Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Όνειρα: 15 αλήθειες που θα σας... σοκάρουν!


Όνειρα: 15 αλήθειες που θα σας... σοκάρουν!


Τα όνειρα είναι μια από τις πιο μυστηριώδης αλλά και ενδιαφέρουσες εμπειρίες στη ζωή μας.



Αλλά τι πραγματικά γνωρίζουμε για τα...

όνειρα;



1. Ξεχνάτε το 90% των ονείρων σαςΜέσα σε 5 λεπτά μετά το ξύπνημα σας το ήμισυ των ονείρων σας έχει ξεχαστεί. Μέσα σε 10 λεπτά έχετε ξεχάσει το 90%



2. Και οι τυφλοί ονειρεύονταιΟι άνθρωποι που τυφλώθηκαν μετά τη γέννηση τους μπορούν να δουν εικόνες στα όνειρά τους. Οι άνθρωποι που γεννιούνται τυφλοί δεν βλέπουν εικόνες, αλλά έχουν όνειρα εξίσου έντονα στα οποία συμμετέχουν άλλες αισθήσεις τους.



3. Όλοι ονειρεύονταιΚάθε άνθρωπος ονειρεύεται. Αν νομίζετε ότι δεν ονειρεύεστε μάλλον ξεχνάτε τα όνειρά σας.



4. Στα όνειρά μας βλέπουμε μόνο πρόσωπα τα οποία ήδη γνωρίζουμεΤο μυαλό μας δεν μπορεί να ανακαλύψει καινούργια πρόσωπα. Στα όνειρά μας βλέπουμε πραγματικά πρόσωπα, πραγματικών ανθρώπων που έχουμε δει κατά τη διάρκεια της ζωής μας, αλλά δεν τα γνωρίζουμε ή δεν τα θυμόμαστε.



5. Δεν βλέπουν όλοι όνειρα με χρώματαΈνα 12% των ατόμων με μειωμένη όραση ονειρεύεται αποκλειστικά σε μαύρο και άσπρο. Το υπόλοιπο 88% βλέπει έγχρωμα όνειρα. Οι μελέτες από το 1915 μέχρι το 1950 υποστήριξαν ότι η πλειονότητα των ονείρων ήταν σε μαύρο και άσπρο, αλλά τα αποτελέσματα αυτά άρχισαν να αλλάζουν στη δεκαετία του 1960. Σήμερα, μόνο το 4,4% των ονείρων ανθρώπων κάτω των 25 ετών είναι σε μαύρο και άσπρο.



6. Τα όνειρα είναι συμβολικάΑν ονειρευτείτε κάποιο συγκεκριμένο θέμα, δεν είναι απαραίτητο ότι το όνειρο στην πραγματικότητα αναφέρεται σε αυτό. Τα όνειρα μιλούν με μια βαθιά συμβολική γλώσσα. Όποιο και αν είναι το θέμα του ονείρου σας μην προσπαθήσετε να το ερμηνεύσετε επιφανειακά.



7. ΣυναισθήματαΤο πιο κοινό συναίσθημα που νιώθουμε κατά την διάρκεια ενός ονείρου ή αφού ξυπνήσουμε είναι το άγχος.



8. Μπορείτε να δείτε από τέσσερα έως επτά όνειρα σε μια νύχτα.Κατά μέσο όρο, μπορείτε να ονειρευτείτε οπουδήποτε και αν κοιμηθείτε από μία έως δύο ώρες κάθε βράδυ.



9. Και τα ζώα βλέπουν όνειραΟι μελέτες που έχουν γίνει σε πολλά και διαφορετικά ζώα, δείχνουν όλες τα ίδια εγκεφαλικά κύματα κατά τη διάρκεια του ύπνου με τους ανθρώπους. Παρατηρείστε ένα σκυλί που κοιμάται. Τα πόδια του κινούνται σαν να τρέχουν και βγάζει ήχους σαν να κυνηγάει κάτι στο όνειρο του.



10. Παράλυση σώματοςΟ ύπνος REM (Rapid Eye Movement) γνωστός και ως ύπνος γρήγορων κινήσεων των ματιών είναι το πέμπτο στάδιο του ύπνου και χαρακτηρίζεται από γρήγορες κινήσεις των ματιών, από εγκεφαλικά κύματα που δείχνουν ενεργοποιημένα και μοιάζουν με πολύ ελαφρύ ύπνο ή με την εγρήγορση, αλλά και από βαθιά χαλάρωση των μυών, παρόμοια με αυτή στο βαθύ ύπνο.



Ο ύπνος REM στους ενήλικες συνήθως καταλαμβάνει το 20% με 25% του συνολικού ύπνου και διαρκεί για 90-120 λεπτά. Κατά τη διάρκεια ενός φυσιολογικού ύπνου, συνήθως βιώνουμε 4 με 5 περιόδους ύπνου REM, όσο προχωρά η νύκτα τόσο αυξάνεται και η περίοδος των σταδίων REM και μειώνεται ο βαθύς ύπνος.



Κατά τη διάρκεια του ύπνου REM το σώμα είναι παράλυτο από ένα μηχανισμό στον εγκέφαλο, προκειμένου να αποφευχθούν οι κινήσεις που εμφανίζονται στο όνειρο και προκαλούν το σώμα σας να κινηθεί. Ωστόσο, είναι πιθανό ο μηχανισμός αυτός να ενεργοποιηθεί πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά από φυσιολογικό ύπνο, ενώ ο εγκέφαλος ξυπνάει.



11. Ενσωμάτωση ονείρωνΤο μυαλό μας απορροφά τα εξωτερικά ερεθίσματα που βομβαρδίζουν τις αισθήσεις μας όταν είμαστε κοιμισμένοι και τα ενσωματώνει στα όνειρα μας. Για παράδειγμα, μπορεί να ονειρεύεστε ότι είστε σε μια συναυλία, ενώ ο αδελφός σας παίζει κιθάρα κατά τη διάρκεια του ύπνου σας.



12. Άνδρες και γυναίκες ονειρεύονται διαφορετικάΟι άνδρες έχουν την τάση να ονειρεύονται περισσότερο άλλους άνδρες. Περίπου το 70% από τους χαρακτήρες στο όνειρο ενός άντρα είναι άλλα άτομα του ίδιου φύλλου. Από την άλλη πλευρά, το όνειρο κάθε γυναίκας περιέχει σχεδόν ίσο αριθμό ανδρών και γυναικών. Εκτός από αυτό, οι άνδρες έχουν γενικά πιο επιθετικά συναισθήματα στα όνειρά τους από τις γυναίκες.



13. Όνειρα που προβλέπουν το μέλλονΑποτελέσματα διαφόρων ερευνών σε μεγάλα σύνολα πληθυσμού δείχνουν ότι μεταξύ του 18% και του 38% των ανθρώπων έχουν βιώσει τουλάχιστον ένα όνειρο που προέβλεπε το μέλλον. Από αυτούς το 70% έχει βιώσει εμπειρία déjà vu. Το ποσοστό των ατόμων που πιστεύουν ότι τα όνειρα μπορούν να μας προετοιμάσουν για το μέλλον είναι ακόμη μεγαλύτερο, από 63% σε 98%.



14. Αν ροχαλίζετε τότε δεν μπορείτε να ονειρευτείτεΤο γεγονός αυτό αναφέρεται σε πολλές πηγές αλλά ας είμαστε λίγο καχύποπτοι αν πραγματικά είναι αληθινό μιας και δεν υπάρχει κανένα επιστημονικό στοιχείο που να το υποστηρίζει.



15. Μπορείτε να έρθετε σε οργασμό στο όνειρό σαςΠερισσότερο από το 40% των γυναικών είπε πως έχει ξυπνήσει μες στη νύχτα, επειδή είχε οργασμό που προέκυψε χωρίς καμία σωματική διέγερση, σύμφωνα με έρευνα που έγινε σε περισσότερες από δύο χιλιάδες εξακόσιες γυναίκες.Οι αιτίες του νυκτερινού οργασμού και της πιθανής εκσπερμάτισης δεν έχουν διευκρινισθεί απολύτως. Ίσως να οφείλονται στη μη εκτόνωση της σεξουαλικής δραστηριότητας ή σε σεξουαλικές επιθυμίες που κατά την διάρκεια της ημέρας κάποιος μπορεί να μη θέλει ή να μη μπορεί να ολοκληρώσει.

Απειλούν να σας κόψουν το ηλεκτρικό; Αλλάξτε τους τα φώτα

Απειλούν να σας κόψουν το ηλεκτρικό; Αλλάξτε τους τα φώτα
Καταγγείλαµε την ελληνική κυβέρνηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τη µη ενσωµάτωση της κοινοτικής οδηγίας που προβλέπει τη λήψη ειδικών µέτρων για την προστασία των ευπαθών οµάδων από την Ενεργειακή Πενία. Κάντε κι εσείς το ίδιο! 

Το ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ (κατεβάστε το, τυπώστε το και ακολουθήστε τις οδηγίες που θα βρείτε Στο ΧΩΝΙ της Κυριακής)
Το ΧΩΝΙ αποκάλυψε την προηγούµενη Κυριακή (φύλλο 25) πως ο νόµος 4001/2011 στο άρθρο 52, παράγραφος 2 προβλέπει:
 
● την παροχή µειωµένων τιµολογίων
● την εγκατάσταση µετρητών µε δυνατότητα προπληρωµής και
● την απαγόρευση διακοπής σύνδεσης σε κρίσιµες περιόδους.

Και όλα αυτά για µια σειρά από ευάλωτες οµάδες που χρήζουν ιδιαίτερης κοινωνικής φροντίδας. Στις κατηγορίες αυτές εντάσσονται οι:

● οικονοµικά ασθενείς οικιακοί πελάτες

● ασθενείς που χρήζουν µηχανικής υποστήριξης

● ηλικιωµένοι άνω των 70 ετών

● πελάτες µε σοβαρά προβλήµατα υγείας και

● πολίτες που κατοικούν σε αποµακρυσµένες περιοχές και ιδιαίτερα σε µη διασυνδεδεµένα νησιά.

ΕΥΑΙΑΣΘΗΣΙΑ… ΛΟΓΩ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ Ο∆ΗΓΙΑΣ
 
Το «περίεργο» είναι πως ο νόµος που υπεγράφη τον Αύγουστο του 2011 από τους υπουργούς της κυβέρνησης Παπανδρέου… έδειχνε τόση ευαισθησία! Κάτι στο οποίο δεν µας έχουν συνηθίσει οι κυβερνήσεις -ειδικά- των τελευταίων τριών ετών. Και αυτό µας κίνησε την περιέργεια.

Επειτα από ρεπορτάζ, ανακαλύψαµε ότι η εν λόγω ρύθµιση αποτελούσε Ευρωπαϊκή Οδηγία (2009/72/ΕΚ), την οποία η ελληνική κυβέρνηση ήταν υποχρεωµένη να ενσωµατώσει στο Εθνικό ∆ίκαιο. 

Συγκεκριµένα αναφέρει η οδηγία στο άρθρο 53 µεταξύ άλλων: Το ΧΩΝΙ έχει κάνει ήδη έγγραφη αναφορά στην επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κατά της Ελληνικής Κυβέρνησης με σκοπό την ανατροπή της αδικίας να μην παρέχεται μειωμένο τιμολόγιο της ΔΕΗ στις ευπαθείς ομάδες. Σας καλούμε να κάνετε το ίδιο!Είναι απλό:
  1. Κατεβάστε και τυπώστε το υπόδειγμα που θα βρείτε ΕΔΩ
  2. συμπληρώστε τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, Πόλη, Οδό και Αριθμό) στην πρώτη σελίδα,
  3. υπογράψτε την αναφορά και
  4. στείλτε την στην διεύθυνση:
European Parliament
Committee on Petitions
The Secretariat
Rue Wiertz
B-1047 Brussels

Στρεφόμαστε κατά της νυν και πρώην Ελληνικής Κυβέρνησης.
Ανατρέπουμε την Αδικία.
Λέμε ΣΤΟΠ στον Αποκλεισμό.
Για μας και για τους συμπολίτες μας που υποφέρουν.

Φθόριο, Ασπαρτάμη, Υδράργυρος (Dr Rusell Blaylock)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΟΕ

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΟΕ
Μετά από την συνέλευση των μελών του ΕΟΕ, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του σήμερα, 22/9/2012 συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούσαν στην λειτουργία του Οργανισμού. Ως εκ τούτου, προβαίνουμε στις εξής ανακοινώσεις:
1) Η παραίτηση του Προέδρου Πρόδρομου Κοφσανίδη, δεν έγινε αποδεκτή από τα μέλη. Συνεπώς συνεχίζει να εκτελεί τα καθήκοντά του ως Πρόεδρος του ΕΟΕ.
2) Αντιπρόεδρος στην θέση του Σωκράτη Μανουσαρίδη εξελέγη ο Δήμος Μαβής.
3) Διαγράφηκαν τα μέλη: Σαρόγλου Βασίλης, Ορφανίδου Ελένη και Παρασκεύοπουλος Ανέστης.
4)Ενεγράφησαν ως νέα μέλη οι: Χατζηγεωργίου Αναστασία, Δαμιανίδου Ντανιέλα, Μυτιληνιός Φαέθων, Αντωνιάδης Δημήτρης.

Καλωσορίζουμε τα νέα μέλη στους κόλπους του Οργανισμού ευχόμενοι καλή συνεργασία. Στα μέλη που αποχώρησαν ευχόμαστε τα καλύτερα και τους ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά τους στον Οργανισμό. Συνεχίζουμε απρόσκοπτα την πορεία προσφοράς μας στον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!
Υ.Γ 1 Λόγω νομικών κολλημάτων του καταστατικού ο Υπεύθυνος Λειτουργίας Α' είναι ο Πρόεδρος του Οργανισμού, ενώ ο Υπεύθυνος Λειτουργίας Β' ο Αντιπρόεδρος.
Υ.Γ 2 Αιτία του συνεδρίου η σημερινλη εκπομπή του ΕΟΕ Πηγή Έμπνευσης και Δημιουργίας δεν θα γίνει.
Υ.Γ 3 Οι νέες θέσεις μελών του ΕΟΕ υπάρχουν εδώ http://eoellas.org/index.php?option=com_contact&view=category&catid=12&Itemid=68
Από την Διεύθυνση

Μπήκαμε οριστικά πλέον στην εποχή των εσχάτων - στη Νέα Εποχή


Μπήκαμε οριστικά πλέον στην εποχή των εσχάτων - στη Νέα Εποχή



του Γιώργου Χατζή 
Πολλές φορές αναρωτήθηκα τον πραγματικό σκοπό των αποκαλύψεων του π. Παϊσίου αναφορικά με τα Εθνικά μας θέματα, ειδικά τώρα που οι προφητείες του έγιναν της μόδας και... συζητιούνται παντού. Κάποιοι αποδίδουν τις αποκαλύψεις αυτές στον πατριωτισμό του γέροντα. Χαιρόταν -κατά αυτούς- που έβλεπε την Ελλάδα να αναγεννιέται μελλοντικά μέσα από τις στάχτες της και ήθελε να μεταδώσει αυτήν την χαρά του αυτή και στους γύρω τους. Άλλοι υποστηρίζουν, ότι εξέφραζε ευσεβείς πόθους και ελπίδες για την αναγέννηση του Έθνους, στηριζόμενος σε προφητείες μεγάλων Αγίων (Άγιο Κοσμά Αιτωλό, Άγιο Αρσένιο Καππαδόκη κ.α.).
Δεδομένου, ότι οι Άγιοι δεν βρίσκονται συνέχεια σε κατάσταση Θεοπνευστίας, δεν σημαίνει ότι τα λεγόμενά του αποτελούν υποχρεωτικά Θεόδοτες αποκαλύψεις. Άλλοι τέλος πιστεύουν ότι παραφράστηκαν τα λεγόμενά του σε τέτοιο σημείο, που αν ο ίδιος ζούσε θα έφριττε με αυτά που του αποδίδονται να έχει πει. Η αλήθεια είναι ότι καμία από αυτές τις ερμηνείες δεν φαίνεται ιδιαίτερα πειστική. Το γεγονός ότι ηθελημένα ο γέροντας είπε σε τόσους πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους τα ίδια ακριβώς πράγματα είναι από μόνο αρκετό για να πεισθεί οποιοσδήποτε, ότι ήταν επιθυμία του π. Παϊσίου να διαδοθούν ευρέως τα λεγόμενά του. Είναι ποτέ δυνατόν ο προικισμένος από το Θεό με την τόσο ισχυρή «πνευματική τηλεόραση» γέροντας να μην διέβλεπε τι έκταση θα έπαιρναν μελλοντικά τα λεγόμενά του σχετικά με τα εθνικά μας θέματα; Οποιοσδήποτε νοήμονας άνθρωπος θα το αντιλαμβανόταν αυτό, πόσο μάλλον ένας Θεοφόρος άνθρωπος. Οπωσδήποτε πάντως δεν εξέφραζε τις προσωπικές του απόψεις και πόθους, καθότι ξεκαθάριζε κατηγορηματικά ότι τα λεγόμενά αυτά δεν είναι δικά του και ότι θα πραγματοποιηθούν με θαυμαστή ακρίβεια. Εκτός αν δεχθούμε ότι ο μεγάλος «Άγιος» της εποχής μας ήταν πλανεμένος σε τέτοιο βαθμό, που ακολουθούσε τον δρόμο των ψευδοπροφητών. Μια εκδοχή δύσκολα αποδεχτή τη στιγμή που ο γέροντας Παΐσιος θαυματουργεί καθημερινά μετά την οσιακή τελευτή του, ενώ ταυτόχρονα η ιστορία έχει αρχίσει να τον δικαιώνει με την τοποθέτηση των πρώτων κομματιών του παζλ των προφητειών στην παγκόσμια ιστορική σκηνή. Έχοντας βιώσει όλοι –σε μικρό ή μεγάλο βαθμό- την αγιότητα του ασκητού της Παναγούδας, δεν μπορούμε παρά να αποδεχθούμε ότι κάποιο βαθύτερο σκοπό είχε, όταν προέλεγε τα μελλούμενα. Ίσως να ήθελε να μας ξυπνήσει, να μας τονώσει, να μας προετοιμάσει, να μας δώσει, ελπίδα και να μας στηρίξει πνευματικά όλους. Συγκεκριμένα οι μαρτυρίες – προφητείες του δεν έχουν καμιά αξία αν κάποιος σταθεί στο γεγονός αυτό καθεαυτό π.χ. της παραχωρήσεως της Αγιάς Σοφιάς στο Ελληνικό Έθνος. Άλλωστε έτσι όπως το καταντήσαμε οι νεοέλληνες και να μας δώσουν την Κωνσταντινούπολη ολόκληρη, τι να την κάνουμε, τι νόημα θα έχει; Διαβάζοντας κανείς προσεκτικά τη ζωή του γέροντος μαζί με τις προφητείες, που κυκλοφορούν διάσπαρτες σε πάμπολλα βιβλία, αποκτά μια πιο σφαιρική εικόνα για αυτές και αναγκαστικά στέκεται σε δύο σημεία: 1/ Πρώτον και κύριο στο γεγονός ότι ο Θεός είναι ο απόλυτος άρχοντας και εξουσιαστής της Ιστορίας. Όπου Θεός βούλεται νικάται πάσης φύσεως τάξη. Από παντού μας πνίξανε, είναι γεγονός και εμείς του αφήσαμε. Η Ελλάδα αργοπεθαίνει καθημερινά πνευματικά – πολιτικά – πολιτισμικά – εθνικά – οικονομικά, ενώ από πουθενά δεν φαίνεται Φως, διέξοδος, Ζωή. Όμως ο π. Παΐσιος μας διαβεβαιώνει μέσα από τις μαρτυρίες των προσκυνητών του για το αντίθετο. Μας λέει καθαρά να μην φοβόμαστε κανένα Ευρωπαίο Νεοεποχίτη ή Μασόνο πολιτικό, αφού όλοι αυτοί έχουν συγκεκριμένη ημερομηνία λήξεως. Ο Θεός αγαπά την Ελλάδα και τον περιούσιο λαό του και δεν θα τον εγκαταλείψει, ακόμα τώρα που ο ίδιος ο λαός επέλεξε να εγκατέλειψε τον Πατέρα Του. Το ποτισμένο με αίμα μαρτύρων Ελληνικό χώμα δεν ξεπουλιέται έτσι εύκολα όσο νομίζουν οι πολιτικοί μας. Υπάρχουν Πνευματικοί Νόμοι άγνωστοι σε εμάς, μα πάνω από όλα υπάρχει ο σπλαχνικός Θεός, που απεργάζεται την σωτηρία όλων μας. Ο ίδιος ο Χριστός είπε στον Πιλάτο "Ουκ είχες εξουσίαν ουδεμίαν κατ' εμού, ει μη ην σοι δεδομένον άνωθεν» (Ιω. 19. 11)". Κατά αντιστοιχία ο πατήρ Παΐσιος μας λέει κεκαλυμμένα ότι ο Θεός ανέχεται να πραγματοποιούνται τα σχέδια της Νέας Εποχής, για όσο καιρό ακόμα επιτρέπει. Ο ίδιος ο Θεός θα πει την τελευταία κουβέντα και ακόμα δεν έχει μιλήσει για εμάς. Αρκεί βέβαια να του το ζητήσουμε. Οι Χριστιανοί δεν είμαστε απροστάτευτοι και αβοήθητοι, έχουμε τον Θεό σύμμαχό μας, είμαστε παντοδύναμοι. Θα δείτε πράγματα και θαύματα μας λέει ο γέροντας που δεν θα μπορείτε να τα πιστέψετε, μέχρι και την Αγία του Θεού Σοφία θα λειτουργήσουμε οι Έλληνες, χωρίς να ανοίξει Ελληνικό ρουθούνι !!! 2/ Δεύτερον ο γέροντας μας προετοιμάζει για τις επερχόμενες δυσκολίες. Μας μίλησε για φτώχεια, πείνα, εξαθλίωση, ένταση στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις, για παγκόσμιο αιματοκύλισμα πέρα από κάθε φαντασία, για το σφράγισμα και γενικότερα για τη νέα εποχή μου ξημερώνει πλέον για ολόκληρο τον κόσμο. Ακούμε πλέον καθαρά τη φωνή του, ακόμα και εμείς που δεν είχαμε την ευτυχία να τον γνωρίσουμε, να μας φωνάζει και να μας ταρακουνά μέσα από αυτές. Ξυπνάτε! Δεν γίνεται να είστε χαλαροί και αδιάφοροι πλέον, οι εποχές άλλαξαν. Σηκωθείτε, μετανοήστε, αλλάξτε ζωή, γραπωθείτε από τη Νύφη του Χριστού (την Εκκλησία Του), οπλιστείτε με πνευματικά εφόδια, αλλάξτε ζωής, προετοιμαστείτε κατάλληλα και αγωνιστείτε όπως αρμόζει σε κάθε Χριστιανό, όπως αρμόζει στον πραγματικό Ρωμιό. Δεν υπάρχει πλέον άλλος τρόπος να σταθείτε όρθιοι σαν άνθρωποι, να ζήσετε πραγματικά και να αντισταθείτε στην επερχόμενη λαίλαπα της Νέα Τάξης πραγμάτων. Μπήκαμε οριστικά πλέον στην εποχή των εσχάτων - στη Νέα Εποχή. Θα δείτε πράγματα για θαύματα, που δεν θα τα πιστεύετε, μέχρι και την Αγία του Θεού Σοφία θα πάρουν οι Ορθόδοξοι Έλληνες, χωρίς να ανοίξει Ελληνικό ρουθούνι!!! O πατήρ Παΐσιος έζησε σε αυτήν την μάταιη ζωή μόλις 74 χρόνια κατά τα οποία άγιασε τον εαυτό του με τον καθημερινό έντονο πνευματικό προσωπικό αγώνα και άσκηση. Ο Χριστός τον αντάμειψε πλούσια και με αυτόν τον τρόπο ο γέροντας έγινε δοχείο Θείας Χάριτος από το οποίο ξεδιψούσαν όσοι πονεμένοι άνθρωποι προσέτρεχαν προς αυτόν. Πριν ξεκινήσει για το επουράνιο ταξίδι του και διαβλέποντας τον πόνο και τις δοκιμασίες που έρχονται μας άφησε σαν παρακαταθήκη, σαν βακτηρία τις προφητείες του αυτές. Μας βροντοφωνάζει μέσα από αυτές να μην απελπιζόμαστε, αλλά αντίθετα να προστρέχουμε, στον απόλυτο Άρχοντα της ανθρώπινης ιστορίας, στον Ζωοδότη και Λυτρωτή Χριστό μας, για στήριξη και μετάνοια.
pentapostagma.gr