Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Από εδώ και πέρα, δεν έχεις διανοηθεί τί θα δεις και τι θα ακούσεις.


Από εδώ και πέρα, δεν έχεις διανοηθεί τί θα δεις και τι θα ακούσεις.

1) Στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 έπεσαν οι Δίδυμοι Πύργοι. Λίγους μήνες νωρίτερα είχε πει ότι εκείνο που πρόκειται να συμβεί στην Αμερική θ’ αλλάξει τον ρου της Ιστορίας: -Μεγάλο κακό θα βρει την Αμερική, και όχι μόνο μέσα στον Σεπτέμβριο. Αλλοίμονο!

Αυτό το είχε προαναγγείλει επίσης και στον μακαριστό Επίσκοπο Σισανίου και Σιατίστης Αντώνιο σε μία από τις επισκέψεις του τελευταίου, και ήταν παρόντες κι άλλοι, χωρίς όμως να δώσει εξηγήσεις:
- Σεβασμιώτατε, να δείτε τί θα πάθουν οι Αμερικανοί σε δύο μήνες, είχε πει. (σελ. 119)


  2) Από εδώ και πέρα, δεν έχεις διανοηθεί τί θα δεις και τι θα ακούσεις. Δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ στον κόσμο, είπε μια μέρα το καλοκαίρι του 2005.
- Στην Ελλάδα θα συμβούν;
- Σε όλο τον κόσμο και σ’ εμάς. Και γιατί; Γιατί εμείς, λέει, είμαστε ο φάρος της Ορθοδοξίας, αλλά καταντήσαμε από την αμαρτία χειρότεροι από τους άθεους. (σελ. 178)


 3) Ο Γέροντας έλεγε για τη συντέλεια του κόσμου ότι θα διαρκέσει όσο κρατάει ο Εξάψαλμος, λίγα λεπτά. Την ώρα πού θα κρινόμαστε, στον ουρανό θα ψέλνουν τον Εξάψαλμο οι Άγγελοι. Όλοι οι άνθρωποι που θα ζουν εκείνη τη στιγμή θα βιώσουν τον θάνατο ακαριαία και αμέσως μετά θα αναστηθούν, θα είμαστε όλοι με τα σώματα μας άϋλα, δεν θα πιάνουμε χώρο, ο ένας θα βλέπει το σώμα του άλλου και όλοι θα είναι στην ηλικία των 33 χρόνων.

Ο Κύριος θα κρατά το βιβλίο της ζωής, το Ευαγγέλιο, και αυτομάτως θα πηγαίνουμε δεξιά ή αριστερά από μόνοι μας, γιατί θα ξέρουμε αν είμαστε για τον Παράδεισο ή όχι. Γι’ αυτό και στο Δεσποτικό, πού κάθεται ο Δεσπότης, στην εικόνα του Χριστού είναι ανοιχτό το βιβλίο και δεν υπάρχει καντήλι επάνω – δηλώνει ότι δεν υπάρχει έλεος στη Δευτέρα Παρουσία. Ενώ στο τέμπλο είναι κλειστό το βιβλίο πού κρατάει ο Χριστός και υπάρχει καντήλι, διότι ακόμη έχουμε έλεος. (σελ. 183)

 4) Τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ γρήγορα. Ο διάβολος θα κυριαρχήσει. Όσοι τον πλησιάσουν, θα τους τσακίσει, θα τους συντρίψει. Φίλους αυτός δεν έχει. (σελ. 210)


 5) Ακουστέ τι σας λέω. Μη σταματάτε να προσεύχεσθε!
Η ευχή «Κύριε, ελέησον» είναι σαν ένα σπαθί που κόβει στα δύο τον Σατανά.
Βάζει ο διάβολος τον κόσμο να αμαρτήσει, και μετά την αμαρτία τους φοβίζει και τους κάνει να ντρέπονται να εξομολογηθούν.
Πήγα ένα τέταρτο στην κόλαση και νόμιζα ότι ήμουν τρεις ώρες. (σελ. 210)


6) Εσάς στη Θεολογική Σχολή αυτά σας τα λένε μαλακά. Ούτε ο Ιάκωβος ούτε ο Πορφύριος τα έλεγαν αυστηρά. Έτσι έπρεπε να τα πουν, να τα ακούσει ο κόσμος και να μετανοήσει. Έρχεται ο διάβολος και με χτυπάει αλύπητα. Μου λέει: «Μην τους τα λες τόσο καθαρά. Άστους να κοιμούνται. Μην τους αφήνεις να ξυπνούν». (σελ. 211)



7) Ο φθόνος είναι το χειρότερο αμάρτημα και δεν έχουμε ελαφρυντικά. Πρέπει να φεύγει από μέσα μας.
Και οι Άγιοι αμάρτησαν, αλλά αγίασαν. Ως άνθρωποι, κι αυτοί έπεσαν σε παραπτώματα, αλλά αγίασαν. (σελ. 214)


 8) Αυτοί που φεύγουν την εβδομάδα των Παθών πάνε κατευθείαν επάνω. Είναι ευλογημένος ο άνθρωπος πού πεθαίνει Σάββατο και κηδεύεται Κυριακή. Ο δρόμος για τον Παράδεισο είναι ανοιχτός. (σελ. 214)

9) Οι σημερινοί άνθρωποι δεν έρχονται προς το φως, γιατί είναι πονηρά τα έργα τους. Όπως έλεγε και ο Κύριος στο Ευαγγέλιο. Και όταν πηγαίνουν να μιλήσουν με κάποιον και ν’ ακούσουν λόγο Θεού, πάλι μπερδεύονται πιο πολύ, επειδή τα έργα τους είναι πονηρά. (σελ. 202)

Από τα 10 εκατομμύρια Έλληνες τα 2 εκατομμύρια θα σωθούνε, γιατί κρατάνε. Γιατί, είδες τί μου λες; Δεν αλλάζεις πορεία όπως είσαι, μα να σου κόψουν το κεφάλι. Έτσι είναι τα 2 εκατομμύρια των Ελλήνων.
Αλλά τα 8, πού τα πήρε ο λύκος και τα έπνιξε, πού είναι; Και δεν ξέρεις τί διαφθορά υπάρχει μέσα στην Ελλάδα. Μέχρι αφαντάστου βαθμού καταστροφή ψυχική και σωματική. (σελ. 202)


10) Δυστυχώς, δεν λέγεται η αλήθεια, η οποία έπρεπε να λέγεται, μέσα στον χριστιανικό ναό. Κρύβεται η αλήθεια από εμάς όλους τους δασκάλους. Σας το λέω με πλήρη συνείδηση αυτό. Κρύβεται η αλήθεια, δεν διδάσκεται ο ελληνικός λαός όπως πρέπει. Αλλού τον προσανατολίζουμε και δεν του λέμε την αλήθεια, για να συνέλθει ο ελληνικός λαός και να συνέλθουμε κι εμείς.




του Γέροντα Αμβρόσιου της Μονής Δαδίου 

γεννήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 1912 στα Λαζαράτα Λευκάδος

κοιμήθηκε την 2 Δεκεμβρίου 2006.

Γιγαντιαία Διαστημόπλοια στον Κρόνο


Γιγαντιαία Διαστημόπλοια στον Κρόνο

eik.01

Πάλι φαντασιοπληξίες του συγγραφέα του άρθρου θα λέτε! Όμως δεν είναι έτσι, οι εικόνες 1 και 4 είναι από σειρά υπέρυθρων φωτογραφιών των δακτυλίων του Κρόνου απο το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble που ελήφθησαν το 1996. Οι επιστήμονες λένε ότι από αυτές ανακάλυψαν νέους δορυφόρους του Κρόνου. (“παράξενο” όλοι οι δορυφόροι του Κρόνου εκτός του Ιαπετού είναι σε επίπεδο και μάλιστα στο ίδιο επίπεδο με τους πλανήτες !!! και όταν μιλάω για Αστρομηχανική, κάποιοι νομίζουν ότι χρειάζομαι ψυχίατρο, χαχαχα)

Αυτό που δεν εξηγήθηκε είναι τι είναι τα αντικείμενα Α και Β και C, που βολτάρουν στους εξωτερικούς δακτυλίους του Κρόνου. Αυτά τα γιγαντιαία σχήματος πούρου αντικείμενα φαίνονται καθαρά να ακολουθούν συγκεκριμένη τροχιά στην άκρη του δαχτυλιδιού. Θα μπορούσαν να είναι Μητρικά σκάφη ? Μπορούμε να απορρίψουμε την περίπτωση σφάλματος της φωτογραφίας γιατί φαίνονται σε δέκα φωτογραφίες και δείχνουν καθαρά ότι κινούνται . Ο John Lear δήλωσε ότι πιστεύει οτι το ένα σκάφος έχει διαστάσεις μηκος 49.600 χιλιόμετρα και πλάτος 3.840 χιλιόμετρα !!!

Στοιχεία επιβεβαιώσεως δημοσιεύθηκαν στο τεύχος Φεβρουαρίου του Science News (V. 149, No. 5, p.71), το οποίο ανέφερε ότι το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble φωτογράφισε έναν μεγάλο ελλειπτικό “δορυφόρο” να περιφέρεται στα δαχτυλίδια του Κρόνου στην μια φωτογραφία και το οποίο εξαφανίστηκε στην επόμενη. Δύο άλλα πολύ μεγάλα και πολύ φωτεινά αντικείμενα φωτογραφήθηκαν στις 22 Μαΐου και 10 Αυγούστου του 1995, αλλά εξαφανίστηκαν στις 21 Νοεμβρίου 1995.
Ο Dr. Norman Bergrun είναι (μηχανολόγος και αποφοίτησε από το Cornell University) ένας πρώην υπάλληλος της NASA που δούλεθε στο Ames Research Laboratory, NACA (National Advisory Committee for Aeronautics). Στο Ames η δουλειά του επέτρεψε να καταλάβει κάποια πράγματα από την εξωγήινη τεχνολογία.

Εξέδωσε ένα βιβλίο “THE RINGMAKERS OF SATURN” και ξεκινά με την παρουσίαση ενός υπέρ τεχνολογικού εξωγήινου αντικειμένου που το είδανε από το Pajaro Dunes, CA. Θυμάται τα γεγονότα και τις ειδικές φυσικές ιδιότητες του αντικειμένου. Μια δεκαετία αργότερα, αυτο το αντικείμενο ήταν παρόμοιο με αντικείμενα που παρατηρήθηκαν στην αποστολή της NASA Voyager 1.

Κατόπιν πηγαίνει στο 1980-81 όπου τα Voyagers 1 και 2 της NASA πλησίασαν τον Κρόνο. Κυλινδρικά αντικείμενα έχουν ανακαλυφθεί στον Κρόνο και σε ένα δορυφόρο του Ουρανού.

Απέδειξε ότι τα δακτυλίδια Α του Κρόνου δεν κλείνουν και κάτι υπάρχει εκεί, ένα σκάφος γιγαντιαίο.
Η μικροσκοπική περιοχή του σύμπαντος που ο άνθρωπος θεωρεί δικιά του έχει υποστεί εισβολή. Από πάρα ….. πολύ παλιά !
http://www.apocalypsejohn.com/2011/11/blog-post_19.html ΠΗΓΗ

Οι μυστικές λέσχες, τα παπαγαλάκια και το σχέδιο της Νέας Τάξης


Οι μυστικές λέσχες, τα παπαγαλάκια και το σχέδιο της Νέας Τάξης

"θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στον Άθεο Σηφουνάκη ή στον Παπακωνσταντίου;
 Μόλις υπογράψουμε την δανειακή σύμβαση θα μας πάνε σε πτώχευση ωστε να πάρουνε την δημόσια και ιδιωτική περιουσία. Εαν υπογράψουμε όλα τα ομόλογα υπάγονται στο...
αγγλικό δίκαιο και πλέον τα δικάζουν στα δικαστήρια του λουξεβούργου!

Οι υπάλληλοι της τριήμερους είναι στην στην χώρα μας. Η ΝΤΠ θέλει να καταργήσει την εκλογή των βουλευτών και να υπάρχουν μόνο διορισμένοι."

Η ΕΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ.....ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ;;;; Πάρτε βαθιά ανάσα και διαβάστε.


ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ;;;; Πάρτε βαθιά ανάσα και διαβάστε.

Για όσους δεν γνωρίζουν τι θα πει Έλληνας και Ελλάδα που "τάχα" πάει για φούντο....
1. Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί (450.000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον Έβρο ως ανοιχτά της Λιβύης. Θέλεις ΔΥO ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα).Σαν να πετάς δηλαδή από τις Βρυξέλλες προς τη Μασσαλία.
2. Στον κόσμο ζουν συνολικά 17.000.000 Ελλαδίτες, Κύπριοι, Βορειοηπειρώτες, Κωνσταντινουπολίτες, Ίμβριοι, Τενέδιοι κλπ.
3. Είμαστε 
2οι στον κόσμο σε καταθέσεις στην Ελβετία.
4. Δεχόμαστε 16.000.000 τουρίστες τον χρόνο και διαθέτουμε μια σημαντική τουριστική βιομηχανία.
5. Έχουμε τρία πολύ μεγάλα ναυπηγεία που κατασκευάζουν κάθε  είδος πλοίου .
6. Έχουμε βιομηχανίες αμαξωμάτων που κατασκευάζουν  βαρέα φορτηγά, λεωφορεία, τρόλεϊ, βαγόνια τραίνων, επικαθήμενα, μπετονιέρες, βυτία κλπ.
7. Διαθέτουμε 2.400 υπερδεξαμενόπλοια και μεγάλα φορτηγά πλοία  είμαστε έτσι 1οι στον κόσμο στην εμπορική ναυτιλία, ενώ άλλα 1.500 τεράστια τάνκερ και φορτηγά έχουν οι Κύπριοι πλοιοκτήτες -5οι στον κόσμο.
8. Είμαστε 2οι παγκοσμίως στο πρόβειο γάλα, 3οι στις ελιές, 3οι παγκοσμίως στον κρόκο, στα ακτινίδια, στα ροδάκινα.
9. Είμαστε 1οι στον κόσμο σε νικέλιο, 1οι σε λευκόλιθο, 1οι στον κόσμο σε υδρομαγνησίτη, 1οι στον κόσμο σε περλίτη, (1.600.000 τόννοι), 2οι παγκοσμίως σε μπετονίτη (1.500.000 τόννοι), 1οι στην ΕΕ σε βωξίτη (2.174.000 τόννοι), 1οι και σε χρωμίτη, 1οι και σε ψευδάργυρο, 1οι και σε αλουμίνα.
10. Έχουμε την 2η καλύτερη Πολεμική Αεροπορία στο ΝΑΤΟ (μετά τις ΗΠΑ, ενώ οι Τούρκοι είναι προτελευταίοι), ενώ έχουμε και το 2ο καλύτερο Πολεμικό Ναυτικό στο ΝΑΤΟ, με την Τουρκία να είναι ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!
11. Έχουμε νοτίως της Κρήτης 175 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο, το 3ο μεγαλύτερο κοίτασμα παγκοσμίως. Εντωμεταξύ ο χρυσός που υπάρχει στην Θράκη μας αξίζει 38 δις ευρώ. Έχουμε εκεί, στην Μακεδονία και την Θράκη , τα 3 μεγαλύτερα κοιτάσματα χρυσού της Ευρώπης. Η αξία του πετρελαίου και του αερίου μας είναι - κρατηθείτε - 10.000.000.000.000 (
10 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΆΡΙΑ !) όπως αναφέρει το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, το ΥΣΓΣ.
Αυτή τη χώρα πάνε να ξεπουλήσουν για 340 δις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;