Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Φάκελοι “Λασέρτα” 2 από 8(( Συνέντευξη με ένα σαυροειδή ))

Φάκελοι “Λασέρτα” 2 από 8

 
Σήμερα 22/ 08/ 2010 Το Δεύτερο από τα οχτώ μέρη της ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ Επικοινωνίας – Συνέντευξης που έδωσε η “Λασέρτα” ένα Θηλυκό μη Ανθρώπινο Ερπετοειδές πλάσμα. Χάριν ευκολίας της ανάγνωσης αποτελείται από 8 (οκτώ) αριθμημένα μέρη. Είναι στα Ελληνικά για να βοηθήσουμε τους φίλους που δυσκολεύονται με τα Αγγλικά. Θα μπορείτε να την διαβάσετε από εδώ ή να την κατεβάσετε ΔΩΡΕΑΝ σε PDF Μορφή βιβλίου. Στο τέλος της δημοσίευσης των άρθρων Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση, και σχόλια. ΠΡΙΝ συνεχίσεις την ανάγνωση διάβασε το πρώτο μέρος ΕΔΩ

© Μετάφραση στην Αγγλική από Chris Pfeiler, © μετάφραση στα Ελληνικά από τον Α.Τ. © για τη μεταφορά Ion Maggos ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΗΜΕΙΩΣΗ και σύνδεσμο στην κάθε σελίδα.
Η Γνήσια συνέντευξη βρίσκεται στην σελίδα του Chris Pfeiler μεταφρασμένη σε δέκα γλώσσες περίπου. Η Ελληνική μετάφραση μέσα είναι του Α.Τ. όλες οι υπόλοιπες που κυκλοφορούν στο Ιντερνέτ είναι αντιγραφές αυτής της πρώτης, για όποιον καταλαβαίνει. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το κείμενο ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ

Εισαγωγή του Δημοσιογράφου Ole K.
Βεβαιώνω ότι το ακόλουθο κείμενο είναι απολύτως αληθές και όχι έργο φαντασίας. Τα παρακάτω είναι τμήματα σημειώσεων μίας συνέντευξης που πήρα από ένα μη Ανθρώπινο ερπετοειδές πλάσμα τον Δεκέμβριο του 1999. Αυτό το θηλυκό πλάσμα ήταν ήδη σε επαφή με έναν φίλο μου (Του οποίου το όνομα δίνεται μόνο με τα αρχικά Ε.Φ. στο κείμενο) εδώ και κάποιους μήνες. Ας μου επιτραπεί να πω πως ήμουν σε όλη μου την ζωή επιφυλακτικός σχετικά με τα ΑΤΙΑ, τους εξωγήινους και άλλα περίεργα πράγματα και σκέφτηκα ότι ο Ε.Φ. μου έλεγε είτε όνειρα είτε φανταστικές ιστορίες όταν μου μίλησε σχετικά με τις πρώτες του επαφές με το μη Ανθρώπινο πλάσμα «Λασέρτα».
Ήμουν επιφυλακτικός όταν γνώρισα αυτό το πλάσμα στις 16 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους (1999) σε εκείνο το μικρό ζεστό δωμάτιο στο απομονωμένο σπίτι του φίλου μου κοντά σε μία πόλη στον νότο της Σουηδίας, παρά το γεγονός ότι την έβλεπα με τα ίδια μου τα μάτια ότι δεν ήταν Ανθρώπινη.
Μου είχε πει και μου είχε δείξει τόσο πολλά απίστευτα πράγματα στην συνάντησή μας που πλέον δεν μπορώ να αρνηθώ την πραγματικότητα και την αλήθεια στα λεγόμενα της. Δεν πρόκειται για μια ακόμη λανθασμένη δημοσίευση για ΑΤΙΑ που ισχυρίζεται ότι λέει την αλήθεια ενώ είναι φανταστική, έχω πεισθεί ότι το κείμενο περιέχει την μόνη αλήθεια και γι’ αυτό πρέπει να το διαβάσετε.
Μίλησα μαζί της για πάνω από 3 ώρες, οπότε το κείμενο περιέχει περίληψη της συνέντευξης, γιατί μου ζήτησε μετά την συνέντευξη να μην δημοσιεύσω ότι μου είχε εκμυστηρευθεί. Η σειρά των ερωτήσεων στο κείμενο δεν είναι πάντοτε με την ίδια σειρά που την ρώτησα, οπότε μερικές φορές μπορεί να σας φανεί ασαφές. Δεν ήταν εύκολο να αφαιρέσω όλα τα σημαντικά τμήματα που μου ζήτησε από το κείμενο, γι’ αυτό συγχωρήστε με για την ίσως ασυνήθη σειρά.
Έχω στην κατοχή μου όλο το κείμενο της συνέντευξης (49 σελίδες μαζί με κάποια σκίτσα μου του σώματός της και του εξοπλισμού της) και κάποιων κασετών στις οποίες έχω όλη την συνέντευξη, όμως δεν θα την αποκαλύψω πριν έχω την άδειά της. Όλη την εισαγωγή Διάβασε την ΕΔΩ
 

1η_Ερώτηση: Τι γίνεται με την θερμοκρασία του σώματός σας; Είπες ότι απολαμβάνετε να βρίσκεστε στον ήλιο. Τι αποτέλεσμα έχει αυτό στον οργανισμό σας.
Απάντηση: Δεν είμαστε θηλαστικά και σαν ερπετά η θερμοκρασία του σώματός μας εξαρτάται από την θερμοκρασία του περιβάλλοντος μας. Εάν αγγίξεις το χέρι μου μπορεί ίσως να το αισθανθείς πιο κρύο από το δικό σου, αυτό είναι γιατί η κανονική μας θερμοκρασία είναι περίπου 30 με 33 βαθμούς κελσίου. Εάν κάτσουμε στον ήλιο (ειδικά γυμνοί και με τις σειρές των μικρών πλακών προς τον ήλιο) η θερμοκρασία του σώματός μας μπορεί να ανεβεί κατά 8 ή 9 βαθμούς μέσα σε μερικά λεπτά. Αυτή η αύξηση προκαλεί την παραγωγή πολλών ενζύμων και ορμονών στο σώμα μας, την καρδιά και τον εγκέφαλο και όλα τα όργανα ενεργοποιούνται και αισθανόμαστε πάρα πολύ ωραία. 
Εσείς οι άνθρωποι απολαμβάνετε το να είστε στον ήλιο αλλά για μας είναι η μεγαλύτερη απόλαυση που μπορείς να φανταστείς (ίσως σαν την σεξουαλική σας διέγερση). Επίσης απολαμβάνουμε το να κολυμπούμε σε θερμά νερά ή άλλα υγρά για να αυξήσουμε την θερμοκρασία του σώματός μας. Εάν κάτσουμε για κάποιες ώρες στη σκιά , η θερμοκρασία μας πέφτει στους 30 με 33 βαθμούς.
Αυτό δεν μας βλάπτει, αλλά αισθανόμαστε πολύ καλύτερα στον ήλιο. Έχουμε δωμάτια με τεχνητό ηλιακό φως υπογείως αλλά δεν είναι το ίδιο για εμάς όπως ο πραγματικός ήλιος.
2η_Ερώτηση: Τι τρώτε;
Απάντηση: Γενικά διάφορα πράγματα όπως και εσείς: σάρκα, φρούτα, λαχανικά, ειδικά είδη μυκήτων (από υπόγειες φάρμες) και άλλα πράγματα. Μπορούμε επίσης να φάμε και να χωνέψουμε διάφορες ουσίες που είναι δηλητηριώδης για εσάς. Η κύρια διαφορά μεταξύ μας, είναι ότι πρέπει να τρώμε σάρκα, γιατί το σώμα μας χρειάζεται τις πρωτεΐνες. Δεν μπορούμε να ζήσουμε εντελώς χορτοφάγοι όπως το είδος σας γιατί οι πέψη μας θα σταμάταγε και θα πεθαίναμε μετά από μερικές εβδομάδες ή μήνες χωρίς σάρκα. 
Πολλοί από εμάς τρώνε ωμή σάρκα ή άλλα πράγματα που είναι αηδιαστικά για εσάς. Προσωπικά, προτιμώ μαγειρεμένη σάρκα και φρούτα της επιφανείας όπως μήλα και πορτοκάλια.
 
3η_Ερώτηση: Μπορείς να μας πεις κάτι για την φυσική ιστορία και την εξέλιξη του είδους σας; Πόσο παλαιό είναι το είδος σας; Έχετε εξελιχθεί από πρωτόγονα ερπετά όπως η ανθρωπότητα εξελίχθηκε από τους πιθήκους;
Απάντηση: Α, αυτή είναι μία μεγάλη και μπλεγμένη ιστορία και ακούγεται σίγουρα απίστευτη σε εσένα, αλλά είναι η αλήθεια. Θα προσπαθήσω να εξηγήσω σε συντομία. Περίπου πριν από 65 εκατομμύρια χρόνια, πολλοί από του μη ανεπτυγμένους προγόνους μας από την φυλή των δεινοσαύρων πέθαναν σε έναν μεγάλο παγκόσμιο κατακλυσμό.
Ο λόγος για αυτήν την καταστροφή δεν ήταν μία φυσική καταστροφή –ένας αστεροειδής όπως λανθασμένα πιστεύουν οι επιστήμονες σας — αλλά ένας πόλεμος ανάμεσα σε δύο αντίπαλες εξωγήινες ομάδες που έλαβε χώρα κυρίως σε τροχιά και την ανώτερη ατμόσφαιρα του πλανήτη σας.
Σύμφωνα με την περιορισμένη γνώση μας για τις πρώτες μέρες αυτός ο παγκόσμιος πόλεμος ήταν ο πρώτος εξωγήινος πόλεμος στον πλανήτη γη αλλά δεν ήταν σίγουρα ο τελευταίος (και ένας μελλοντικός πόλεμος έρχεται σύντομα, ενώ ένας «ψυχρός πόλεμος» — όπως θα το λέγατε — ανάμεσα σε εξωγήινες ομάδες μαίνεται εδώ και τα τελευταία 73 χρόνια στον πλανήτη σας).
Οι αντίπαλοι σε αυτόν τον 65 εκατομμυρίων παλαιό πόλεμο ήταν δύο προηγμένα εξωγήινα είδη, των οποίων τα ονόματα ξανά δεν προφέρονται για τις γλώσσες σας.

Είμαι σε θέση να τα πω αλλά θα βλάψει τα αυτιά σας εάν τα πω με τον αυθεντικό τρόπο τους. Η μία φυλή ήταν ανθρωποειδή όπως το είδος σας (αλλά πολύ παλαιότερο) και ήταν από αυτό το σύμπαν από ένα ηλιακό σύστημα στον αστερισμό που ονομάζετε «Προκύων» σήμερα στους χάρτες σας.
Το άλλο είδος — για το οποίο δεν γνωρίζουμε και τόσα πολλά — ήταν ένα ερπετοειδές είδος, αλλά δεν έχουν τίποτα να κάνουν με το δικό μας είδος, επειδή εμείς εξελιχθήκαμε από τοπικά σαυροειδή χωρίς εξωτερικές επιρροές(εκτός από επιτυχημένη τροποποίηση των γονιδίων μας από εμάς. Περισσότερα γι’ αυτό αργότερα).
Το προηγμένο ερπετικό είδος δεν ήρθε από αυτό το σύμπαν αλλά όχι από — λοιπόν, πώς να σας το εξηγήσω. Οι επιστήμονες σας δεν έχουν πραγματικά καταλάβει την πραγματική φύση του σύμπαντος, γιατί το παράλογο μυαλό σας δεν είναι σε θέση να δει τα ευκολότερα πράγματα και βασίζεται σε λανθασμένα μαθηματικά και αριθμούς. 
Αυτό είναι μέρος του γενετικού προγραμματισμού του είδους σας για το οποίο θα επανέλθω. Θα έλεγα, ότι είστε σχεδόν τόσο μακριά από το να καταλάβετε το σύμπαν όσο ήσασταν και πριν από 500 χρόνια.
Για να χρησιμοποιήσω ένα όρο που μπορεί να καταλάβετε: το άλλο είδος δεν ήρθε από αυτό το σύμπαν αλλά από μία άλλη «φούσκα» στον αφρό του Όλο-σύμπαντος. Θα το λέγατε ίσως μία άλλη διάσταση, αλλά δεν είναι η σωστή λέξη για να το περιγράψετε σωστά (παρεμπιπτόντως, ο όρος διάσταση είναι γενικά λανθασμένος με τον τρόπο που τον καταλαβαίνετε). Το γεγονός που πρέπει να θυμάστε είναι, ότι τα ανεπτυγμένα είδη είναι σε θέση να «περπατούν» ανάμεσα στις «φούσκες» με την χρήση — όπως εσείς θα το λέγατε — κβαντικής τεχνολογίας και μερικές φορές με ειδικούς τρόπους χρησιμοποιώντας μόνο το μυαλό τους
(και το δικό μου είδος έχει επίσης ανεπτυγμένες πνευματικές ικανότητες σε σύγκριση με το είδος σας, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε την αλλαγή ύλης-χορδών/φούσκας χωρίς τεχνολογία, όμως άλλα είδη ενεργά στον πλανήτη αυτόν μπορούν και αυτό σας φαίνεται σαν μαγεία όπως και στους προγόνους σας.)
Πίσω στην δικιά μας ιστορία: το πρώτο είδος (τα ανθρωποειδή) είχαν φτάσει στην Γη 150 χρόνια πριν τα ερπετοειδή και έχτισαν μερικές αποικίες στις τότε ηπείρους. Υπήρχε μία μεγάλη αποικία στην ήπειρο που εσείς αποκαλείτε «Ανταρκτική» σήμερα και μία άλλη στην ήπειρο που καλείτε «Ασία» σήμερα. Αυτοί οι άνθρωποι ζούσαν μαζί με ζωώδη σαυροειδή στον πλανήτη χωρίς προβλήματα.
Όταν το ανεπτυγμένο ερπετοειδές είδος έφτασε σε αυτό το σύστημα, οι ανθρωποειδής άποικοι από τον «Προκύωνα» προσπάθησαν να επικοινωνήσουν ειρηνικά, αλλά δεν ήταν επιτυχείς και ένας παγκόσμιος πόλεμος ξεκίνησε μέσα σε μήνες.

Πρέπει να καταλάβετε ότι και τα δύο είδη ενδιαφέρονταν για αυτόν τον νέο πλανήτη όχι για την βιολογία και τα υπανάπτυκτα είδη, αλλά μόνο για έναν λόγο: πρώτες ύλες, ειδικά χαλκό. Για να καταλάβετε τον λόγο, θα πρέπει να ξέρετε ότι ο χαλκός είναι ένα πολύ σημαντικό υλικό για κάποια ανεπτυγμένα είδη(ακόμα και σήμερα) γιατί είναι — μαζί με μερικά ασταθή στοιχεία — σε θέση να παράγει νέα σταθερά στοιχεία εάν τα υποβάλλεται σε ένα υψηλό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο στην σωστή γωνία μαζί με ένα υψηλό πυρηνικό ραδιενεργό πεδίο για να παράγονται διασταυρούμενα κυμαινόμενα πεδία. 
Η σύντηξη του χαλκού με άλλα στοιχεία σε ένα τέτοιο μαγνητο/ραδιενεργό πεδίο μπορεί να παράξει ένα πεδίο δυνάμεων ειδικής φύσης που είναι πολύ χρήσιμο για διάφορες τεχνολογικές χρήσεις (αλλά η βάση για αυτό είναι μία πολύπλοκη φόρμουλα που δεν είστε σε θέση να ανακαλύψετε λόγω τον περιορισμών του απλού μυαλού σας).
Και τα δύο είδη ήθελαν τον χαλκό του πλανήτη Γη και γι’ αυτό, πολέμησαν σε έναν όχι και τόσο μακρύ πόλεμο στο διάστημα και σε τροχιά. Το ανθρωποειδές είδος φαινόταν να έχει επιτυχία κατά την αρχική διάρκεια, αλλά στην τελευταία μάχη τα ερπετοειδή αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν ένα πανίσχυρο όπλο –μία ειδικού τύπου βόμβα σύντηξης που θα κατάστρεφε όλες τις μορφές ζωής πάνω στον πλανήτη αλλά δεν θα έπρεπε να πειράξει τις πολύτιμες πρώτες ύλες και τον χαλκό. 

Η βόμβα βλήθηκε από το διάστημα και εξεράγει σε ένα σημείο του πλανήτη σας που ονομάζεται «Κεντρική Αμερική» σήμερα. Καθώς εξερράγη στον ωκεανό, προκλήθηκε μία απρόβλεπτη σύντηξη με το υδρογόνο και το αποτέλεσμα ήταν δυνατότερο απ’ ότι περίμεναν τα ερπετοειδή. Μία θανατηφόρα ραδιενέργεια, μία υπερπαραγωγή οξυγόνου σύντηξης, μία ραδιενεργή βροχή διαφόρων στοιχείων και ένας «πυρηνικός χειμώνας» για σχεδόν 200 χρόνια ήταν τα αποτελέσματα. Τα περισσότερα από τα ανθρωποειδή σκοτώθηκαν και τα ερπετοειδή έχασαν το ενδιαφέρον τους για τον πλανήτη μετά από μερικά χρόνια για (ακόμα και για εμάς) άγνωστους λόγους –ίσως λόγω της ραδιενέργειας. 
Ο πλανήτης Γη ήταν ξανά μόνος του και τα ζώα στην επιφάνεια πέθαναν. Επίσης, ένα από τα αποτελέσματα της βόμβας σύντηξης ήταν η ραδιενεργή βροχή διαφορετικών στοιχείων και υλικών που παρήχθησαν κατά την διαδικασία της καύσης και ένα από τα υλικά ήταν το Ιρίδιο.
Οι ανθρώπινοι επιστήμονες σήμερα βλέπουν τις συγκεντρώσεις Ιριδίου στο έδαφος ως απόδειξη πρόσκρουσης του Αστεροειδούς που σκότωσε τους δεινόσαυρους. Αυτό δεν είναι αλήθεια, αλλά πως θα μπορούσατε να το ξέρετε αυτό;
Λοιπόν, οι περισσότεροι από τους δεινόσαυρους πέθαναν (όχι όλοι κατά την έκρηξη αλλά στις δύσκολες συνθήκες που επακολούθησαν μετά τον πόλεμο, ειδικά στον πυρηνικό χειμώνα και την ραδιενεργή βροχή). Σχεδόν όλοι οι δεινόσαυροι και τα ερπετά πέθαναν μέσα στα επόμενα 20 χρόνια.
Μερικά από αυτά — ειδικά εκείνα των ωκεανών — μπόρεσαν να επιζήσουν για τα επόμενα 200 έως 300 χρόνια ακόμα και στον αλλαγμένο κόσμο, αλλά και αυτά τα είδη πέθαναν επίσης, λόγω του ότι το κλίμα είχε αλλάξει. Ο πυρηνικός χειμώνας τελείωσε μετά από 200 χρόνια, αλλά ήταν ψυχρότερα πάνω στην Γη από πριν.
Παρά τον Κατακλυσμό, μερικά είδη μπόρεσαν να επιζήσουν: τα ψάρια(όπως οι καρχαρίες), τα πουλιά, πολύ μικρά θηλαστικά (οι πρόγονοι σας), διάφορα ερπετά όπως οι κροκόδειλοι…και υπήρχε ένα ειδικό είδος μικρών αλλά ανεπτυγμένων δεινοσαύρων που είχαν αναπτυχθεί μαζί με τα μεγάλα ζώα-ερπετά όπως το είδος που ονομάζεται Τυρανόσαυρος.

Αυτό το νέο ερπετό περπατούσε στα δύο πόδια και έμοιαζε σαν την ανακατασκευή σας του Ιγκουανόδοντου (δημιουργήθηκε από αυτήν την οικογένεια) αλλά ήταν μικρότερο (περίπου 1.50 μέτρο ψηλό)με μερικά ανθρωποειδή χαρακτηριστικά, αλλαγμένη δομή οστών, μεγαλύτερο κρανίο και εγκέφαλο, χέρια με αντίχειρες που μπορούσε να αρπάξει αντικείμενα, διαφορετικό οργανισμό και πέψη, ανεπτυγμένα μάτια στο μέσον της κεφαλής όπως και τα δικά σας και το πιο σημαντικό με μία νέα και καλύτερη δομή του εγκεφάλου. Αυτός ήταν ο άμεσος πρόγονός μας.
Υπάρχουν θεωρίες ότι η ακτινοβολία από τη βόμβα συμμετείχε στις μεταλλάξεις του οργανισμού αυτής της νέας φυλής, αλλά αυτό δεν αποδεικνύεται. Παρόλα αυτά, αυτός ο μικρός ανθρωποειδής δεινόσαυρος εξελίχθηκε μέσα στα επόμενα 30 εκατομμύρια χρόνια (όπως είπα νωρίτερα, ένα είδος γενικά χρειάζεται πολύ περισσότερο χρόνο να εξελιχθεί απ’ ότι νομίζεται, εάν η εξέλιξη δεν είναι τεχνητή όπως στην περίπτωσή σας) από ένα ζώο σε μία σκεπτόμενη ύπαρξη.
Αυτά τα πλάσματα ήταν αρκετά έξυπνα ώστε να μην πεθάνουν στα επόμενα εκατομμύρια χρόνια, γιατί έμαθαν να αλλάζουν συμπεριφορά, ζούσαν σε σπηλιές αντί στο κρύο στην φύση και έμαθαν να χρησιμοποιούν πέτρες και κλαδιά σαν τα πρώτα εργαλεία και την χρήση της φωτιάς σαν βοήθεια για να ζεσταθούν — ειδικά για να ζεστάνουν το αίμα τους που είναι πολύ σημαντικό για το είδος στο να επιζήσει.
Μέσα στα επόμενα 20 εκατομμύρια χρόνια αυτό το είδος διαιρέθηκε φυσικά σε 27 υπόειδη (δυστυχώς, τα πρώην ερπετοειδή είδη ήταν επιρρεπή στο να διαιρούνται με έναν λίγο πολύ παράλογο τρόπο σε υποείδη κατά την εξελικτική διαδικασία. Μπορείτε να το δείτε αυτό στον περιττά υψηλό αριθμό ζώων-δεινοσαύρων ειδών στα πρώιμα χρόνια) και υπήρξαν πολύ (κυρίως πρωτόγονη) πόλεμοι μεταξύ αυτών των υποειδών για κυριαρχία.

Λοιπόν, η φύση δεν φάνηκε καλή μαζί μας και απ’ όσο ξέρω από τα 27 υποείδη 24 εξαφανίστηκαν σε πρωτόγονους πολέμους και στην εξέλιξη, διότι ο οργανισμός τους και το μυαλό τους δεν αναπτύχθηκε αρκετά ώστε να επιζήσουν και (σαν κυρίως λόγος) δεν μπόρεσαν να αλλάξουν την θερμοκρασία του αίματος τους με το κατάλληλο τρόπο όταν άλλαζε και το κλίμα. 
50 εκατομμύρια χρόνια μετά τον πόλεμο και μετά το τέλος των δεινοσαύρων, μόνο 3 (και τώρα και τεχνολογικά) ανεπτυγμένα ερπετικά είδη είχαν μείνει στον πλανήτη μαζί με όλα τα άλλα κατώτερα ζώα. Μέσω φυσικής αλλά και τεχνητής διασταύρωσης αυτά τα τρία είδη συνενώθηκαν σε ένα ερπετικό είδος και μέσω της εφεύρεσης των γενετικών παρεμβάσεων, μπορέσαμε να «εξαλείψουμε» τα επιρρεπή σε διαίρεση γονίδια στην γενετική μας δομή.
Σύμφωνα με την ιστορία μας και τα πιστεύω μας, αυτή ήταν η στιγμή που η τελική μας ερπετική φυλή — όπως με βλέπεις σήμερα — δημιουργήθηκε με την χρήση της γενετικής μηχανικής. Αυτό έγινε περίπου πριν 10 εκατομμύρια χρόνια και η εξέλιξή μας σχεδόν σταμάτησε σε αυτό το σημείο (στην πραγματικότητα υπήρξαν μερικές μικρές αλλαγές στην όψη μας προς μία πιο ανθρωποειδή όψη και εμφάνιση θηλαστικού στα μετέπειτα χρόνια, αλλά δεν διαιρεθήκαμε ποτέ ξανά σε υποείδη).
Όπως βλέπεις, είμαστε μία πολύ παλιά φυλή σε σύγκριση με το είδος σας, το οποίο χοροπηδούσε από εδώ και από εκεί σαν μικρά πιθηκοειδή ζώα στα δέντρα εκείνη την εποχή ενώ εμείς εφεύραμε την τεχνολογία, αποικίσαμε άλλους πλανήτες σε αυτό το σύστημα, χτίσαμε μεγάλες πόλεις πάνω σε αυτόν τον πλανήτη (που χάθηκαν χωρίς ίχνη με το πέρασμα του χρόνου) και αναδομήσαμε τα γονίδιά μας ενώσω τα γονίδιά σας ήταν ακόμα αυτών των ζώων.
Πριν 10 εκατομμύρια χρόνια τα μικρά πιθηκοειδή άρχισαν να μεγαλώνουν και κατέβηκαν από τα δέντρα στο έδαφος (ξανά λόγω της αλλαγής στο κλίμα — ειδικά στην αποκαλούμενη Αφρικανική ήπειρο). Αλλά εξελίσσονταν πολύ αργά όπως είναι φυσιολογικό για ένα θηλαστικό και εκτός εάν κάτι ασυνήθιστο δεν συνέβαινε στο είδος σας.
Δεν θα μπορούσαμε να καθόμαστε τώρα εδώ και να συζητούμε γιατί εγώ θα καθόμουν στο άνετο μοντέρνο σπίτι μου και εσύ θα καθόσουν στην σπηλιά σου ντυμένος με γούνες και προσπαθώντας να ανακαλύψεις τα μυστικά της φωτιάς — ή θα μπορούσε ίσως να κάθεσαι σε έναν από τους ζωολογικούς μας κήπους.

Αλλά τα πράγματα εξελίχτηκαν διαφορετικά και τώρα πιστεύετε ότι είστε το «Στέμμα της δημιουργίας» και μπορείτε εσείς να κάθεστε στα μοντέρνα σπίτια σας και εμείς πρέπει να κρυβόμαστε και να ζούμε κάτω από τη Γη και σε απομακρυσμένες περιοχές. Περίπου πριν 1,5 εκατομμύρια χρόνια, ένα άλλο εξωγήινο είδος έφτασε στην Γη (ήταν προς έκπληξη μας το πρώτο είδος για πάνω από 60 εκατομμύρια χρόνια.
Αυτό θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη για εσάς εάν ξέρατε πόσα πολλά και διαφορετικά είδη υπάρχουν σήμερα εδώ). Το ενδιαφέρον αυτού του ανθρωποειδούς είδους — τους αποκαλείτε «Ιλοχίμ» σήμερα — δεν ήταν οι πρώτες ύλες και ο χαλκός, ήταν προς μεγάλη μας κατάπληξη τα υπανάπτυκτα πίθηκο-ανθρωποειδή. 
Παρά την παρουσία μας στον πλανήτη, οι εξωγήινοι αποφάσισαν να «βοηθήσουν» τους πιθήκους να εξελιχθούν λίγο γρηγορότερα, για να τους εξυπηρετήσουν στο μέλλον σαν κάποιο είδος φυλής-σκλάβων στους επερχόμενους πολέμους. Η μοίρα του είδους σας δεν είχε πραγματικά σημασία για εμάς, αλλά δεν μας άρεσε η παρουσία των «Ιλοχίμ» στον πλανήτη και δεν τους άρεσε η παρουσία μας στο νέο τους «γαλαξιακό ζωολογικό» πλανήτη και έτσι η έκτη και έβδομη δημιουργία σας ήταν ο λόγος για έναν πόλεμο μεταξύ μας και αυτών.
Μπορείτε να διαβάσετε για αυτόν τον πόλεμο για παράδειγμα εν μέρει στο βιβλίο που εσείς αποκαλείτε «Βίβλο» με έναν πολύ περίεργο τρόπο περιγραφής. Η πραγματική αλήθεια είναι πολύ μεγάλη και δύσκολη ιστορία. Να συνεχίσω;
4η_Ερώτηση: Όχι, όχι τώρα. Πήρα μερικές σημειώσεις σχετικά με την ιστορία σας και έχω τώρα μερικές ερωτήσεις.
Απάντηση: Παρακαλώ, ρώτα.

5η_Ερώτηση: Πρώτα απ’ όλα, αναφέρεσαι σε μία πολύ μεγάλη χρονική περίοδο. Ισχυρίζεσαι ότι οι πρωτόγονοι πρόγονοί σας ζούσαν μαζί με τους δεινόσαυρους, επιζήσαν τον — όπως το αποκάλεσες — τεχνητό κατακλυσμό και εξελίχθηκαν μέσα σε 40 εκατομμύρια χρόνια και η εξέλιξή σας ολοκληρώθηκε πριν 10 εκατομμύρια χρόνια. Μου ακούγεται πολύ απίστευτο. Μπορείς να πεις τίποτα για αυτό;
Απάντηση: Κατανοώ ότι πρέπει να σου ακούγεται απολύτως απίστευτο, επειδή είστε ένα νέο και γενετικά κατασκευασμένο είδος. Ο Ιστορικός σας ορίζοντας τελειώνει σε μερικές χιλιάδες χρόνια και αυτό το νομίζετε σωστό. Αλλά δεν είναι. Αυτό είναι αδύνατο. Το προγραμματισμένο σας μυαλό είναι προφανώς σε αδυναμία να χειριστεί τέτοιες μεγάλες χρονικές περιόδους. Ο χρόνος εξέλιξης μας μπορεί να σου φαίνεται απίστευτα μεγάλος, αλλά στην πραγματικότητα αυτός είναι ο αυθεντικός τρόπος της φύσης.
Θυμήσου, οι πρώτοι θηλαστικοί πρόγονοί σας αναπτύχθηκαν μαζί με τους δεινόσαυρους και επέζησαν της βόμβας όπως και εμείς. Εξελίχθηκαν αργά μέσα στα επόμενα εκατομμύρια χρόνια και διαιρέθηκαν σε διάφορα είδη και σχήματα, μερικά μεγάλα, μερικά μικρά. Αυτοί είναι η εξέλιξη του σώματος.
Αλλά τι γίνεται με το μυαλό και την ευφυΐα τους; Ήταν απλώς απλά ζώα. Τα θηλαστικά εξελίχθηκαν εδώ και — ας πούμε — 150 εκατομμύρια χρόνια, αλλά μόνο τα τελευταία 2-3 εκατομμύρια χρόνια ήταν σε θέση να γίνουν ευφυή και σκεπτόμενα. Και σε αυτήν την μικρή περίοδο πλάσματα σαν εσένα δημιουργήθηκαν. Από την φύση;
148 εκατομμύρια χρόνια για την εξέλιξη ζώων θηλαστικών, 2 εκατομμύρια χρόνια για την ανάπτυξη ενός (λίγο ή πολύ) ευφυούς και σκεπτόμενου πλάσματος όπως εσύ; Αναρωτήσου: Πιστεύεις ότι αυτή η επιταχυνόμενη εξέλιξη είναι φυσική; Τότε το είδος σας είναι περισσότερο ανίδεο απ’ ότι πίστευα. Δεν αναπτυχθήκαμε λάθος εμείς αλλά εσείς.

6η_Ερώτηση: Καταλαβαίνω. Αλλά έχω μία άλλη ερώτηση. Ανέφερες πολλά γεγονότα σχετικά με τον αρχαίο πόλεμο μεταξύ των εξωγήινων πριν 65 εκατομμύρια χρόνια. Αυτό συνέβη πολύ πριν το είδος σας γίνει αρκετά ευφυές (όσο σας έχω καταλάβει). Γιατί γνωρίζετε τόσα πολλά πράγματα γι’ αυτόν τον «πρώτο πόλεμο» και για την εξέλιξη του είδους σας;
Απάντηση: Αυτή είναι μια καλή ερώτηση (πολύ καλύτερη από την προηγούμενη) και δεν στο έχω εξηγήσει καταλλήλως. Η γνώση μας σχετικά με τον πρώτο πόλεμο έρχεται από ένα αρχαίο εύρημα, που βρέθηκε περίπου πριν από 16.000 χρόνια από τους αρχαιολόγους στην ήπειρο που εσείς αποκαλείτε Αμερική σήμερα.
Βρήκαν μία κυκλική πλάκα με διάμετρο περίπου 47 των εκατοστών σας. Η πλάκα ήταν κατασκευασμένη από ένα άγνωστο για εμάς μαγνητικό υλικό και μέσα στην πλάκα υπήρχε μία μικρότερη κρυστάλλινη πλάκα που περιείχε έναν τεράστιο όγκο πληροφοριών κωδικοποιημένες στην μοριακή δομή του κρυστάλλου. 
Αυτή η «πλάκα μνήμης» κατασκευάστηκε από τους τελευταίους επιζώντες της βόμβας της ανθρώπινης φυλής από τον «Προκύωνα» ήδη πριν 65 εκατομμύρια χρόνια αλλά ήταν τελείως ανέπαφη όταν την βρήκαμε. 
Οι επιστήμονες μας μπόρεσαν να αποκρυπτογραφήσουν τα μηνύματα και τα δεδομένα οπότε ακούσαμε για πρώτη φορά τα γεγονότα που συνέβησαν στο μακρινό παρελθόν και που οδήγησαν στην εξαφάνιση των δεινοσαύρων. Η πλάκα περιείχε λεπτομερή περιγραφή και των δύο ειδών (αλλά περισσότερα για τους ανθρωποειδής) και για τα γεγονότα και όπλα, συμπεριλαμβανομένης και της βόμβας σύντηξης. 
Περιείχε επίσης περιγραφές των ζώων και των σαυροειδών στην Γη, μαζί με τα προ-ευφυή προγονικά μας είδη. Η υπόλοιπη γνώση μας σχετικά με την εξέλιξη πηγάζει από τους σκελετούς και από το διάβασμα και από/κωδικοποίηση του DNA μας. Βλέπεις, ξέρουμε την πραγματική αλήθεια για τις ρίζες μας εδώ και 16.000 χρόνια. Πριν από τότε, υπήρχε μία πιο θρησκευτική ιδέα για την δημιουργία μας.
ΠΗΓΗ(( http://www.infobeto.com/forum/f12/mia-quotperiergiquot-synenteyksi-fakeloi-quotlaserta-quot-87630/ ))
Νικήτας είναι offline  

Μυστήριο με περίεργο κρανίο που βρέθηκε στην Ρωσία

Μυστήριο με περίεργο κρανίο που βρέθηκε στην Ρωσία

  Στο παρακάτω βίντεο παρουσιάζεται ένα περίεργο επιμηκές κρανίο που βρέθηκε  τον Ιανουάριο του 2009 από αρχαιολόγους σε δάσος  στο Ομσκ της Ρωσίας.

Το  Μουσείο Ιστορίας και Πολιτισμού του Ομσκ, χρονολόγησε το κρανίο γύρω στο 4ο αιώνα π. Χ.

Οι αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι η παραμόρφωση του κρανίου οφείλεται σε κάποιο έθιμο των ανθρώπων της εποχής όπου με την παραμόρφωση των κρανίων των νηπίων, και με αυτό τον τρόπο αυξάνονταν οι νοητικές τους ικανότητες.



Η εξήγηση αυτή όμως δεν είναι ικανοποιητική,καθώς παρόμοια κρανία έχουν βρεθεί σε αρκετές περιοχές του πλανήτη που γεωγραφικά δεν έχουν καμιά σχέση μεταξύ τους(Το κρανίο της φωτογραφίας έχει βρεθεί στο Περού)άλλα και θα ήταν δύσκολη η επαφή αυτών των λαών για να έχουν κάποιο κοινό έθιμο.

Υπάρχουν αναπαραστάσεις σε πολλούς λαούς με ανθρώπους που έχουν τέτοια κρανία σχεδόν σε κάθε πολιτισμό.Δηλαδή άνθρωποι με τέτοια κρανία φαίνεται ότι κυκλοφορούσαν ανάμεσα σε όλους τους λαούς, από την Ρωσία μέχρι την Κεντρική Αμερική!!

Παρακολουθείστε το βίντεο ,ξαναδιαβάστε αυτό, δείτε τις παρακάτω εικόνες,και θα τα ξαναπούμε...


 ΒΙΣΑΛΤΗΣ/visaltis.blogspot





ΠΗΓΗ  ((  http://visaltis.blogspot.com/2010/09/blog-post_8230.html  ))