Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Η ιστορία του πλανήτη μας τα τελευταία 10.000.000 χρόνια. (VIDEO)

 Η ιστορία του πλανήτη μας τα τελευταία 10.000.000 χρόνια. (VIDEO)
  1) Στα τελευταία 10.000.000 υπήρξαν πολιτισμοί πολύ ανώτεροι από εμας τεχνολογικά που αυτο-καταστράφηκαν καθώς όπως και εμείς δεν ζούσαν σε αρμονία με την πνευματικότητα.

2) Υπήρχαν πολιτισμοί με ανθρωποειδή και με άλλους όχι ανθρωπόμορφους εξωγήινους που ήθραν από διαφορετικά μέρη του σύμπαντος.

3) Τα όπλα τους ήταν πολύ ποιο ισχυρά από τα δικά μας γιατί χρησιμοποιούσαν σε αυτά κοσμική ενέργεια.

4) Αυτό δεν είναι φαντασία, αυτή είναι η θλιβερή αληθινή ιστορία του πλανήτη μας.

5) Οι πόλεμοι τους δημιούργησαν πολύ ακτινοβολία η οποία με τη σειρά της μετάλλαξε πολλά όντα.

6) Κατά αυτό τον τρόπο δημιουργήθηκαν οι δεινόσαυροι οι οποίοι θανατώθηκαν από κάποιους εξωγήινους ώστε να δημιουργηθούν άλλοι πολιτισμοί από την αρχή.

7) Ακόμα και αυτοί οι νέοι πολιτισμοί δημιούργησαν νέα όπλα με αποτέλεσμα να καταστρέψουν ολοκληρωτικά τον πλανήτη ανέμσα από τον Άρη και τον Δία (o Φαέθων).

8) Η σημερινή ζώνη μετεωριτών που υπάρχει εκεί είναι τα απομεινάρια από αυτό τον πλανήτη.

9) Περίπου 1.000.000 χρόνια πριν άλλοι εξωγήινοι ήθραν και κατοίκησαν στη Γη χτίζοντας τον πολιτισμό της Ατλαντίδας και της Λεμούριας.

10) Η Λεμούρια ήταν μία ήπειρος στον ειρηνικό ωκεανό, ενώ η Ατλάντίδα ήταν ήπειρος στον ατλαντικό ωκεανό.

11) Στην Ατλαντίδα οι άνθρωποι ήταν ποιο εξελιγμένοι από εμάς τώρα και χρησιμοποιούσαν μεγάλους κρυστάλλους με πολύ ισχυρή κοσμική ενέργεια.

12) Το όριο ζωής τους μπορούσε να φτάσει και τα 1000 χρόνια, μπορούσαν να επικοινωνούν με τις υψηλότερες διαστάσεις και ήξεραν πως να ταξιδεύουν στον χρόνο.

13) Πολλά διαφορετικά είδη εξωγήινων ζούσαν εκεί πέρα εν ειρήνη και αρμονία με τη φύση και μεταξύ τους για χιλιάδες χρόνια.

14) Οι γνώσεις τους για τον κόσμο αυξάνονταν και έτσι έμαθαν πως να χρησιμοποιούν την κοσμική ενέργεια στις τεχνολογίες τους.

15) Περίπου 700.000 χρόνια πριν ξεκίνησε ο κατήφορος καθώς πολλοί άνθρωποι από την υπεροψία τους και τον εγωισμό τους νόμιζαν ότι είναι θεοί.

16) Οι περισσότεροι έχασαν την πνευματικότητα τους και καταχράστηκαν την κοσμική ενέργεια για να υποδουλώσουν νοητικά τους άλλους ή για να δημιουργήσουν διάφορα υβρίδια μεταξύ ανθρώπων και ζώων.

17) Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία όντων όπως οι γοργόνες, ο μινόταυρος, οι κύκλωπες όπως και πολλά άλλα θαλάσσια τέρατα.

18) Είχαν παθιαστεί με τη δύναμη και την τεχνολογία και ξεκίνησαν πόλεμο προς τους Λεμούριους καθώς πίστευαν ότι ο πλανήτης, τους άνηκε.

19) Κακομεταχειρίστηκαν τους κρυστάλλους τους καθώς και τα πανίσχυρα όπλα τους και πριν από 12.000 χρόνια περίπου κατέστρεψαν όλη την ήπειρο της Ατλαντίδας με τους πολέμους τους.

20) Η ενέργεια που εκλύθηκε κατέστρεψε ολοκληρωτικά τα πάντα με αποτέλεσμα να μην έχει απομείνει τίποτα από την Ατλαντίδα σήμερα.

21) Κάποιοι πνευματικά αναπτυγμένοι Ατλάντιοι μπόρεσαν να πετάξουν μακριά με τα σκάφη τους και να γλιτώσουν την καταστροφή.

22) Αυτή η καταστροφή δημιούργησε αλλαγή πόλων στον πλανήτη καθώς και κατακλεισμό όπως τον ονομάζετε σήμερα.

23) Πολλά χρόνια μετά Ατλάντιοι και άλλοι εξωγήινοι επέστρεψαν στη Γη σε διάφορα άλλα μέρη και μετέφεραν τις γνώσεις που είχαν στους κατοίκους εκείνων των περιοχών.

24) Αυτός είναι και ο λόγος που μετά την μεγάλη καταστροφή άλλοι πολιτισμοί όπως οι Εγύπτιοι και οι Έλληνες είχαν ξαφνικά γώσεις μαθηματικών, αστρολογίας, ιατρικής ή ακόμα και αρχιτεκτονικής.

25) Χρησιμοποίησαν την τεχνολογία της αντιβαρύτητας για να δημιουργήσουν πυραμίδες σε πολλά μέρη του κόσμου.

26) Αυτή η κατάχρηση της δύναμης και της τεχνολογίας που έγινε στο τέλος της εποχής της Ατλαντίδας συμπβαίνει τώρα και στο δικό σας πολιτισμό σε λίγο μικρότερη κλίμακα.

27) Ακόμα και σήμερα υπάρχουν άνθρωποι στην εξουσία που θέλουν να ελέγχουν τα πάντα με τη χρήση όπλων, πολέμων, θρησκειών, ναρκωτικά, γενετική και νοητική μετάλλαξη καθώς και άσκοπη χειραγώγιση των πόρων της φύσης.

28) Κάθε χρόνο οι άνθρωποι της εξουσίας ξοδεύουν τρισεκατομμύρια δολλαρίων για πολέμους, ναρκωτικά και όπλα ενώ θα μπορούσαν να βοηθήσουν ολόκληρο τον πλανήτη να μεταμορφωθεί σε ένα τόπο αρμονίας και αγάπης όπου κανείς δε θα χρειαζόταν να πεινάει.

29) Όλα αυτά συμβαίνουν γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι δε γνωρίζουν ακόμα πως να ζουν σε αρμονία μεταξύ τους και με τη φύση με αγάπη και φως.

30) Οι περισσότεροι άνθρωποι γελάνε με το ΦΩΣ και την ΑΓΑΠΗ και λατρεύουν το μίσος, το εγώ, την αγένεια και το φόβο.

31) Μία τέτοια πορεία οδηγεί στην αυτοκαταστροφή όπως συνέβη πολλές φορές παλιότερα σε άλλους πολιτισμούς.

32) Μόνο όταν μάθουν οι άνθρωποι να ζουν μία πνευματική ζωή με ΦΩΣ και συμπαντική ΑΓΑΠΗ θα μπορέσετε να ζείτε μία χαρούμενη, φωτεινή ζωή χωρίς μαρτύρια και φόβο όπως κάνουν και σε πολλούς άλλους πλανήτες.
Η ιστορία του πλανήτη μας τα τελευταία 10.000.000 χρόνια. (VIDEO) ~ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΗΓΗ

ΑΤΖΕΝΤΑ 21. ΟΙ Η.Π.Α. ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΥΣ VIDEO


ΑΤΖΕΝΤΑ 21. ΟΙ Η.Π.Α. ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΥΣ VIDEO

 |   
Eίναι τελικά φυσικό φαινόμενο, οι δεκάδες πολύ ισχυροί ανεμοστρόβιλοι που ρημάζουν την αμερικανική ύπαιθρο;
Το ότι αφήνουν πίσω τους εκατομμύρια άστεγους και εκατοντάδες νεκρούς, θα το θεωρούσε κανείς λογικό αποτέλεσμα.
Το ότι όμως μπορούν και δίνουν προειδοποίηση οι αρχές των ΗΠΑ για ένα φαινόμενο μέχρι χθες εντελώς απρόβλεπτο, μας βάζει σε σκέψεις, αφού μετακινούνται ήδη εκατομμύρια άνθρωποι μακρυά από το κέντρο των ΗΠΑ προς την ακτή γενικά του Ατλαντικού και προς τις μεγάλες λίμνες του Καναδά..
tornado04Πως μπορούν και ξέρουν οι αρχές των ΗΠΑ που θα δημιουργηθούν ταυτόχρονα τόσες δεκάδες πανίσχυροι ανεμοστρόβιλοι;
Ρωσική επίθεση πάντως δεν είναι, αν και ο Πούτιν είπε πριν από χρόνια ότι οι ΗΠΑ θα καταστραφούν από μία σειρά από πανίσχυρους ανεμοστροβίλους.
_mg_0319Το βασικό χαρακτηριστικό των αποτελεσμάτων είναι η καταστροφή κάθε υποδομής που επιτρέπει το να ζουν στις περιοχές αυτές άνθρωποι κάνοντας την εσωτερική μετανάστευση υποχρεωτική και δημιουργώντας "συμπτωματικά" (;) NO HUMAN ZONES, δηλαδή περιοχές χωρίς ανθρώπους εκεί ακριβώς που τις προβλέπει η σατανική Ατζέντα 21.
parkersburg_damageΕίναι επομένως όλοι αυτοί οι ανεμοστρόβιλοι, που επεναλαμβάνουμε ότι είναι δεκάδες και τεράστιοι τυχαίοι; ή μήπως είναι αποτέλεσμα του σχεδιασμού της δημιουργίας των ζωνών χωρίς ανθρώπους και βέβαια με παράπλευρο σχέδιο την δημιουργία εκατομμυρίων νεοαστέγων που μη έχοντας στον ήλιο μοίρα θα αρχίσουν να συγκεντρώνονται στις περιοχές-στρατόπεδα στης FEMA;
Σημειώνουμε ότι το CNN που προβάλλεται διεθνώς δορυφορικά, μετά βίας αναφέρεται στο θέμα, που γενικά πνίγεται στις ειδήσεις παγκόσμια, ενώ οι ΗΠΑ αυτή τη στιγμή οι ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων καταστρέφονται.
Η ιδιοκτησία δέχεται επίθεση παντού. Οι σύγχρονοι δούλοι, γνωστοί ως "εργαζόμενοι", πρέπει να μετατραπούν σε σύγχρονους σκλάβους μαζί με τα πρώην αφεντικά τους μικρά ή μεγάλα.
media-43877-160839Το γένος των ανθρώπων δέχεται επίθεση, σε πρώτο στάδιο όσον αφορά τον τρόπο διαβίωσής του.
Ποιό το επόμενο βήμα;
Σαφώς και το υποψιάζεστε, όσο ανίδεοι κι αν είστε όσον αφορά τα σχέδια εκείνων που από το παρασκήνιο, πίσω από την κουρτίνα όπως λέμε, κυβερνούν τον πλανήτη.
Στην Ελλάδα ήδη δήλωσε η Τρόϊκα ότι το 73% της ιδιοκατοίκησης είναι πολύ υψηλό. Πρέπει να μειωθεί. Δεν σας είπαν την αλήθεια. Έχουν εντολή να αφανιστεί.
Όλοι θα μένουν σε ελεγχόμενα περιβάλλοντα, "οικολογικά".
Αυτό είναι το δικό τους σχέδιο για την μετατροπή των σύγχρονων δούλων σες σύγχρονους σκλάβους.
Τα πράγματα όμως δεν θα εξελιχθούν ακριβώς έτσι. 'Αλλα σχέδια έχει ο Θεός.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
Μετά τιμής
Λιακόπουλος Δημοσθένης
ΠΗΓΗ 

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Ευχόμαστε με την ανάσταση του κυρίου μας ,να αναστηθεί και το  Ελληνικό  πνεύμα. Η πνευματική μας δύναμη και η ψυχική αγάπη  ,να δώσει μυαλό στους άμυαλους και γνώση στους αγνώστους …