Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Εκπληκτικό βίντεο: Πως θα είμαστε το 2048 - Η Νέα Τάξη των Πραγμάτων!

Εκπληκτικό βίντεο: Πως θα είμαστε το 2048 - Η Νέα Τάξη των Πραγμάτων!

2048: Ο Κόσμος ζει έχοντας αξιοποιήσει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, επιτρέποντας σε προβληματικά μέλη του σώματος να αντικατασταθούν με μηχανικά οι άνθρωποι να μπορούν να ζουν κανονικά την ζωή τους.

Η Τοποθέτηση των εμφυτευμάτων έχει γίνει μόδα και ο κάθε άνθρωπος πλέον, αντικαθιστά τα υγιεί όργανα του σώματος του με μηχανικά τα οποία του προσφέρουν πολλαπλές δυνατότητες.

Για να λειτουργεί όμως φυσιολογικά το εμφύτευμα που έχει ο κάθε άνθρωπος, είναι απαραίτητο να παίρνει ένα ειδικό ναρκωτικό το οποίο θα εγγυάται την άριστη λειτουργία του μηχανικού οργάνου.

Τι θα γίνει όμως όταν η κυβέρνηση αποφασίσει να αύξηση την τιμή του ναρκωτικού;

Τι θα γίνει όταν θα μπορεί μέσω τον εμφυτευμάτων να μας ελέγχει;


ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΕΡΤ

Είμαστε ξάγρυπνοι! Θα κρατήσουμε με κάθε μέσο και κάθε τρόπο την ΕΡΤ ανοιχτή...


Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ που βρίσκονται σε διαρκή Γενική Συνέλευση μετά τις μεθοδεύσεις για «ξαφνικό θάνατο» της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, καλούν για συμπαράσταση πολίτες, κοινωνικούς και πολιτικούς φορείς, επιστήμονες, ανθρώπους των γραμμάτων και...
των τεχνών στις 7 το απόγευμα στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Σε ψήφισμα τους αναφέρουν ότι θα κρατήσουν με κάθε μέσο και κάθε τρόπο την ΕΡΤ ανοιχτή. Αναλυτικά: «Αγ.Παρασκευή 11/06/2013
Η ΕΡΤ πρέπει να είναι ανοιχτή στην κοινωνία, τις αντιφάσεις της, τα προβλήματά της, τις αγωνίες, τις ιδέες και τις δράσεις. Ανοιχτή στον πολιτισμό, τον κόσμο του, τις διαφορετικές τάσεις, αναζητήσεις και δυναμικές του. Ανοιχτή σε κάθε πολίτη του κόσμου, στην Ευρώπη, την Αμερική, την Ασία, την Αφρική, την Αυστραλία.
Το δυναμικό της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης έχει τη δύναμη και τη θέληση να κρατήσει ψηλά το..
κοινωνικό αγαθό της ενημέρωσης, του πολιτισμού, του αθλητισμού. Έχει την τόλμη και τη βούληση να παλέψει για να πάψει η ΕΡΤ να χειραγωγείται από κάθε μονοκομματική ή πολυκομματική εξουσία. Εμείς οι εργαζόμενοι, είμαστε ακόμη ζωντανοί και θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Θα αγωνιστούμε για ένα θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας της ΕΡΤ που θα κατοχυρώνει και θα περιφρουρεί την ανεξαρτησία της δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, θα κόψει, επιτέλους, τον ομφάλιο λώρο με την εκάστοτε κυβέρνηση και κάθε κέντρο ή παράκεντρο πολιτικών και πελατειακών παρεμβάσεων.
Η ΕΡΤ πρέπει να είναι ανοιχτή, κτήμα και πραγματική ιδιοκτησία όλων των ελλήνων πολιτών.
Όσοι επεξεργάζονται σχέδια για λουκέτο στην ΕΡΤ δεν μπορεί παρά να αποσκοπούν σε εξυπηρέτηση άλλου τύπου συμφερόντων. Είναι επικίνδυνοι.
Οι δημοσιογράφοι της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι θα κρατήσουμε με κάθε μέσο και κάθε τρόπο την ΕΡΤ ανοιχτή. Καλούμε κάθε πολίτη από τη Γαύδο μέχρι τον Έβρο για να αποτρέψουμε τον εφιάλτη. Να αποτρέψουμε κάθε απόπειρα φίμωσης του Δημόσιου Ραδιοτηλεοπτικού Φορέα της χώρας. Όσοι ονειρεύονται εφιάλτες ας μείνουν στη μακαριότητα του παραμυθιού της κακιάς μάγισσας ή ας ξυπνήσουν πριν είναι αργά. Εμείς είμαστε ξάγρυπνοι. Βρισκόμαστε σε διαρκή Γενική Συνέλευση και καλούμε πολίτες, κοινωνικούς και πολιτικούς φορείς, επιστήμονες, ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών στις 7 το απόγευμα στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω.
Η ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΤΑΙΝΙΑ «ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ» !!! ΤΡΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΨΥΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ… ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΤΑΙΝΙΑ «ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ» !!! ΤΡΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΨΥΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ… ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Μπορεί οι υπόλοιποι "κοινοί θνητοί" να πιστεύουμε, πως ο θάνατος είναι η μόνη μη αναστρέψιμη κατάσταση στη ζωή του ανθρώπου... όμως 3 ακαδημαϊκοί του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, θέλουν να μας διαψεύσουν.
Με ποιον τρόπο; Πληρώνοντας αδρά για να καταψυχθούν, με τη βοήθεια της κρυογενετικής και να ξαναζωντανέψουν στο μέλλον. Ο Νικ Μπόστρομ, καθηγητής φιλοσοφίας στο Future of Humanity Institute (FHI) και ο συνάδελφός του Άντερς Σάντμπεργκ συμφώνησαν να πληρώσουν περίπου 60.000 ευρώ για να καταψυχθούν τα κεφάλια τους μετά το θάνατό τους. Αντίθετα, ο Στιούαρτ Άρμστρονγκ επέλεξε να καταψυχθεί ολόκληρο το σώμα του.
Να σημειωθεί, ότι τεχνικά είναι πολύ πιο δύσκολο να διατηρηθεί ολόκληρο το σώμα και γι' αυτό το κόστος, μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και τα 150.000 Ευρώ.
Όταν κριθεί ότι οι τρεις ερευνητές βρίσκονται στο τελικό στάδιο της ζωής τους, μία ομάδα κρυοσυντήρησης θα περιμένει από τον αρμόδιο γιατρό να τους ανακηρύξει νεκρούς. Τότε, ένα μηχάνημα, θα συνεχίσει να διατηρεί την κυκλοφορία του αίματος, όσο το σώμα θα ψύχεται και θα εγχέονται στο αίμα συντηρητικά και ειδικά αντιψυκτικά για την προστασία των ιστών.
Στην περίπτωση που καταψύχεται μόνο το κεφάλι, τότε αυτό αποκόβεται από το υπόλοιπο σώμα, πριν τη χρήση αέριου αζώτου, που θα ρίξει τη θερμοκρασία στους -124ο Κελσίου. Ο ασθενής καταψύχεται στους -196ο Κελσίου και κατόπιν τοποθετείται σε μία ειδική δεξαμενή υγρού αζώτου, στις εγκαταστάσεις της κρυογονικής συντήρησης, που διατηρείται μέχρι η τεχνολογία να προοδεύσει τόσο, ώστε να μπορέσει να τον επαναφέρει στη ζωή.
Όπως δήλωσε ο Σάντμπεργκ στη Sunday Times, η ζωή με ένα σκέτο κεφάλι θα είναι πολύ περιορισμένη, αλλά ελπίζει πως η τεχνολογία θα έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, που θα μπορεί να κατεβάσει και να αποθηκεύσει σε έναν υπολογιστή την προσωπικότητα και τις αναμνήσεις του.
Ο Μπόστρομ και ο Σάντμπεργκ θα καταψυχθούν στην Αριζόνα, στις εγκαταστάσεις του Alcor Life Extension Foundation, που απαριθμεί ήδη 974 μέλη, 117 καταψυγμένους ασθενείς (εκ των οποίων οι 77 έχουν καταψύξει μόνο τα κεφάλια τους) και 33 κατεψυγμένα κατοικίδια. Ο Άρμστρονγκ, που σε πολύ λίγο καιρό θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας, επέλεξε το Cryonics Institute στο Μίσιγκαν, ενώ σχεδιάζει να συμπεριλάβει στο συμβόλαιο και το αγέννητο παιδί του.

ΟΤΑΝ Ο ----ΕΟΕ---- ΤΑ ΕΛΕΓΕ ...ΕΣΥ ΓΕΛΟΥΣΕΣ...ΤΩΡΑ????????


ΟΤΑΝ Ο ΕΟΕ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ...ΕΣΥ ΓΕΛΟΥΣΕΣ...ΤΩΡΑ????????