Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

«Big Brother» μέσα στο ίδιο σου το σπίτι

«Big Brother» μέσα στο ίδιο σου το σπίτι

Η εφαρμογή μίας νέας τεχνολογίας που θα επιτρέπει την εγκατάσταση βιντεοκαμερών και μικροφώνων, μέχρι και ανιχνευτών θερμότητας στις τηλεοράσεις θα καταργήσει κάθε έννοια ιδιωτικότητας των Αμερικανών πολιτών.
Ειδικότερα, οι εταιρείες καλωδιακής τηλεόρασης θα εγκαταστήσουν ειδικές συσκευές στις τηλεοράσεις, οι οποίες θα παρακολουθούν κάθε ενέργεια των τηλεθεατών χωρίς την συναίνεσή τους. Με αυτό τον τρόπο οι εταιρείες θα καταγράφουν τις συνήθειες και την συμπεριφορά των ανυποψίαστων ανθρώπων και στην συνέχεια θα εκπέμπουν διαφημίσεις, οι οποίες θα απευθύνονται ατομικά σε κάθε τηλεθεατή.
Δείτε το βίντεο:

Αποδεικτικά στοιχεία ότι το HAARP υπάρχει - Δορυφορικές εικόνες της Nasa δείχνουν τη χειραγώγηση του καιρού

Αποδεικτικά στοιχεία ότι το HAARP υπάρχει - Δορυφορικές εικόνες της Nasa δείχνουν τη χειραγώγηση του καιρού
Οι εικόνες είναι από της 26 Μαρτίου του 2013, και από δορυφόρο της Nasa. Δείχνουν τεράστια ελικοειδή χαρακτηριστικά ενός σπειροειδή κύματος που φαίνεται να τροφοδοτείται από τα νησιά Prince Edwards στον Ινδικό Ωκεανό, και ακριβώς από το μετεωρολογικό σταθμό του Marion Island.
Σε αυτή τη συμπυκνωμένη εικόνα από τη NASA TV μπορείτε να δείτε το κύμα που προέρχεται από τον μετεωρολογικό σταθμό HAARP του νησιού Marion.
Το νησί Marion είναι το μεγαλύτερο από τα δύο νησιά (Prince Edwards Island) και βρίσκεται σε γεωγραφικό πλάτος 46 ° 54 'Ν και γεωγραφικό μήκος 37 ° 5' Ε. Έχει μήκος περίπου 19 χλμ. και πλάτος 12 χλμ., ενώ καλύπτει μια έκταση 290 τετραγωνικών χιλιομέτρων με ακτογραμμή περίπου 72 χιλιομέτρων, εκ των οποίον τα περισσότερα καλύπτονται από ψηλά και απρόσιτα βράχια.
Το ψηλότερο σημείο του νησιού είναι το Marion και φτάνει 1.230 μ. πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Το Prince Edward Island είναι πολύ μικρότερο (περίπου 45 km ²) και βρίσκεται 12 ναυτικά μίλια (19 χλμ.) βόρεια-ανατολικά.
Τα δύο νησιά βρίσκονται περίπου 955 μίλια ναυτικά (1.770 χιλιόμετρα) νότια-ανατολικά του Πορτ Ελίζαμπεθ (Νότια Αφρική). Τα νησιά βρίσκονται στην περιοχή επαφής από τρέχων ζεστό νερό της Αφρικής όπου συγκρούονται με τα τρέχων πολύ κρύα, αν όχι παγωμένα νερά που έρχονται από την Ανταρκτική, με αποτέλεσμα διαρκών διαταραχών.
Νομίζουμε ότι έχουμε επιτέλους τα αποδεικτικά στοιχεία και το εκπληκτικό γεγονός ότι το HAARP υπάρχει, και υπάρχει μια συνεχής χειραγώγηση για τις καιρικές συνθήκες!
Δείτε το βίντεο.
Αποκάλυψη
Αποδεικτικά στοιχεία ότι το HAARP υπάρχει - Δορυφορικές εικόνες της Nasa δείχνουν τη χειραγώγηση του καιρού ΠΗΓΗ

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΚΑΙ HAARP ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΚΑΙ HAARP ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ.




ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ HAARP

 ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ! ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ... ΟΤΑΝ ΒΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ... ΑΝ ΚΑΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ...!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΠΗΓΗ