Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Η «ΑΦΙΞΗ» (VIDEO)


Η «ΑΦΙΞΗ» (VIDEO)

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΔΟΤΑ ΣΤΟ ΧΗΜΙΚΟ ΨΕΚΑΣΜΑ;

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΔΟΤΑ ΣΤΟ ΧΗΜΙΚΟ ΨΕΚΑΣΜΑ;
Υπάρχουν αντίδοτα στο ψέκασμα για την αντιμετώπιση αυτών που αναπνέουμε σχεδόν κάθε ημέρα και στις ακτινοβολίες βαθμωτων πεδίων;
Ναι, υπάρχουν.


Α. Για το καθάρισμα του οργανισμού από τα υλικά που εισπνέουμε από το ψέκασμα, υπάρχει ως αντίδοτο το chembuster σε υγρή μορφή του Dr William G. Von Peters N.M.D, H.M.D, PhN,C.H.,F.U.N.M. Mμπορείτε να το βρείτε στον ιστοτοπο www.uncurable.com/

Β. Το Terminator Zapper του Don Croft βασισμένο πάνω στην πρωτοποριακή εργασία της DrHulda Regehr Clark Ph. D, N και του Dr. William Reich ( www.worldwithoutparasites.com).Ισχυρίζεται ότι εξουδετερώνει το παθογόνες μυκοπλασμα, τα 200 γραμμάρια παρασίτων στο αίμα που έχει ο μέσος άνθρωπος, και τους κτυπτοίους.

Μπορείτε να το κατασκευάσετε και μονοί σας με λίγες γνώσεις ηλεκτρονικών.
Για πληροφορίες: www.ryanmeginty.com/orgone/zapperinfo.pdf

Γ. Μπορούμε να εξουδετερώσουμε το ψέκασμα τη στιγμή που γίνετε, με απλά και πάμφθηνα μέσα, αντιμετωπίζοντας παγκόσμια προγράμματα πολλών δισεκατομμυρίων;

Ναι, ισχυρίζεται ο Don Croft, και μάλιστα με το κόστος ενός γεύματος πολυτελείας για τέσσερα άτομα.


                          

Πρόκειται για το CB η Chembuster, μια κατασκευή που επινόησε ο ίδιος επεκτείνοντας την αρχή λειτουργίας του Cloudbuster του τουDr.William Reich, από μονοδρομη σε αμφίδρομη. Ανοίγει τρύπες πολλών χιλιομέτρων στα χημικά σύννεφα. Επαναφέρει τις φυσιολογικές βροχές σε περιοχές με τεχνητή ξηρασία, τις οποίες μας δημιουργούν. Εξουδετερώνει τα αρνητικά βαθμωτα πεδία στην ευρύτερη περιοχή.

Η βλάστηση αυξάνει γρήγορα, οι άνθρωποι και τα ζώα αισθάνονται ευφορία ( δηλαδή φυσιολογικοί και όχι σαλταρισμένοι) και είναι λιγότερο αναίτια επιθετικοί. Τοποθετείται στον κήπο. Πρόχειρα αναφέρουμε τα υλικά: ένας πλαστικός κουβάς που χρησιμοποιείται από τα μαγαζιά που πουλανε χρώματα 8 κιλών, ρινίσματα αλουμινίου, κατά προτίμηση όσο χωραει ο κουβάς μέχρι τα τέσσερα πέμπτα, 7 κιλά πολυεστέρας με καταλύτη, 6 χάλκινοι σωλήνες ύδρευσης των 28 μιλιμετρ (φ28) μήκους 180 εκατοστά, 6 τάπες χάλκινες, τρεις δίσκοι από κόντρα πλακέ θαλάσσης, 6 κρύσταλλοι διαφανούς χαλαζία διπλοτερματισμενοι και αρκετό κέφι. Πληροφορίες κατασκευής στον ιστοτοπο:www.ethericwarriors.com/main/Cloudbuster/Intex.htm καιwww.nirakara.de/BauanleitungCloudbuster.htm στα γερμανικά.

ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ ΩΣ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ



ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ ΩΣ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ
Dr. Mercola 
Πολλοί γονείς δεν σκέφτονται διπλά όσον αφορά τα παιδιά τους για τους εμβολιασμούς ρουτίνας,  δεδομένου ότι είναι ένα ακέραιο, και βαριά προαχθε'ν μέρος του συμβατικού ιατρικού συστήματος. 
Ομως η παρούσα απόφαση μπορεί να σας άλλάξει τη ζωή, και ίσως να τελειώσει με τον χειρότερο τρόπο για τα περισσότερα παιδιά από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε. 

Ενώ ορισμένα εμβόλια φαίνεται να είναι ασφαλέστερα από άλλα ,είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι κάθε εμβολιασμός μεταφέρει ένα ορισμένο ποσοστό κινδύνου, και οι κίνδυνοι των εμβολίων μπορεί να είναι μεγαλύτεροι για μερικούς από άλλους λόγω των βιολογικών και περιβαλλοντικών παραγόντων, και το συγχρονισμό και τους τύπους εμβολίων που δίνονται.

Οι κίνδυνοι του εμβολιασμού μπορεί να αυξηθούν όταν ο επανεμβολιασμός πραγματοποιείται μετά απο ένα άτομο που είχε ήδη μια προηγούμενη αντίδραση εμβολίου, ή για πολλαπλά εμβόλια που χορηγούνται ταυτόχρονα. Υπάρχουν εμβόλια που ιστορικά έχουν συνδεθεί με περισσότερες παρενέργειες από άλλες, και ο συνδυασμός της ιλαράς, παρωτίτιδας και ερυθράς - με το τριπλούν εμβόλιο MMR είναι ένας από αυτούς. 

Τούς κινδύνους για την υγεία που συνδέονται με το εμβόλιο MMR που ακούγαμε στις ειδήσεις για περίπου 15 χρόνια, έχουμε αμφιβολίες αν θα δούμε μια επανεμφάνιση των ερωτήσεων σχετικά με αυτό το εμβόλιο τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες, καθώς το Ιταλικό Υπουργείο Υγείας πρόσφατα παραδέχθηκε ότι το εμβόλιο MMR, προκάλεσε αυτισμό σε ένα εννιάχρονο αγόρι, το οποίο υπέστη φλεγμονή του εγκεφάλου και μόνιμη βλάβη στον εγκέφαλο αφότου εμβολιάστηκε.