Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Στίγματα: Ένα από τα πιο σπάνια θρησκευτικά παραφυσικά φαινόμενα (Βίντεο)

Στίγματα: Ένα από τα πιο σπάνια θρησκευτικά παραφυσικά φαινόμενα (Βίντεο)


Ένα από τα πιο σπάνια και ανησυχητικά θρησκευτικά παραφυσικά φαινόμενα είναι τα στίγματα ή αλλιώς η εμφάνιση στο σώμα των πληγών του Χριστού από τη σταύρωση. Αυτές οι πληγές μπορεί να είναι από φαινομενική ψυχοσωματική αίσθηση της πληγής και του πόνου που προκαλείται, χωρίς όμως ορατή πληγή στο δέρμα, μέχρι κανονικές, ανεξήγητες πληγές, που ματώνουν και προκαλούν υπερβολικό πόνο στον στιγματικό. Στον 20ο αιώνα έζησε ένας από τους πιο διάσημους στιγματικούς, ο Ιταλός Πατέρας Πίος, που έφερε για δεκαετίες στο σώμα του τις πληγές και ανακηρύχτηκε άγιος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.
Ο Άγιος Πίος είχε κυριευτεί από παραφυσικά φαινόμενα από τότε που ήταν παιδί. Όταν ήταν νέος, ισχυριζόταν πως μπορούσε να δει τον Ιησού και την Παρθένο Μαρία, ενώ πίστευε πως όλοι μπορούσαν να τους δουν.

Το φαινόμενο αυτό συνεχίστηκε και κατά την εφηβεία, μέχρι που τελικά αποφάσισε να γίνει καπουτσίνος μοναχός. Την εποχή που ήταν δόκιμος ακόμα και όσο περίμενε να γίνει καπουτσίνος, τα παραφυσικά φαινόμενα που βίωνε φαίνεται πως πήραν ακόμα πιο σκοτεινές διαστάσεις, ενώ έγιναν ισχυρότερα.

Το 1911 αναφέρει για πρώτη φορά την εμφάνιση των στιγμάτων, χαρακτηρίζοντάς τα σε μία επιστολή του ως κόκκινα σημάδια στα χέρια και τα πόδια που του προκαλούσαν εντονότατο πόνο. Οι πληγές τελικά έγιναν ορατές, ματώνοντας πολλές φορές, ενώ συνέχισαν να υπάρχουν μέχρι και το θάνατό του. Συχνά προσεύχονταν να εξαφανιστούν οι πληγές αλλά όχι και ο πόνος και αυτό γιατί ντρεπόταν για τα σημάδια που είχε στο σώμα του.

Αξίζει να σημειωθεί πως τελικά οι πληγές δεν εξαφανίστηκαν ποτέ εντελώς, ενώ είναι γνωστό πως προσπαθούσε να τις κρύβει όσο γίνεται πιο πολύ. Υποστήριξε πως ο διάβολος συνέχισε να του παρουσιάζεται, πότε με τη μορφή μίας γυμνής χορεύτριας, πότε με τη μορφή του Πάπα Πίου του 10ου , του Άγιου Φραγκίσκου, ακόμα και με την σκανδαλώδη μορφή της Παρθένου Μαρίας.

Ο Πίος πέθανε το 1968, φέροντας ακόμα τα στίγματα στο σώμα του.

Τις τελευταίες δύο χιλιετίες έχουν καταγραφεί περίπου 300 περιπτώσεις στιγματικών. Ο πρώτος ήταν ο Άγιος Παύλος, ο οποίος αναφέρει το γεγονός σε μία επιστολή του προς του Γαλάτες. Ο Άγιος Φραγκίσκος της Ασίζης, τον 13ο αιώνα, αναφέρει επίσης πως φέρει στίγματα, ενώ πολλά περιστατικά καταγράφονται μέχρι τις μέρες μας.

Πολλές είναι οι ερμηνείες που έχουν δοθεί κατά καιρούς για το φαινόμενο των στιγμάτων, αποδίδοντάς τα από απάτες μέχρι και σε ψυχαναγκαστικά φαινόμενα του μυαλού. Οι στιγματικοί είναι συνήθως καθολικοί, εντούτοις ο ινδουιστής Chaitanya Mahaprabu (1486-1534) ανέφερε πως άρχισε ξαφνικά να αιμορραγεί σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Συχνά, οι στιγματικοί ακολουθούν μία πρακτική που λέγεται ηλιοθέαση. Πρόκειται για την επιβίωση χωρίς τροφή και νερό, πέραν της καθημερινής Θείας Κοινωνίας, για μακροχρόνιες και ασύλληπτες, για τον κοινό ανθρώπινο νου, περιόδους. Η πρακτική αυτή σημειώθηκε για πρώτη φορά από τον Πατέρα Πιο, ο οποίος απείχε από την τροφή και την πόση για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ σταμάτησε και να κοιμάται.

Το φαινόμενο ήταν ακόμα πιο έντονο στη στιγματική Therese Neumann, η οποία λέγεται πως δεν έτρωγε τίποτα άλλο παρά μόνο την καθημερινή Θεία Κοινωνία από το 1922 μέχρι και το 1962 όπου και πέθανε.

Λέγεται, επίσης, πως δεν ήπιε νερό για μία μεγάλη χρονική περίοδο, ενώ περιέργως δεν εμφάνισε καμία ασθένεια. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι τα μέρη του σώματος, όπου εμφανίζονται στα στίγματα, διαφέρουν σε σημαντικό βαθμό.

Κάποιες φορές εμφανίζονται στον καρπό ή απευθείας στις παλάμες, ενώ η πληγή από την λόγχη διαφέρει από στιγματικό σε στιγματικό, ανάλογα με την πλευρά του σώματος που εμφανίζεται.

Το περίεργο φαινόμενο των στιγμάτων θα περίμενε κανείς να το συναντήσει σε ένα μεσαιωνικό κείμενο και όχι στην σύγχρονη εποχή. Εντούτοις, φαίνεται πως αυτό δεν ισχύει.

Παραμένει ένα ανεξήγητο φαινόμενο, ενώ οι στιγματικοί είναι εξαιρετικά σπάνιοι.

Τα στίγματα παραμένουν ένα από τα πιο περίεργα και πιο τρομακτικά φαινόμενα που έχουν σημειωθεί ποτέ στα χρονικά των παραφυσικών φαινομένων.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε μαγνητοσκοπημένα στιγμιότυπα από μια γυναίκα που εμφανίζει τα Στίγματα του Χριστού κατά τις ημέρες του Πάσχα.



ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ: Στίγματα: Ένα από τα πιο σπάνια θρησκευτικά παραφυσικά φαινόμενα (Βίντεο) ΠΗΓΗ

Μέσω ραδιοεπικοινωνίας οι Hacker κατέβασαν περίεργα ηχητικά αρχεία!!!

Μέσω ραδιοεπικοινωνίας οι Hacker κατέβασαν περίεργα ηχητικά αρχεία!!!


Πρόσφατα απο το Κανάλι Youtube του Perrua Perrin , ενός μεξικάνικου μέλους, είπε ότι κατάφερε να κατεβάσει κάποια αρχεία ήχου από ορισμένα ιδιωτικά φόρουμ που ήταν κρυμμένα στα βαθιά Web, όπου δεν ήταν δυνατή η πρόσβαση σε κάθε χρήστη, με οποιονδήποτε τρόπο. Ο Perrua Perrin, ανέφερε αυτή τη συζήτηση σε μια ποικιλία από δικτυακούς τόπους με την προσευχή για να διαδώσει την αλήθεια.

 Ο Perrin λέει ότι με τη βοήθεια ενός φίλου ήταν τότε σε θέση να φτάσει και να εισάγει ένα ιδιωτικό φόρουμ, όπου οι περισσότεροι από εκείνους που συνδέθηκαν, ήταν Ρώσοι hackers. Από αυτούς τούς χρήστες χάκερ, μέσω αυτού του φόρουμ είχαν τη δυνατότητα να κατεβάσουν ένα ακουστικό αρχείο στη σειρά MP3, όπου οι χάκερ της ρωσίας, πιθανώς, απέτυχαν να υποκλέψουν συνομιλίες μεταξύ της ρωσικών στρατιωτικών περί εξωγήινων σημάτων. Ο Perrin έχει διαδώσει κάτω αριστερά, τρία αρχεία ήχου που τα τοποθέτησε σε τρία βίντεο στο You Tube. Τα τρία βίντεο είναι υποτιτλισμένα στα ισπανικά, όπως στο βίντεο # 1 – θα ακούσετε μια ρωσική στρατιωτική ομιλία στο συνομιλητή μίας ρωσικής στρατιωτικής βάσης στον Άρη, όπου μπορεί να ήταν παρόν σε πολλές ανθρώπινες αποικίες, που μιλούν διαφορετικές γλώσσες. Σύμφωνα με αυτά που αναφέρθηκαν, είναι δυνατό να ταξιδέψουν στον Άρη χρησιμοποιώντας πύλες οι οποίες βρίσκονται νότια του πλανήτη Γη, χρησιμοποιώντας εξωγήινη τεχνολογία Stargate.


Play
Current Time3:54
/
Duration Time6:17
Loaded: 0%
Progress: 0%
00:00
Fullscreen
00:00
Mute
360p
Hackers Rusos interceptan comunicación extraterrestre (AUDIO)06:18reEmbedit Video # 2 (κάτω) – Σε αυτό το βίντεο μπορείτε να ακούσετε τον ήχο ενός Ρώσου στρατιωτικής δράσης σε μάχη, καί ένα ξυπνητήρι για την επόμενη στρατιωτική δράση στον Άρη.
Hackers Rusos Interceptan Comunicación Extraterrestre /PARTE 201:22reEmbedit Video # 3 -. Σε αυτό τον ήχο μπορείτε να ακούσετε έναν ρωσικό στρατιωτικό που ανακρίνει ένα εξωγήινο ον - ο ήχος έγινε με σκοπό για να ακούσουν οι πρώην ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις, στο οποίο έχουν φιλτραριστεί αυτό το κλιπ ήχου με αυτό το εξωγήινο ον, αμφισβητώντας τη φωνή του εξωγήινου και λέγοντας ότι είναι μια συνομιλία μεταξύ στρατιωτών που έχουν ληφθεί σε ένα βουνό που ονομάζεται Dyatlov, όπου υπάρχει προφανώς μια ρωσική στρατιωτική βάση που προστατεύεται και είναι κρυμμένη.
 HACKERS RUSOS - AUDIO DE SER EXTRATERRESTRE04:10reEmbedit Σας υπενθυμίσω σε όλους -ο Perrin λέει στο προφίλ του στο Facebook – που αυτές τις μέρες έχουν έρθει στο φως μερικές φωτογραφίες από τη NASA, όπου προφανώς μπορείτε να δείτε μερικά φώτα στην επιφάνεια του Άρη. Κάποιοι μιλούν για μια εκτόξευση αέρα που προέρχεται από το υπέδαφος, ενώ ορισμένοι μιλούν για UFO. Υπάρχει μια νέα μαρτυρία ενός στρατιωτικού καπετάνιου που ονομάζεται Kaye, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχουν περάσει 17 χρόνια υπηρεσίας στον Άρη σε μια μυστική στρατιωτική βάση, που είχε σαν αποστολή τήν προστασία των αμάχων από πέντε διαστημικές αποικίες. Ο Kaye αποκαλύπτει ότι η κύρια ανθρώπινη αποικία στόν Άρη λέγεται η Πρώτη Κριός, και βρίσκεται μέσα σε ένα κρατήρα. Σύμφωνα με τον Καπετάνιο Kaye, ο αέρας είναι ασφαλές και αναπνέουν στην επιφάνεια του Άρη, η θερμοκρασίες κατά καιρούς μπορεί να είναι πολύ ζεστές. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι υπάρχουν δύο είδη πλασμάτων στον Άρη, ένα από τα οποία είναι ένα είδος ερπετού (ερπετό?), το οποίο είναι πολύ επιθετικό, ενώ τα άλλο είδος είναι ενδημική φυλή των insectoid που είναι εξίσου επιθετική, αλλά έχουν μια αποστολή για να προστατεύσουν τις βάσεις γύρω. 


 Ο καπετάνιος Kaye εξηγεί επίσης τον τύπο του σκάφους ενός ταξίδι με το μετρό πύλης, καί τής ιστορίας του πολιτισμού και των ανθρώπινων βάσεων που λειτουργούν στην σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού και αφηγείται τις μάχες με τους αυτόχθονους Αρειανούς (ερπετά και insectoid.) Αλήθεια, η ψέματα; εσείς αποφασίζεται. το βίντεο παρακάτω, είναι χωρίς υπότιτλους.