Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Οι πρωϊνοί αεροψεκασμοί στη Θεσσαλονίκη- Σήμερα 07,45 !

Διασταυρούμενοι ψεκασμοί

Δείτε τις πρωϊνές φωτό με αεροψεκασμούς ( και πόσες έγιναν τη νύχτα.....)





Το αέριο αρχίζει να απλώνεται...
Διακρίνονται (προσεκτικά) τρεις ψεκασμοί...




Γίνονται ψεκασμοί;;







ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ
ΘΑ.....((http://www.3dsa.gr/category.php?id=15))
Γι'αυτούς που λένε ότι δεν γίνονται χημικοί αεροψεκασμοί, διαφήμιση - ενημέρωση συγκεκριμένης εταιρίας για τις ''υπηρεσίες'' που παρέχει σε...
όποιον πελάτη (κράτος, βιομήχανο, κλπ,) την προτιμήσει έναντι, προφανώς κάποιας άλλης.
http://ksipnistere.blogspot.com/2010/09/blog-post_4173.html 

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ - Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ


Για θαύμα μιλούν Αγιορείτες μοναχοί. Είδαν μπροστά τους τον Γέροντα Παϊσιο, 16 χρόνια μετά την κοίμηση του, να τους μιλά για τα όσα θα συμβούν στην Ελλάδα τους επόμενους 3 μήνες... 
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ((  http://anekshghtakaiapokryfa.blogspot.com/2010/09/3.html ))

Στίγματα


Στίγματα


Ένα από τα πιο σπάνια και ανησυχητικά θρησκευτικά παραφυσικά φαινόμενα είναι τα στίγματα ή αλλιώς η εμφάνιση στο σώμα των πληγών του Χριστού από τη σταύρωση.
Αυτές οι πληγές μπορεί να είναι από φαινομενική ψυχοσωματική αίσθηση της πληγής και του πόνου που προκαλείται, χωρίς όμως ορατή πληγή στο δέρμα, μέχρι κανονικές, ανεξήγητες πληγές, που ματώνουν και προκαλούν υπερβολικό πόνο στον στιγματικό.
Στον 20ο αιώνα έζησε ένας από τους πιο διάσημους στιγματικούς, ο Ιταλός Πατέρας Πίος, που έφερε για δεκαετίες στο σώμα του τις πληγές και ανακηρύχτηκε άγιος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.
Ο Άγιος Πίος είχε κυριευτεί από παραφυσικά φαινόμενα από τότε που ήταν παιδί. Όταν ήταν νέος, ισχυριζόταν πως μπορούσε να δει τον Ιησού και την Παρθένο Μαρία, ενώ πίστευε πως όλοι μπορούσαν να τους δουν.
Το φαινόμενο αυτό συνεχίστηκε και κατά την εφηβεία, μέχρι που τελικά αποφάσισε να γίνει καπουτσίνος μοναχός. Την εποχή που ήταν δόκιμος ακόμα και όσο περίμενε να γίνει καπουτσίνος, τα παραφυσικά φαινόμενα που βίωνε φαίνεται πως πήραν ακόμα πιο σκοτεινές διαστάσεις, ενώ έγιναν ισχυρότερα. Αναφέρει πως παρουσιάστηκε στο δωμάτιό του ο διάβολος με τη μορφή ενός μεγάλου μαύρου σκύλου με κατακόκκινα μάτια.
Το 1911 αναφέρει για πρώτη φορά την εμφάνιση των στιγμάτων, χαρακτηρίζοντάς τα σε μία επιστολή του ως κόκκινα σημάδια στα χέρια και τα πόδια που του προκαλούσαν εντονότατο πόνο. Οι πληγές τελικά έγιναν ορατές, ματώνοντας πολλές φορές, ενώ συνέχισαν να υπάρχουν μέχρι και το θάνατό του. Συχνά προσεύχονταν να εξαφανιστούν οι πληγές αλλά όχι και ο πόνος και αυτό γιατί ντρεπόταν για τα σημάδια που είχε στο σώμα του.
Αξίζει να σημειωθεί πως τελικά οι πληγές δεν εξαφανίστηκαν ποτέ εντελώς, ενώ είναι γνωστό πως προσπαθούσε να τις κρύβει όσο γίνεται πιο πολύ. Υποστήριξε πως ο διάβολος συνέχισε να του παρουσιάζεται, πότε με τη μορφή μίας γυμνής χορεύτριας, πότε με τη μορφή του Πάπα Πίου του 10ου , του Άγιου Φραγκίσκου, ακόμα και με την σκανδαλώδη μορφή της Παρθένου Μαρίας.
Ο Πίος πέθανε το 1968, φέροντας ακόμα τα στίγματα στο σώμα του.
Τις τελευταίες δύο χιλιετίες έχουν καταγραφεί περίπου 300 περιπτώσεις στιγματικών. Ο πρώτος ήταν ο Άγιος Παύλος, ο οποίος αναφέρει το γεγονός σε μία επιστολή του προς του Γαλάτες. Ο Άγιος Φραγκίσκος της Ασίζης, τον 13ο αιώνα, αναφέρει επίσης πως φέρει στίγματα, ενώ πολλά περιστατικά καταγράφονται μέχρι τις μέρες μας.
Πολλές είναι οι ερμηνείες που έχουν δοθεί κατά καιρούς για το φαινόμενο των στιγμάτων, αποδίδοντάς τα από απάτες μέχρι και σε ψυχαναγκαστικά φαινόμενα του μυαλού. Οι στιγματικοί είναι συνήθως καθολικοί, εντούτοις ο ινδουιστής Chaitanya Mahaprabu (1486-1534) ανέφερε πως άρχισε ξαφνικά να αιμορραγεί σε διάφορα σημεία του σώματός του.
Συχνά, οι στιγματικοί ακολουθούν μία πρακτική που λέγεται ηλιοθέαση. Πρόκειται για την επιβίωση χωρίς τροφή και νερό, πέραν της καθημερινής Θείας Κοινωνίας, για μακροχρόνιες και ασύλληπτες, για τον κοινό ανθρώπινο νου, περιόδους. Η πρακτική αυτή σημειώθηκε για πρώτη φορά από τον Πατέρα Πιο, ο οποίος απείχε από την τροφή και την πόση για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ σταμάτησε και να κοιμάται.
Το φαινόμενο ήταν ακόμα πιο έντονο στη στιγματική Therese Neumann, η οποία λέγεται πως δεν έτρωγε τίποτα άλλο παρά μόνο την καθημερινή Θεία Κοινωνία από το 1922 μέχρι και το 1962 όπου και πέθανε.
Λέγεται, επίσης, πως δεν ήπιε νερό για μία μεγάλη χρονική περίοδο, ενώ περιέργως δεν εμφάνισε καμία ασθένεια. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι τα μέρη του σώματος, όπου εμφανίζονται στα στίγματα, διαφέρουν σε σημαντικό βαθμό.
Κάποιες φορές εμφανίζονται στον καρπό ή απευθείας στις παλάμες, ενώ η πληγή από την λόγχη διαφέρει από στιγματικό σε στιγματικό, ανάλογα με την πλευρά του σώματος που εμφανίζεται.
Το περίεργο φαινόμενο των στιγμάτων θα περίμενε κανείς να το συναντήσει σε ένα μεσαιωνικό κείμενο και όχι στην σύγχρονη εποχή. Εντούτοις, φαίνεται πως αυτό δεν ισχύει.
Παραμένει ένα ανεξήγητο φαινόμενο, ενώ οι στιγματικοί είναι εξαιρετικά σπάνιοι. Τα στίγματα παραμένουν ένα από τα πιο περίεργα και πιο τρομακτικά φαινόμενα που έχουν σημειωθεί ποτέ στα χρονικά των παραφυσικών φαινομένων.


ΠΗΓΗ  ((  http://tech.pathfinder.gr/xpaths/religion/stigmata-phenomenon.html  ))





O μαύρος ιππότης .(ΕΝΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ)............

O μαύρος ιππότης .


earth_ELLANIOSΠρόκειται για εναν μυστηριώδη δορυφόρο, άγνωστης προέλευσης, που εντοπίστηκε το 1959 .Προφανώς εξωγήινης προέλευσης, ο δορυφόρος αυτός εψέπεμπψε και στο παρελθόν ραδιοκύματα σύμφωνα με τη ΝΑΣΑ (μεταξύ 1920 - 1930) και κατόπιν εξαφανίστηκε."Τον Φεβρουάριο του 1959 η ΝΑΣΑ ανακαλύπτει ένα αγνώστου προελεύσεως μαύρο αντικείμενο που διαγράφει πολική τροχιά γύρω από τη Γη.Εκείνη την εποχή ούτε οι ίδιοι ούτε η ΕΣΣΔ διέθετε την απαραίτητη τεχνολογία για μιά τέτοιο εγχείρημα.
Ήδη από τις 26 Νοεμβρίου 1958 ανεξάρτητοι Αμερικάνοι, Ρώσοι, και Ιταλοί αστρονόμοι (έναν χρόνο μετά την αποστολή του Ρώσικου δορυφόρου Σπούτνικ), λαμβάνουν σήματα σε άγνωστο κωδικό από έναν άγνωστο δορυφόρο.Αν και περιστρέφεται γύρω από τη Γη,τα σήματα γίνονται κυρίως αντιληπτά από την Ιταλία.
Λόγω του μαύρου χρώματος και του μυστηρίου που καλύπτει τον δορυφόρο,του δώθηκε το όνομα "Μαύρος Ιππότης".Ο αστρόνομος Α.ΚΑΖΑΝΤΣΕΦ μεταξύ άλλων δήλωσε :"Είναι ένα μικροσκοπικό διαστημικό σκάφος, χωρίς πλήρωμα. Εγκαταλείφθηκε στον χώρο της Γης από κάποιο γιγαντιαίο "μητρικό" διαστημόπλοιο πριν από χιλιάδες χρόνια. Φυσικά δεν πρόκειται για έργο ανθρώπινο». Στις ίδιες δηλώσεις ο ΚΑΖΑΝΤΣΕΦ αναφέρει ότι «υπάρχει μια συνωμοσία σιωπής» γύρω από τον "Μαύρο Ιππότη".Στον δορυφόρο κρύβονται πολύτιμα στοιχεία, που μας αφορούν ή που έχουν μεγάλη σημασία για εμάς. Αν ερευνήσουμε αυτό το κατασκεύασμα, οι ανακαλύψεις μας ίσως να επηρεάσουν το μέλλον της ανθρωπότητας. Μόνον έτσι εξηγείται η διακρατική κυβερνητική εμμονή να αποσιωπιστεί το ζήτημα.Αν εξαιρέσουμε την ανωτέρω δήλωση του Ρώσου αστρονόμου, σήμερα κανένα άλλο στοιχείο δεν είναι διαθέσιμο σχετικά με τον "Μαύρο Ιππότη",είτε στο διαδίκτυο ειτε σε βιβλία.Οι αστρονόμοι φαίνεται ότι γνωρίζουν πολύ καλά το θέμα , αλλά τηρούν «σιγή ιχθύος», λες και δέχθηκαν απείλη προκειμένου να πάψουν στις σχετικές αναφορές.Οι λιγοστές πληροφορίες που υπάρχουν για τον "Μαύρο Ιππότη" περιορίζονται σε επιφανιακές πληφορορίες σχετικά με το μέγεθος (περίπου 10 μέτρα μήκος και 15 τόνους βάρος) και το μαύρο χρώμα του. Η τροχιά που ακολουθεί ο δορυφόρος είναι άλλο ένα από τα παράξενα της ιστορίας.Περιφέρεται σε μεγάλη απόσταση από τη Γη, γύρω από τους πόλους της,πολύ πιο πάνω από το γήινο δορυφορικό δίκτυο.Εκεί που το μαγνητικό πεδίο του πλανήτη μάλλον αδυνατεί να επηρεάσει την τροχιά του. Όταν ανακαλύφθηκε, δεν υπήρχε η τεχνολογία ή η τεχνογνωσία για να τοποθετηθεί κάτι τέτοιο στο διάστημα.
Τον δορυφόρο έχουν παρατηρήσει από μακριά αρκετοί αστροναύτες που βρίσκονταν σε τροχιά, κάποιοι (ανάμεσά τους ο αστροναύτης Γκόρντον Κούπερ) έχουν μάλιστα τραβήξει φωτογραφίες. Το 1960 εντοπίστηκε από το σοβιετικό σκάφος Voshkod 1.Αν και χρειαζόταν ακόμη τέσσερις ημέρες για να ολοκληρώσει την αποστολή του, μετά τον εντοπισμό αναγκάστηκε να επιστρέψει άμεσα στη Γη. Ο δορυφόρος ακολουθεί μια πολύ παράξενη πορεία, περνά πάνω από τους πόλους και κινείται αντίστροφα σε σχέση με τους λοιπούς γήινους δορυφόρους.
ΠΗΓΗ ((http://minimarkettrikalon.blogspot.com/2010/09/o.html  ))