Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Bob Mandel Ο εμπνευστής του ευρώ δήλωσε πως ο στόχος από την αρχή ήταν να πουληθεί η κρατική περιουσία της Ελλάδας


Bob Mandel Ο εμπνευστής του ευρώ δήλωσε πως ο στόχος από την αρχή ήταν να πουληθεί η κρατική περιουσία της Ελλάδας

Η δημιουργία του ευρώ είχε σαν στόχο να υποδουλώσει τις εκλεγμένες κυβερνήσεις σε μια οικονομική φόρμουλα. Η οικονομική αυτή φόρμουλα λέγεται ο κανόνας του 3% και ο τελικός σκοπός ήταν να δημιουργηθεί κάτι που θα αντικαταστήσει την δημοκρατία.
Δείτε το βίντεο. Τα συμπεράσματα δικά σας για την ωμή αλήθεια των πραγμάτων και για το τι επιδιώκουν απελπισμένα να μας πασάρουν τα Ελληνικά ΜΜΕ και σε ποια πραγματικότητα θέλουν να μας "σπρώξουν".

 

((ΕΟΕ))....ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!!


Και όμως στα σκαριά νέο βίντεο του ΕΟΕ με την υπογραφή μου. Μετά το βίντεο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, επιστρέφω και εγώ αλλά και ο ΕΟΕ με ένα βίντεο που έχει τίτλο... ΤΟΤΕ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝΕ, ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΛΗΣΜΟΝΑΝΕ !!! Θα κυκλοφόρησει σε ανυποψίαστο χρόνο για αυτό τα μάτια ανοιχτά και έτοιμα !!! Π.Κ
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τι συμβολίζει η Μασωνική πυραμίδα στο ανώτερο Εβραικό δικαστήριο στα Ιεροσόλυμα;


Τι συμβολίζει η Μασωνική πυραμίδα στο ανώτερο Εβραικό δικαστήριο στα Ιεροσόλυμα;

Το γνωρίζετε αυτό το κτίριο; Πιθανότατα όχι. Είναι μια εντυπωσιακή κατασκευή που βρίσκεται στα Ιεροσόλυμα και εντός της στεγάζεται το Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ. Ας το δούμε από ψηλά:
Παρατηρήσατε κάτι;
Ναι, ακριβώς! Μια ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ βρίσκεται σε εμφανές σημείο εντός του κτιρίου:
Σύμφωνα με τους κατασκευαστές (διαβάστε εδώ), "εμπνεύστηκαν" από "τους τάφους του Ζαχαρία και του Αβεσαλόμ στην Κοιλάδα των Κέδρων (ή του Ιωσαφάτ)", που επίσης βρίσκεται στα Ιεροσόλυμα.
Τι το ιδιαίτερο έχει αυτή η Κοιλάδα; Υπάρχει η αντίληψη ότι σε αυτήν την κοιλάδα θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία και η κρίση του κόσμου! Η γνώμη αυτή στηρίζεται πάνω σε ένα χωρίο του προφήτη Ιωήλ που λέει: «Ιδού εγώ έν ταίς ημέραις εκείναις και εν τω καιρώ εκείνω όταν επιστρέψω την αιχμαλωσίαν Ιούδα και Ιερουσαλήμ και συνάξω πάντα τα έθνη και κατατάξω αυτά εις την κοιλάδα Ιωσαφάτ και διακριθήσομαι προς αυτούς εκεί, υπέρ του λαού μου και της κληρονομίας μου Ισραήλ οι διεσπάρησαν εν της έθνεσι » (Ιωήλ Γ’ 1- 2).
Ακόμα λοιπόν κι αν πιστέψουμε την επίσημη εβραϊκή δικαιολογία, για ποιο λόγο στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας τους έχουν ένα σύμβολο που τους υπενθυμίζει ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ;;; Αφού οι ίδιοι περιμένουν ακόμα την...πρώτη!!!
Πιο πρακτικά, η πυραμίδα αυτή θυμίζει έντονα αντίστοιχες μασωνικές πυραμίδεςπου βρίσκονται σε διάφορα μέρη του κόσμου, όπως η παρακάτω που είναι επίσης στο Ισραήλ, στο Εϊλάτ:
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ, ΔΙΚΑ ΣΑΣ...!