Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Το κλάμα του Άλεξ Τζόουνς

Το κλάμα του Άλεξ Τζόουνς


Τα σχόλια από μένα περιττεύουν. Δείτε το βίντεο:


14/6/2013 10:25:24 μ.μ. ΠΗΓΗ

Δείτε πως Ελληνικά κινήματα κατά αεροψεκασμών παρακολουθούνται από... HAARP!!!

Δείτε πως Ελληνικά κινήματα κατά αεροψεκασμών παρακολουθούνται από... HAARP!!!

Δείτε πως (και) τα Ελληνικά κινήματα-ιστοχώροι κατά των αεροψεκασμών παρακολουθούνται από την Αλάσκα!!! Πως ιστολόγια και ιστοσελίδες, που αναφέρονται σε λέξεις όπως...«αεροψεκασμοί», «chemtrails», «HAARP» κ.α. κατευθείαν παρακολουθούνται από την Αμερική και μάλιστα από την περιοχή του HAARP στην Αλάσκα! Νομίζατε πως στο διαδίκτυο δεν σας παρακολουθεί ο «Μεγάλος Αδερφός»…;
Νομίζατε πως είστε ελεύθεροι σε αυτή την εποχή;;;

Νομίζατε πως... τώρα που θα χαθεί η ελεύθερη δημόσια τηλεόραση, δεν θα σας περιορίσουν και άλλες ελευθερίες;

Δείτε προσεκτικά τι άρθρο δημοσιεύσαμε και πως σιγά-σιγά τσιμπούσανε το δόλωμα, οι Νεοταξικοί φίλοι μας!

Γράψαμε λίγες λεξούλες, από εκείνες που τους ενδιαφέρουν... και προβάλαμε το άρθρο μας, στο Facebook και σε άλλες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης και να τα αποτελέσματα...

Βέβαια εύκολο είναι να συλλέξουμε IP και διευθύνσεις, πράγμα που μπορεί να κάνει ο καθένας… όμως αρκεί αυτή η πληροφόρηση προς το παρόν, για να δείτε πόσο σοβαρό είναι το σχέδιο των αεροψεκασμών και πόσο καίγονται για την επιτυχία του!

Δείτε πως και από που αυξάνεται η δημοτικότητα του άρθρου μας...:










Boeing 707 Military Tanker Jet Plane Crashes at Naval Air Base in California (ΕΠΕΣΕ ΕΝΑ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ...)


ΠηγήΑΝΕΞΗΓΗΤΑ: Δείτε πως Ελληνικά κινήματα κατά αεροψεκασμών παρακολουθούνται από... HAARP!!!

ΟΧΙ στα GREEKLISH. Γράφουμε ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Η γλώσσα είναι η συνείδησή μας!

ΟΧΙ στα GREEKLISH. Γράφουμε ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Η γλώσσα είναι η συνείδησή μας!

Η κρίση των τελευταίων χρόνων δεν είχε μόνο τις δραματικές διαπιστώσεις που ταρακούνησαν (και εξακολουθούν να σείουν) την Ελλάδα και τους Έλληνες! Υπάρχει και κάποιο θετικό επακόλουθο της κρίσης: Επιτέλους, τώρα καταλαβαίνουμε όλοι ότι για το πρόβλημα που βιώνουμε υπεύθυνοι είναι οι πολιτικοί.
Φτάσαμε σα λαός, έθνος και κράτος κοντά στη διάλυση και όμως οι πολιτικοί δε νοιάστηκαν ούτε στο ελάχιστο να διασώσουν την Ελλάδα! Κάποιοι πολιτικοί συνειδητά προδίδουν το λαό μας, προσδοκώντας σε ανταπόδοση προνομίων από ξένους, που έχουν συμφέρον από τη διάλυσή μας! Οι υπόλοιποι διαρκώς συγκρούονται αποκλειστικά για το κομματικό συμφέρον και δεν τους νοιάζει τίποτε άλλο. Κομματικό συμφέρον σημαίνει για όλους αυτούς ανάληψη της εξουσίας ή πρόσβαση σ' αυτήν...
Στο μεταξύ η Ελλάδα και οι Έλληνες συμφύρονται ανάμεσα στην απελπισία και τον αφανισμό! Το μόνο που αισθανόμαστε σ' αυτές τις διαλυτικές συνθήκες είναι αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι πολιτικοί: Η Ελλάδα καταστρέφεται από τον κομματισμό, από την έλλειψη συνείδησης της ρίζας μας και του πολιτισμού μας μέσα σε όλο το κομματικό φάσμα.
Ό,τι αισθανόμαστε εμείς ο λαός μέσα στην κρίση είναι ότι είμαστε Έλληνες κι αυτό προκύπτει από τη γλώσσα μας κι από τον τρόπο σκέψης μας, που διαφέρουν ριζικά από την κουλτούρα των λαών που μας περιβάλλουν κι επιβουλεύονται τα εδάφη και την ύπαρξή μας. Σ' αυτή την επιδίωξη βρίσκουν βοήθεια από τους πολιτικούς μας.
Φίλοι, απομονώστε τον κομματισμό που απεργάζεται τον αφανισμό της χώρας. Συσπειρωθείτε με επίκεντρο τη γλώσσα μας. Η γλώσσα μας γέννησε τον πολιτισμό μας και ο πολιτισμός της μικρής - μεγάλης χώρας μας διατήρησε τον ελληνισμό για χιλιάδες χρόνια!
Τώρα, περισσότερο από ποτέ, τα greeklish που ευνοούν τα σχέδια των ξένων για αφελληνισμό της χώρας μας πρέπει να τα απομονώσουμε. Να αφαιρέσουμε από την καθημερινή λαλιά τις ξένες λέξεις που πιθηκίζουν όλοι εκείνοι που θέλουν να φανούν γλωσσομαθείς, ενόσω υπάρχουν πρόσφορες οι ελληνικές λέξεις για κάθε σημασία.
Να μιλάμε και να γράφουμε ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
Καλέστε τους φίλους σας να γίνουν μέλη μας. Όσο περισσότεροι γινόμαστε, τόσο περισσότερο πείθονται οι μη συνειδητοποιημένοι ότι ΠΡΕΠΕΙ να γράφουμε και να μιλούμε ελληνικά!

Μουμιοποιημένο δάχτυλο γίγαντα 38 εκατοστών βρέθηκε στην Αίγυπτο

Μουμιοποιημένο δάχτυλο γίγαντα 38 εκατοστών βρέθηκε στην Αίγυπτο

Ένα γιγαντιαίο μουμιοποιημένο ανθρώπινο δάχτυλο μήκους 38 εκατοστών βρέθηκε στην Αίγυπτο από μια ελβετική αποστολή και φωτογραφήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του '80.
Πολύ λίγοι άνθρωποι μπορούν να πουν ότι έχουν δει τις φωτογραφίες που ελήφθησαν το 1988 στην Αίγυπτο, τη γη των Φαραώ, τις Πυραμίδες, και τα απολιθώματα ...γιγάντων.
Στην παραπάνω φωτογραφία φαίνεται ένα δάχτυλο 38 εκατοστών οπότε λογικό είναι να υποθέσει κανείς ότι το υπόλοιπο σώμα,θα είναι περίπου πέντε μέτρα ύψος.Οι φωτογραφίες,μετά από εικοσιτέσσερα χρόνια θαμμένες στο αρχείο,πωλήθηκαν στη γερμανική εφημερίδα «Bild» που τις έχει δημοσιευθεί.
Και χωρίς αμφιβολία στη φωτογραφία φαίνεται ένα δάχτυλο (ο δείκτης ίσως) του οποίου οι διαστάσεις είναι απλά τρομακτικές. Η τέλεια κατάσταση μουμιοποίησης σήμαινει ότι μπορούμε να δούμε πολλές λεπτομέρειες. Είναι ευρέως γνωστό ότι από το νύχι μπορούμε να προσδιορίσουμε το μήκος του οστού του δακτύλου το οποίο φαίνεται να έχει αποκοπεί από κοφτερή λεπίδα.
Ο άνθρωπος που φωτογράφισε το μουμιοποιημένο δάκτυλο, είναι ο Ελβετός Σποέρι από τη Βασιλεία (Ελβετία).Στο κατάστημά του το "Mad Max" συχνάζουν μεγάλες διασημότητες, όπως ο David Beckham και η Stephanie του Μονακό. Αλλά το δεύτερο πάθος του Spoerri, οι Πυραμίδες της Γκίζας, θα άλλαζε τη ζωή του.
Η εκπληκτική ανακάλυψη
Στις τελευταίες ημέρες της έρευνάς του, κατά τη διάρκεια του 1988, κατάφερε να έρθει σε επαφή με την τελευταία απόγονο μιας δυναστείας τυμβωρύχων.Ο Spoerri συναντήθηκε με τον παλιό αιγυπτιολόγο Μπιρ Χούκερ σε ένα αγρόκτημα περίπου 100 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Καΐρου. Για μία αμοιβή 300 δολλαρίων,ο Spoerri είχε την ευκαιρία να εξετάσει το θησαυρό που ανήκε στην οικογένεια των τυμβωρύχων. Τυλιγμένο πολλές φορές από παλιά κουρέλια υπήρχε ένα οστόκαι το δέρμα του.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του δημοσιογράφου της Bild.de ο Σπόερι διηγόταν: «Ήταν ένα μουχλιασμένο μακρουλό πακέτο. Έμεινα εντελώς κατάπληκτος όταν είδα το λείψανο, ένα σκούρο καφέ. Για να το φωτογραφίσω έβαλα δίπλα ένα χαρτονόμισμα για να συγκρίνετε τα μεγέθη..." Το λυγισμένο δάχτυλο ήταν σπασμένο και καλύπτονταν με ξερό δέρμα «Ήταν εκπληκτικά ελαφρύ, ίσως μερικές εκατοντάδες γραμμάρια, πιάστηκε η καρδιά μου... Το μέγεθος του σώματος,στο οποίο άνηκε πρέπει να ήταν περίπου πέντε μέτρα ύψος." Ο τυμβωρύχος έδειξε στον Ελβετό, επίσης, ένα πιστοποιητικό γνησιότητας και ακτινογραφίες. Και τα δύο χρονολογούνται στη δεκαετία του '60.
Ο Spoetti εκλιπαρώντας προσπάθησε με κάθε τρόπο να αγοράσει το δάχτυλο από τον τυμβορύχο, αλλά αυτός, απάντησε ότι το δάκτυλο δεν ήταν προς πώληση, ανήκε σε αυτόν και την οικογένειά του και ήταν πολύ σημαντικό. Σήμερα ο Spoerri το μετάνιωσε που γύρισε σπίτι του, παίρνοντας μαζί του μόνο με τις φωτογραφίες αυτού του εξαιρετικού έκθεματος.
dete.gr