Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Παρακολουθήστε τον Αμερικανό καθηγητή του ΓΑΠ να μιλάει με απλά λόγια για την οικονομία των ΗΠΑ και της Ελλάδας!!! (βίντεο)

Παρακολουθήστε τον Αμερικανό καθηγητή του ΓΑΠ να μιλάει με απλά λόγια για την οικονομία των ΗΠΑ και της Ελλάδας!!! (βίντεο)



Σας προτρέπω να το παρακολουθήσετε ολόκληρο είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον και αποδεικνύει ότι στην χώρα μας είχαμε και έχουμε προδοτικές κυβερνήσεις....

Και είναι βαρύ να ακούς από έναν πανεπιστημιακό καθηγητή να λέει με απογοήτευση ότι είχε φοιτητή του τον George Papandreou και οι φοιτητές του να τον χλευάζουν και να του λένε ότι απέτυχε ως καθηγητής!!!!!!
ΠΗΓΗ((http://koukfamily.blogspot.com/2011/01/blog-post_2085.html))

VIDEO: Νερό καταπίνει ένα πάρκινγκ στην Αυστραλία

VIDEO: Νερό καταπίνει ένα πάρκινγκ στην Αυστραλία


http://www.autoblog.gr/wp-content/uploads/2011/01/Toowoomba-Flood.jpgΌλοι έχουμε δει το τι γίνεται στην Αυστραλία αυτές τις ημέρες. Η χώρα πλήττεται από καταρρακτώδης βροχές που μέχρι στιγμής οδήγησαν στον θάνατο... 30 ανθρώπινες ζωές. Στο συγκεκριμένο video μπορείς να δεις το πως υπερχειλίζει ένας ποταμός την πόλη Toowoomba. Πραγματικά το νερό καταπίνει ότι βρίσκεται μπροστά του. Με την δύναμη της φύσης δεν μπορεί να βάλει κανείς!



autoblog.gr


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: VIDEO: Νερό καταπίνει ένα πάρκινγκ στην Αυστραλία http://24wro.blogspot.com/2011/01/video_6580.html#ixzz1BHvJmHKK

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO-ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΦΟΡΟ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO-ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΦΟΡΟ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ

deeswaveΣύμφωνα με άρθρο της Πράβδα, που λαμβάνει υπόψη τις αναλύσεις και τις μετρήσεις μετεωρολόγων, γεωφυσικών, κλιματολόγων και άλλων καθηγητών πανεπιστημίου, καθώς και την ανάλυση και μελέτη του Αμερικανού αναλυτή Terrence Aym, έρχεται για τον πλανήτη μας μία νέα περίοδος ψυχρού κλίματος, αφού η δραστηριότητα του ήλιου, όσον αφορά την εκπομπή θερμικής ενέργειας πέφτει.
Εννοείται ότι στα παραμύθια της λαμογιοπαρέας που ισχυρίζεται ότι ο πλανήτης υπερθερμαίνεται και εκβιάζει τις κυβερνήσεις των κρατών να συλλέγουν πράσινους φόρους και να τους τους δίνουν δεν ισχύουν, ούτε κατ΄ελάχιστο.
Από το 2007 η μέση θερμοκρασία της Γης πέφτει και βέβαια μη φανταστείτε ότι θα έπρεπε να βλέπουμε να βρέχει παγάκια, αλλά σίγουρα δεν ισχύει και το ότι ο πλανήτης υπερθερμαίνεται και θα λιώσουν όλοι οι πάγοι και τέτοιες ασυναρτησίες με τις οποίες μας παραμυθιάζουν για χρόνια τώρα.
Μαγείρεψαν μάλιστα κάτι στοιχεία με κάποιες θερμοκρασίες του καλοκαιριού και έβαλαν μπροστά τη ΝΑΣΑ, όπως την είχαν βάλει και στην περίπτωση της προπαγανδιστικής προώθησης του DNA με το δηλητήριο αρσενικό και μας παραμύθιασαν ότι δήθεν το 2010 ήταν η πιο ζεστή χρονιά όλων των εποχών.
Το μόνο αίτιο αλλαγής του κλίματος είναι η θερμική ενέργεια που στέλνει ο ήλιος στη Γη και όχι τα εργοστάσια, τα αυτοκίνητα, τα γελάδια και τα μωρά των ανθρώπων. Γιατί κι αυτό μας το είπανε τα λαμόγια, προτείνοντας μάλιστα να μπει φόρος διοξειδίου του άνθρακος σε κάθε μωρό που γεννιέται.
Οι κομπλεξικοί, μίζεροι και ανίκανοι, ανώμαλοι μισάνθρωποι, μέχρι και σ΄αυτό το σημείο έφτασαν. Να πουν δηλαδή ότι τα μωρά φταίνε για την υπερθέρμανση του πλανήτη, που στην πραγματικότητα ψύχεται και ζήτησαν ετήσιο φόρο για κάθε μωρό που κάνει μία οικογένεια.
Δηλητηριάζουν το μυαλό των παιδιών μας και εμάς μας δουλεύουν και μας παίρνουν εν ψυχρώ φόρους για κάτι ανύπαρκτο, όπως η δήθεν αύξηση του δήθεν επικίνδυνου διοξειδίου του άνθρακα.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.