Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ ΤΡΕΛΩΝ


ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ ΤΡΕΛΩΝ











Σας αποκαλύπτουμε ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο για το πώς θέλουν να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα

Newstead Pharmaceuticals
 
Η Newstead Pharmaceuticals(πατήστε εδώ για να δείτε την ιστοσελίδα) είναι μια εταιρία γίγαντας στον χώρο της βιοτεχνολογίας στην οποία ανήκει η γνωστή εταιρία Monsanto. Αναρωτιέσαι τι κάνει η εταιρία αυτή; Αυτό που κάνει είναι να παίρνει DNA από διάφορα ζώα και φυτά, να τα ανακατεύει και να φτιάχνει ένα έμβρυο, το οποίο μετά εμφυτεύεται σε τεχνητή μήτρα.



Το αφήνουν να μεγαλώσει και όταν ωριμάσει το κρατάνε ζωντανό σε ειδικά κλουβιά έτσι ώστε να μπορούν να παίρνουν το αίμα του.
Το αίμα αυτών των πλασμάτων περιέχει μια νέα πρωτεΐνη που ονομάζεται CD-356 και δεν υπάρχει σε κανένα ζώο ή φυτό του πλανήτη, δηλαδή είναι εντελώς συνθετική! Μετά περνάνε αυτήν την πρωτεΐνη σε ζώα, όπως σε αγελάδες, έτσι ώστε να παράγουν καινούργια φάρμακα — αγελάδες τις οποίες εσύ και εγώ αργότερα θα φάμε.
Δυο εργαζόμενοι αυτής της εταιρίας έχουν το δικό τουςblog(πατήστε εδώ) και εκεί μπορείς να δεις τι είδους πειράματα κάνουν στο εργαστήριο. Εδώ μπορείς να δεις επίσης μια εικόνα του εμβρύου πως μοιάζει όταν βγαίνει από την τεχνητή μήτρα, είναι ένα κουκούλι το οποίο ωριμάζει μέχρι να γίνει ένας οργανισμός χωρίς μάτια και πόδια (ΠΡΟΣΟΧΗ! ΜΗΝ κάνεις click το link αν έχεις ευαίσθητο στομάχι ή αν τρομάζεις εύκολα!). Τι θα συμβεί αν αυτά τα όντα αφεθούν ελεύθερα στην φύση; Μήπως αυτά τα πειράματα είναι μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου;
Τρομαχτικές επίσης είναι και οι προεκτάσεις της τεχνητής μήτρας που ονομάζουν BETI (BIOMECHANICAL EXTRAUTERO THERMAL INCUBATOR). Μπορεί μέσα της να μεγαλώσει οποιοσδήποτε οργανισμός, ακόμα και άνθρωπος, διότι μιμείται τις συνθήκες της πραγματικής μήτρας και μπορεί να προσαρμοστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να φιλοξενήσει οποιοδήποτε είδος. Μήπως αφαιρεί το δικαίωμα της κάθε γυναίκας στην κυοφόρηση;
Μήπως είναι το πρώτο βήμα ώστε τα παιδιά του μέλλοντος να μεγαλώνουν μέσα σε τέτοια κατασκευάσματα;

Human Upgrades (πατήστε εδώ για να δείτε την ιστοσελίδα)
 
Ξεχάστε τους ανθρώπους όπως τους γνωρίζατε ως τώρα.
Αν θεωρείς πως τα τατουάζ και τα piercing είναι ξεπερασμένα, τότε αυτή η εταιρία μπορεί να σου παρέχει ακόμα πιο extreme τρόπους τροποποίησης του σώματός σου. Εδώ το ποτήρι ξεχειλίζει διότι παρεμβαίνουν κατευθείαν στον άνθρωπο: ειδικεύονται σε extreme πλαστικές χειρουργικές, ακόμα και σε “χειρουργική DNA” που είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας.
Τα προϊόντα τους χωρίζονται σε 4 σειρές: Simplicity, Lust, High-tech και Victory. H σειρά Simplicity περιέχει τροποποίηση της μύτης, όπου την κάνουν να έχει μόνο ένα ρουθούνι, των αυτιών και των δοντιών. Η σειρά Lust περιλαμβάνει ερωτικές τροποποιήσεις, όπως η δημιουργία παραπάνω ρωγών ή αιδοιοπλαστική για την αφαίρεση των μικρών χειλιών. Η σειρά Hi-tech περιλαμβάνει μηχανικά προσθετικά, όπως ειδικές κεραίες που συνδέονται με τον εγκέφαλο για τηλεχειρισμό συσκευών. Τέλος, η σειρά Victory είναι η πιο τρομαχτική από όλες: περιλαμβάνει δημιουργία πλήρως λειτουργικού έκτου δακτύλου, όπως επίσης και δημιουργία μεμβρανών στα χέρια σαν αυτές που έχουν τα αμφίβια!
Όπως παραδέχονται και οι ίδιοι, τα παραπάνω μπορούν να έχουν στρατιωτικές εφαρμογές.
Ποιος ξέρει άραγε τι άλλα μπορούν να κάνουν που δεν τα ανακοινώνουν επίσημα!

The Union (πατήστε εδώ για να δείτε την ιστοσελίδα)
 
Η εταιρία Union κατασκευάζει και εμφυτεύει μηχανικά ανθρώπινα όργανα. Η σειρά της περιλαμβάνει μηχανικές καρδιές, μηχανικά χέρια, μηχανικά νεφρά και συκώτι, όπως επίσης και μηχανικές προσθήκες για την σπονδυλική στήλη και τεχνητά μάτια. Ο πλήρης κατάλογος μπορεί να βρεθεί στην ιστοσελίδα τους.
Το ιδιαίτερο με αυτά είναι πως δεν είναι σαν τα ανθρώπινα όργανα. H λειτουργία τους είναι κατά πολύ βελτιωμένη, με αποτέλεσμα να μπορούν να έχουν στρατιωτικές εφαρμογές. Για παράδειγμα τα τεχνητά μάτια έχουν ικανότητα Zoom, όπως επίσης και πολύ καλύτερη όραση από την ανθρώπινη. Τα χέρια μπορούν να ρυθμιστούν για υπεράνθρωπη δύναμη και οι παλμοί τις καρδιάς να ρυθμιστούν με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει ένας αθλητής ή στρατιώτης καλύτερη επίδοση από ότι θα μπορούσε να έχει ποτέ ένας άνθρωπος!
Το πραγματικά τρομαχτικό είναι ότι κάθε τέτοιο όργανο έχει ειδικό barcode και ειδικό chip ώστε να μπορεί να ανιχνευτεί από την εταιρία σε μεγάλες αποστάσεις και πιθανότατα να μπορούν να παρεμβληθούν στην λειτουργία τους με τηλεχειρισμό!
Πέραν αυτών, φαίνεται πως οι πρακτικές τις εταιρίας είναι βάρβαρες. Τα όργανα αυτά είναι πανάκριβα και πολλοί μπορούν να τα αγοράσουν μόνο με δόσεις που θα πληρώνουν για όλη τους την ζωή! Υπάρχουν φήμες πως αν κάποιος δεν πληρώσει τις δόσεις του αφαιρούν το όργανο και τον αφήνουν να πεθάνει: η αποκάλυψη αυτή έγινε από ένα group αποτελούμενο από Hackers που ονομάζονται “Union Bombers” — οι οποίοι έκαναν hack την ιστοσελίδα της εταιρίας φτιάχνοντας μια μυστική ιστοσελίδα που λέει όλη την αλήθεια για την Union. Επισκέψου την εδώ, προτού την κατεβάσουν!
πηγή

http://www.pentapostagma.gr

Δείτε πόσα λεφτά παίρνουν οι Βουλευτές



βουλευτες, λεφτα, vouleftes, lefta
Μας εστάλη το κάτωθι.

Βουλευτής:

1. Μηνιαίος μισθός 6.100 ευρώ.

2. Σύνταξη μετά από 4 χρόνια βουλευτικής θητείας. Ποσό σύνταξης μηνιαίως 4.880 ευρώ.

3. Για συμμετοχή σε επιτροπές, 250 ευρώ την ώρα…

4. Οι βουλευτές της επαρχίας παίρνουν το μήνα 1.000 ευρώ για ενοίκιο.

5. Όλοι οι βουλευτές παίρνουν άπαξ 1.500 ευρώ για οργάνωση γραφείου και 1.000 ευρώ τις γιορτές λόγω αυξημένης επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους τους. Το Δώρο Χριστουγέννων, Πάσχα και επίδομα αδείας είναι ξεχωριστά.

6. Δικαιούνται 104 αεροπορικά εισιτήρια ετησίως δωρεάν και απεριόριστες μετακινήσεις με ΟΣΕ και ΚΤΕΛ.

7. Πολυτελές αυτοκίνητο (αν και άλλαξε λίγο αυτό), δωρεάν καύσιμα με επίδομα 600 ευρώ το μήνα, ένα χωροφύλακα για φρουρό, 4 κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας και ένα στο σπίτι, σταθερό, όλα δωρεάν.

8. Απολαμβάνουν πλήρους ασυλίας για όποιο αδίκημα διαπράξουν κατά τη διάρκεια της θητείας τους ως βουλευτές.

9. Δεν πληρώνουν φόρο για ένα μέρος του μισθού ή της συντάξεως.

10. Δικαιούνται γραμματειακή υποστήριξη για 4 υπαλλήλους και 1 επιστημονικό συνεργάτη. Όλους αυτούς τους πληρώνει το Δημόσιο.

11. Δικαιούνται άτοκα δάνεια ως βουλευτές και ως επαγγελματίες.

12. Δωρεάν γυμναστήριο, σάουνα, νηπιαγωγείο για τα παιδιά τους.

13. Τηλεφωνική ατέλεια.

14. Δωρεάν επισκέψεις σε αρχαιολογικούς και καλλιτεχνικούς χώρους.

15. Δωρεάν διόδια.

16. Δωρεάν εισιτήρια, ξενοδοχεία, γεύματα όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό ως μέλη επιτροπών κλπ

Δεν είναι καλό το επάγγελμα τελικά; Αυτό πότε θα το απελευθερώσει ο Ραγκούσης;
http://axortagos.gr/vouleftes/vouleftes-lefta-vouleftis-misthos.html ΠΗΓΗ

Γέρων Ιωσήφ:Οι Εβραίοι θα προκαλέσουν τους Τούρκους!


Γέρων Ιωσήφ:Οι Εβραίοι θα προκαλέσουν τους Τούρκους!



Ο Μακαριστός Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός, προλέγει τα επερχόμενα γεγονότα με ανατριχιαστική ακρίβεια: Συγκεκριμένα, αναφέρεται στους Εβραίους που με τη συμπεριφορά τους θα "ερεθίσουν" τους Τούρκους, με αποτέλεσμα εκείνοι να επιτεθούν σ'εκείνους και στην Ελλάδα!


Η χώρα μας, όπως τονίζει ο διορατικός μοναχός, θα δεχθεί τουρκική επίθεση γιατί δεν θα έχει Κυβέρνηση! Αμέσως μετά, θα επέμβουν οι Ρώσοι, προκειμένου να έχουν τον έλεγχο των Στενών. Θα ακολουθήσει μεγάλη σφαγή στην οποία θα έχει ενεργό ρόλο και το Βατικανό, που θα εξαφανιστεί κατόπιν από τον χάρτη.

Σε όσους ακούγονται περίεργα τα όσα λέει ο Γέροντας, κάνουμε την εξής ερώτηση: Θα φανταζόταν κανείς μέχρ ι πρόσφατα, πως οι άλλοτε στενότατοι σύμμαχοι Τουρκία και Ισραήλ θα βρίσκονταν σε (σχεδόν) εμπόλεμη κατάσταση; Προφανώς όχι!

Κι όμως, ο π. Ιωσήφ τα προέβλεψε χρόνια πριν!

Την ευχή του να έχουμε.

O SOHO ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ UFO ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΗΛΙΑΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ;


O SOHO ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ UFO ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΗΛΙΑΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ;

Στις 9 Σεπτεμβρίου του 2011, ο SOHO κατέγραψε ακόμα ένα παράξενο φωτεινό αντικείμενο κοντά στον Ήλιο και αρκετές ξένες ιστοσελίδες ufo, έσπευσαν να το χαρακτηρίσουν εξωγήινο μητρικό διαστημόπλοιο που παρατηρεί το ανήσυχο Άστρο μας. Και όχι άδικα, αφού ο SOHO δείχνει συνεχώς παράξενα αντικείμενα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, τα οποία βάση των σχημάτων τους δεν παραπέμπουν σε κομήτες ή πλανήτες, αλλά σε πολύπλοκης κατασκευής τεράστια μηχανικά οχήματα.
Βέβαια, η NASA επιμένει ότι δεν υπάρχουν μητρικά ufo στην περιοχή αλλά δυσλειτουργίες στο φακό του SOHO… όμως δύσκολα να την πιστέψει κανείς (Οι βλάβες εμφανίζονται σε τυχαία σημεία στον φακό του διαστημικού παρατηρητή και δημιουργούν κάθε φορά διαφορετικά σχήματα;)
 Λέτε, το τεράστιο φωτεινό αντικείμενο δίπλα στον Ήλιο να είναι ένα μητρικό διαστημόπλοιο που παρατηρούσε από κοντά τις τρείς εκρήξεις CME, της ηλιακής κηλίδας 1283, που κινήθηκαν στη γενική κατεύθυνση της Γης στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου;

ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ......


Απίστευτη πρόκληση των Σκοπιανών διεθνών μπασκετμπολιστών


Κατέκτησαν οι Σκοπιανοί την τέταρτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μπάσκετ της Λιθουανίας και ξεκίνησαν τις εθνικιστικές φανφάρες.

Βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δείχνει τους μπασκετμπολίστες από την ΠΓΔΜ να πανηγυρίζουν τη νίκη τους επί των Λιθουανών, τραγουδώντας συνθήματα εθνικιστικού περιεχομένου που στοχοποιούν την Θεσσαλονίκη επαναφέροντας στο προσκήνιο τις βλέψεις των… γειτόνων για τη «μεγάλη Μακεδονία» που ονειρεύονται.
Οι Σκοπιανοί, που ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν φανταζόντουσαν τέτοια επιτυχία που τους έβγαλε για πολύ λίγο από την παγκόσμια αφάνεια, τραγουδούσαν ξέφρενα το:
«Izlezi momče, pravo na terasa, pozdravi ja Gocevata rasa,
krenete racete gore, naše ќe bide i solunsko pole»,
που σημαίνει σε ελεύθερη μετάφραση:
«Πήγαινε νεαρέ ίσια στο μπαλκόνι σου και χαιρέτισε την ράτσα του Goce (ιδρυτής της «Εσωτερικής Μακεδονικής Επαναστατικής Οργάνωσης»), άπλωσε τα χέρια σου ψηλά, τα δικά μας θα είναι στην πεδιάδα της Θεσσαλονίκης»!!!
newsbomb.gr 


Μέτρα-σοκ αποφάσισε η Κυβερνητική Επιτροπή


Μέτρα-σοκ αποφάσισε η Κυβερνητική Επιτροπή



Μέτρα-φωτιά για εργαζόμενους στο Δημόσιο, συνταξιούχους και φορολογούμενους αποφάσισε η Κυβερνητική Επιτροπή, η οποία ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα. Τα μέτρα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την εργασιακή εφεδρεία 30.000 υπαλλήλων, περικοπές συντάξεων και χρονική επέκταση στην επιβολή του ειδικού τέλους ακινήτων μέχρι το 2014. «Οι επιλογές αυτές στέλνουν στους εταίρους μας και στις αγορές το μήνυμα πως η Ελλάδα και θέλει και μπορεί να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της, μένοντας πάντα στον σκληρό πυρήνα του ευρώ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης», δήλωσε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης, Ηλίας Μόσιαλος. Διαβάστε αναλυτικά τα μέτρα. 

- Σε εργασιακή εφεδρεία θα τεθούν 30.000 δημόσιοι υπάλληλοι εντός του 2011

- Οι κύριες συντάξεις άνω των 1.200 ευρώ θα περικοπούν κατά 20%

- Ακόμη μεγαλύτερη θα είναι η μείωση σε όσους έχουν συνταξιοδοτηθεί πριν από την ηλικία των 55 ετών. Συγκεκριμένα, προβλέπεται μείωση 40% για το τμήμα της σύνταξης που ξεπερνά τα 1.000 ευρώ και μέχρι οι συνταξιούχοι να φτάσουν στην ηλικία των 55 ετών

- Η εξίσωση της φορολογίας στο πετρέλαιο θέρμανσης και στο πετρέλαιο κίνησης αναβάλλεται για το επόμενο έτος

- Το αφορολόγητο όριο μειώνεται στις 5.000 ευρώ, ενώ διατυπώθηκε πρόταση για μείωση στις 6.000 ευρώ

- Το ειδικό τέλος ακινήτων που επιβλήθηκε φέτος, θα εισπράττεται με χρονικό ορίζοντα το 2014.

Λίγο μετά τις 8 το βράδυ, ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Ηλίας Μόσιαλος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
Η Κυβερνητική Επιτροπή εξειδίκευσε σήμερα τα μέτρα που οδηγούν στην επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων του 2011 και του 2012 και επιτρέπουν την ολοκληρωμένη εφαρμογή του προγράμματος στήριξης της Ελληνικής Οικονομίας μέχρι το 2014.
Οι συζητήσεις με την Τρόικα θα ολοκληρωθούν – όπως ανακοινώθηκε χθες – μετά την άφιξη των επικεφαλής της στην Αθήνα στην αρχή της επόμενης εβδομάδας.
Είναι όμως απολύτως δεδομένη η θεμελιώδης στρατηγική επιλογή της χώρας να καταστεί και πάλι μια δημοσιονομικά ανεξάρτητη και ισότιμη χώρα – μέλος της ευρωζώνης φτάνοντας το ταχύτερο δυνατόν σε πρωτογενή πλεονάσματα. Οι επιλογές αυτές στέλνουν και στους εταίρους μας και στις αγορές το μήνυμα πως η Ελλάδα και θέλει και μπορεί να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της, μένοντας πάντα στον σκληρό πυρήνα του ευρώ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Επειδή οι έλληνες πολίτες πρέπει να έχουν μια σαφή εικόνα για μια σειρά από θέματα που γίνονται αντικείμενα ανεξέλεγκτης φημολογίας, η Κυβέρνηση ανακοινώνει ήδη από σήμερα το σαφές πλαίσιο των κρίσιμων αποφάσεων:
Α) Το αφορολόγητο όριο τοποθετείται στις 5.000 χιλιάδες ευρώ, δηλαδή στο μέσο επίπεδο των κρατών της ευρωζώνης.
Β) Το νέο μισθολόγιο – βαθμολόγιο θα είναι πραγματικά, ενιαίο, αξιοκρατικό, διαφανές και δίκαιο δίνοντας ταυτόχρονα κίνητρα για αύξηση της παραγωγικότητας και της αποδοτικότητας της δημόσιας διοίκησης και των στελεχών της.
Γ) Δεν επέρχεται καμία μείωση στις συντάξεις ύψους μέχρι 1.200 ευρώ. Προκειμένου να επιτευχθεί αυτό θα περικοπεί το 20% του ποσού που υπερβαίνει τα 1.200 ευρώ, ώστε να διασφαλίζεται η αναλογικότητα και η εσωτερική  δικαιοσύνη του συστήματος.
Ειδικά για τους συνταξιούχους κάτω των 55 ετών και ωσότου αυτοί φτάσουν στην ηλικία των 55 ετών, θα περικοπεί κατά 40% το τμήμα της σύνταξης που υπερβαίνει τα 1.000 ευρώ.
Δ) Ο θεσμός της εργασιακής εφεδρείας θα εφαρμοστεί με στόχο έως το τέλος του 2011 να υπαχθούν σε αυτή 30.000 εργαζόμενοι στο Δημόσιο και στον ευρύτερο Δημόσιο τομέα με την εφαρμογή αξιοκρατικών και διαφανών κριτηρίων υπό τον έλεγχο του ΑΣΕΠ ώστε να εντοπιστεί το πραγματικά πλεονάζον προσωπικό.  Αυτό αφορά δηλαδή συνολικά το 3% περίπου των εργαζομένων στο Δημόσιο και στον ευρύτερο Δημόσιο τομέα.
Ε) Η Κυβερνητική επιτροπή έλαβε επίσης μια σειρά αποφάσεων για την προώθηση των διαρθρωτικών αλλαγών και κυρίως των ιδιωτικοποιήσεων , του ανοίγματος των επαγγελμάτων και της αγοράς εργασίας και την αναδιάρθρωση των φορέων του ευρύτερου Δημόσιου τομέα.
ΣΤ) Το εθνικό φορολογικό σύστημα που θα ψηφιστεί μέχρι το τέλος Οκτωβρίου θα δώσει οριστικό τέλος σε μια σειρά από αδικίες και ανισότητες που κυριαρχούν εδώ και δεκαετίες και οι οποίες υπονομεύουν  την κοινωνική και αναπτυξιακή  συνοχή της χώρας.

Πετρέλαιο θέρμανσης: Στο 1,40 ευρώ το λίτρο!


Πετρέλαιο θέρμανσης: Στο 1,40 ευρώ το λίτρο!

Στην εφάπαξ εφαρμογή από τη φετινή χειμερινή περίοδο της εξίσωσης των φόρων στο πετρεάλιο θέρμανσης και κίνησης, συμφώνησαν το υπουργείο Οικονομικών με την τρόικα.

Έτσι από τις 15 Οκτωβρίου η τιμή αναμένεται να εκτιναχθεί στα επίπεδα του 1,40 ευρώ το λίτρο, από 90 λεπτά τον πρπηγούμενο χειμώνα.



Στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα προβλεπόταν ότι ο ειδικός φόρος στο πετρέλαιο θέρμανσης θα αυξηθεί από τα 20 ευρώ ανά χιλιόλιτρο στα 60 ευρώ το χιλιόλιτρο τον προσεχή Οκτώβριο.

Ωστόσο, υπό το βάρος των ασφυκτικών πιέσεων της τρόικας για την κάλυψη της «μαύρης τρύπας» του προϋπολογισμού, αποφασίστηκε η άμεση εξίσωση του φόρου από εφέτος.

Έτσι, από τις 15 Οκτωβρίου η τιμή αναμένεται να εκτιναχθεί στα επίπεδα του 1,40 ευρώ το λίτρο, από 90 λεπτά τον πρπηγούμενο χειμώνα.

ΤΑ ΝΕΑ

ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


ΣΙΚΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ! 
Η οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η Ελλάδα εδώ και 20 μήνες,
 με τον λαό της να εξαθλιώνεται, κρίση η οποία έχει ήδη προσβάλλει
 πολλά κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης  και εσχάτως την Αμερική,
 με τους Οίκους Αξιολόγησης να έχουν αναγορευτεί σε κυρίαρχους- δυνάστες
 κυβερνήσεων και κρατών, αποτελεί μέρος οργανωμένου σχεδίου, που
 τελικός σταθμός του είναι η Παγκόσμια Οικονομική Διακυβέρνηση! 
Όποιος νομίζει ότι ο Ομπάμα αποτελεί θύμα των Οίκων Αξιολόγησης,
 ας μην έχει ψευδαισθήσεις. Η Αμερική, όπως έχει αποδείξει η Ιστορία,
 δεν αποτελεί θύμα τρομοκρατικών ενεργειών. Αντιθέτως δημιουργεί
 και ενσπείρει τρομοκρατία παντού. Ας μην τρέφουμε αυταπάτες
 λοιπόν για τα σενάρια τρομοκρατίας που βιώνει ο πλανήτης. Το "παγκόσμιο κραχ" αποτελεί
 μέρος της σχεδιασμένης τρομοκρατίας για την ποδηγέτηση των λαών και των κυβερνήσεων, 
με στόχο την εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Οικονομικής Διακυβέρνησης. Όπως τον Σεπτέμβριο
 του 2011 η τρομοκρατική ενέργεια στους Δίδυμους Πύργους αποτέλεσε το κατάλληλο άλλοθι 
για την επιβολή απίστευτων μέτρων ασφαλείας που καταπατούν ανθρώπινα δικαιώματα,
 καταργούν ατομικές ελευθερίες, επιτρέποντας ακόμη και την χρήση... ακτίνων Χ στον έλεγχο
 των αεροδρομίων αλλά και την χρήση καμερών στους δρόμους, όλα αυτά δήθεν για την..ασφάλειά
 μας, έτσι γίνεται σήμερα με την παγκόσμια οικονομική τρομοκρατία των λαών. Θα αποτελέσει
 την πρόσφορη δικαιολογία για την εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Οικονομικής Διακυβέρνησης.
Ήδη ο Παπανδρέου  έχει δηλώσει υπέρμαχος αυτού του Παγκόσμιου Οικονομικού Κυβερνείου.
 Το ίδιο έκανε προ ημερών και ο Υπουργός Οικονομικών κ. Βενιζέλος. 
Δείτε το σχετικό βίντεο:
Το 1907 η Αμερική, με ανάλογη διασπορά τρομοκρατίας επέβαλε την Κεντρική Τράπεζα στις ΗΠΑ.
Ο Κυριάκος Βελόπουλος γράφει σχετικά με το θέμα, στο βιβλίο του "Χρεοκοπία και
 Κερδοσκόποι":"Οι ιδιώτες τραπεζίτες έπρεπε να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη και το Κογκρέσο. 
Ο πλέον κατάλληλος τρόπος γι' αυτό είναι ο προκαλούμενος τεχνητός τραπεζικός πανικός.
 Και αυτό ακριβώς συνέβη. Οι τραπεζίτες διέδιδαν φήμες ότι η Knickerbocker Bank και η Trust
 Company βρίσκονται στα όρια της χρεοκοπίας. Οι άνθρωποι πίστεψαν στις φήμες και ξέσπασε
 ο τραπεζικός πανικός του 1907. Εισέβαλαν στις τράπεζες και ήθελαν τις οικονομίες τους. Φυσικά
 ακολούθησε η κατάρρευση αρκετών τραπεζών. 
Τότε ο μεγαλοτραπεζίτης Τζ. Π. Μόργκαν προθυμοποιήθηκε να εισάγει από την Ευρώπη 100
 εκατομμύρια δολάρια σε χρυσό, για να θέσει ένα τέλος στο συνωστισμό στις τράπεζες. Και τα 
κατάφερε. Η υπνωτισμένη κοινή γνώμη πείστηκε ότι η χώρα χρειάζεται ένα κεντρικό τραπεζικό
 χρηματοπιστωτικό σύστημα, ώστε στο μέλλον να αποτρέπονται αυτής της μορφής οι κρίσεις 
πανικού».
Σήμερα, ο πανικός για ένα νέο παγκόσμιο κραχ έχει διασπαρεί σε ολόκληρο τον πλανήτη. 
Η Αμερικανική οικονομία υποβαθμίστηκε από ΑΑΑ σε ΑΑ+  και αμέσως γκρεμίστηκαν οι χρηματαγορές
 σε όλη την ήπειρο. Τώρα λοιπόν διευκολύνονται  τα σενάρια για την ...ανάγκη επιβολής της
 παγκόσμιας Οικονομικής Διακυβέρνησης, στην οποία βεβαίως θα ηγείται η Αμερική! Γιατί όπως
 είπε ο Ομπάμα, η Αμερική θα παραμείνει πάντα μια Οικονομία ΑΑΑ! 


ΠΗΓΗ : Περίεργα - PERIERGAA: ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 

Επιστολή που έστειλε Έλληνας φορολογούμενος στον κ. Ε. Βενιζέλο και το Υπουργείο Οικονομικών.


.

Επιστολή που έστειλε Έλληνας φορολογούμενος στον κ. Ε. Βενιζέλο και το Υπουργείο Οικονομικών.

Διαβάστε την επιστολή, που έστειλε Έλληνας φορολογούμενος στον κ. Ε. Βενιζέλο και το Υπουργείο Οικονομικών. Επειδή νομίζουμε ότι μας εκφράζει όλους το ίδιο, την παραθέτουμε αυτούσια…
Επιστολή Έλληνα φορολογούμενου στο Υπουργείο Οικονομικών: «Αρνούμαι να…πληρώσω!!!»
Με την παρούσα επιστολή μου, σας γνωστοποιώ την πρόθεση μου να μην πληρώσω την συμμετοχή μου στην κρίση που περνάει η χώρα μου.

Οι λόγοι είναι απλοί:
Εσείς οι πολιτικοί, αλλά και οι δημόσιοι λειτουργοί σας, είχατε την ευκαιρία, αλλά και την εντολή από τον ελληνικό λαό, να διαχειριστείτε τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων, όσο και των κοινοτικών κονδυλίων από το 1981 και μετά. Να τα διαχειριστείτε με τέτοιο τρόπο έτσι, ώστε η χώρα να έχει ανάπτυξη και κοινωνικές παροχές. Στα 30 χρόνια αυτό που καταφέρατε είναι κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος για ίδιο όφελος, παραπλάνηση του λαού για δήθεν κοινωνικές παροχές και διόγκωση του δημοσίου τομέα για ψηφοθηρικούς λόγους.
Καταφέρατε μία χώρα, η οποία από αρχαιοτάτων χρόνων ήταν υπερήφανη και δεν υποδουλωνόταν σε ξένους κατακτητές, εσείς με τις πράξεις σας να την ξανά-υποδουλώσετε.
Το σύνταγμα της χώρας μου μιλάει για την ισότητα των Ελλήνων. Άραγε για ποιά ισότητα μιλάμε; Το συνάδελφο σας κύριο Μαντέλη, τον καταδικάσατε σε φυλάκιση με τριετή αναστολή. Ποινή που αφορούσε δωροδοκία, ψευδή φορολογική δήλωση και τέλος για ζημία, την οποία υπέστη το Ελληνικό Δημόσιο (δηλαδή εγώ, ο Ελληνικός λαός). Γιατί δεν του δεσμεύσατε την περιουσία του; Στο πρόσωπο του κυρίου Μαντέλη, αναφέρομαι και σε όλα τα λαμόγια πολιτικούς και μη, που κλέψανε τον ιδρώτα μου.
Αναρωτιέμαι, εγώ, που δεν θα σας πληρώσω τα 500-1000 ευρώ της εφορίας, τί ποινή θα μου επιβάλλετε, σε σχέση πάντα με την ποινή που επιβάλατε στον κύριο Μαντέλη και στον κάθε κύριο Μαντέλη; Πολύ θα ήθελα να με δικάσει ο δικαστής που δίκασε τον κύριο Μαντέλη και να μου απαγγείλει κατηγορία.
Δεν σας πληρώνω, αφού δεν φορολογείτε, δεν εισπράττετε και δεν δεσμεύετε τις περιουσίες αυτών που φοροδιαφεύγουν. Μέχρι σήμερα τα κανάλια αναφέρονται σε 37 δισεκατομμύρια από ανείσπρακτους φόρους, τους οποίους δεν μπορείτε και δεν θέλετε να εισπράξετε. Προχθές ο κύριος Ρακιτζής, αναφέρθηκε σε κρατικό υπάλληλο, η οποία υπεξαίρεσε 16 εκατομμύρια ευρώ και της επιβλήθηκε η ποινή της εξάμηνης διακοπής από την εργασία της. Και για όλα αυτά ζητάτε να πληρώσω εγώ ο μισθωτός;

Δεν σας πληρώνω, γιατί αποτύχατε εδώ και 30 χρόνια να φτιάξετε την υγεία, την παιδεία και γενικά όλες εκείνες τις υποδομές που πρέπει να έχει ένα σύγχρονο κράτος.
Δεν σας πληρώνω, γιατί αναλάβατε την διακυβέρνηση με ψέματα και συνεχίζετε να κυβερνάτε με ψέματα.
Δεν σας πληρώνω, γιατί δεν έχετε εντολή από τον λαό, να υπογράφετε τέτοιου είδους μνημόνια.
Δεν σας πληρώνω, γιατί αρνούμαι να ταϊζω 301 ανθρώπους και την κλίκα τους, που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να προδίδουν τα όνειρα του λαού και να ζούν εις βάρος του.

Θα πληρώσω την συμμετοχή μου στο κράτος, όταν αυτό αποφασίσει να γίνει δίκαιο και να κατανέμει τα βάρη δίκαια.
Θα πληρώσω, όταν το κράτος θα λειτουργήσει σαν κράτος και όχι σαν κομματική επιχείρηση με τα «δικά τους» παιδιά.
Θα πληρώσω, όταν αυτοί που μας κυβερνάνε και οι δημόσιοι λειτουργοί θα λειτουργήσουν για το κοινό συμφέρον και όχι για να φτιάξουν περιουσία.
Τελειώνοντας, θέλω να σας τονίσω ότι ο πολιτικός σας χρόνος (αναφέρομαι σε όλο το πολιτικό σύστημα) τελείωσε. Ο Ραγιάς ξύπνησε, από εδώ και στο εξής θα ακούτε και θα νοιώθετε μόνο την οργή του.
Υποδουλώσατε τα όνειρα μου και το μέλλον των παιδιών μου. Πιστέψτε με, δεν έχω τίποτα να χάσω.
Κωνσταντίνος Κυρίας