Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Μαλλιά Αγγέλων που πέφτουν από τους ουρανούς ή UFOs;

Μαλλιά Αγγέλων που πέφτουν από τους ουρανούς ή UFOs;

Στην Γαλλία στη δεκαετία του πενήντα οι άνθρωποι ήταν συγκλονισμένοι με αναφορές για UFO. Ένα από τα λιγότερο γνωστά και περισσότερο μυστήρια που συνδέονται με αυτό το κύμα ήταν η συλλογή των λευκών Ινών .Ενα υλικό που έπεσε από τους ουρανούς. Μεταγλωττισμένο μαλλιά αγγέλου, επειδή πέφτει από τον ουρανό, που παρατηρήθηκε σε συνδυασμό με ΑΤΙΑ, αλλά τις περισσότερες φορές χωρίς. Ακόμη και η αναφορά του Condon, μια μελέτη UFO που έγινε από το Πανεπιστήμιο του Κολοράντο στα τέλη της δεκαετίας του εξήντα κατ 'εντολή της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, και εξέτασε το θέμα. Αυτό το φαινόμενο τα μαλλιά αγγέλου το περιέγραψαν ως ενα «ινώδες υλικό που εμπίπτει σε μεγάλες ποσότητες, αλλά είναι ασταθής και αποσυντίθεται και εξαφανίζεται αμέσως μετά την πτώση."

Μία από τις παλαιότερες εμφανίσεις από τα μαλλιά αγγέλου πραγματοποιήθηκε στο Oloron, τη Γαλλία, τον Οκτώβριο του 1952. Σύμφωνα με πολλούς μάρτυρες είδαν ένα μεγάλο κύλινδρο στον ουρανό σε μια γωνία 45 μοιρών. Παρακάτω ήταν ένα σύννεφο και οι μάρτυρες θα μπορούσαν επίσης να κάνουν μια μάζα από τα μικρότερα αντικείμενα. Χρησιμοποιώντας γυαλιά για την όπερα θα μπορούσε να δει ότι αυτά τα μικρότερα αντικείμενα ήταν που ήταν κόκκινες σφαίρες που περιβάλλονται από ένα κίτρινο δακτύλιο. Οι κινήσεις τους όπως περιγράφεται ηταν ζικ-ζακ.. "Μάρτυρες λένε ότι υπήρχαν περίπου 30 από αυτά τα αντικείμενα. Πτώση από αυτά τα αντικείμενα ήταν μια άσπρη τρίχα με μια ουσία. Αυτό όλο το σενάριο επαναλήφθηκε 10 ημέρες αργότερα στο Gaillac, Γαλλία.
Από αυτές τις πρώτες αναμνήσεις, οι εκδηλώσεις για τα μαλλιά αγγέλου έχουν αναφερθεί σποραδικά. Ο Brian Boldman έγραψε ένα εκτενές άρθρο για το φαινόμενο μαλλιά αγγέλου για την INTERNATIONAL UFO REPORTER το φθινόπωρο του 2001. Η έρευνά του έδειξε ότι κατά τη διάρκεια ενός μεγαλου κύματος UFO το 1973, υπήρξε επίσης αύξηση στις εκθέσεις των μαλλιών αγγέλου. Η κορυφή του κύματος UFO ήταν στις 18 Οκτωβρίου ημερομηνία κατά την οποία υπήρχαν επίσης πέντε εμφανίσεις μαλλιών αγγέλου. Μία από τις περιπτώσεις ήταν από το Hamilton, Ιλινόις. Μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν δύο ένα μεγάλο οβάλ / γκρι επιμήκη αντικείμενα. Το δεύτερο φαίνεται να καλύπτεται σε ιστούς αράχνης. 15 λεπτά μετά οι μάρτυρες παρατήρησαν ένα υλικό όπως το βαμβάκι «έγινε μια μικρή μπάλα που έλιωσε όπως την άγγιζαν ."
Η ανάλυση της έκθεσης Condon για τα μαλλιά αγγέλου καλύπτονται περιστατικά από το 1952 έως το 1955, και αναφέρεται σε μια έκθεση, η οποία αναφέρει ότι η πλειοψηφία των φαινομένων που προκλήθηκε από τις αράχνες. Μερικές αράχνες δημιουργούν ιστούς που χρησιμοποιούν για να γλιστρούν μέσω του αέρα. Ένας ιατρός στη Γαλλία έκανε τις ίδιες υποθέσεις για τις γαλλικές περιπτώσεις, αν και παραδέχθηκε ότι δεν μπορούσε να εξηγήσει τις θεάσεις UFO. Ο Condon , επίσης, παραδέχθηκε, «σε άλλες περιπτώσεις, η σύνθεση ή την προέλευση του« μαλλιά αγγέλων »είναι αβέβαιη."
Στην έκθεση Condon περιλαμβάνονται αναλύσεις σε δείγματα μαλλιά αγγέλου που η ομάδα τους είχε λάβει. Βρήκαν τα δείγματα αυτά να είναι "χόρτο χώρου», που περιγράφεται ως "αλουμίνιο" ήρα "των διαφόρων μεγεθών και τύπων που χρησιμοποιούνται από στρατιωτικά αεροσκάφη για να μην τους εντοπίζουν τα ραντάρ..
H αναφορά του Boldman δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει το φαινόμενο από μακριά τόσο εύκολα. Σημείωσε ότι σε αρκετές περιπτώσεις από την Αυστραλία προς την Ιταλία στην Αργεντινή, τα δείγματα αναλύθηκαν και βρέθηκαν να αποτελούνται από βόριο, πυρίτιο, μαγνήσιο και ασβέστιο. Βρήκε επίσης περιπτώσεις στις οποίες τα μαλλιά αγγέλου βρέθηκε να είναι ραδιενεργά. Μία περίπτωση το Φεβρουάριο του 1995 στο Horsehead, στη Νέα Υόρκη έγινε δεκτό ότι τα ραδιενεργα μαλλιά αγγέλου ήταν συντρίμμια βαμβακιού από μια πυρηνική δοκιμή τρεις ημέρες πριν στη Νεβάδα.
Μαλλιά Αγγέλων που πέφτουν από τους ουρανούς ή UFOs;

Ο Boldman κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πράγματι υπάρχει ένα μυστήριο εδώ, και ότι ο συσχετισμός μεταξύ του UFO και των Μαλλιών αγγέλου δεν μπορούσε να αγνοηθεί. Η πιο πρόσφατη αναφορά από τα μαλλιά αγγέλου, είναι μια ουσία που προέρχεται από την Αριζόνα. Ένας μάρτυρας ανέφερε στο MUFON στις 10 Οκτωβρίου 2010 ότι «για τρεις ημέρες στη σειρά, ένα υλικό τύπου νήματα έπεσε από τον ουρανό, αλλά είναι ορατή μόνοοταν πέφτουν μακριά από αντικείμενα, όταν ο ήλιος είναι χαμηλά στον ουρανό."
Αυτό φαίνεται να είναι ένα άλλο φαινόμενο που μπορεί να αναφέρεται ως ένα που είναι άλυτο και μέχρι στιγμής οι απαντήσεις που έχουν βρεθεί μπορλυν μόνο να οδηγήσουν σε περισσότερες ερωτήσεις.

Περισσότερα για αυτές τις περιπτώσεις μπορείτε να βρείτε παρακάτω …

Read more about the Oloron, France case here.

Read the Condon Report analysis here.

Read Brian Boldman’s report here.

ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ



Μαλλιά Αγγέλων που πέφτουν από τους ουρανούς ή UFOs; | ANEΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΗΓΗ