Σάββατο 23 Απριλίου 2011

ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝ Η ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ;


ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝ Η ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ;

Η παραφιλολογία που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό στο διαδίκτυο αναφορικά με το τι πραγματικά συμβαίνει στον Κόλπο του Άντεν -εκτός από τους σχετικούς ιστότοπους που ασχολούνται με παρόμοια θέματα- έχει δει το φως της δημοσιότητας και σε μεγάλα ειδησιογραφικά site όπως αυτό της αγγλόφωνης έκδοσης της Pravda.

Το ότι βέβαια παρόμοιες δημοσιεύσεις συναντώνται όλο και πιο συχνά δε σημαίνει πως το αντικείμενο του θέματος αποκτά περισσότερη συνάφεια με την αλήθεια, περισσότερη από ότι ίσως έχει. Τι λένε πάντως οι υποστηρικτές της θεωρίας του Κόλπου του Άντεν;


Σύμφωνα με ένα υποτιθέμενο έγγραφο του WikiLeak που έχει διαρρεύσει, αλλά που δεν έχει κανείς ακόμη, το 2000 ο ναύαρχος Maksimov διοικητής του ρωσικού Στόλου της Βόρειας θάλασσας, έστειλε μια απόρρητη αναφορά στον τότε πρόεδρο της Ρωσίας Vladimir Putin ότι μια μαγνητική δίνη είχε δημιουργηθεί (Νοέμβριος 2000) ή ανακαλυφθεί στον Κόλπο του Άντεν έξω από τις ακτές της Σομαλίας και πως παρά τις συνδυασμένες προσπάθειες της Ρωσίας, των ΗΠΑ και της Κίνας να την περιορίσουν(;) ή να μελετήσουν τη φύση της –η οποία δείχνει να «αψηφά» όλους τους νόμους της φυσικής- απέτυχαν.
 Στα τέλη του 2008 διαπιστώνεται πως η δίνη αυτή σταδιακά μεγαλώνει και από εκεί και πέρα και σύμφωνα πάντα με τους υποστηρικτές της θεωρίας αυτής, ξεκινά μια «παγκόσμια» εμπλοκή ναυτικών δυνάμεων στην περιοχή με πρόσχημα την καταπολέμηση της πειρατείας από Σομαλούς ενόπλους. Οι επιχειρήσεις αυτές Ocean Shield (ΝΑΤΟ), Atalanta (EE), Combined Task Force 151 (ΗΠΑ) αλλά και μεμονωμένες αποστολές πολεμικών σκαφών από Ινδία, Ρωσία, Κίνα, Ιράν και Μαλαισία υποτίθεται πως δεν έχουν ως στόχο τους Σομαλούς πειρατές αλλά την στρατιωτική παρουσία έναντι «οποιασδήποτε απειλής». 
Το επιχείρημα αυτών που υποστηρίζουν τη θεωρεία της «μαγνητικής δίνης» είναι πως δεν δικαιολογείται μια τέτοιου εύρους και ισχύος δύναμη (συνολικά 27 χώρες έχουν σκάφη στην περιοχή) για την αντιμετώπιση μερικών Σομαλών πειρατών που επιβαίνουν σε τίποτα καλύτερο από μερικές φουσκωτές βάρκες με εξωλέμβια μηχανή ή σε κάποια καίκια. Θεωρούν πως είναι ασύμμετρα μεγάλη για το μέγεθος της απειλής για την οποία επίσημα βρίσκονται εκεί.
 
«Είναι η μεγαλύτερη ναυτική δύναμη που έχει συγκεντρωθεί στην ιστορία. Και έχει συγκεντρωθεί γιατί; Για να κυνηγήσει μερικούς νεαρούς Σομαλούς που επιβαίνουν σε μερικά παλιά ταχύπλοα;» αναρωτείται ο συντάκτης της Pravda.

Προχωρώντας ακόμη περισσότερο κάποιοι υποστηρίζουν πως στις 5 Ιανουαρίου του 2010 η «μαγνητική δίνη» που δεν πρόκειται τελικά για δίνη, αλλά για μία πύλη, μια αστρική πύλη, άνοιξε προκαλώντας σειρά σεισμικών δονήσεων στον Κόλπο του Άντεν αλλά και πρωτοφανή αστάθεια στα μετεωρολογικά φαινόμενα. Το κύμα ψύχους στην Ευρώπη, -σε Βρετανία, Σουηδία, Νορβηγία έχουν καταγραφεί οι χαμηλότερες θερμοκρασίες των τελευταίων 100 ετών- στις ΗΠΑ, στην Κίνα,   όπως και οι πλημμύρες είναι αποτελέσματα της «αστρικής» αυτής πύλης.
 

Το περίφημο σπειροειδές φαινόμενο στη Νορβηγία το Δεκέμβριο του 2009 δημιούργησε αρκετές εικασίες για την προέλευσή του,
αν και η «επίσημη» εξήγηση είναι πως πρόκειται για την αποτυχημένη δοκιμή του ρωσικού πυραύλου Bulava.
Η υπόθεση έχει όμως και συνέχεια. Το περίφημο σπειροειδές φαινόμενο της Νορβηγίας, ένα χρόνο σχεδόν πριν,. στις 9 Δεκεμβρίου του 2009, αποδίδεται ως ένα «πρόδρομο» φαινόμενο της δίνης του Άντεν, αν και η επίσημη εξήγηση είναι πως οφείλεται στην αντανάκλαση του ήλιου επάνω στο αέρια καύσης της αποτυχημένης ρωσικής δοκιμής ενός νέου ρωσικού διηπειρωτικού βλήματος του Bulava. Και πάλι όμως με έγγραφο που κάποιοι επικαλούνται πως η ύπαρξή του έγινε γνωστή από το WikiLeaks παρουσιάστηκε στον πρωθυπουργό Putin από τη ρωσική υπηρεσία αντικατασκοπίας GRU αναφορά πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ και ο υπουργός άμυνας είχαν καταφύγει σε μυστική τοποθεσία την ημέρα εμφάνισης του φαινομένου αυτού.
Μάλιστα ένα άλλο έγγραφο το περιεχόμενο του οποίου δεν είναι απόλυτα κατανοητό, με ημερομηνία αποστολής 9 Δεκεμβρίου του 2009 – ημέρα εμφάνισης του σπειροειδούς φαινομένου- από την αμερικανική πρεσβεία στο Όσλο προς την διοίκηση αεράμυνας βόρειας Αμερικής κάνει λόγο για ένα σχέδιο Project Aliceμ το οποίο συνδυάζει με το 2012.

09OSLO337: NORWAY: CI/KR RESPONSE FOR USNORTHCOM

ID 09OSLO337
SUBJECT NORWAY: CI/KR RESPONSE FOR USNORTHCOM
DATE 2009-12-09 14:48:00
CLASSIFICATION TOP SECRET
ORIGIN Embassy Oslo
TEXT T O P S E C R E T OSLO 000337

NODIS USNORTHCOM Maj. Gen. Thompson

NSPD 51/HSPD-20: DECL: 03/20/2019 TAG EXDIS, ROGER, DOCKLAMP

SUBJECT: SWEDEN: CI/KR RESPONSE FOR USNORTHCOM

REF: USNORTHCOM 17835

Classified By: Lt. Col. McClary for reasons: (A), (Q), (Z), and (R)

1. (S) RNoAF response to HAARP/CERN spiral anomaly was limited to 175 km. with testing parameters met within 3degrees of arc access.

2. (S) Post recommends activation of 2012 Project ALICE Bunker for POTUS/SECDEF
MCCLARY
HEADER VZCZCXYZ0008
PP RUEHWEB/QR

DE RUEHSM #0194 0791327
ZNY SSSSS ZZH
P 201327Z DEC 09
FM AMEMBASSY OSLO
TO USNORTHCOM PRIORITY ALPHA-Q

XTAGS: NASA-437-99042YCQ
ДОБАВЛЕНО 2010-12-04 16:15:16
ПЕЧАТЬ 2010-12-04 20:36:41
ГОЛОСОВАНИЕ ПУНКТЫ 23
Подсчет голосов 14
Рейтинг Оцени 8539
ПРИОРИТЕТ QQRR

Όποια και αν είναι η πραγματικότητα πάντως πρόκειται για μια περίεργη υπόθεση, μια υπόθεση που ξεφεύγει από το σχεδόν σύνηθες πια πλαίσιο των UFO, βάζοντας στην εξίσωση των επαφών με άλλους εξωγήινους πολιτισμούς, μια πύλη από την οποία κανείς δεν ξέρει για πιο λόγο έχει δημιουργηθεί και ποιοι μπορεί να είναι οι «επισκέπτες» που μπορεί να έρθουν από εκεί. Ταυτόχρονα όμως μπορεί να είναι ακόμη μια ευφάνταστη υπόθεση ενός «κύκλου» ανθρώπων που ο στόχος δημιουργίας της είναι το ίδιο άγνωστος όσο και η «δίνη» η ίδια.







Cigarette man
 Τώρα θα ήθελα την προσοχή σας γιατί έχω ασχοληθεί σημαντικά με το θέμα και αυτός ήταν ένας λόγος που δεν παρουσίασα την συγκεκριμένη ανάρτηση τόσο καιρό.Απλά για όλα υπάρχει μια εξήγηση,τώρα εσείς μπορείτε να πιστέψετε πάντα ορθολογικά αυτό που πραγματικά θεωρείται αληθινό,να ξέρετε όμως ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον.
Όπως σας μίλησα πιο πριν δεν γίνεται μια τόσο μεγάλη ναυτική δύναμη από όλο τον κόσμο να συγκεντρωθεί για μερικούς πειρατές,και εγώ λέω τώρα με το φτωχό μου μυαλό αφού διαθέτουν τελευταίας γενιάς οπλικά συστήματα,δεν μπορούν με ένα κουμπί να τους αφανίσουν σε ένα λέπτο η κάτι άλλο συμβαίνει:
Έχουν πέσει στην αντίληψη μου κάποια σημαντικά στοιχεία μετά από πολύωρες συζητήσεις με ακόλουθους του συγκεκριμένου θέματος.
Έψαξα την γύρω περιοχή της υποτιθέμενης πύλης στο google earth και είδα πολλά ενδιαφέροντα πράγματα. Περίεργες τετραγωνισμένες κατασκευές κτλ.Παρατήρησα τη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή και διαπίστωσα πως οι 20 από αυτούς έχουν βάθος ακριβώς 10 Km. Επίσης μ'ανησυχεί η φήμη πως το HAARP μπορεί να προκαλέσει σεισμούς. Τώρα για να ανοίξει η πύλη ή για να κλείσει;

Λέτε να έχουμε επίσκεψη των Ανου,Εα και της παρεάς τους?
Σοβαρά τώρα,οι δίνες που διέπονται από μαγνητικά,ηλεκτρομαγνητικά και βαρυτικά πεδία είναι στην πραγματικότητα άγνωστες άκομη στους φυσικούς.Μόνο θεωρείες διατυπώνονται και υπάρχουν πολλές από αυτές.Κάποια θα είναι σίγουρα αλήθεια αλλά υπομονή.Γνωρίζω από σίγουρη πηγή οτι ομάδες επιστημόνων από ΗΠΑ ΡΩΣΣΙΑ ΚΙΝΑ ΙΝΔΙΑ ΓΑΛΛΙΑ,ανεπίσημα εργάζονται πάνω στα θέματα των Αστρικών Πυλών επειδή σύμφωνα με τα κρατούντα είναι ο μόνος εφικτός τρόπος ανταλλαγής σημάτων με άλλους πολιτισμούς.Τα προγράμματα αυτά είναι άκρως απόρρητα με ρήτρα θανάτου για τους εμπλεκόμενους επιστήμονες.Λέω μόνο οτι μπορεί να ειπωθεί χωρις επίπτωση για κανέναν και ας θεωρηθώ πλανημένος.
Σκεφθείτε.

Ποσό καιρό πριν την εμφάνιση τους ήταν γνωστά σε αυτές τις ομάδες τα εξής.

ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛ.
ΟΠΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ
ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
IPOD
ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΝΕΡΟΥ
ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ
ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ
ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΥΡΓΗΜΑΤΑ


Επομένως λογικό συμπέρασμα να περιμένουμε ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΗΤΑ,ΔΙΑΣΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ,ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Το οτι έχουν γεμίσει τον κόσμο καταφύγια και αποθήκες αγαθών είναι αρκετό να συμπεράνω πως κάτι περιμένουν.Ας έχουμε τα μάτια μας και τα αυτιά μας ανοίκτα.
Σύμφωνα με τον Ζίτσιν στο σημείο εκείνο άρχιζε ο προσανατολισμός και η κάθοδος των σκαφών των θεών {Ενκι,Ανου,λ.λ.π},προς τις πόλεις τους στην μεσοποταμία.Έχει ειδικά σχεδιαγράμματα επ αυτού ο Ζίτσιν στα βιβλία του.

Λέτε?

Εύχομαι μετά απο αυτό να σκεφτείτε τι συμβαίνει πραγματικά.Σας υπόσχομαι οτι την άλλη εβδομάδα θα έχω νέα στοιχεία που θα σας εκπλήξουν πραγματικά.Ως τότε τα ξαναλέμε, και όπως είπαμε Πίστευε και Ερεύνα.


Διαβάστε στο κατοχικά νέα http://katohika.blogspot.com/2011/04/blog-post_3339.html#ixzz1KMv1ScIg
Content from katohika nea
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike

Ρεπορτάζ τύπου χουντικής ΥΕΝΕΔ ...εμπνέουν τα ρεπορτάζ της σημερινής ΕΤ1 ! (ΒΙΝΤΕΟ)


Ρεπορτάζ τύπου χουντικής ΥΕΝΕΔ ...εμπνέουν τα ρεπορτάζ της σημερινής ΕΤ1 ! (ΒΙΝΤΕΟ)


Είναι από τα πιο κουλά ρεπορτάζ το βίντεο ... της ΕΤ1, που θυμίζει ρεπορτάζ της Χούντας στην ΥΕΝΕΔ που βλέπαμε στην ταινία "Λούφα και Παραλλαγή" !ΝΑΤΟικοί Πιλότοι λένε on camera  τι καλά περνάνε στην Κρήτη, απ όπου κάνουν βομβαρδισμούς στη Λιβύη ! Λέτε να μας μείνουν μόνιμα ! 

Πηγή((http://www.triklopodia.com/2011/04/reportaz-typou-chountikis-yened.html))

ΑΝΤΖΕΝΤΑ 21 ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΓΕΡΣΗ-Βίντεο


ΑΝΤΖΕΝΤΑ 21 ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΓΕΡΣΗ-Βίντεο

Σύμφωνα με το "οικολογικό" αυτό σχέδιο, οι άνθωποι θα πρέπει χάριν του περιβάλλοντος να συγκεντρωθούν σε τερατουπόλεις-στρατόπεδα, που ωστόσο θα πρέπει να είναι πράσινες και οικολογικές, για το λόγο αυτό, θα απαγορευθούν τα αυτοκίνητα και θα επιτρέππονται μόνο τα ποδήλατα. Ταυτόχρονα θα πρέπει να πέσει το μορφωτικό επίπεδο των ανθρώπων, διότι οι μορφωμένοι ανεβάζουν το βιωτικό τους επίπεδο αγοράζοντας αγαθά και δαπανώντας ενέργεια, πράγμα που δημιουργεί σκουπίδια και χαλάει το περιβάλλον. 
Άρα οι άνθρωποι θα πρέπει να μην μορφώνονται και τόσο πολύ. Επίσης θα πρέπει να καταργθεί η κτηνοτροφία γιατί μία αγελάδα, παράγει τόσα αέρια θερμοκηπίου σε ετήσια βάση, όσα και ένα τζιπ 4Χ4. Θα πρέπει να αρχίσει η βιομηχανική κατασκευή κρεατόμαζας, που σου εξασφαλίζει κρέας, χωρίς την ύπαρξη όμως ζώων.--Ταυτόχρονα θα δημιουργηθούν ζώνες χωρίς ανθρώπους (NO HUMAN ZONE) στις οποίες η φύση θα..... απολαμβάνει τον εαυτό της, χωρίς να κινδυνεύει από εμάς τους κακούς. Στην φωτογραφία, με κόκκινο και κίτρινο είναι οι περιοχές χωρίς ανθρώπους και στα ελάχιστα μαύρα στίγματα θα βρίσκονται οι τερατουπόλεις όπου οι ένοχοι άνθρωποι που κόντεψαν να καταστρέψουν την καϋμένη τη φύση θα ζουν στα κρατικά σπίτια τους, που ουσιαστικά θα ανήκουν στις τράπεζες, δύο δύο ή και τρεις τρεις οικογένειες μαζί, αφού η ιδιοκτησία θα απαγορεύεται και λόγω υψηλής φορολογίας θα είναι αδύνατη.--Ο όρος βιώσιμη ανάπτυξη, που πολλοί ίσως τον χρησιμοποιούν χωρίς να γνωρίζουν τι σημαίνει, ορίζει ότι: ... Αυξάνονται διαρκώς οι επιστήμονες και οι καθηγητές πανεπιστημίου που καταγγέλλουν το ψεύδος της δήθεν υπερθέρμανσης του πλανήτη και του κινδύνου της δήθεν κλιματικής αλλαγής, λόγω δήθεν των δραστηριοτήτων του ανθρώπου, που προωθήθηκε συστηματικά εδώ και πενήντα περίπου χρόνια. .. το απόλυτο ξεσκέπασμα της μεγαλύτερης παγκόσμιας απάτης που τείνει να καταστρέψει τον κόσμο όπως τον ξέρουμε και να μας οδηγήσει σε μία παγκόσμια δικτατορία, παρόμοια με την οποία ο πλανήτης δεν γνώρισε ποτέ πριν, κατά την διάρκεια της καταγεγραμμένης ιστορίας.
 





http://periergaa.blogspot.com/2011/04/21.html#more


Διαβάστε στο κατοχικά νέα http://katohika.blogspot.com/2011/04/21_18.html#ixzz1KI1bpA6z 
Content from katohika nea 
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike

Γαλαξίας σε γρήγορη κίνηση (video)


Γαλαξίας σε γρήγορη κίνηση (video)

Ο Terje Sorgjerd ευθύνεται για αυτό το καταπληκτικό βίντεο σε γρήγορη κίνηση, που αποτυπώνει μέσα σε λίγα λεπτά το μεγαλείο της Φύσης, κάνοντας το θεατή να αισθάνεται δέος μπροστά στο απέραντο Σύμπαν!


Το βίντεο τραβήχτηκε στο διάστημα 4-11 Απριλίου από την κορυφή του βουνού El Teide, του υψηλότερου της Ισπανίας.


Δείτε όλη την ανάρτηση: Γαλαξίας σε γρήγορη κίνηση (video) ~ Loutrakiblog© http://loutrakiblog.blogspot.com/2011/04/video_5375.html#ixzz1KHzeNeDq