Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑΦΗ ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Παγκόσμιο εμβολιασμό παιδιών προωθεί η Ν.Τ.Π.

Παγκόσμιο εμβολιασμό παιδιών προωθεί η Ν.Τ.Π.




Την προώθηση ενός παγκόσμιου εμβολιασμού των παιδιών προωθούν αρχί-υπάλληλοι της παγκόσμιας διαπλοκής.
Όποιος δεν θα εμβολιάζεται δεν θα έχει ασφάλεια. Απλά τα πράγματα στον «ελεύθερο» πλανήτη που «εν ειρήνη» απολαμβάνουμε μικροί μεγάλοι τα «αγαθά».
Έτσι λαμβάνει χώρα η πρώτη Παγκόσμια Διάσκεψη για τα Εμβόλια στο Αμπού Ντάμπι, με στόχο όλα τα παιδιά του πλανήτη να αποκτήσουν πρόσβαση στις «ευεργετικές» συνέπειες των εμβολίων.
Γράφουν ο γνωστός για την δράση του σε σχέση με εξαναγκαστικούς εμβολιασμούς στα παιδάκια της Αφρικής, Bill Gates και ο ΓΓ του ΟΗΕ, Ban Ki Moon, σε κοινό τους άρθρο: «Τα εμβόλια προστατεύουν τον άνθρωπο για μια ζωή. Είναι μια από τις πιο οικονομικές επενδύσεις που μπορούμε να κάνουμε για να βελτιώσουμε το κόσμο.
Τα εμβόλια εξαφάνισαν την ευλογιά, «έσπρωξαν» την πολιομυελίτιδα στα όρια της εξαφάνισης και έσωσαν εκατομμύρια παιδιά από την ιλαρά, τη διφθερίτιδα, τον τέτανο κι άλλες θανατηφόρες ασθένειες. Χάρη κυρίως στη δύναμη των εμβολίων, ο αριθμός των παιδιών που πέθαιναν πριν την ηλικία των πέντε ετών μειώθηκε από 20 εκατομμύρια το 1960 σε 6.9 εκατομμύρια το 2009, παρά την μεγάλη αύξηση στο παγκόσμιο πληθυσμό».
Αμφιβάλλετε για τις διαβεβαιώσεις των «ειδικών», οι οποίοι θέλουν να εμβολιάζουν τους πάντες και τα πάντα με δηλητήρια, προκειμένου να μειωθεί ο πληθυσμός για χάρη του περιβάλλοντος; Μάλιστα επειδή «λυπούνται» για τα «πάνω από 22 εκατομμύρια παιδιά που δεν έχουν πρόσβαση σε βασικά εμβόλια», ο ΟΗΕ -που ιδρύθηκε χωρίς αμφιβολία για το «καλό» της ανθρωπότητας- θέλει να τερματίσει την εν λόγω ανισότητα με την «μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη προσπάθεια κατά της φτώχειας στην ιστορία: των «Αναπτυξιακών Στόχων της Χιλιετίας» (Millennium Development Goals)».
«Ας αρχίσουμε την προσπάθεια αυτή δεσμευόμενοι ακόμη μια φορά στο κοινό όραμα ενός κόσμου όπου όλα τα παιδιά θα ξεκινήσουν τη ζωή τους προστατευμένα μέσω των εμβολίων. Η παρούσα γενεά θα μας ευχαριστεί – όπως και πολλές από τις επόμενες γενεές», αναφέρουν οι δύο μεγάλοι «ανθρωπιστές».
Εμείς να παραθέσουμε απλά ορισμένα χρήσιμα βίντεο:












ΠΗΓΗ
PERIERGAA: Παγκόσμιο εμβολιασμό παιδιών προωθεί η Ν.Τ.Π.

«Έξι Βομβες θα σκάσουν στην Ελλάδα τον Σεπτέμβρη»

«Έξι Βομβες θα σκάσουν στην Ελλάδα τον Σεπτέμβρη»


Καυτό φθινόπωρο αναμένει την κυβέρνηση καθώς, όπως αποκαλύπτει στο πρωτοσέλιδό της η Real News, το Σεπτέμβριο η τρόικα επιστρέφει στην Αθήνα αποφασισμένη να επιβάλλει νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων.

Η κρυφή ατζέντα της τρόικας για τον ιδιωτικό τομέα είναι, όπως αναφέρει η Real News, η χαριστική βολή σε μισθούς και δώρα και περιλαμβάνει “έξι βόμβες”:

• Κατάργηση 13ου και 14ου μισθού στους ιδιωτικούς υπαλλήλους

• Μείωση κατώτατου μισθού στα 495 ευρώ

• Απελευθέρωση ομαδικών απολύσεων

• Νέες περικοπές έως 30% σε κύριες και επικουρικές συντάξεις

• Μαχαίρι στα εφάπαξ τουλάχιστον 20%

• Νέο πρόγραμμα κινητικότητα για 15.000 δημοσίους υπαλλήλους το 2014


Μάλιστα ο εκπρόσωπος της Κομισιόν στην τρόικα Ματίας Μόρς δηλώνει ότι “η Ελλάδα δεν μπορεί να πληρώνει πάνω από 450.000 δημοσίους υπαλλήλους”.

Ταυτόχρονα ο Γιάννης Στουρνάρας με δηλώσεις του στη Real News εξηγεί ότι οι απολύσεις είναι προϋπόθεση για τις επόμενες δόσεις.

“Αν δεν γίνουν οι απολύσεις, αν δεν προχωρήσει η κινητικότητα και η διαθεσιμότητα στους χρόνους που έχουν συμφωνηθεί, δεν πρόκειται ούτε καν να πάρουμε τις επόμενες δόσεις”, δηλώνει.

Και όλα αυτά ενώ το κλίμα στους βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ είναι ηλεκτρισμένο, παρά την εξήγηση που έδωσε ο υπουργός Οικονομικών ότι με τα περί κόπωσης βουλευτών απευθυνόταν στους δανειστές που πιέζουν για νέα μέτρα.

“Το Κοινοβούλιο στάθηκε όρθιο σε πολύ δυσκολότερες καταστάσεις. Τώρα που το φως στο βάθος του τούνελ είναι ορατό η πλειοψηφία δεν θα λυγίσει”, διαβεβαιώνει.
kartesios / tragiko 7SPY: «Έξι Βομβες θα σκάσουν στην Ελλάδα τον Σεπτέμβρη» ΠΗΓΗ