Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ

Όταν λέμε ανοίγουμε αρχεία, τα ανοίγουμε όλα… Κείμενα από γνωστή μασονική στοά που δεν θα αποκαλύψουμε το όνομα της για ευνόητους λόγους, έφτασαν στα χέρια μας και αυτή την στιγμή είναι στην βιβλιοθήκη του ΕΟΕ. Από σήμερα θα ξεκινήσουμε τα δικά μας wikileaks με αυτά τα κείμενα… Πρώτο κείμενο…

Ο Νόμος της ΣΙΓΗΣ

Μια από τις πιο μεγάλες ψυχικές αρετές, που ίσως θα ‘πρεπε να ‘χει ο άνθρωπος κάθε ηλικίας, είναι η ΣΙΓΗ.
Λέμε πως θα ‘πρεπε να ‘χε γιατί δυστυχώς ο άνθρωπος στερείται σε πολύ μεγάλο ποσοστό, αυτής της αρετής.
Άλλα ας δούμε τη σημασία που έδινε πάντα ο άνθρωπος στο τόσο παραμελημένο αυτό κόσμημα της ΨΥΧΗΣ.
Σιγή επέβαλε στους μαθητές του ο μεγάλος Φιλόσοφος και Μύστης Πυθαγόρας, για δύο και μέχρι τέσσερα χρόνια, απαγορεύοντας, όχι μόνον την ομιλία αλλά και κάθε ερώτηση, με ποινή την αποβολή τους από τη σχολή.  Μ’ αυτόν τον τρόπο, όχι μόνον έλεγχε την ικανότητα των μαθητών του, αλλά και τους ασκούσε στην Αυτοκυριαρχία και Αυτοεπιβολή, στην Αυτοενδοσκόπηση και Αυτογνωσία, στην Αυτοσυγκέντρωση και Θεληματική χρήση του ΝΟΥ.
Πράγματι, η Σιγή είναι συνάρτηση της θεληματικής χρήσης του Νου, του μοναδικού αυτού ανθρώπινου οργάνου, που με τη σωστή χρήση η έννοια της Σιγής, γίνεται συνειδητή.  Αλλά πόσες φορές πριν μιλήσουμε, χρησιμοποιούμε το Νου?  Πολύ σπάνια.  Σπεύδουμε ν’ απαντήσουμε, σπεύδουμε να κάνουμε ερωτήσεις, όχι γιατί έχουμε καταλάβει το θέμα για το οποίο γίνεται συζήτηση, αλλά απλώς για να πούμε κάτι, για να δείξουμε ότι έχουμε γνώσεις, για να δείξουμε πως είμαστε έξυπνοι.
Η ΑΝΝΥ ΜΠΕΖΑΝΤ, Πρόεδρος της Θεοσοφικής εταιρείας, έλεγε: «Το ήμισυ των δυστυχιών της ανθρωπότητας οφείλεται εις τα περιττά λόγια».
Πράγματι, αν καλοσκεφτούμε τα παραπάνω λόγια, εύκολα μπορούμε να καταλάβουμε τη ζημιά που προκαλεί η Φλυαρία, η Κολακεία, ο αυτοέπαινος, η Ψευδολογία, η Μυθομανία, η Αδιακρισία, και πολλές άλλες αδυναμίες που έχουμε και που δεν τις ελέγχουμε με το ΝΟΥ.
Η μη συγκράτηση του λόγου και η έκφραση περιττών λόγων, προδίδει χαρακτήρα κατώτερο και αδύνατο.
«ΛΑΛΗΣΑΣ ΜΕΝ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ, ΣΙΩΠΗΣΑΣ ΔΕ ΟΥΔΕΠΟΤΕ», δηλαδή «Αυτός που λέει πολλά, πολλές φορές μετανιώνει, αυτός όμως που δεν μιλάει αλλά κρατάει τα λόγια του, ουδέποτε», λέει ο Σιμωνίδης.
Στην Αίγυπτο, όπου αναπτύχθηκε ο παλαιότερος γνωστός πολιτισμός και ιδρύθηκαν και λειτούργησαν τα περίφημα Μυστήρια όπου φοίτησαν οι πρώτοι και μεγαλύτεροι Έλληνες Νομοθέτες και Σοφοί όπως ο Θαλής, ο Σόλων, ο Πυθαγόρας, κ.α., η ΣΙΓΗ είχε θεοποιηθεί.
Ο Αρποκράτης, παιδί του Όσιρι και της Ίσιδας, λατρεύονταν σαν θεός της Σιγής.  Η παροιμία «ΑΡΠΟΚΡΑΤΙΟΣ ΣΙΓΗ» ήταν πολύ συνηθισμένη στους Έλληνες. Ο Αρποκράτης παριστάνονταν στα αγάλματα σαν νεανίας καθισμένος πάνω σε άνθος λωτού, με το δείχτη του δεξιού χεριού στο στόμα.
Οι Αιγύπτιοι παρίσταναν το θεό της σιγής σαν νεανία, για να δείξουν στους νέους στην ηλικία αλλά και στους πνευματικά νέους, πως πρέπει να βλέπουν και να ακούν πολλά, να μορφώνονται, να στοχάζονται αλλά και να αυτό-επιβάλουν απόλυτη σιγή και αυτοσυγκράτηση στον εαυτό τους.
Έχει λοιπόν σαν σκοπό η Σιγή, να μας βοηθήσει για να πετύχουμε έναν ήσυχο και απερίσπαστο ΝΟΥ που θα μπορεί να ερευνήσει τον εσωτερικό μας εαυτό.
Τι κάνουμε όμως στην πραγματικότητα?
Σπεύδουμε ν’ απαντήσουμε χωρίς καν να μας ρωτήσουν ή δίνουμε τη γνώμη μας χωρίς ούτε μια στιγμή να σκεφτούμε αν αυτό που θα πούμε είναι σωστό ή ακόμα αν πρέπει να το πούμε.
Βγάζουμε συμπεράσματα χωρίς να παιδέψουμε το μυαλό μας και, το χειρότερο, απασχολούμαστε με το να σχολιάζουμε τις υποθέσεις και τις πράξεις των άλλων.
Κρίνουμε μ’ άλλα λόγια τους άλλους, χωρίς ποτέ βέβαια να κρίνουμε τον εαυτό μας.
Αλλά γιατί φερόμαστε έτσι?
Γιατί δεν προτιμάμε την ΣΙΓΗ και το ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ από την άσκοπη φλυαρία και το φτηνό κουτσομπολιό?
Γιατί το ν’ ασχοληθούμε με τον εαυτό μας είναι δύσκολο και δεν το θέλουμε.  Το φοβόμαστε.
Γιατί ένας πραγματικός αυτοέλεγχος θα ξεσκέπαζε τη γυμνότητά μας και δεν το θέλουμε.
Μέχρι, εδώ μπορούμε να πούμε πως «ο Νόμος της Σιγής» εξυπηρετεί την ηθική βελτίωσή μας καθώς και την έρευνα του εσωτερικού μας εαυτού.  Εξετάζοντας όμως πιο ευρύτερα την εφαρμογή του μέσα στην κοινωνία, βλέπουμε πως χρησιμοποιείται και από τα Κράτη, και από τις διάφορες Θρησκείες, για την τήρηση των μυστικών.
Πράγματι, τα κράτη, με τις μυστικές τους υπηρεσίες, υποχρεώνουν τους ανθρώπους να τηρούν απόρρητα, μυστικά όπλα ή άλλες ανακαλύψεις, που κατά κύριο λόγο χρησιμοποιούνται για την καταστροφή της ΖΩΗΣ και την διαιώνιση της χωριστικότητας μεταξύ των ανθρώπων.
Στη Θρησκεία, ο Εξομολογητής είναι δεσμευμένος με το Νόμο της ΣΙΓΗΣ και δεν του επιτρέπεται ν’ αποκαλύψει αυτά που οι πιστοί του εξομολογούνται.  Βέβαια αυτό είναι σωστό, αλλά αν ένας δολοφόνος αποκαλύψει στην εξομολόγησή του, το φόνο ενός ανθρώπου, για τον οποίο όμως κατηγορείται ένας αθώος, τότε τι πρέπει να κάνει?
Στις περιπτώσεις αυτές, αν πάρουμε σαν αρχή πως «Ηθικό είναι κάθε τι που δεν ζημιώνει τη ΖΩΗ» μπορούμε να συμπεράνουμε πως η Σιγή πρέπει να κρατιέται μόνον εφ’ όσον βρίσκεται σε αρμονία με την παραπάνω αρχή, οπότε ο καθένας μας μπορεί ανάλογα να πράξει.
Αλλά γιατί πρέπει να υπάρχει ο Νόμος ή ο Όρκος της Σιγής και όχι η Συνειδητή ΣΙΓΗ?
Να μια ερώτηση που αν τη σκεφτούμε με τον εαυτό μας θα διαπιστώσουμε πως το να κρατούμε το στόμα μας κλειστό είναι πολύ δύσκολο, για να μην πω αδύνατο, για πολλούς ανθρώπους.
Ξέροντας την αδυναμία αυτή του ανθρώπου, όλα τα Φιλοσοφικά, Θρησκευτικά και Εσωτερικά Συστήματα, επέβαλαν το «Νόμο της ΣΙΓΗΣ», ώστε αναγκαστικά στην αρχή και με το φόβο της ποινής, να οδηγούνται οι Μυούμενοι στο σημείο που μόνοι τους θα καταλάβουν την πραγματική έννοια αυτής της τόσο πολύτιμης αρετής, και που στο τέλος, συνειδητοποιώντας την αξία της, θα μπορέσουν ίσως να γίνουν κοινωνοί του μεγάλου μυστικού που κατείχαν οι μυημένοι όλων των εποχών.
Αυτό το μεγάλο μυστικό που ίσως σήμερα αρχίζουμε να το υποψιαζόμαστε, φαίνεται πως ο άνθρωπος στα πολύ παλιά χρόνια το κατείχε και γνώριζε να χειρίζεται ορισμένες δυνάμεις που και σήμερα έχουμε, αλλά δεν ξέρουμε να τις χειριζόμαστε.
Αυτές οι χαμένες ικανότητες κρατήθηκαν και κρατιούνται μυστικές απ’ τους Μύστες, οι οποίοι φρόντισαν, αυτή την πολύτιμη ΓΝΩΣΗ, να την μεταδώσουν, γράφοντάς την με τέτοιο τρόπο που μόνον οι Μυημένοι μπορούν να την αντιληφθούν.
Πράγματι όλες οι Θρησκείες και όλες οι Απόκρυφες επιστήμες, περιέχουν σπέρματα της μυστικής αυτής ΓΝΩΣΗΣ και ΤΕΧΝΗΣ.
Θα πρέπει όμως κάποιος να ρωτήσει, γιατί η Γνώση που θα επέτρεπε να γνωρίσουμε το χειρισμό δυνάμεων, που όλοι έχουμε, πρέπει να ‘ναι κρυφή?
Γιατί αυτοί που την κατέχουν, καλύπτουν τη Γνώση τους κάτω από το Νόμο της Σιγής?
Αν την κάνουν γνωστή σ’ όλους, δεν θα βοηθούσαν τον άνθρωπο στην εξέλιξή του και την τελείωση?
Είναι γεγονός πως μερικοί άνθρωποι, χρησιμοποιώντας ορισμένες δυνάμεις τους, μπορούν να μετακινήσουν αντικείμενα, να διαβάσουν τη σκέψη ενός άλλου και ακόμα να μετακινηθούν στο χώρο και το χρόνο, χωρίς το σώμα τους να κουνηθεί ούτε ένα εκατοστό από την αρχική του θέση.
Ας υποθέσουμε τώρα πως όλα αυτά κι άλλα ακόμα πιο θαυμαστά, με μια κατάλληλη εκπαίδευση, θα μπορούσε να τα πετύχει ο καθένας μας.
Θα μπορούσαμε δηλαδή να έχουμε δυνάμεις που οι άλλοι δεν έχουν.
Πως θα χρησιμοποιούσαμε τις δυνάμεις αυτές?
Πως τα τις χρησιμοποιούσαν τα διάφορα Έθνη?
Πέρα από το γεγονός της δυσπιστίας, που ο άνθρωπος σήμερα, σκοτισμένος απ’ τον ξέφρενο τεχνικό πολιτισμό, εκφράζει σε κάθε του βήμα ζητώντας χειροπιαστές αποδείξεις, η πλεονεξία για πλούτο και δύναμη θα τον οδηγούσε με βεβαιότητα στη χρησιμοποίηση της ΓΝΩΣΗΣ για το δικό του συμφέρον και όχι για το συμφέρον του συνόλου.
Ας υποθέσουμε πως μας δίνεται η Μυστική αυτή Γνώση και τεχνική και πως έχουμε αποκτήσει τις δυνάμεις που σε λανθάνουσα κατάσταση όλοι έχουμε.
Τι θα κάναμε?
Ο Γύγης, όπως γράφει ο Πλάτων στην «Πολιτεία» του, ήταν βοσκός του Άρχοντα Κανδαύλου της Λυδίας.  Κάποτε έγινε τυχαία κάτοχος ενός μαγικού δακτυλιδιού του Κανδαύλου, που είχε τη δύναμη να κάνει αόρατο αυτόν που το φορούσε.  Έτσι ο Γύγης μόλις κατάλαβε τη δύναμη που απόχτησε αφέθηκε αχαλίνωτος στην ικανοποίηση των ανθρώπινων πόθων του, προκαλώντας έτσι πολλά κακά στους συνανθρώπους του.
Αλλά ας δούμε τι θα έκανα εγώ αν μπορούσα να χειρίζομαι τέτοιες δυνάμεις.
Στην αρχή θα φοβόμουνα τις δυνάμεις που απόχτησα.  Ύστερα θα σκεφτόμουν πως με τις νέες δυνάμεις μου, θα μπορούσα ν’ αποκτήσω χρήμα και απεριόριστη εξουσία πάνω στον άνθρωπο.  Θ’ άρχιζα έτσι να δοκιμάζω τις δυνάμεις μου, στην αρχή διστακτικά, μετά όμως όλο και με πιο μεγάλη θρασύτητα γιατί θα έβλεπα πως ό,τι ήθελα το πετύχαινα.  Και η αλυσίδα των επιθυμιών μου δεν θα ‘χε τέλος.  Βέβαια δεν θα μ’ ενδιέφερε και τόσο αν όλα αυτά γίνονταν σε βάρος των συνανθρώπων μου.
Αυτή, τουλάχιστον για μένα, θα ‘ταν η συμπεριφορά μου.
Να λοιπόν, γιατί κρατήθηκαν και κρατούνται μυστικές οι λανθάνουσες δυνάμεις που υπάρχουν στον άνθρωπο, που αν δεν απαλλαγεί απ’ το εγώ του για ν’ αφοσιωθεί στην ανθρωπότητα, δεν πρόκειται ποτέ να τις γνωρίσει.
Αυτό είναι το μυστικό που κατέχει το Τάγμα μας και που θα το μάθουμε μόνον όταν φτάσουμε, ο καθ’ ένας μας με τον δικό του τρόπο, στην πνευματική ολοκλήρωση.
Τότε όμως δεν θα έχουμε ανάγκη του «Νόμου της Σιγής» γιατί θα ‘χουμε αποκτήσει τη συνειδητή ΣΙΓΗ.
Το μεγάλο όμως αυτό μυστικό, δεν θα μας δοθεί με συνταγή.  Δεν θα μας δοθεί με την καθοδήγηση κάποιου Δασκάλου.  Θα το βρούμε μόνοι μας, αν ποτέ το βρούμε, βαδίζοντας, βήμα – βήμα τους μυητικούς βαθμούς του Τάγματός μας.  Οι βαθμοί αυτοί ίσως μας βοηθήσουν να φτάσουμε στην αυτοενδοσκόπηση και αυτογνωσία, ώστε να πετύχουμε την ένωση του ΕΓΩ με το ΕΜΕΙΣ.  Και λέω ίσως, τον ωραίο αυτό στόχο, θα τον πετύχουμε μόνον με τις δικές μας δυνάμεις και με πολύ προσπάθεια.
Ο επαγγελματικός Τεκτονισμός, του οποίου η γένεση χάνεται στα βάθη των αιώνων και ο οποίος δεν ήταν μόνον συντεχνιακός αλλά είχε και πνευματικό περιεχόμενο, είναι ο πρόγονος του σύγχρονου Τεκτονισμού.  Οι αδελφότητες αυτές των οικοδόμων και λιθοδόμων, κρατούσαν την τέχνη τους μυστική.  Η μετάδοσή της, σε πρόσωπα που διάλεγαν, έπαιρνε τη μορφή της μύησης, οι δε μυημένοι, διακρίνονταν απ’ το βαθμό που είχαν και ο οποίος ήταν ανάλογος με τις γνώσεις τους.  Οι Ελευθεροτέκτονες όπως ονομάζονταν, ίσως γιατί στα κράτη που εργάζονταν απολάμβαναν ορισμένων ελευθεριών, είχαν συντάγματα και κανονισμούς, εργάζονταν σ’ ορισμένο χώρο που το ονόμαζαν Στοά, όπου δίδασκαν ή συζητούσαν θέματα που είχαν σχέση με τη δουλειά τους.  Η εργασία αυτή γίνονταν κάτω από την προεδρία του Αρχιμάστορα τον οποίο βοηθούσαν δύο επόπτες.  Για να τηρήσουν το επαγγελματικό μυστικό και για να εμποδίσουν την είσοδο στη Στοά ξένων ατόμων στην αδελφότητα, χρησιμοποιούσαν σημεία αναγνώρισης και συνθηματικές λέξεις.
Η μυστικότητα λοιπόν στον συντεχνιακό Τεκτονισμό, ξεκινούσε από λόγους Επαγγελματικούς.
Έναν αιώνα παλιότερα, πριν δηλαδή από την ιστορική εμφάνιση του σύγχρονου Τεκτονισμού, άρχισαν οι αδελφότητες των τεκτόνων να δέχονται πρόσωπα ξένα στο επάγγελμα, όπως επιστήμονες, διανοουμένους, κλπ, τους οποίους τους ονόμαζαν «Αποδεδεγμένους» για να διακρίνονται από τους τεχνίτες.
Με την εξέλιξη της τεχνικής και των κοινωνικών συνθηκών, ο συντεχνιακός Τεκτονισμός έχασε την παλιά του μορφή και δύναμη, γιατί αυξάνονταν ο αριθμός των αποδεδεγμένων, που στο τέλος έμειναν μόνοι.
Ο σκοπός, τα εργαλεία, οι βαθμοί, τα σημεία, απόχτησαν πλέον συμβολική σημασία.
Συντάχτηκαν τυπικά εμπνευσμένα από τα αρχαία Μυστήρια, τον Συντεχνιακό Τεκτονισμό, τα Τάγματα των Ναϊτών και Ροδόσταυρων, με μύθους ιστορικούς και φιλοσοφικούς.
Έτσι γεννήθηκε ο σύγχρονος Ελευθεροτεκτονισμός.
Τα σημεία αναγνώρισης, οι ιερές και εισιτήριες λέξεις, είχαν και έχουν μεγάλη εσωτερική αξία, αλλά όχι σαν λέξεις ξερές, χωρίς πολλές φορές να καταλαβαίνουμε ούτε την μετάφρασή τους, αλλά σαν νοήματα που ο καθένας μας, μελετώντας τες θα τα ανακαλύψει.
Ας μην εντοπίζουμε όμως την ουσία του μυστικού σ’ αυτά και μόνον τα πράγματα.
Το μυστικό δεν είναι οι λέξεις και τα σημεία.
Το μυστικό βρίσκεται στον εαυτό μας και στην ατολμία μας να τον δούμε.
Ας ψάξουμε λοιπόν στον εαυτό μας.
Ας προσπαθήσουμε να τον γνωρίσουμε και να βρούμε ποιες Ψυχικές και Πνευματικές ιδιότητες έχουν επηρεαστεί από τις εντυπώσεις και επιδράσεις που το περιβάλλον μας δημιουργεί.
Και αφού περάσουμε από τις μυλόπετρες του ΝΟΥ, όλες τις ΠΡΟΛΗΨΕΙΣ, τις ΘΕΩΡΙΕΣ και τα διάφορα ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ και ΗΘΙΚΑ βάρη που έχουν μαζευτεί στην πορεία της ζωής μας, δημιουργώντας μας μια «Δευτέρα Φύση», θα βρούμε τότε, απαλλαγμένοι και λεύτεροι από τα βάρη που φέρνουμε μαζί μας, το μεγάλο ΜΥΣΤΙΚΟ που όλοι οι ΜΥΣΤΕΣ κρατούν κρυφό και που δεν είναι άλλο από τη δύναμη που δίνει η χωρίς όρια αγάπη της ΖΩΗΣ στην παγκόσμια έννοιά της.
Τότε η ΣΙΓΗ θα είναι συνειδητή και όχι νόμος.
Μέχρι να φτάσουμε όμως σ’ αυτό το σημείο, ο «Νόμος της Σιγής» επιβάλλεται και πρέπει να κρατιέται με συνέπεια και ιερότητα.

Είπον.


Γ.Ν .’. (20/01/2011)
ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΕΟΕ ΙΟΥΛΙΟΣ ΒΕΡΝ

Συρία: Θα ρίξουμε στη Δύση 8.000 καμικάζι

Συρία: Θα ρίξουμε στη Δύση 8.000 καμικάζι

Η βρετανική εφημερίδα The Guardian αναφέρεται σε Σύριο αξιωματικό της πολεμικής αεροπορίας που υπηρετεί σε αεροπορική βάση κοντά στη Δαμασκό, ο οποίος δήλωσε ότι το καθεστώς ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει ως αντεπίθεση στους Αμερικανούς, πιλότους- αυτοκτονίας (καμικάζι).
Ο αξιωματικός είπε:
 
«Απέναντι σε κάθε πύραυλο που εκτοξεύεται από τους Αμερικάνους ή τους Βρετανούς εμείς θα ρίχνουμε τρεις ή τέσσερις. Εάν τα αεροπλάνα τους εισβάλουν στον εναέριο χώρο μας, θα συναντήσουν την κόλαση του πυρός. Αν δεν μπορέσουμε να τα ρίξουμε θα πέφτουμε επάνω τους  και θα ανατινάζονται στον αέρα».
Ο αξιωματικός συνέχισε:
«Στις τάξεις μας υπάρχουν 8.000 στρατιώτες έτοιμοι να θυσιαστούν για να σταματήσει η επιθετικότητα των Αμερικανών και των Βρετανών και είμαστε έτοιμοι να  εμβολίσουμε αμερικανικό αεροπλανοφόρο προκειμένου να σταματήσει η επίθεση στη χώρα μου».
Ο αξιωματικός αναφέρθηκε στην ηρωϊκή διάθεση του συριακού στρατού:
«Είμαστε έτοιμοι για οτιδήποτε. Μόνο ο Αλλάχ μπορεί να πάρει την ψυχή μας, ούτε οι ΗΠΑ ούτε οι Βρετανοί. Βρισκόμαστε σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού. Έχουμε λάβει όλα τα μέτρα προκειμένου να διασφαλιστούν οι πύραυλοί μας από μια αεροπορική επιδρομή. Γνωρίζουμε ότι οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί θα χτυπήσουν συγκεκριμένους στόχους. Ως εκ τούτου, οι περισσότερες στρατιωτικές μονάδες  έχουν μετακινηθεί».

ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ

ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ

Υπάρχουν πολλά στοιχεία όπου ο χριστιανισμός <<δανείστηκε>> πολλά πράγματα από άλλες Θρησκείες της αρχαιότητας αλλά και από μυθολογίες. Σήμερα θα εξετάσουμε 2 παραδείγματα από την αρχαία Aίγυπτο και τον χριστιανισμό…

Το πρώτο παράδειγμα είναι της αρχαίας θεότητας της Αιγύπτου Ίσιδας που κρατά στην αγκαλία της το γιό της Ώρος τον οποίο συνέλαβε και γέννησε χωρίς κάποιον άντρα με παρθενογέννηση. Ο Ώρος φυσικά αναστήθηκε… Το ίδιο σκηνικό στον χριστιανισμό με την Παναγία και τον Ιησού… Δεν είναι τυχαίο ότι την Παναγία με τον Ιησού τους απεικονίζουν ίδια με την Ίσιδα και τον Ώρο…
isis panagia

Δεύτερο παράδειγμα είναι η γνωστή σε όλους μας η επιφοίτηση του Αγίου πνεύματος όπου με ακτίνες φωτιάς το Άγιο πνεύμα φώτησε τους Αποστόλους του Χριστού… Η εικόνα όμως είναι απλά δανεική από την αρχαία Αίγυπτο, μιας και έγινε πρώτα εκεί… δείτε…
Pentecost

Προσέξτε λίγο τα παιδιά της Νεφερτίτης και του Ακενατόν που παίρνουν την φώτιση… δεν μοιάζουν τα κεφάλια τους με το κρανίο <<εξωγήινου>> που έχει βρεθεί;
Exogiina_krania_1322154558__0
ΕΟΕ

Aλουμίνιο: Το «Αόρατο» Δηλητήριο στα Σπίτια μας

Aλουμίνιο: Το «Αόρατο» Δηλητήριο στα Σπίτια μας

Το αλουμίνιο είναι τόσο επικίνδυνο για το ανθρώπινο σώμα, ώστε προκαλεί βλάβες στον οργανισμό ακόμη και σε μικρές ποσότητες
Τα αλουμινένια κουτιά αναψυκτικών και μπύρας εγχέουν
αλουμίνιο στα ποτά που καταναλώνουμε. Οι κατσαρόλες που είναι φτιαγμένες από αλουμίνιο αλλοιώνουν τις τροφές που τρώμε, όπως και το αλουμινόχαρτο στο οποίο τυλίγουμε το φαγητό…..
Το επεξεργασμένο τυρί, τα έτοιμα μίγματα για κέικ, τα εμβόλια, η βρεφική πούδρα, το κραγιόν, τα αποσμητικά, τα ρινικά σπρέι, τα αντιόξινα φάρμακα –όλα περιέχουν αλουμίνιο.
Είναι επικίνδυνα και τοξικά για το ανθρώπινο σώμα … τότε γιατί δεν υπάρχουν προειδοποιήσεις και ρυθμίσεις; Επειδή οι ελεγκτικές αρχές έχουν εξαγορασθεί από τις ομάδες των εταιρικών λόμπι….
Το αλουμίνιο δεν υπάρχει ως ελεύθερο μέταλλο, αλλά βρίσκεται στα ορυκτά και τα μεταλλεύματα. Στην φυσική του κατάσταση δεν θέτει καμία απειλή. Υπάρχει σε αφθονία στην φύση (είναι το πιο άφθονο μέταλλο της γης), και εξάγεται με πολύ χαμηλό κόστος για πολλές χρήσεις. Είναι ανθεκτικό στη διάβρωση και είναι πολύ ελαφρύ.
Για αυτούς τους λόγους, το αλουμίνιο χρησιμοποιείται ευρύτατα, και σε μέρη που κανείς μας δεν μπορεί να φαντασθεί… Το φοράμε, μαγειρεύουμε σε και με αυτό, βρίσκεται στις τροφές και στα ποτά μας…
Οι ευρείες χρήσεις του αλουμινίου στα καταναλωτικά προϊόντα περιλαμβάνουν:
Αλουμίνιο στο νοικοκυριό:
Σκεύη Μαγειρικής
Αλουμινόχαρτο
Πιάτα και Μαχαιροπήρουνα Αλουμινένια
Κουτιά Φαγητών και Ποτών
Αλουμίνιο σε παρασκευάσματα Υγείας και Υγιεινής
Aντιόξινα φάρμακα
Εμβόλια
Αιμορροϊδικά Φάρμακα
Αντιδιαρροϊκά Φάρμακα
Ρινικά Σπρέι
Βρεφική Σκόνη
Τεχνητές Οδοντοστοιχίες
Κραγιόν
Πολύ συχνά το αλουμίνιο προστίθεται στα κάτωθι:
Αλεύρι για ψήσιμο
Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Μαγειρικό Αλάτι
Επεξεργασμένο Τυρί
Έτοιμο Μίγμα για Κέικ
Αναπόφευκτοι Κίνδυνοι
Το αλουμίνιο δεν χρησιμοποιείται μόνο σε μία τεράστια γκάμα προϊόντων, αλλά η όξινη βροχή και τα χημικά απόβλητα παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο στην εισροή του μετάλλου στον οργανισμό μας.
Η όξινη βροχή διασπά το αλουμίνιο που βρίσκεται στα χωμάτινα εδάφη, και στην συνέχεια αυτό συσσωρεύεται στις υδάτινες πηγές.
Στην συνέχεια μολύνει το ψάρια και τα θαλασσινά που καταναλώνουμε, και επίσης το εισπνέουμε μέσα από τον καπνό του τσιγάρου…
Επιδράσεις στο Σώμα
Από τη στιγμή που ο οργανισμός λάβει ποσότητες αλουμινίου, αυτό συσσωρεύεται σε διάφορους ιστούς του σώματος, συμπεριλαμβανομένων των νεφρών, του εγκεφάλου, των πνευμόνων, του συκωτιού και του θυροειδή αδένα.
To αλουμίνιο ανταγωνίζεται με το κάλσιο για την πρόσληψη, και μπορεί να συντελέσει στην επιβράδυνση της ανάπτυξης των παιδιών.
Η κατανάλωση τροφών που έχουν μαγειρευθεί σε σκεύη από αλουμίνιο μπορεί να προκαλέσει έντονους ερεθισμούς στα έντερα..
Οι κίνδυνοι από την τοξικότητα του αλουμινίου
Η τοξικότητα του αλουμινίου μπορεί να προκαλέσει έντονα προβλήματα στον ανθρώπινο οργανισμό:
Έλκος στο στομάχι και στα έντερα
Γαστροεντερικές Ασθένειες
Νόσος του Πάρκινσον
Δερματικές παθήσεις
Υπερδραστηριότητα
Νοητική στέρηση στα μικρά παιδιά
Διαταραχές μάθησης στα παιδιά
Παθήσεις στο Συκώτι Πονοκεφάλους
Έντονο κάψιμο στο στομάχι Ναυτία Δυσκοιλιότητα
Πόνους στον κολικό
Έλλειψη ενέργειας
Εναλλακτικές λύσεις αντί του Αλουμινίου
Υπάρχουν, όμως, και εναλλακτικές λύσεις αντί της μαγειρικής με αλουμινένια σκεύη. Υπάρχουν επιλογές διαφορετικών μαγειρικών σκευών, όπως το γυαλί.
Επίσης, υπάρχουν οργανικά πρόσθετα τα οποία μειώνουν τον αντίκτυπο της πρόσληψης των τοξικών ουσιών.
Μία υγιεινή διατροφή η οποία αποτελείται από οργανικά τρόφιμα, τα οποία καλλιεργούνται σες περιοχές μη δηλητηριωδών εντομοκτόνων αποτελεί μία πολύ καλή λύση.
Ακόμη, η καλλιέργεια τροφών για ιδιοκατανάλωση σε μέρη που έχουν σχετικά χαμηλές τοξικές ουσίες είναι μια καλή επιλογή.
Αλουμίνιο και Καρκίνος στο Στήθος
Πρόσφατες έρευνες από ολοένα και αυξανόμενο αριθμό επιστημόνων διεθνώς έχει δείξει ότι η χρήση του κοινού αποσμητικού μπορεί να συνδέεται με την δημιουργία καλοηθών όγκων στο στήθος, μία κατάσταση η οποία συνδέεται με την αυξημένη πιθανότητα ανάπτυξης καρκίνου του στήθους στο μέλλον.
Έρευνα που δημοσιεύθηκε στο Περιοδικό Εφηρμοσμένης Τοξικολογίας (Journal of Applied Toxicology) διερεύνησε τα αποσμητικά σώματος τα οποία περιέχουν υψηλά επίπεδα αλουμινίου.
Η πρόσθεση του αλουμινίου, το οποίο είναι ένα χημικό που εισέρχεται στο σώμα διαμέσου του ιστού του δέρματος λειτουργεί ως αναστολέας της ποσότητας ιδρώτα που εκκρίνει το σώμα. Όμως η λειτουργία της αναστολής του ιδρώτα και της ουδετεροποίησης της σωματικής οσμής δικαιολογείται με την καθημερινή πρόσληψη υψηλών επιπέδων αλουμινίου;
Παρομοίως, έρευνα του Πανεπιστημίου του Reading έδειξει ότι οι καρκινικοί όγκοι εμφανίζονται με μεγαλύτερη συχνότητα στα μέρη του γυναικείου στήθους που είναι πλησιέστερα στο σημείο εφαρμογής των αποσμητικών. Από τις γυναίκες που μελετήθηκαν, βρέθηκαν ότι οι κύστες που βρίσκονταν στην περιοχή κοντά στη μασχάλη είχαν 25 φορές περισσότερο αλουμίνιο από την κοινή ποσότητα που βρίσκεται στο αίμα…
Σχετικά με τη Νόσο Αλτζχάιμερ, μελέτες που διεξήχθησαν στους εγκεφάλους των ανθρώπων που πάσχουν από την νόσο, βρήκαν ότι ο εγκεφαλικός ιστό εμπεριέχει συχνά υψηλά επίπεδα τοξινών που αναπτύχθηκαν από την πρόσληψη αλουμινίου.
Λόγια από τους Ειδικούς: «Ούτε μία εταιρία καλλυντικών δεν προειδοποιεί τους καταναλωτές για την παρουσία καρκινογόνων στα προϊόντα της»Aλουμίνιο: Το «Αόρατο» Δηλητήριο στα Σπίτια μας
Κατοχικά Νέα

Διάγγελμα του Ομπάμα δίνει το σήμα για επίθεση - Ο κόσμος κρατά την ανάσα του

Διάγγελμα του Ομπάμα δίνει το σήμα για επίθεση - Ο κόσμος κρατά την ανάσα του
ΑΡΧΙΖΕΙ...
Σε λίγα λεπτά αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την επίθεση των ΗΠΑ καρά της Συρίας, μια σύγχρονη μάχη μεταξύ Δαυίδ και Γολιάθ ακριβώς στα εδάφη που έγινε η βιβλική μονομαχία.
Στις 21.00 (ώρα Ελλάδας), ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα ανακοινώνει την επίθεση και μέχρι στιγμής οι ΗΠΑ δεν έχουν παρουσιάσει ούτε ένα στοιχείο που να τεκμηριώνει τον ισχυρισμό τους (υποτίθεται ότι έχουν ενημερωθεί μέλη του Κογκρέσου για τις "πληροφορίες").
Αύριο θα βρίσκεται κοντά στις συριακές ακτές το αντιτορπιλικό USS Stout κλάσης Arleigh Burke το οποίο όπως και όλα τα σκάφη της κλάσης μεταφέρει 40 βλήματα Tomahawk, άρα οι ΗΠΑ μαζί με τα άλλα τέσσερα αντιτορπιλικά της ίδιας κλάσης (Mahan, Ramage, Barry και Gravely) έχουν συνολικά 200 έτοιμα προς εκτόξευση βλήματα συν τα βλήματα 1-4 υποβρυχίων που βρίσκονται στην Α.Μεσόγειο τα οποία μεταφέρουν περίπου 30 βλήματα το καθένα.
Τις τελευταίες ημέρες οι ΗΠΑ ενισχύουν αδιάκοπα τις δυνάμεις τους κοντά στις συριακές ακτές. Έχουν αναπτύξει στην περιοχή πέντε αντιτορπιλικά εξοπλισμένα με πυραύλους Tomahawk.
Επιπροσθέτως, πολλά σκάφη του 26ου εκστρατευτικού σώματος των Πεζοναυτών βρίσκονται επί του παρόντος σε ένα λιμάνι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ενώ τα αεροπλανοφόρα CVN Harry Truman και Nimitz πλέουν στον Kόλπο ή στις παρυφές του Κόλπου.  βόρειο Ινδικό Ωκεανό.
Η μοναδική ευρωπαϊκή χώρα που εμφανίζεται διατεθειμένη να συμμετάσχει στις στρατιωτικές επιχειρήσεις, η Γαλλία, έχει στη Μεσόγειο ελικοπτεροφόρες φρεγάτες ενώ το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle βρίσκεται στο λιμάνι της Τουλόν. Το Παρίσι έχει επίσης πολεμικά αεροσκάφη στο Τζιμπουτί (επτά Mirage 2000) και στο Άμπου Ντάμπι (έξι Rafale).
Η Τουρκία, η δεύτερη μεγαλύτερη δύναμη στο ΝΑΤΟ μετά τις ΗΠΑ, θα μπορούσε επίσης να κληθεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο σε μια επιχείρηση εναντίον της Συρίας.
Η Άγκυρα θεωρητικά θα ήταν δυνατόν να διαθέσει το σύνολο των ενόπλων δυνάμεών της, δηλαδή 510.000 άνδρες και 354 μαχητικά αεροσκάφη.
Η Σαουδική Αραβία, η οποία στηρίζει τους αντάρτες που μάχονται τον Άσαντ, έχει θέσει σε επιφυλακή τις ένοπλες δυνάμεις της ενόψει μιας ενδεχόμενης στρατιωτικής επέμβασης της Δύσης.
Το επίπεδο ετοιμότητας των σαουδαραβικών ενόπλων δυνάμεων τέθηκε στο "2" από "5" που ήταν μέχρι πρόσφατα, είπε στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς μια στρατιωτική πηγή που ζήτησε να μην κατονομαστεί. Το ανώτατο επίπεδο είναι το "1". "Είναι αναγκαίο, κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί", πρόσθεσε ο αξιωματούχος αυτός.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή και άλλες χώρες της περιοχής, όπως η Ιορδανία, η Τουρκία και το Ισραήλ, έχουν αυξήσει το επίπεδο ετοιμότητας των ενόπλων δυνάμεών τους.
Μια δεύτερη πηγή διευκρίνισε ότι ο στρατός της Σαουδικής Αραβίας τέθηκε σε ετοιμότητα από την περασμένη εβδομάδα και όλες οι άδειες των στρατευσίμων ανακλήθηκαν.
Στην Συρία, όλοι είναι έτοιμοι για την καταιγίδα που αναμένεται να ξεσπάσει το αργότερο μέχρι την Κυριακή.
Μεγαλύτερη σημασία έχει να επιβιώσει το κυβερνητικό σύστημα και να μην πληγούν τα βασικά οπλικά συστήματα.
Σίγουρα θα δώσουν μάχη όσο το επιτρέπουν οι συγκριτικά μικρές τους δυνάμεις. Οι Χριστιανοί και ειδικά οι Ελληνορθόδοξοι της χώρας με κομμένη την ανάσα περιμένουν το αποτέλεσμα της μάχης και ελπίζουν ότι η κυβέρνηση θα αντέξει και δεν θα πέσει στα χέρια των ισλαμιστών η Συρία
Σε 48 ώρες από τώρα ίσως ξέρουμε και το αποτέλεσμά αυτής της άνισης μάχης.
Ο Θεός μαζί τους...

Αυτά είναι τα εβραϊκά σχέδια για Παγκόσμια Κυριαρχία! (βίντεο)

Αυτά είναι τα εβραϊκά σχέδια για Παγκόσμια Κυριαρχία! (βίντεο)


Το πλέον αποκαλυπτικό απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Πρόεδρος του Ισραήλ Σίμον Πέρες στο Μέγκα, λίγο πριν την επίσημη επίσκεψή του στη χώρα μας!...
Ο Εβραίος πολιτικός, μας ...
λέει ξεκάθαρα πως οι εθνικές κυβερνήσεις δεν ελέγχουν την παγκοσμιοποιημένη οικονομία και πως "αυτό θα πρέπει ν' αλλάξει με νέους κανόνες, που θα πρέπει να σεβαστούν όσες χώρες επιθυμούν να συμμετάσχουν στη νέα κατάσταση"!

Προφανώς, μιλάει για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που είναι προ των πυλών και επισήμως: Μάλιστα, τονίζει πως "είτε δέχεστε να συμμετάσχετε εκεί με τους όρους μας, είτε πεθαίνετε φτωχοί και ασήμαντοι"!!!

Επίσης, ιδιαίτερα σημαντική είναι η παραδοχή του πως

τα γεγονότα στην Συρία και τις άλλες αραβικές χώρες μακροπρόθεσμα θα ευνοήσουν το Ισραήλ!!!

Αλήθεια, πώς θα γίνει αυτό, όταν στις εν λόγω χώρες επικρατήσουν σκληρά ισλαμικά καθεστώτα που (θεωρητικά) αποτελούν θανάσιμο κίνδυνο για τους Εβραίους;

Πολύ απλά εδώ ο Πέρες μας αποκαλύπτει ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ, που προβλέπει την ενοποίηση των αραβικών (ισλαμικών) καθεστώτων υπό την εβραΪκή "ομπρέλα"!

Κι όταν γίνει αυτό, σε συνδυασμό με την ΗΔΗ παγκοσμιοποιημένη οικονομία, θα έχουμε ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

Γι' αυτό ο Εβραίος λέει πως ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ η χώρα του θα ευνοηθεί από τις τωρινές εξελίξεις!!!

Εμείς οι...συνωμοσιολόγοι και "αντισημίτες", δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτα άλλο!

Τα είπε όλα ο Πέρες, ξεδιπλώνοντας τα εβραιοσιωνιστικά σχέδια για ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!

 


katohika.gr

Dinatos©Πηγή: http://dinatos.blogspot.com/2013/08/blog-post_4940.html#ixzz2dTjmJElM

ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΠΑΝΩ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΚΑΤΩ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ

ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΠΑΝΩ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΚΑΤΩ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ

Τόση αγάπη πλέον με τις πυραμίδες, ούτε αιγυπτιολόγοι να ήταν… Μασόνοι πάντως παίζει και να είναι… Αυτή την φορά ένα νέο κομμάτι ξένο…

το Wake Me up του Avicii φτάνει στο video clip του με κάτι <<ωραία>> σχεδιάκια που τα έχει και η πρωταγωνίστρια αλλά και η κόρη της… Αυτά τα σχεδιάκια φυσικά είναι οι πυραμίδες… Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν κάνουν μια φορά και ένα τετράγωνο, έναν κύκλο κάτι άλλο βρε αδελφέ… Αφού η εντολή είναι μια… πυραμίδες και μάτια παντού… Γιατί; Μα το λέει και το τραγούδι… Ξυπνήστε…
Πάντως αξίζει να παρατηρηθεί στο 2:18 – 2:19, το σύμβολο-έμβλημα που έχει η κοπέλα στο ώμο (σε 1080p φαίνεται καλύτερα, φοίνικας πολύ πιθανόν), καθώς και αυτό που γράφει ακριβώς πίσω της (χξς ίσως…). ΕΠΙΣΗΣ, ψάχνοντας λίγο, ανακάλύψαμε ότι το καλλιτεχνικό όνομα του συγκεκριμένου DJ (Avicii, προφορά ΑΒΙΤΣΙ), προέρχεται από τον βουδισμό, και συγκεκριμένα, έτσι ονομάζεται το ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ.
Δείτε εδώ το video clip
ΕΟΕ

ΡΟΥΧΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΦΟΜΕΤ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ

ΡΟΥΧΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΦΟΜΕΤ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ

Είναι φανερό ότι κάποιοι μας κάνουν πλάκα… Τι και αν κοστίζει μόνο 13 ευρώ; Η στάμπα του έχει τον μπαφομέτ (τραγόμορφο θεό που είναι σύμβολο σε μασονία και αποκρυφισμό), την πυραμίδα αλλά και την λέξη Hypnotic, δηλαδή Υπνωτικός…
Screen Shot 2013-08-30 at 12.17.48 AM
Με ένα σμπάρο 3 τριγώνια δηλαδή… Και μετά σου λέει πως εμείς είμαστε συνωμοσιολόγοι… Μήπως τελικά όλοι αυτοί να κάνουν μια επίδειξη μόδας στην πόλη ΑΣΤΑΝΑ (ΣΑΤΑΝΑ) προς τιμήν του αφεντικού τους ; Πάντως δεν νομίζω οι γωτογραφίες να βγουν καλές… όλες καμμένες θα είναι…
Εδώ το link
Και αυτό θα μας πουν μερικοί ότι λέγεται μόδα… χαχαχα για γέλια…. απλά….
ΕΟΕ