίπου χρόνια που αποσύρθηκε για άγνωστο λόγο από όλες αυτές τις ομάδες έκανε μια διαφωτιστική δήλωση: "ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΤΡΙΓΥΡΝΑΩ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΓΥΜΝΟΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ".

Για τις τελετές εκεί, πρώτος έδειξε βίντεο και μίλησε στην Ελλάδα ο Λιακόπουλος και κλασσικά ελάχιστοι πίστεψαν ότι αυτή η αδελφότητα υπάρχει και ότι κάνει σατανιστικές τελετές σε αρχαίους θεούς δηλαδή στους ΝΕΦΕΛΙΜ. 

Ρεπορτάζ του Russia Today: Λευκή Μειονότητα φοβούνται ότι θα καταντήσουν οι Γάλλοι στην πατρίδα τους. Ανεξέλεγκτη βία και αντι-λευκός ρατσισμός από τους αλλοδαπούς (video)


Ρεπορτάζ του Russia Today: Λευκή Μειονότητα φοβούνται ότι θα καταντήσουν οι Γάλλοι στην πατρίδα τους. Ανεξέλεγκτη βία και αντι-λευκός ρατσισμός από τους αλλοδαπούς (video)



Ρεπορτάζ του RT με τον Aleksey Yaroshevsky - Δείτε το βίντεο


Μετάφραση του βίντεο:
- Οι αλλοδαποί που για καιρό ζούσαν αρμονικά με τους ντόπιους τώρα γίνονται όλο και πιο επιθετικοί. Ενοχοποιούν του Γάλλους για την έλλειψη ευκαιριών και τη χαμηλή ποιότητα ζωής.

- Η αγορά είναι πάντα γεμάτη το Σάββατο και βλέποντάς την θα μπορούσατε να φανταστείτε ότι είστε στη Βηρυτό ή την Τεχεράνη και όχι στη γαλλική πρωτεύουσα. Αυτή η περιοχή του Παρισιού είναι σε κοντινή απόσταση από τον διάσημο Πύργο του Άιφελ, αλλά κανείς δεν μπορούσε να το φανταστεί αυτό πριν από είκοσι χρόνια. Ο γαλλικός πληθυσμός γίνεται μια μειονότητα που μειώνεται συνεχώς.

- Αυτός ο άνθρωπος ήρθε από το Πακιστάν σε αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής, αλλά δεν βρήκε το Ελντοράντο. «Δεν έχω καμία πραγματική δουλειά εδώ, δεν δουλεύω εδώ .... Γιατί; - Γιατί; επειδή δεν μιλώ γαλλικά.  Υπάρχει μεγάλη ανεργία στη Γαλλία και οι ίδιοι οι Γάλλοι αγωνίζονται για να βρουν δουλειά. Πώς λοιπόν μπορούν να δώσουν σε εμάς; "

- Και αυτό είναι σαν μια ωρολογιακή βόμβα. Ένας άνεργος πληθυσμός μεταναστών γίνεται ολοένα και πιο επιθετικός απέναντι στους Γάλλους, που πιστεύουν ότι είναι η κύρια αιτία των προβλημάτων τους.

- Έχουμε ένα αντι-λευκό ρατσισμό, όπως λέει ο Tarik Yildiz ο οποίος έγραψε ένα βιβλίο σχετικά με το θέμα. Νομίζω ότι υπάρχει μια πραγματική έλλειψη εξουσίας σε αυτά τα προβληματικά προάστια.  Δεν υπάρχουν αρκετοί αστυνομικοί, οι εγκληματίες δεν τιμωρούνται αμέσως. Η βία είναι διαδεδομένη στα σχολεία.Είναι κυρίως προσβολές. Πολλές φιλονικίες συμβαίνουν στα σχολείο ή στις γειτονιές μεταξύ γειτόνων και μερικές φορές καταλήγουν σε καυγά. Αλλά συχνά το πράγμα πάει πέρα από την λεκτική βία. Η πρόσφατη δολοφονία ενός εφήβου από τον Άραβα συμμαθητή του είναι ένα μόνο παράδειγμα μεταξύ άλλων. Έρευνα εφημερίδας αποκάλυψε ότι οι λευκοί στα γκέτο φοβούνται να επιστρέψουν στα σπίτια τους με το μετρό τη νύχτα.

- Ο Cyril Bozonnet είπε ότι η επιθετικότητα μεταξύ των νέων μεταναστών στην γειτονιά όπου έζησε τα περισσότερα χρόνια της ζωής του είναι ένας από τους λόγους που τον οδήγησαν να ενταχθεί στο Εθνικό Μέτωπο, το εθνικιστικό κόμμα. «Την ώρα που κολλάω κάποιες πολιτικές αφίσες, ακούω θορυβώδη αυτοκίνητα που μας περιβάλλουν με Άραβες που μας λένε «Α, νόμιζα ότι ήταν η αστυνομία. Δεν ενδιαφέρονται για την πολιτική. Ενδιαφέρονται για τα έσοδα από το εμπόριο των ναρκωτικών. Υπάρχουν χιλιάδες γειτονιές στη Γαλλία όπου το γαλλικό δίκαιο δεν ισχύει πλέον.

- Παρά τις ανησυχίες, οι αρχές κάνουν σαν να μην υπάρχει το πρόβλημα. Αλλά με την αυξημένη επιθετικότητα πολλοί Παριζιάνοι αναρωτιούνται πότε οι αρχές θα ανοίξουν τα μάτια τους σε αυτό που βλέπουν ως μια ανησυχητική τάση.

Δείτε στο βίντεο: Βίαια επεισόδια Αφρικανών κατά λευκών στην Techno Parade στο Παρίσι το 2010.