Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Ενα εντυπωσιακό θέαμα στο νυκτερινό ουρανό - Άγνωστο όμως τι το προκάλεσε


Ενα εντυπωσιακό θέαμα στο νυκτερινό ουρανό - Άγνωστο όμως τι το προκάλεσε


Ένα εντυπωσιακό θέαμα στον νυχτερινό ουρανό κάπου στη Ρωσία προσέφερε ένας –τουλάχιστον κατά τα φαινόμενα αλλά και κατά την περιγραφή του δημιουργού του βίντεο- πύραυλος ο οποίος κατέληξε στο να δημιουργήσει μια εντυπωσιακή παράσταση στο τέλος της διαδρομής του.

Καμία πληροφόρηση πάντως δεν υπάρχει, για το τι είδους πύραυλος ήταν –εάν ήταν τελικά- ούτε και για το λόγο ή τους λόγους που οδήγησαν στο συγκεκριμένη κατάσταση, αλλά ούτε και για το πότε και που –εκτός από τους ισχυρισμούς του χρήστη- συνέβη αυτό.



Ο χρήστης του συγκεκριμένου βίντεο πάντως ισχυρίζεται για τον έλεγχο πυραυλικών συστημάτων από άγνωστα αντικείμενα, αλλά αυτό είναι μόνο μια θεώρηση εξήγησης του φαινομένου και μάλλον όχι και η πιο πειστική. Πάντως ότι και αν είναι αυτό το ουράνιο φαινόμενο τουλάχιστον είναι ενδιαφέρον.

defencenet.gr




Επιστήμονας της NASA βρίσκει αποδεικτικά στοιχεία εξωγήινης ζωής.


Επιστήμονας της NASA βρίσκει αποδεικτικά στοιχεία εξωγήινης ζωής.


Η NASA δίνει νέα στοιχεία για πρωτοποριακή εξωγήινη ζωή (καλά βακτήρια), το επιβεβαιώνει σε δείγματα που συγκεντρώνει από μετεωρίτες. Αυτό έχει σημαντικές συνέπειες, γιατί τα βακτήρια είναι η ραχοκοκαλιά για πιο προηγμένες μορφές ζωής, για μια ακόμη φορά υποστηρίζει ότι οι προηγμένες μορφές ζωής είναι έξω στο σύμπαν:
Οι εξωγήινοι υφίστανται, και θα υπάρξουν αποδείξεις.

Αυτός ο εκπληκτικά φοβερός ισχυρισμός προέρχεται από τον Dr. Richard B. Hoover ,ενας αστροβιολόγο στο Marshall Space Flight της NASA Center, που λέει ότι έχει βρει αποδεικτικά στοιχεία εξωγήινης ζωής - απολιθώματα βακτηρίων που βρέθηκαν σε μια εξαιρετικά σπάνια κατηγορία των μετεωριτών, που ονομάζεται CI1 ανθρακώδης χονδρίτες. (Υπάρχουν μόνο εννέα τέτοιοι μετεωρίτες στον πλανήτη Γη.) Διαπιστώσεις του Hoover δημοσιεύθηκαν αργά το βράδυ της Παρασκευής στην εφημερίδα της Κοσμολογίας, ένα επιστημονικό περιοδικό.

«Θεωρώ ότι αποτελεί ένδειξη ότι η ζωή είναι ευρέως διαδεδομένη παντού και όχι μόνο στον πλανήτη Γη.»
Ο Hoover ο οποίος έχει ξοδέψει περισσότερο από 10 χρόνια της ζωής του να μελετά τους μετεωρίτες σε όλο τον κόσμο, είπε στο Fox news σε μια συνέντευξη του.
«αυτό το πεδίο μελέτης μόλις το έχουν αγγίξει ,γιατί ειλικρινά, πάρα πολλοί επιστήμονες θα έλεγαν ότι αυτό είναι αδύνατον.
Ο Hoover ανακάλυψε τα απολιθώματα μετά το σπάσιμο του μετεωρίτη CI1 και αναλύοντας τον με ένα μικροσκόπιο σάρωσης ηλεκτρόνιων το οποίο του επέτρεψε να διαπιστώσει τα τυχόν απολιθώματα. Αυτό που βρήκε ήταν απολιθώματα μικροοργανισμών (εικονίζεται παρακάτω) πολλά από τα οποία παρουσιάζουν μεγάλες ομοιότητες με εκείνα που βρέθηκαν στον δικό μας πλανήτη.
Το συναρπαστικό είναι ότι υπάρχουν πολλά τέτοια αναγνωρίσιμα απολιθώματα τα οποία σχετίζονται στενά με αυτά στην γη, δήλωσε ο Ηοοver.
Υπάρχουν βέβαια και μερικά άλλα τα οποία είναι πολύ παράξενα και δεν μοιάζουν με τίποτα από αυτά τα οποία θα ήμουν σε θέση να καταλάβω και τα οποία τα έχουν δει και άλλοι επιστήμονες οι όποιοι όμως και εκείνοι δεν μπορούσαν να τα κατανοήσουν.

Ο.Ε.Α.Φ.




Toυρκικό σχέδιο κατάληψης του Καστελόριζου - "Δεν ανήκει στην Ελλάδα" λέει εμμέσως ο Α.Νταβούτογλου


Toυρκικό σχέδιο κατάληψης του Καστελόριζου - "Δεν ανήκει στην Ελλάδα" λέει εμμέσως ο Α.Νταβούτογλου



Σειρά σχεδίων του τουρκικού Γενικού Επιτελείου σε συνέχεια του σχεδίου SUGA που αποκάλυψε η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ για απόβαση σε τέσσερα νησιά του Αιγαίου, περιήλθαν στην κατοχή του ελληνικού Γενικού Επιτελείου Στρατού και προβλέπουν σε όλες τις περιπτώσεις είτε πρόκειται για ενέργεια στο βόρειο είτε στο κεντρικό ή νότιο Αιγαίο, απόβαση και κατάληψη του Καστελόριζου! Το μικρό νησί που βρίσκεται στο μαλακό υπογάστριο της Τουρκίας κια κρίνει υπερ της Ελλάδας τα τεράστια κοιτάσματσ φυσικού αερίου και πετρελαίου της Ανατλικής Μεσογείου και αλλάζει ολόκληρο τον ενεργειακό χάρτη της περιοχής, φαίνεται ότι αποτελεί τον κορυφαίο στόχο της Τουρκίας σε περίπτωση ελληνοτουρκικής συγκρουσης. 

Μία επιχείρηση η οποία δεν παρουσιάζει ιδιαίτερες επιχειρησιακές δυσχέρειες αυτή καθ'εαυτή για τις τουρκικές δυνάμεις, έστω αν μετά θα κινδυνέψουν (από την στιγμή που υπάρχει ελληνική πολιτική ηγεσία διατεθειμένη να υπερσπιστεί τα ελληνικά εδάφη) με γενική σύγκρουση. Ήδη έχει εντοπιστεί συγκεκριμένο σενάριο κατάληψης από ομάδα Τούρκων πεζοναυτών το νησί, οι οποίοι θα μεταφερθούν με ταχύπλοα από την τουρκική ακτή. Θα είχε προηγηθεί αεραπόβαση ειδικής ομάδας με ελικόπτερα UH-60.
Στο μεταξύ προς επίρρωσιν αυτών των σχεδίων ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου μιλώντας για το Καστελόριζο σε συνέντευξή του στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, υποστήριξε ότι "δεν είναι μέρος του Αιγαίου,αλλά της Μεσογείου». Λίγα 24ωρα πριν αρχίσει την επίσκεψη-πρόκληση στην Ελλάδα, μετά από σχετική άδεια που τυο έδωσε η κυβέρνηση Παπανδρέου, υποστήριξε τα εξής άκρως αναθεωρητικά: «Το Καστελόριζο βρίσκεται στη Μεσόγειο. Σ΄ ότι αφορά το νησί του Καστελόριζου,η Τουρκία έχει βάσιμες νομικές και πολιτικές θέσεις, σε συμφωνία με το Διεθνές Δίκαιο και τη νομολογία των διεθνών δικαστηρίων,συμπεριλαμβανομένης και της Χάγης. Και γνωρίζουμε ότι η Ελλάδα και η Τουρκία διαφωνούν σχετικά με τις θαλάσσιες ζώνες στην Ανατολική Μεσόγειο».
Το εντυπωσαικό είνμαι ότι και αυτός όπως πολλοί υπουργοί της κυβέρνησης Παπαπνδρέου, όπως ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ε.Βενιζέλος, επιτίθεται στα ελληνικά ΜΜΕ που επιμένουν τα προβάλουν τις τουρκικές προκλήσεις: «Είναι απογοητευτικό για εμάς ότι τα ελληνικά ΜΜΕ και ορισμένοι κύκλοι προσπαθούν να προσδώσουν διαφορετικό νόημα σ΄ αυτές τις διελεύσεις" είπε μιλώντας για τις τουρκιές κρουαζιέρες φρεγατών σε Σαρωνικό, Σούνιο και Ραφήνα. 
"Μου είναι δύσκολο να τους καταλάβω. Δίνουν την εντύπωση ότι η Ελλαδα σταδιακά υιοθετεί τη θέση της πλήρους αποκοπής της Τουρκίας από το Αιγαίο. Δεν νομίζω ότι αυτή είναι η πραγματική πρόθεση της Ελλάδας. Πολεμικά και εμπορικά πλοία της Τουρκίας, όπως και κάθε άλλης χώρας,έχουν την ελευθερία να κινούνται στο Αιγαίο. 
Σε ότι αφορά τα χωρικά ύδατα, η αρχή της «αβαλβούς διέλευσης» στο διεθνές δίκαιο είναι σαφής και δεν αφήνει χώρο για εθνικές ερμηνείες. Πρέπει επίσης να προσθέσω ότι αυτές οι διελεύσεις δεν συνιστούν απειλή για την Ελλάδα ή για οποιαδήποτε άλλη χώρα. Κατ΄ αναλογία,αν ένα ελληνικό πολεμικό πλοίο πραγματοποιήσει αβλαβή διέλευση από τα τουρκικά χωρικά ύδατα,ακόμη κι αν περάσει πολύ κοντά από την τουρκική ενοχώρα,δεν θα αντιδράσουμε καθόλυ.Τουναντίον θα το καλοσωρίσουμε σε κάποιο από τα λιμάνια μας και θα προσφέρουμε και μία κούπα καφέ στο πλήρωμά του».
Το ότι πολλάκις πάντα τα τουρκικά πολεμικά παραβαίνουν τους κανόνες της αβλαβούς διέλευσης, το κάνει ... γαργάρα ο θρασύτατος Νταβούτογλου...

ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ CHEMTRAILS?


ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ CHEMTRAILS?

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που για πρώτη φορά διάβασα και έμαθα για τους χημικούς αεροψεκασμούς, τα chemtrails, όμως ακόμη θυμάμαι την πρώτη μου αντίδραση:

είχα θυμώσει που κάποιοι έχουν το θράσος να μας κρύβουν τον ήλιο! Με ποιό δικαίωμα κάνουν κάτι τέτοιο!?... σκεφτόμουν και οργιζόμουν με το απάνθρωπο θράσος τους...

Τότε δεν γνώριζα σχεδόν τίποτε για όλα αυτά, όμως η διαίσθηση μου και μόνο μου είχε δώσει άμεσα τη σωστή απάντηση... 

Τα τελαυταία χρόνια στέκομαι πλέον ιδιαίτερα στο ζήτημα του ήλιου και της ευεργετικής επίδρασης του στη ζωή και έχω γράψει αρκετές φορές, πως αν κάτι το καταφέρνουν με τα chemtrails "πολύ καλά" είναι να μας στερούν τον ήλιο. Πολύ πριν μας δηλητηριάσουν με όλα τα κατάλοιπα των ψεκασμών που εισπνέουμε και κατακριμνίζονται στη Γη έχουν ήδη προσβάλει την υγεία μας στερώντας μας τη βασική για τη Ζωή μας βιταμίνη D που παράγει ο οργανισμός μας κατά τη διάρκεια της ημέρας με τη βοήθεια του ήλιου.

Βέβαια την προσλαμβάνουμε και από την τροφή μας, όμως με τίποτε αυτές οι ποσότητες δεν επαρκούν και δεν καλύπτουν τις ανάγκες μας...

Αν μελετήσει κανείς τις λειτουργίες του σώματος μας που συνδέονται με τη βιταμίνη D γίνεται σαφές πόσο επικίνδυνοι είναι αυτοί που εκτελούν τους χημικούς αεροψεκασμούς και μας τη στερούν μαζικά.  Το γεγονός πως το κλίμα του πλανήτη μας έχει γίνει ψυχρότερο κατά την τελευταία δεκαετία -με τη συστηματική εκτέλεση των αεροψεκασμών- είναι μονάχα μια "παρενέργεια" τους... καθώς μπλοκάρουν την ηλιακή ακτινοβολία σε πλανητικό επίπεδο...

Αυτό που θα έπρεπε να έχει ξεσηκώσει κάθε ζωντανό οργανισμό στον πλανήτη είναι η θανάσιμη "αδιαφορία" (ή σκοπιμότητα?) των εκτελεστών του προγράμματος αεροψεκασμών που σκοτώνουν την ίδια τη ζωή αποκόπτοντας τη από το ζωοδότη ήλιο...

Αυτό είναι το πιο προφανές σημείο της δράσης τους και δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός για να κατανοήσει τις επιπτώσεις. Με λίγη παρατήρηση και με σωστή σύνδεση όλων των γνωστών παραμέτρων βγαίνουν και τα συμπεράσματα και αυτά τα έχουμε υπογραμμίσει πολλές φορές μέχρι σήμερα. Με το βίντεο όμως που ακολουθεί έχουμε πλέον και αριθμούς και στοιχεία από την ιατρική κοινότητα, η οποία κρούει των κώδων του κινδύνου όσων αφορά την έλλειψη της βιταμίνης D που σαν "νέα μάστιγα" καλπάζει με αυξανόμενο ρυθμό κατά την τελευταία δεκαετία και οδηγεί σε διάφορες ασθένειες τους ανθρώπους...
Συνδέστε και τα παρακάτω και θα κατανοήσετε το μέγεθος της εγκληματικής δράσης αυτών που αποφάσισαν και σκορπούν παντού chemtrails: 
Αναλογιστείτε επίσης το εξής: ο άνθρωπος είναι ικανός να ζήσει ακόμη και μόνο με τον ήλιο- δίχως τροφή!
Επιπλέον, γνωρίζοντας την πολυεπίπεδη ωφελιμότητα του ήλιου, ειδικά όσων αφορά τη συνείδηση μας αξίζει να δουμε και τα παρακάτω, κατανοώντας τι πραγματικά θέλουν να εμποδίσουν με τα chemtrails.