Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΤΗ ΦΟΥΚΟΣΙΜΑ ΡΙΧΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 710 ΜΠΕΚΕΡΕΛ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ


ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΤΗ ΦΟΥΚΟΣΙΜΑ ΡΙΧΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 710 ΜΠΕΚΕΡΕΛ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

Το τσουνάμι που προκάλεσε το πυρηνικό ατύχημα στον πυρηνικό σταθμόΦουκουσίμα στην Ιαπωνία είναι μια καταστροφή που δεν τελειώνει ποτέ, καθώς οι νέες εκθέσεις δείχνουν ότι μια πληθώρα νέων ραδιενεργών υλικών διασκορπίστηκαν στην ατμόσφαιρα.
Σύμφωνα με το AsiaOne στην Σιγκαπούρη, η Tokyo Electric Power Co, η οποία κατέχει τον πυρηνικό σταθμό αντιδραστήρα ισχύος στη Φουκουσίμα, ανακοίνωσε στις 6 Απριλίου ότι περίπου 120 τόνοι νερού που είχαν μολυνθεί με ραδιενεργές ουσίες διέρρευσαν από μια υπόγεια εγκατάσταση αποθήκευσης στο υπ 'αριθμόν 1 εργοστάσιο ατομικής ενέργειας.
Οι υπάλληλοι της TEPCO ανακοίνωσαν τη διαρροή στις 5 Απριλίου, ημέρα Παρασκευή, "αλλά είπαν ότι τα μέτρα για την αντιμετώπιση του προβλήματος δεν είχαν ληφθεί για δύο ημέρες, επειδή δεν είχε εντοπιστεί η αιτία ," ανέφερε η AsiaOne. Η εταιρεία "υπέθεσε ότι στο νερό εξακολουθεί να υπάρχει διαρροή." Σύμφωνα με αξιωματούχους στην εταιρεία TEPCO εκτιμούν ότι η διαρροή νερού περιέχει περίπου 710 δισεκατομμύρια μπεκερέλ ραδιενεργών ουσιών, καθιστώντας την τη μεγαλύτερη διαρροή ραδιενεργών υλικών ποτέ στο εργοστάσιο.
Η ανακάλυψη της διαρροής οδήγησε την εταιρία να μεταφέρει περίπου 13.000 τόνους μολυσμένου, ραδιενεργού ύδατος σε αμφισβητήσιμο αποθηκευτικό χώρο σε μια γειτονική υπόγεια μονάδα αποθήκευσης. Αυτή η μονάδα αποθήκευσης είναι 60 μέτρα μήκος, 53 μέτρα πλάτος και έξι μέτρα βάθος. Είναι όπως μια λίμνη σε δομή, και έχει ενα τριών-στρωμάτων αδιάβροχο φύλλο με επικάλυψη σκυροδέματος.
Σύμφωνα με την εταιρεία, το νερό που έχει διαρρεύσει από τους κατεστραμμένους πυρηνικούς αντιδραστήρες τρέχει μέσα από φίλτρα και πρόσθετες συσκευές για την απομάκρυνση των ραδιενεργών στοιχείων. Το νερό στη συνέχεια αποθηκεύεται σε εγκαταστάσεις για χαμηλού επιπέδου μολυσμένο νερό. Η TEPCO άρχισε να χρησιμοποιεί το χώρο αποθήκευσης απο την 1η Φεβρουαρίου. Από τις 5 Απριλίου, 13.000 τόνοι ραδιενεργού ύδατος αποθηκεύονται εκεί - πολύ κοντά στο όριο των 14.000 τόνων.
Η TEPCO δήλωσε στις αρχές του μήνα ότι αναμένεται η μεταφορά του νερού και θα χρειαστεί περίπου πέντε ημέρες για να ολοκληρωθεί. "Δεδομένου ότι το ύψος των εγκαταστάσεων αποθήκευσης νερού είναι σχετικά χαμηλό, πιστεύουμε ότι είναι απίθανο το μολυσμένο νερό να αναμίχθηκε στα υπόγεια ύδατα και να έφτασε μέχρι τη θάλασσα 800 μέτρα μακριά », δήλωσε ο Masayuki Ono, ο εκτελών χρέη επικεφαλής του τμήματος πυρηνικών εγκαταστάσεων της TEPCO, σε συνέντευξη Τύπου στις 6 Απριλίου.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ???? ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΟΕ

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡ (ΝΑΙ, ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ) ΜΕΤΑ ΑΠΟ 14 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ‼! ΒΙΝΤΕΟ


ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡ (ΝΑΙ, ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ) ΜΕΤΑ ΑΠΟ 14 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ‼! ΒΙΝΤΕΟ


Όχι ένα ούτε δύο αλλά 14 ολόκληρα χρόνια διατήρησε ένας άνδρας στην Αμερική ένα burger, το οποίο είχε αγοράσει από Mc Donalds στις ΗΠΑ.
O David Whipple, είχε ξεχάσει το burger που αγόρασε το 1999 σε τσέπη του παλτού του, μέσα στην συσκευασία και με την απόδειξη αγοράς. Δυο χρόνια αργότερα το ανακάλυψε αναλλοίωτο και αποφάσισε να συνεχίσει το πείραμά του.
Όπως θα δείτε το burger ελάχιστα έχει αλλάξει από το 1999. "Το μόνο που δεν υπάρχει πια είναι η πίκλα!" λέει ο Whipple.
Δείτε το βίντεο:
The Oldest Hamburger - Think Before You Eat!!!
ΠΗΓΗ triklopodia

Έρχεται ένας πόλεμος που θα σκοτώσει 2,3 δισ. ανθρώπων και θα φέρει το εμφύτευμα μικροτσίπ στο όνομα της «ασφάλειας»…


Έρχεται ένας πόλεμος που θα σκοτώσει 2,3 δισ. ανθρώπων και θα φέρει το εμφύτευμα μικροτσίπ στο όνομα της «ασφάλειας»…

Ο ιδρυτής της «End Time», Irvin Baxter, μιλά για τη βιβλική προφητεία, και εξηγεί γιατί πιστεύει ότι πολλά σημεία στις μέρες μας συμφωνούν με όσα γράφονται στο βιβλίο της Αποκάλυψης.
«Ένας πόλεμος που έρχεται θα σκοτώσει 1/3 της ανθρωπότητας - 2300000000 ανθρώπων», προειδοποίησε, προσθέτοντας ότι η Αγία Γραφή λέει πως ο πόλεμος θα ξεκινήσει από τον Ευφράτη ποταμό (ο οποία περνά μέσα από την Τουρκία, τη Συρία, το Ιράν, το Ιράκ και, χώρες που σήμερα έχουν μεγάλη ένταση). «Θα εκπλαγώ αν δεν δούμε αυτόν τον πόλεμο να πραγματοποιείται το 2013, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλεψη, γιατί δεν γνωρίζω κάτι ο ίδιος», δήλωσε. Σε περίπτωση ενός τέτοιου καταστροφικού πολέμου, οι πληθυσμοί των λαών που θα επιζήσουν πιθανόν να είναι πρόθυμοι να δεχτούν ένα εμφύτευμα μικροτσίπ στο όνομα της «ασφάλειας», σημειώνει ο Baxter, και αυτό πιθανότατα θα είναι η προφητεία για το "χάραγμα του θηρίου".
Ο Baxter πιστεύει ότι ο Αντίχριστος είναι ζωντανός στις μέρες μας, και πως τελικά θα καταληφθεί από τον Σατανά. Στη συνέχεια θα προσπαθήσει να υλοποιήσει τη φιλοδοξία του - ο καθένας στη Γη να τον λατρεύει με κάτι που θα τους αναγκάζει να δηλώσουν την πίστη τους σ 'αυτόν ή να μην είναι σε θέση να αγοράσει ή να πουλήσει κάτι διαφορετικά, «αυτό θα είναι πιθανότατα το χάραγμα του θηρίου», είπε. Όποιος είναι ο Πάπας κατά την εποχή του Αντίχριστου θα είναι γνωστός ως «ψευδοπροφήτης», ο τελευταίος Πάπας, συνέχισε.
Κατά τη διάρκεια του Αντίχριστου, θα υπάρξει μια παγκόσμια κυβέρνηση, μια παγκόσμια θρησκεία, και μια παγκόσμια οικονομία - αυτό είναι το σχέδιο «Master of the Dragon» που ξεκίνησε πριν από 100 χρόνια με την έναρξη της Federal Reserve, δηλώνει ο Baxter. Μίλησε επίσης για το πώς τα τρέχοντα γεγονότα θα μπορούσαν να είναι ισχυροί δείκτες της προφητείας, όπως η αναταραχή στη Μέση Ανατολή.
Βιογραφία:
Ο Irvin Baxter είναι ο συντάκτης του ευρύτερης κυκλοφορίας περιοδικού προφητειών στον κόσμο, ενώ φιλοξενεί την καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή, «Πολιτική και Θρησκεία», και είναι ο συγγραφέας πολλών βιβλίων και και μελετών για την προφητεία της Αγίας Γραφής. Ίδρυσε την «Endtime», μια μη κερδοσκοπική εταιρεία. Πριν από αυτό υπηρέτησε ως ποιμένας της Εκκλησίας στο Ρίτσμοντ, Ιντιάνα για περίπου 32 χρόνια. Το Νοέμβριο του 2005, θα μετακινηθεί από Ρίτσμοντ, Ιντιάνα στο Γκάρλαντ, Τέξας .
Ο Irvin αισθάνθηκε ότι ο Θεός τον κάλεσε να αρχίσει το ταξίδι ως ευαγγελιστής στην ηλικία των 19. Ξεκίνησε την διακονία όταν ήταν 27, και συνέχισε για 33 χρόνια μέχρι που πήρε την απόφαση να αφιερώσει όλο του το χρόνο του για την Endtime.
Επικεντρώνεται στην εξήγηση παγκόσμιων γεγονότων από μια βιβλική προοπτική. Ο σκοπός του είναι να αποδείξει ότι είμαστε πλέον στο τέλος της εποχής της εξουσίας του ανθρώπου και πολύ κοντά στην αρχή του προφήτευσε βασιλεία του Θεού.
Ο ΘΕΟΣ
Υπάρχει ένας Θεός που δημιούργησε όλα τα πράγματα. Για να μας σώσει, Εκείνος έγινε άνθρωπος. Ο Ιησούς Χριστός ήταν ο Θεός στη σάρκα, Εμμανουήλ - ο Θεός μαζί μας (Κατά Ματθαίον 1:23).
ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
Το ευαγγέλιο του βασιλείου είναι το μήνυμα ότι η εκκλησία του Ιησού Χριστού έχει ανατεθεί να διδάξει. Το ευαγγέλιο της βασιλείας δηλώνει ότι οι ημέρες της ανθρώπινης εξουσίας μετράει αντίστροφα και ότι ο Θεός σύντομα θα εγκαθιδρύσει μια βασιλεία η οποία ποτέ δεν θα περάσει μακριά (Δανιήλ 2:44). Όταν η βασιλεία του Θεού είναι εγκατεστημένη, ο Ιησούς θα βασιλεύσει ως Βασιλεύς των βασιλέων και Κύριος των κυρίων.
ΣΩΤΗΡΙΑ
Η μόνη σωτηρία που διαθέτει η ανθρώπινη φυλή είχε εξασφαλιστεί από τον Ιησού Χριστό στο Γολγοθά. Το έργο του Γολγοθά αποτελείται από το θάνατο, την ταφή και την ανάστασή Του.
Βιβλίο της Αποκάλυψης
Το Βιβλίο της Αποκάλυψης, συχνά γνωστό απλά ως Αποκάλυψη είναι το τελευταίο βιβλίο της Καινής Διαθήκης και κατέχει κεντρικό ρόλο στη χριστιανική εσχατολογία. Γράφει στην Κοινή Ελληνική, ο τίτλος του προέρχεται από την πρώτη λέξη του κειμένου, Αποκάλυψη, που σημαίνει "αποκαλυπτήρια" ή "αποκάλυψη". Ο συγγραφέας του έργου ο ίδιος αναγνωρίζει στο κείμενο ως "John" και λέει ότι ήταν στην Πάτμο, ένα νησί του Αιγαίου, όταν "άκουσε μια μεγάλη φωνή" που του ανέθεσε να γράψει το βιβλίο. Αυτός παραδοσιακά υποτίθεται ότι είναι ο Ιωάννης ο Απόστολος. Οι περισσότεροι σύγχρονοι μελετητές πιστεύουν ότι γράφτηκε γύρω στο 95 μ.Χ., με κάποιους να πιστεύουν ότι χρονολογείται γύρω στο 70 μ.Χ..
Ορθόδοξη εικόνα της Αποκάλυψης του Αγίου Ιωάννη (16ος αιώνας)
πηγη

Ρομπότ ανακαλύπτει τρεις αρχαίους θάλαμους 2.000 ετων κοντά στην Πυραμίδα του Ήλιου στο Μεξικό


Ρομπότ ανακαλύπτει τρεις αρχαίους θάλαμους 2.000 ετων κοντά στην Πυραμίδα του Ήλιου στο Μεξικό


Ένα μικροσκοπικό ρομπότ έχει κάνει μια σήμαντικη αρχαιολογική ανακάλυψη βαθιά κάτω από τον περίφημο ναό του Quetzalcoatl, κοντά στην Πυραμίδα του Ήλιου στο Μεξικό, ανακοινωσαν την Δευτέρα. 
Η πρώτη εικόνα που μεταδίδεται από το ρομπότ βαθιά κάτω από τον αρχαίο ναό. 

Το ρομπότ έχει περάσει μήνες εξερεύνησης στις σήραγγες κάτω από το διάσημο ναό, επίσης γνωστό ως το ναό του φτερωτού φιδιού , το οποίο βρίσκεται περίπου 37 χλμ βόρεια της Πόλης του Μεξικού.Το Tlaloc II είναι εξοπλισμένο με βιντεοκάμερες και έναν μηχανικό βραχίονα για να καθαρίσει τα εμπόδια από το δρόμο του και να κάνει ελιγμούς μέσα από το στενό πέρασμα. 
Η κοινωνική δομή του Teotihuacan παραμένει ένα μυστήριο μετά από σχεδόν 100 χρόνια αρχαιολογική έρευνα στο χώρο. 


Ο ναός είναι γνωστός για τις πανύψηλες πυραμίδες της Σελήνης και του Ήλιου.Το συγκρότημα συγκροτειται πλατείες πυραμίδες,, ναούς και δρόμους που ήταν κάποτε το κέντρο της πόλης πάνω από 100.000 κατοίκους και μπορεί να ήταν η μεγαλύτερη και πιο σημαντική πόλη στην προ-ισπανόφωνη Βόρεια Αμερική εκείνη την εποχή.

Όμως, σχεδόν 2.500 χρόνια μετά η πόλη ιδρύθηκε και περίπου 2.100 χρόνια μετά ο πολιτισμός Teotihuacan άρχισε να ακμάζει εκεί πολύ λίγα είναι γνωστά σχετικά με την ταυτότητα των αρχόντων της.
Πλούσιες προσφορές πετάχτηκαν στην σήραγγα την στιγμή που έκλεισε, στην οποία πετάχτηκαν περίπου 50.000 αντικείμενα νεφρίτες, πέτρες, κέλυφη και αγγεία, συμπεριλαμβανομένων των κεραμικών ποτήριων είδοςδεν που δεν ειχε βρέθει ποτέ πριν στο χώρο.Η πόλη εγκαταλείφθηκε από τη στιγμή που οι Αζτέκοι έφτασαν στην περιοχή το 1300 και έδωσε το «Teotihuacan,« το όνομα που σημαίνει «ο τόπος όπου οι άνθρωποι γίνονται θεοί».
Η σήραγγα ήταν το κεντρικό στοιχείο γύρω από το οποίο χτίστηκε το τελετουργικό κέντρο .Αυτός ήταν το πιο ιερό τόπος.Υπάρχει μεγάλη στον κεντρικό θάλαμο, να βρούνε τα λείψανα εκείνων που κυβέρνησαν Teotihuacan.

πηγηΡομπότ ανακαλύπτει τρεις αρχαίους θάλαμους 2.000 ετων κοντά στην Πυραμίδα του Ήλιου στο Μεξικό | ANEΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Sirius: Η μεγαλύτερη ιστορία που έχει ειπωθεί ποτέ - To πολυαναμενόμενο Ντοκιμαντέρ


Sirius: Η μεγαλύτερη ιστορία που έχει ειπωθεί ποτέ - To πολυαναμενόμενο Ντοκιμαντέρ


Ο Δρ Steven Greer, ιδρυτής του παγκόσμιου Κινήματος Αποκάλυψη με κέντρο τη μελέτη της εξωγήινης νοημοσύνης, και κερδίζοντας βραβείο Emmy σαν σκηνοθέτης του Amardeep Kaleka μαζί με την ομάδα του στο Neverending Light Productions, ετοίμασαν την παραγωγή μίας από τις πιο
σημαντικές ταινίες της εποχής μας.

Αυτή η ταινία εκθέτει τη μεγαλύτερη ιστορία που έχει ειπωθεί ποτέ:

Την Γη την έχουν επισκεφτεί άνθρωποι από άλλους κόσμους που δεν είναι κακόβουλοι, αλλά στην πραγματικότητα ενδιαφέρονται για το μέλλον της ανθρωπότητας.

Μια κλίκα των στρατιωτικών, βιομηχανικών και οικονομικών συμφερόντων έχουν κρατήσει την επαφή αυτή κρυφή για πάνω από 60 χρόνια.

Η "επαφή" έχει ως στόχο να καταστείλει τη γνώση που μπορεί να απελευθερώσει τον κόσμο από το ζυγό του πετρελαίου, του φυσικού αερίου, του άνθρακα και της πυρηνικής ενέργειας και να αντικαταστήσει την τρέχουσα παγκόσμια τάξη, με μία Νέα Ενέργεια και αληθινή ελευθερία.

Δείτε το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ (Προς το παρών δεν διατίθενται Ελληνικοί υπότιτλοι)


Αποκάλυψη

Σουηδική πρόκληση από ιδιωτική επιχείρηση: "Μην εξαναγκάζετε τα παιδιά σας να πάνε στην Κρήτη"..



Σουηδική πρόκληση από ιδιωτική επιχείρηση: "Μην εξαναγκάζετε τα παιδιά σας να πάνε στην Κρήτη"..

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η προσπάθεια ιδιωτικής επιχείρησης της Σουηδίας και συγκεκριμένα ενός ψυχαγωγικού πάρκου, να αποτρέψει τους Σουηδούς να επισκεφθούν την Κρήτη.  
Σύμφωνα με το flashnews.gr η επιχείρηση Liseberg στο Γκέτεμποργκ έχει αναρτήσει αφίσες αλλά και στην κεντρική της ιστοσελίδα, την εικόνα ενός αγοριού που κλαίει και το κείμενο "Μην εξαναγκάζετε τα παιδιά σας να πάνε στην Κρήτη - Εγγυημένα χαρούμενα παιδιά στο πάρκο μας Liseberg". 
Η δυσφημιστική αυτή εκστρατεία έγινε αντιληπτή απο την Ένωση Ξενοδόχων Χανίων η οποία προέβη σε διαμαρτυρία προς την πρεσβεία της Σουηδίας στην Αθήνα, ενώ την σχετική επιστολή κοινοποίησε και στο Υπ.Εξωτερικών καθώς και στην Υπ.Τουρισμού κ.Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία την Πέμπτη θα βρίσκεται στην Σουηδία σε μιαν προσπάθεια τόνωσης του τουριστικού ρεύματος απο αυτή την χώρα. 
Όπως είπε στο Flashnews.gr, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων κ.Γιαννούλης "καταλαβαίνουμε πως η συγκεκριμένη επιχείρηση θέλει να προσελκύσει πελάτες, αλλά όχι με αυτές τις μεθόδους".
EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2013: Σουηδική πρόκληση από ιδιωτική επιχείρηση: "Μην εξαναγκάζετε τα παιδιά σας να πάνε στην Κρήτη".. ΠΗΓΗ

Μια μεγάλη συνέντευξη αύριο στον ΕΟΕ. Ο Δημήτρης Κολλάτος μιλά για του πράκτορες - προδότες πολιτικούς ...........


Μια μεγάλη συνέντευξη αύριο στον ΕΟΕ. Ο Δημήτρης Κολλάτος μιλά για του πράκτορες - προδότες πολιτικούς (έτσι όπως τους αναφέρει), που με την βοήθεια την Γερμανίας, που δεν θα έπρεπε να είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κάνουν γενοκτονία στον Ελληνικό λαό... Κάνουμε like #Eoellas web tv
http://www.youtube.com/watch?v=7z_OwwtRtjE