Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΑ: Θυσία για τον εκλεκτό της μαύρης αδελφότητας τα 500 νεκρά παιδάκια στη Γάζα;

ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΑ: Θυσία για τον εκλεκτό της μαύρης αδελφότητας τα 500 νεκρά παιδάκια στη Γάζα;

Μαθετε περισσοτερα

Θυσία για τον εκλεκτό της μαύρης αδελφότητας τα 500 νεκρά παιδάκια στη Γάζα;


ΤΑΚΛΑΜΑΚΑΝ
Θυσία για τον εκλεκτό της μαύρης αδελφότητας τα 500 νεκρά παιδάκια στη Γάζα;



O Oμπάμα γεννήθηκε και γαλουχήθηκε με τις αρχές της ΜΑΥΡΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ των Νεφελίμ στην απομονωμένη Χαβάϊ, όπως ακριβώς και ο τελευταίος Αντίχριστος κατά τον 18ο αιώνα. Παρά το ότι ήταν φτωχός πήγε στα καλύτερα σχολεία. Ποιός πλήρωνε ; Παρά το ότιο ήταν άγνωστος μεταξύ αγνώστων ανελίχθη στην πολιτική ιεραρχία των ΗΠΑ, μία απο τις πιο δύσκολες, αν οχι η πιο δύσκολη παγκόσμια. Παρά το οτι ξεκίνησε απο το γκέτο των μαύρων σε μία, κακά τα ψέματα, ρατσιστική κοινωνία, έγινε γερουσιαστής. Παρά το ότι δεν ανήκε σε καμία απο τις μυστικές λέσχες της ΛΕΥΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ (Ιλλουμινάτι, Μασωνία. Μπίλντερμπεργκ,Σκαλ & Μπόουνς, Ναίτες κτλ) πήρε το χρίσμα για την προεδρική υποψηφιότητα απο τη σίγουρη υποψήφια αλλά και νικήτρια των τότε επερχόμενων εκλογών, BIG SISTER Χίλαρυ Ρόνταμ-Κλίντον.
Μα ποιός είναι τέλος πάντων ο Ομπάμα ; Mερικοί βιάστηκαν να πούν οτι είναι ο Αντίχριστος. Θα μπορούσε να είναι. Είναι νέος, δυναμικός, φαντάζει αυστηρά δίκαιος και όλος ο κόσμος περιμένει πολλά απο αυτόν. Ο Ομπάμα ωστόσο είναι ο εκλεκτός των μισητών αντιπάλων εκείνων που προωθούν τον Αντίχριστο. Οι 72 βασιλείς των υποχθόνιων Νεφελίμ, βλέπετε, είναι χωρισμένοι σε δύο ομάδες των 36 (1+2+3+4+.....34+35+36=666, σύμπτωση ;). Η μία ομάδα ονομάζεται ΛΕΥΚΉ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ και η άλλη ΜΑΥΡΗ.
Η ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ, με έδρα μία υπόγεια πολιτεία, τη ΛΕΥΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, 10 χιλιόμετρα κάτω απο την έρημο της Βόρειας Κίνας Τακλαμακάν, ελέγχει αυτή τη στιγμή τον πλανήτη με τους εκπροσώπους της στον ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ. Αυτή είναι που θα φέρει και τον Αντίχριστο και θα τον κάνει αποδεκτό σε όλους. Αρχηγός της είναι ο ίδιος ο Σατανάς, με υπαρχηγούς τους Νεφελίμ βασιλείς ΒΕΛΙΑΛ και ΒΑΑΛ.
Η ΜΑΥΡΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ βασίζεται στην ελίτ των Νεφελίμ, τους ΜΠΑΧΟΜΕΧ, το γένος που είναι γνωστό στους θρύλλους των ανθρώπων σαν βρυκόλακες. Η ΜΑΥΡΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ διοικείται απο τους πολέμαρχους ΝΑΧΣΧΡΑΜΟΝ μέσω της αδελφότητας ΜΠΕΝ ΤΖΑΡΑΧ ΜΟΛ.
Αυτοί θέλουν να επικρατήσουν στη Γη και το σύμπαν οι Νεφελίμ και όχι οι δαίμονες, έχοντας σαν στόχο να απαλλαγούν οι Νεφελίμ από το υλικό σώμα και θέλουν να φέρουν τον δικό τους επιχθόνιο βασιλιά, έχοντας πάντοτε έναν έτοιμο υποψήφιο. Οεκλεκτός τους αυτή την εποχή ήταν ο Ομπάμα. Οι ελπίδες τους να νικήσουν την πανίσχυρη ,επιτης Γης ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ και να επιβάλλουν τον δικό τους βασιλιά ήταν σχεδόν ανύπαρκτες ,διότι δεν σχεδίαζαν καν μία αντιπαράθεση μαζί της.
Τι συνέβη λοιπόν και η ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ προώθησε τον εκλεκτό της ΜΑΥΡΗΣ;
Η ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ, υπέστη μία σειρά απο οδυνηρές ήττες κατά τη διάρκεια προώθησης των σχεδίων της. Η πρώτη λέγεται Πούτιν. Ο Πούτιν ξεκίνησε σαν ένας υπάκουος δούλος της ΛΕΥΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ, και με τη στήριξη της ΜΑΥΡΗΣ έκανε τη Ρωσία το αντίπαλο δέος των υπάκουων ΗΠΑ. Η παγκόσμια λοιπόν κυριαρχία και το παγκόσμιο κράτος με αρχηγό τον Αντίχριστο πήγε πίσω. Αποφάσισαν τότε με το CERN να ανοίξουν τις πύλες της κοίλης Γης και να βγάλουν έξω τους Νεφελίμ στέλνοντας ταυτόχρονα τους ανθρώπους στη λίθινη εποχή με την πλήρη καταστροφή της τεχνολογ'ίας του ηλεκτρικού ρεύματος. Ούτε αυτό τους "έκατσε" και αποφάσισαν να αναβάλουν πλήρως τα σχέδιά τους κάνοντας ανακοχή με τον εχθρό, δηλαδή την ΜΑΥΡΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ. Έτσι προωθήθηκε μεν ο Ομπάμα, αλλά με τη Χίλαρυ σαν υπουργό των εξωτερικών και με υπουργό εθνικής αμύνης απο το κόμμα του Μπούς τον Γκέϊτς.
Για να σφραγίσουν την εκλογή του ευλογημένου καθώς και την ανίερη συμμαχία τους, έκαναν τον πόλεμο της Γάζας που ουσιαστικά ήταν σφαγή αμάχων μεταξύ των οποίων και περίπου 500 αθωων παιδιών ελληνικής καταγωγής, αφού οι Παλαιστίνιοι είναι οι αρχαίοι Φιλισταίοι, άρα ΕΛΛΗΝΕΣ. Η σφαγή των παιδιών ήταν η θυσία , το αίμα της οποίας σφράγισε τη συμμαχία των Νεφελίμ, κατά τις αρχαίες τους συνήθειες.
ΠΗΓΗ(http://www.liako.gr/conspiracy/taklamakan.html)