Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Το θανάσιμο δίλημμα της σκοτεινής υπεροργάνωσης LUCID προς την ανθρωπότητα


Το θανάσιμο δίλημμα της σκοτεινής υπεροργάνωσης LUCID προς την ανθρωπότητα



Υποταγή ή θάνατος!
new world order 2Ο παραπλανητικός τίτλος κάρτα του πολίτη (ΚΤΠ) είναι μια εντελώς αθώα εκδοχή του ονόματος της διεθνώς φερόμενης ως «παγκόσμιας ηλεκτρονικής βιομετρικής κάρτας αναγνώρισης ταυτότητας»με την οποία η εδρεύουσα στις ΗΠΑ υπερκυβέρνηση της νέας τάξης πραγμάτων θέτει στα 6 δις κατοίκων του πλανήτη το θανάσιμο δίλημμα υποταγή ή θάνατος.
Δεδομένου ότι για τους αρνητές της κάρτας οι συνέπειες όπως αναφέρονται και στο 13:17 άρθρο της αποκάλυψης θα είναι βιολογικός θάνατος αφού:
Δεν θα μπορεί κανείς να αγοράσει ή να πωλήσει παρά εκείνος που έχει το χάραγμα το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματος του (666).
Ο χαρακτηρισμός βιομετρική έχει σχέση με το γεγονός ότι η κάρτα σε τσίπ υπολογιστή που φέρει περιέχει στοιχεία βιολογικής λειτουργίας του ανθρώπου όπως DNA, ψηφιακή σάρωση ίριδος δακτυλικό και πελματικό αποτύπωμα φωτογραφία ανφάς και προφίλ και ένα σωρό άλλα στοιχεία και νούμερα με τα οποία οι πολίτες του πλανήτη βιαζόμενοι από την κυβέρνηση της χώρας τους θα τεθούν προ του θανατηφόρου διλήμματος αποδοχή ή θάνατος.
Η κάρτα θα περιέχει:
Διάγραμμα ή δείγμα «ατομικού γονότυπου του DNA» και «ανθρώπινου λευκοκυταρικού αντιγόνου» του κάθε ανθρώπου πολίτη.
Η κάρτα φέρει λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης και ειδικούς αισθητήρες ένα αριθμό προσδιορισμού της ταυτότητας και επί πλέον καταγραφή των ανθρώπινων χαρακτηριστικών με φωτογραφίες ανφάς και προφίλ, δακτυλικά και πελματικά αποτυπώματα του ποδιού και ψηφιακή σάρωση της ίριδας (κόρης του ματιού).
Τα στοιχεία της παγκόσμιας βιομετρικής κάρτας μαζί με οποιαδήποτε προϋπάρχοντα στοιχεία θα τροφοδοτήσουν ένα γιγάντιο δίκτυο ηλεκτρονικών υπολογιστών  που φέρει τον τίτλο παγκόσμιο κομπιουτεροποιημένο σύστημα εκκαθάρισης δεδομένων εξακρίβωσης ταυτότητας (universal computerized identification clearing house Resorce center).
Η εγκατάσταση αυτή εδρεύει στο Φορτ Μιντ της Ουάσιγκτον σε ένα κτίριο που είχε κατασκευασθεί για την ΝSA (Εθνική Επιτροπή ασφάλειας των ΗΠΑ) και είναι το μεγαλύτερο κτίριο των ΗΠΑ μετά το πεντάγωνο.
Η εγκατάσταση  ανήκει στο σατανικό σύστημα L.U.C.I.D.  που είναι το παγκόσμιο σύστημα ανθρώπινου ελέγχου του θηρίου 666. Σχεδιαστές του συστήματος είναι ο Ελληνας Καθηγητής στις ΗΠΑ  Antony Halaris (Αντώνης Χάλαρης) και ο Γάλλος Ζαν Πωλ Κρεζά. Η σημασία των γραμμάτων του L.U.C.I.D. μετά από πολλές ερωτήσεις στους σχεδιαστές του συστήματος διευκρινίσθηκε ότι είναι: Logical Universal Communication Interactive Databank (Λογική Παγκόσμια Αλληλεπίδραση Τράπεζα Δεδομένων).
Παρόλο που οι σχεδιαστές του συστήματος το διαψεύδουν θα υπάρξουν διεθνείς μυστικές υπηρεσίες που θα χειρίζονται τις πληροφορίες οι οποίες θα συσσωρεύονται με αστραπιαία ταχύτητα στο παγκόσμιο ηλεκτρονικό κέντρο κομπιούτερ του θηρίου 666 οι οποίες θα είναι εξουσιοδοτημένες να μπορούν να παρακολουθούν να ερευνούν να ελέγχουν να κατασκοπεύουν να συλλαμβάνουν και να φυλακίζουν οποιονδήποτε κρίνουν επικίνδυνο ή αντιτιθέμενο στο  σύστημα.
Ο σκοπός της δημιουργίας του συστήματος LUCID είναι διτός ήτοι:
Α) να εισπράξουν αρκετά δισεκατομμύρια δολάρια οι Αμερικάνικες εταιρείες υψηλής τεχνολογίας (τύπου Bill Gates) οι οποίες θα κατασκευάσουν τις κάρτες και τα επόμενα της κάρτας τσίπ του χαράγματος
Β) όταν το σύστημα αυτό τεθεί σε πλήρη εφαρμογή από τις κυβερνήσεις των διαφόρων χωρών οι οποίες ιδεολογικά ή εκβιαστικά είναι υποταγμένες στην Αμερικάνικη υπερδύναμη οι λαοί τα έθνη και οι πολίτες όλου του κόσμου θα βρεθούν ηλεκτρονικά υποδουλωμένοι στην σατανική δικτατορία της νέας παγκόσμιας τάξης.
Το απέραντο κολοσσιαίο παγκόσμιο δίκτυο κομπιούτερ θα θέσει στην ανθρωπότητα ένα και μοναδικό θανάσιμο δίλημμα: υποταγή ή θάνατος.
Ιδιωτική περιουσία δεσμεύεται
Ισχύουσες διατάξεις κατάσχεσης και δέσμευσης ιδιωτικής περιουσίας εφαρμοζόμενες έναντι εμπόρων ναρκωτικών θα εφαρμοστούν  στις 50 πολιτείες των ΗΠΑ έναντι ατόμων που αντιτίθενται στις αντισυνταγματικές και αντιδημοκρατικές εγκληματικές δραστηριότητες της νέας εποχής κυβέρνησης του μεγάλου αδελφού.
Η Νεοεποχική Γκεστάπο θα συλλαμβάνει τους «Υπόπτους»
Παρόλο που θα το διαψεύσουν οι σχεδιαστές του , πιστεύεται ότι διεθνείς υπηρεσίες της Νεοεποχίτικης Γκεστάπο που θα χειρίζονται τις πληροφορίες οι οποίες θα συσσωρεύονται με αστραπιαία ταχύτητα στο Παγκόσμιο Ηλεκτρονικό Κέντρο Κομπιούτερ του Θηρίου –666 θα είναι εξουσιοδοτημένοι να μπορούν να παρακολουθούν, να ερευνούν , να ελέγχουν να κατασκοπεύουν, να συλλαμβάνουν και να φυλακίζουν όλους.
Η Μόνη Οδός Διαφυγής
Ποιος μπορεί να διαφύγει το Χάραγμα του Θηρίου της Νέας Εποχής; Η απάντηση αποκαλύπτεται στις Γραφές: Μόνο εκείνοι που είναι σφραγισμένοι στις ψυχές τους από το Αγιο Πνεύμα του Ζώντος Θεού.
Αυτό είναι το μήνυμα που ο Ιησούς Χριστός, ο Σωτήρας μας, επιθυμεί να μεταδοθεί σ΄ένα χαμένο κόσμο που έχει εξαπατηθεί μέχρι μυελού οστέων από το ψέμα της Νέας Εποχής των Πεφωτισμένων. Η επιθυμία του Θεού είναι να μη απωλεσθεί κανείς. Μας αγαπά τόσο πολύ ώστε έστειλε τον Υιό Του τον Μονογενή, να σταυρωθεί για τις δικές μας αμαρτίες. Αλλά όλοι όσοι απορρίπτουν την αγάπη Του και επαναστατούν εναντίον του Λόγου Του, δεν θα διαφύγουν τα Θηρίο και το Χάραγμά του.
Το Θηρίο έχει πια αρχίσει να βαριοπατά πάνω στην γη προς το τελικό του πεπρωμένο. Νιώθουμε πια την ανάσα του στο πρόσωπο μας. Ως απολωλότα πρόβατα εκατομμύρια συνανθρώπων μας θα ακολουθήσουν τον ερχόμενο ψευδο-Μεσσία της Νέας Εποχής προς τον χαμό τους. Ωστόσο τα μνημειώδη λόγια του αγαπημένου μας Ιησού αντηχούν ακόμα ανά τους αιώνες:
«Αλήθεια σας λέγω ότι εκείνος που ακούει τον λόγον μου και πιστεύει εις εκείνον που με έστειλε έχει ζωήν αιώνιον και δεν μέλλει να περάσει από κρίσιν αλλά έχει μεταβαίνει από τον θάνατο εις την ζωήν.» (Ιωάννης 5:24)

CHEMTRAILS : Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ (video)


CHEMTRAILS : Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ (video)

Η Ρόζαλιντ Πήτερσον έκανε εκτεταμένη έρευνα για τους αεροψεκασμούς και παρουσιάζει το θέμα αναλυτικά και εμπεριστατωμένα, με πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία. Οι πειραματισμοί ποικίλουν όπως και τα χημικά ή τα σωματίδια που απελευθερώνονται στην ατμόσφαιρα. Η όψη του ουρανού έχει αλλάξει σημαντικά στις μέρες μας, σε σχέση με αυτό που (οι παλιότεροι) βλέπαμε στη δεκαετία του '70 και μέχρι ισως τα μέσα της δεκαετίας του '80. 


Η έρευνα στις υδάτινες πηγές έδειξε την ύπαρξη αρκετών στοιχείων που ειναι βλαβερά για την υγεία των ανθρώπων αλλά και των ζώων και των φυτών, και προέρχονται από τους ψεκασμούς κάποιων ... "ειδικών" αεροσκαφών. Οι ψεκασμοί ποικίλουν όπως και τα προγράμματα που κρύβονται πίσω από αυτούς. Όλα αυθαίρετα χωρίς την συναινεση των πολιτών σε καμία χώρα και από τις ενδείξεις, όλα δυνητικά ιδιαιτέρως βλαπτικά για τη διαβίωση στον πλανήτη Γη.


Η επισήμανσή της από το 51 λεπτό του βίντεο και μετά, για το γεγονός ότι η σχεδόν μόνιμη θολούρα και οι πυκνές νεφώσεις καθιστούν άχρηστα τα τηλεσκόπια , είναι πολύ σημαντική. Το να υπάρχει σχέδιο απόκρυψης αυτών που θα μπορούσε να εντοπίσει ένα τηλεσκόπιο στα αστερια, είναι πολύ πιθανό, και πάντως οδηγεί σε καχύποπτες σκέψεις., Για να μην πούμε για την εξοργιστική λογική της ελίτ που πιστεύει ότι μπορεί να αποφασίζει πριν από μας για μας, και να ελέγχει ακόμα και το τι θα μαθαίνουμε.