Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Βρετανία: Μυστηριώδης αλλαγή πορείας αεροπλάνου

Βρετανία: Μυστηριώδης αλλαγή πορείας αεροπλάνου


Το πέπλο του… ανεξήγητου έχει απλωθεί για τα καλά πάνω από το βρετανικό ουρανό, μετά από τη μυστηριώδη αλλαγή πορείας ενός αεροπλάνου.

Το αεροπλάνο φέρεται να επιχείρησε απότομη παράκαμψη, αφήνοντας πίσω του πρωτοφανή ίχνη (σ.σ. ξέρετε αυτές τις λευκές γραμμές που αρκετοί συνωμοσιολόγοι θεωρούν πως πρόκειται για αποδείξεις αεροψεκασμών), αλλά και αναπάντητα ερωτήματα στους εμπειρογνώμονες της εναέριας κυκλοφορίας, οι οποίοι αδυνατούν να εξηγήσουν τι ήταν αυτό που προκάλεσε τέτοια αντίδραση του πιλότου.

«Είναι πραγματικά περίεργο. Μοιάζει λες και ο πιλότος φτερνίστηκε ή αποκοιμήθηκε», ανέφερε ο Florence Lehmann, ο οποίος απαθανάτισε το σκηνικό πάνω από το Hampshire, συμπληρώνοντας: «Κάποιοι υποστήριξαν πως εκείνη τη στιγμή είδε ένα UFO και προσπάθησε να το αποφύγει, καθώς δεν έπνεαν και ισχυροί άνεμοι που θα τον ανάγκαζαν να αλλάξει πορεία».

Από την πλευρά του ένας εκπρόσωπος της Nats, εταιρείας ελέγχου της εναέριας κυκλοφορίας, ανέφερε ότι δεν είναι θέση να εξηγήσει γιατί το αεροπλάνο άλλαξε απότομα κατεύθυνση.

«Δυστυχώς δεν ξέρουμε κάτι παραπάνω και δε μοιραζόμαστε τέτοιες πληροφορίες με το κοινό», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα, ένα γκρι σφαιρικό αντικείμενο εντοπίστηκε πάνω από το Πόρτσμουθ, αναγκάζοντας αρκετούς να πιστέψουν πως πρόκειται για UFO, καθώς η βρετανική μετεωρολογική υπηρεσία κατέστησε σαφές ότι δεν είχε σχέση με κάποιο καιρικό φαινόμενο.

Θα ήταν βέβαια πιο εύκολο κάποιος να ρωτήσει τον πιλότο! Λέμε εμείς τώρα…


Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΑΚΕΔΩΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ!!! ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΗΓΕΤΗ Β.ΠΟΥΤΙΝ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΑΚΕΔΩΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ!!! ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΗΓΕΤΗ Β.ΠΟΥΤΙΝ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν σε συνέντευξη τύπου ενώπιον δημοσιογράφων από όλο τον κόσμο -μεταξύ των οποίων και Σκοπιανοί- αναφέρεται εμμέσως πλην σαφώς στην ελληνικότητα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Η δήλωσή του αυτή προβλήθηκε εκτενώς από τα ΜΜΕ των Σκοπίων.


ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ: Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΑΚΕΔΩΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ!!! ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΗΓΕΤΗ Β.ΠΟΥΤΙΝ!!! (ΒΙΝΤΕΟ) ΠΗΓΗ