Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

ΘΑΝΑΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΓΗΣ ΚΑΙ ΗΛΙΟΥ

ΘΑΝΑΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΓΗΣ ΚΑΙ ΗΛΙΟΥ

earths_magnetic_fieldΤο μέγα θέμα του μαγνητικού πεδίου γύρω από τη Γη, προβλημάτισε πολλούς.Το ίδιο και το άρθρο της Πράβδα, σύμφωνα με το οποίο, Ρώσοι επιστήμονες αποδίδουν τους μαζικούς και αιφνιδίους θανάτους πουλιών που έπεφταν από τον ουρανό σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης, καθώς και των ψαριών που ξεβραζότανε στις ακτές θαλασσών και λιμνών και βεβαίως και των μελισσών που τείνουν να χαθούν από προσώπου Γης, σε ανωμαλίες του μαγνητικού πεδίου.
Οι ανωμαλίες αυτές, πολλοί σκέφτηκαν ότι είναι τεχνητές και οφείλονται στο σύστημα HAARP. Το σύστημα ωστόσο αυτό έχει δαιμονοποιηθεί και αποτελεί τον αποδιοπομπαίο τράγο για την αιτιολόγηση κάθε σχεδόν περίεργου φαινομένου.
Οι πραγματικά ισχυρές αλλαγές του μαγνητικού πεδίου γύρω από τη Γη, μπορούν να οφείλονται είτε στην πηγή, δηλαδή το ίδιο το πεδίο της Γης, ή στον πανίσχυρο γείτονα, τον Ήλιο.
Το μαγνητικό πεδίο της Γης, οφείλεται στην ροή υπόγειων ποταμών μάγματος σε σχετικά μικρό βάθος κάτω από όλη την επιφάνεια της Γης. Η μέθοδος της στρωματογραφίας απέδειξε, ότι οι μαγνητικοί πόλοι της Γης, έχουν αντιστραφεί πολλές φορές στο παρελθόν. Το αποτέλεσμα μιάς τέτοιας αντιστροφής, σίγουρα δεν θα είναι ευχάριστο αλλά η σύγχρονη επιστήμη δεν μπορεί να το γνωρίζει επακριβώς. Υπάρχει περίπτωση μάλιστα, κατά την διαδικασία αντιστροφής των πόλων να μεσολαβεί μία άγνωστης διάρκειας περίοδος μηδενικού μαγνητικού πεδίου. Στην περίπτωση αυτή, η επιφάνεια της Γης θα βομβαρδιστεί από τον ηλιακό άνεμο που τώρα σε μεγάλο βαθμό εκτρέπεται από το υπάρχον μαγνητικό πεδίο.
Ο πλανήτης Άρης που έχασε το μαγνητικό του πεδίο, έχασε και την ατμόσφαιρά του και με την ελάχιστη ατμοσφαιρική του πίεση έχασε και το νερό του σε υγρή τουλάχιστον κατάσταση, πλην ίσως  ορισμένων περιπτώσεων.
Μία άλλη αιτία των μαγνητικών μεταβολών, είναι οι ηλεκτρομαγνητικοί παλμοί που εκπέμπονται από τον ήλιο. Αν ο ήλιος εκπέμψει ένα τέτοιο ηλεκτρομαγνητικό παλμό, αρκετά ισχυρό, μπορεί να υπερφορτίσει αλλά και να "κάψει" κάθε κύκλωμα πάνω στη Γη στέλνοντάς μας στη λίθινη εποχή.

Έρχονται παγετώνες!!!





Οι επιστήμονες όλα τα ψάχνουν με εργαλεία… τόσο τους κόβει? μην ψάχνετε τις λύσεις στο διάστημα και στους άλλους πλανήτες.. Οι πάγοι λιώνουν για κάποιο λόγο αλλά μαζί τους ρίχνουν και το παγκόσμιο θερμόμετρο κοντά στο μηδέν. Δεν θελει και πολύ μυαλό… αρχή διατηρησης της ενέργειας.. Πάγος+νερό = 0 βαθμοί

ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟΣχειμώνας-ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ!

Εντατικοί αεροψεκασμοί, αυτή τη στιγμή((15-01-2011))

Εντατικοί αεροψεκασμοί, αυτή τη στιγμή

Δεν μας έχουν αφήσει σε ησυχία εδώ και μήνες. Και παρόλο που το γεγονός έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, φτάνοντας μέχρι και στη Βουλή επανειλημμένως, ουδείς φαίνεται να συγκινείται ιδιαίτερα και να τον απασχολεί το γεγονός ότι κάποιοι (ποιοι;) αποφασίζουν να γεμίσουν τον ελληνικό ουρανό με τεχνητά σύννεφα και χημικές ουσίες.
Ορισμένες φωτογραφίες από την Καβάλα, που δείχνουν το σημερινό πέρασμα των "φίλων" μας (κατά τον κ. Βούγια, βέβαια, αυτές οι εικόνες είναι το αποτέλεσμα... "συνωστισμού" στον ουρανό):