Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Σπάνιο βίντεο από την κατάρρευση των Δίδυμων Πύργων

Σπάνιο βίντεο από την κατάρρευση των Δίδυμων Πύργων

Σπάνιο βίντεο από την κατάρρευση των Δίδυμων Πύργων
12 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την 11η Σεπτεμβρίου 2001 και την τρομακτική καταστροφή που χτύπησε τη Νέα Υόρκη, σοκάροντας ολόκληρο τον πλανήτη. Το βίντεο που ακολουθεί τραβήχτηκε από ένα εκ των πλοίων που βρίσκονταν στον ποταμό Hudson και μας δείχνει την κατάρρευση των δίδυμων πύργων από μία εντελώς διαφορετική οπτική.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτά τα πλοία βοήθησαν περίπου μισό εκατομμύριο ανθρώπους να εκκενώσουν το Lower Manhattan εκείνη την ημέρα.
Otherside.gr

Δείτε Περισσότερα: http://www.otherside.gr/2013/09/spanio-video-katarreusi-didymwn-pyrgwn/#ixzz2en5wUnf7

Ο μικρός Όμηρος λέει στα Αρχαία Ελληνικά τα ζώα Βίντεο

Ο μικρός Όμηρος λέει στα Αρχαία Ελληνικά τα ζώα Βίντεο


«Ο Όμηρος είναι 4,5 ετών. Μαθαίνει από τον θείο του διάφορες λέξεις στα αρχαία χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Το βρίσκει μάλιστα και διασκεδαστικό και πολλές φορές τα λέει από μόνος του!
Τα λίγα αυτά ζώα ξεκίνησε να τα μαθαίνει πριν από τρεις ημέρες ακούγοντάς τα από μία φορά.
Ο λόγος που ανέβασα το βίντεο είναι για να δείξω την δεκτικότητα μαθήσεως των μικρών παιδιών σύμφωνα με τις επιταγές των μεγάλων και την πλήρη αποδοχή μέσα από την εμπιστοσύνη τους ότι αυτό είναι σωστό. Οι πάναγνες ψυχές των παιδιών είναι σαν καθαρά δοχεία που οι μεγάλοι γεμίζουν με τα δικά τους υλικά. Το κάθε παιδί δεν φέρει καμία ευθύνη για την μελλοντική του διαμόρφωση αφού εξαρτάται αποκλειστικά από τις πληροφορίες που δέχεται από το κοινωνικό του περιβάλλον.
Ο Όμηρος όταν θα πάει σχολείο θα του μάθουν άλλα...πράγματα.
Ας μην επαναπαύονται οι γονείς. Είναι και δική τους ευθύνη το μέλλον του παιδιού τους και έχουν υποχρέωση να αναβαθμίζουν τις γνώσεις των παιδιών τους και γενικά το ανθρώπινο είδος. Η ελληνική γλώσσα είναι ένα ισχυρότατο μέσο διανοητικής διάπλασης και ένας τρόπος να κρατηθεί ζωντανή η σύνδεσή με τους Έλληνες προγόνους μας.» (σχόλιο από το youtube)
Δείτε το Βίντεο