Σάββατο 7 Απριλίου 2012

ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΓΝΩΜΗ!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ


ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ

Συντάχθηκε απο τον/την Makelaris Στις .
dimoskopisi-metron-analysis
Ανοιγμα της ψαλίδας μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ, σημαντική άνοδο των αναποφάσιστων και πτώση του ΚΚΕ και της Δημοκρατικής αριστεράς καταγράφει το νέο κύμα της δημοσκόπησης Crisis Monitor που διενεργεί ανά δεκαπενθήμερο η εταιρεία Metron Analysis.
Σύμφωνα, με τη μέτρηση που έγινε χθες για λογαρισμό του portal iefimerida.gr και προχθές σε πανελλαδικό δείγμα 1.201 ατόμων, το ΠΑΣΟΚ παρουσιάζει μείωση των ποσοστών του κατά 2,5% σε σχέση με την καταγραφή που έγινε πριν από δύο εβδομάδες, λιγές ημέρες μετά την ανάδειξη του Ευάγγελου Βενιζέλου στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ.
Η Νέα Δημοκρατία σημειώνει αύξηση ποσοστού κατά 0,7% από το 12,7 στο 13,4%.
Οι τρίτοι της προηγούμενης μέτρησης με 8% Ανεξάρτητοι Ελληνες γίνονται τέταρτοι με 6,9%. Η Δημοκρατική Αριστερά πέφτει από το 7,8 στο 5,8%, το ΚΚΕ από το 7,2 πέφτει στο 6,8%, ο ΣΥΡΙΖΑ από το 6,6 ανεβαίνει στο 7,4%, η Χρυσή Αυγή από το 3,8 πέφτει στο 3,6% και οι Οικολόγοι Πράσινοι ανεβαίνουν από το 2,1% στο 2,9%.
Ο ΛΑΟΣ από το 2,1 πέφτει ακόμη περισσότερο στο 1,9% ενώ εντυπωσιακή είναι αύξηση όσων δηλώνουν αναποφάσιστοι από το 11,5 στο 16,2%.
Μετά τις αναγωγές των ποσοστών τα κόμματα εμφανίζουν τα εξής ποσοστά:
ΝΔ: 20,8%
ΠΑΣΟΚ: 15%
ΣΥΡΙΖΑ: 11,5%
Ανεξάρτητοι Ελληνες: 10,6%
ΚΚΕ: 10,5%
Δημοκρατική Αριστερά: 9%
Χρυσή Αυγή: 5,5%
Οικολόγοι: 4,6%
ΛΑΟΣ: 3%

Η κυβέρνηση του Μεξικού θα κυκλοφορήσει ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με τα μυστικά για το τέλος του ημερολογίου των Μάγιας "


Η κυβέρνηση του Μεξικού θα κυκλοφορήσει ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με τα μυστικά για το τέλος του ημερολογίου των Μάγιας "


ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ (TheWrap.com) - Η κυβέρνηση του Μεξικού θα κυκλοφορήσει ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με τα μυστικά για το τέλος του ημερολογίου των Μάγιας "Αποκαλύψεις των Μάγιας για το 2012."

Οι πληροφορίες αυτές που θα αποκαλυφθούν προστατεύονται για 80 χρόνια και αναμένεται να αποκαλύψουν τις πεποιθήσεις των Μάγια για το μέλλον τις καταστροφές και τη σοφία τους, που χαρακτηρίζεται ως «συγκλονιστική»


Το τέλος του ημερολογίου των Μάγιας για τον Δεκέμβριο του 2012 έδωσε αφορμή για μεγάλες θεωρίες και εικασίες για το τέλος του κόσμου.

Η συμφωνία με το Μεξικό είναι ότι θα επιτρέψουν στην Levy να κινηματογραφήσει μυστικές τοποθεσίες που πριν δεν έχει δει ποτέ κανείς.

"Οι Μάγια χρησιμοποιούσαν την κατασκευή μίας πυραμίδας πάνω στην άλλη,"και ο υπουργός Τουρισμού για την μεξικανική πολιτεία της Campeche, ο Λουίς Γκαρσία Αουγκούστο Rosado είπε: «Στο χώρο στο Calakmul, οι εργαζόμενοι του INAH έχουν ανακαλύψει δωμάτια μέσα στην πυραμίδα που δεν έχουν δει ποτέ πριν ή διερευνηθεί.

"Και είμαστε έτοιμοι να αφήσουμε αυτό το ντοκιμαντέρ, για να δούμε τι έχει ανακαλυφθεί μέσα στην πυραμίδα».

"Αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ανθρωπότητα, όχι μόνο για το Μεξικό», δήλωσε η Levy. "Η πληροφορία αυτή προστατεύεται για 80 χρόνια, και τώρα είναι σημαντικό για τους ανθρώπους να κατανοήσουν τη σειρά των γεγονότων που έρχονται, και τις συνέπειες για όλους μας."




"Το Ντοκιμαντέρ πρέπει να κυκλοφορήσει πριν από το τέλος του ημερολογίου των Μάγιας, το οποίο είναι 21 Δεκεμβρίου του 2012," δήλωσε η Τζούλια-Levy.

Αυτή είναι η ημερομηνία κατά την οποία το ημερολόγιο των Μάγιας (που ορισμένοι πιστεύουν ότι) προβλέπει ένα παγκόσμιο κατακλυσμό - πρόκειται για το τέλος του "5126-ετή" κύκλο, και επαναφέρει έναν άλλο κύκλο.



Σε ένα σημείο, αναφέρθηκε σε δελτίο Τύπου ότι μιλούσαν για επαφή μεταξύ Μάγιας και εξωγήινων. Αυτή η δήλωση έχει ανακληθεί, και ο Rosado προσανατολίζετε τώρα ως ένα απλούστερο, και περισσότερο προσανατολισμένο αρχαιολογικό ντοκιμαντέρ.

"Αυτή τη στιγμή, η συζήτηση των Μάγιας είναι ένα μεγάλο πράγμα," είπε ο Rosado.

"Έχουμε υπολογίσει πάνω από 3 εκατομμύρια ιστοσελίδες που μιλάνε για το τέλος του ημερολογίου των Μάγιας, και έχουμε έρθει σε επαφή με πολλούς παραγωγούς.

"Μπορώ να πω ότι η Μεξικανική κυβέρνηση ετοιμάζεται να πει στην ανθρωπότητα και τον κόσμο για πράγματα που είναι ζωτικής σημασίας για εμάς, και τον τρόπο που ζούμε, και τον τρόπο που έχουμε για το χειρισμό του πλανήτη."

UFO - ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΡΑΪΧ (ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ)

Τελευταίο αντίο στον άνθρωπο που συγκλόνισε την Ελλάδα


Τελευταίο αντίο στον άνθρωπο που συγκλόνισε την Ελλάδα


Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 15.00 το μεσημέρι από το Α' Νεκροταφείο Αθηνών η πολιτική κηδεία του 77χρονου συνταξιούχου φαρμακοποιού, Δημήτρη Χριστούλα, ο οποίος το πρωί
της περασμένης Τετάρτης αυτοκτόνησε στην πλατεία Συντάγματος. Σύμφωνα με δική του επιθυμία, η σορός του θα μεταφερθεί στη Βουλγαρία για να αποτεφρωθεί. Στο τέλος της κηδείας ο Μίλτος Πασχαλίδης ερμήνευσε ένα τραγούδι του Μ. Θεοδωράκη.

Στην είσοδο του νεκροταφείου τοποθετήθηκε ένα βάθρο πάνω στο οποίο βρισκόταν το φέρετρο. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε και όλοι μαζί χειροκρότησαν και φώναξαν συνθήματα, μόλις μεταφέρθηκε η σορός του αυτόχειρα στο νεκροταφείο, ενώ μετά το πέρας της τελετής σκέπασαν το φέρετρο με μία σημαία της Συρίας.



Στεφάνια κατέθεσαν μεταξύ άλλων η Ομάδα Υγείας Πρώτων Βοηθειών, η Λαϊκή Συνέλευση Πλατεία Συντάγματος, το ΕΑΜ, το Αθλητικό Κέντρο Ζωγράφου και η «ΑΝΤΑΡΣΥΑ».



Διαβάστηκε ένα μήνυμα του Μίκη Θεοδωράκη και στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Σοφία Σακοράφα, στην οποία εργαζόταν η κόρη του αυτόχειρα. Μίλησε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελοκήπων, η κόρη του, Έμμυ, καθώς και φίλοι και συνάδελφοι.

 
 Η κόρη του αυτόχειρα, Έμμυ Χριστούλα

Η κόρη του Δημήτρη Χριστούλα, Έμμυ, κατά τη διάρκεια του λόγου της ανέφερε ότι η πράξη του πατέρα της είναι βαθύτατα πολιτική. Έκλεισε τον λόγο της διαβάζοντας ένα μήνυμα που είχε αφήσει ένας νέος στο δέντρο όπου αυτοκτόνησε ο 77χρονος, το οποίο ανέφερε: «Είμαστε 11 εκατομμύρια ζωντανοί και το όνομά μας είναι αντίσταση».



Στο τέλος της τελετής δόθηκε από το μικρόφωνο το σύνθημα για ραντεβού στην πλατεία Συντάγματος.





Ο αυτόχειρας, σύμφωνα με όσα ανέφεραν φίλοι και γνωστοί του, δεν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Αν και αρκετά ηλικιωμένος πια, όλοι μιλούσαν για τη ζωντάνια και την ευθυμία που απέπνεε… Μιλώντας στη zougla.gr τον περιέγραψαν ως έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων, κεφάτο, χαμογελαστό και κοινωνικότατο.

Ο συνταξιούχος φαρμακοποιός, με καταγωγή από την Καρδίτσα, έμενε μόνος του σε μια πολυκατοικία επί της οδού Λασκαρίδη στους Αμπελοκήπους.





Στη γειτονιά διατηρούσε φαρμακείο έως το 1994, οπότε το πούλησε και συνταξιοδοτήθηκε. Οι γείτονές του τον περιγράφουν ως «εξαιρετικό άνθρωπο», κοινωνικό, ευγενή, καλλιεργημένο, με πολιτική σκέψη και δράση στα κοινά.



Βαθιά πολιτικοποιημένος και καλός γνώστης της ιστορίας, αντιδρούσε σε ό,τι συνέβαινε στη χώρα του. Ένθερμος υποστηρικτής του «Δεν Πληρώνω», ο 77χρονος συνήθιζε πολύ συχνά να βγαίνει στους δρόμους μαζί με μέλη του κινήματος, σε διάφορες κινητοποιήσεις που διοργάνωναν.



Ζούσε τη ζωή του αξιοπρεπέστατα, ήρεμα και το μόνο του παράπονο ήταν ότι οι νέοι παρέμεναν άπραγοι στα σκληρά μέτρα που τους επιβάλλονταν, τα οποία θεωρούσε ότι τους αποστερούσαν το δικαίωμα να ονειρεύονται ένα καλύτερο μέλλον.



Ο Δημήτρης Χριστούλας επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή, στην πλατεία Συντάγματος, μπροστά στα έντρομα μάτια δεκάδων πολιτών και μέσα από το σημείωμα που άφησε γίνεται γνωστό το πώς βίωνε ο ίδιος τις συνταρακτικές αλλαγές των τελευταίων μηνών:

«Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κυριολεκτικά τη δυνατότητα επιβίωσής μου που στηριζόταν σε μία αξιοπρεπή σύνταξη που επί 35 χρόνια εγώ μόνον (χωρίς ενίσχυση κράτους) πλήρωνα γι' αυτή.

Επειδή έχω μία ηλικία που δεν μου δίνει την ατομική δυνατότητα δυναμικής αντίδρασης (χωρίς βέβαια να αποκλείω αν ένας Έλληνας έπαιρνε το καλάσνικοφ, ο δεύτερος θα ήμουν εγώ) δεν βρίσκω άλλη λύση από ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια για την διατροφή μου.

Πιστεύω πως οι νέοι χωρίς μέλλον, κάποια μέρα θα πάρουν τα όπλα και στην πλατεία Συντάγματος θα κρεμάσουν ανάποδα τους εθνικούς προδότες όπως έκαναν το 1945 οι Ιταλοί στον Μουσολίνι (πιάτσα Λορέτο του Μιλάνου)».


Ρεπορτάζ: Πέτρος Σιδερέας - Παναγιώτης Σαγκούρης
Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη 
ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ: Τελευταίο αντίο στον άνθρωπο που συγκλόνισε την Ελλάδα ΠΗΓΗ

Χημικοί αεροψεκασμοί στη Λάρισα 6/4/2012 με video - απόδειξη πως σταματάει και ξανα ξεκινάει η χημική ουρά!

Το εξωγήινο μήνυμα που αποκρυπτογραφήσε η NASA! Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Το εξωγήινο μήνυμα που αποκρυπτογραφήσε η NASA!
Ένα μήνυμα από το διάστημα, που ελήφθη το 1998 κατάφερε μετά από αρκετά χρόνια να αποκρυπτογραφήσει η NASA σύμφωνα με έγγραφο από το Βρετανικό Υπουργείο Άμυνας.
Ο Ρώσος αστροφυσικός Βίκτορ Κουλάκοφ (Victor Kulakov) πιστεύει ότι το σήμα εστάλη από εξωγήινο πολιτισμό, γειτονικού γαλαξία, και είναι ηλικίας 80.000 ετών (χρόνος που απαιτείται για να φθάσει στη Γη).


Στο μήνυμα, σε ιδιαίτερα δραματικούς τόνους, έδιναν την ακριβή τοποθεσία τους με κρυπτογραφημένη απεικόνιση ενός πλανητικού συστήματος, με ένα ή δύο κυρίαρχα άστρα, ενώ καθόριζαν και την υλική σύσταση του πλανήτη. Ο άγνωστος πολιτισμός προειδοποιούσε ότι βρίσκεται στα πρόθυρα της εξαφάνισης, χωρίς ωστόσο να εξηγεί την αιτία. Ο Ρώσος καθηγητής εκτιμά ότι με βάση τα γήινα δεδομένα, πιθανότερη αιτία να είναι ένας πυρηνικός πόλεμος. Παράλληλα διαπιστώνεται αδυναμία των κατοίκων του άγνωστου πλανήτη να τον εγκαταλείψουν, είτε επειδή δεν υπήρχε η τεχνολογική ανάπτυξη που θα επέτρεπε τη δυνατότητα μαζικών ταξιδιών στο διάστημα, είτε γιατί δεν υπήρχε γειτονικός κατοικήσιμος πλανήτης.

Το άρθρο αυτό δημοσιεύθηκε στο εβδομαδιαίο περιοδικό «World News» και όπως σημειώνεται αντλήθηκε από επίσημα έγγραφα του βρετανικού υπουργείου Άμυνας.

Κάτι παράξενο στο Google Earth - Το HAARP στην Κίνα;

Κάτι παράξενο στο Google Earth - Το HAARP στην Κίνα;
Τι συμβαίνει στην Κίνα; Νέο HAARP ; Όσοι από εμάς γνωρίζουν "τη σκοτεινή τεχνολογία", όπως το HAARP έχουν συνηθίσει να βλέπουν αυτές τις κεραίες μεγάλου μεγέθους με εκατοντάδες πύργους και δίπολα αλουμινίου. Αλλά αυτή είναι μια ηχώ από το παρελθόν. Σήμερα, τα συστήματα κεραιών φράκταλ είναι η αιχμή της ακτινοβολίας του συστήματος επικοινωνίας. Και αυτό μας φέρνει στο HAARP - ή θα έπρεπε να πω, "θερμάστρες ιονόσφαιρας", όπως το HAARP.
HAARP1 Something Weird on Google Earth   HAARP Facility in China?
 Κάτι παράξενο, μπορεί να βρεθεί μέσο του Google Earth στο Ν 43 04 51.75, Ε 92 48 26,85 
Στην αρχή νομίζαμε ότι αυτή η περιοχή ήταν ένας διάδρομος. Ίσως να έχει σχεδιαστεί με αυτόν τον τρόπο, αλλά μερικοί επαγγελματίες πιλότοι οι οποίοι είδαν αυτές τις φωτογραφίες, τις αξιολόγησαν και παρατήρησαν πολλές παραδοξότητες που φαίνεται να αποθαρρύνουν αυτή την υπόθεση. Δεν υπάρχουν φώτα προσέγγισης, δεν υπάρχουν ίχνη των τροχών που κτυπούν το διάδρομο - και ο διάδρομος είναι πάρα πολύ μικρός με πολλά εμπόδια για να επιτρέψει σε ένα ελαφρύ μη επανδρωμένο αεροσκάφος να προσγειωθεί εδώ ... Όχι, δεν είναι ένα διάδρομος . Τότε, τι είναι αυτό;

Έπειτα, υπάρχουν και αυτά τα περίεργα σχήματα των «όπλων» της δομής. Είναι παράξενα συμμετρικά, όπως τα νέα σχέδια κεραιών.

Η γύρω περιοχή δεν αποκαλύπτει πηγές ενέργειας για το συγκρότημα, αλλά δεν υπάρχει επαρκής λόγος να πιστεύουμε ότι τα έργα αυτά είναι κρυμμένα υπόγεια. Το κοντινότερο χωριό ονομάζεται "Jiefang» (Απελευθέρωση) "Kan'erjing" (υπόγεια σπήλαια).

Η ιδέα είναι υψηλής απολαβής, δηλαδή κεραίες, με στόχο προς την ιονόσφαιρα,και φαίνεται να υπονοεί ότι αυτή η εγκατάσταση έχει σχεδιαστεί για ένα σκοπό παρόμοιο με της Αλάσκας το HAARP . Δεν είναι και τόσο τραβηγμένη υπόθεση. Η Κίνα έχει πολλά και θαυμαστά πράγματα που μπορεί να δει κανείς από τη μελέτη του Google Earth. Υπάρχουν πόλεις - τεράστιες και τόσο σύγχρονες ώστε να μοιάζουν με κάτι από Star Trek - οι πόλεις-φαντάσματα που είναι όλες κενές και μακριά από κάθε άλλο πολιτισμό και υπάρχουν ακόμα χιλιάδες τετραγωνικά μίλια ανεμογεννητριών

Ακόμα Πιο Μακρυά

 Ακόμα Πιο Μακρυά
Ακόμα Πιο Μακρυά
Ποιο είναι το πιο απομακρυσμένο διαστημικό σκάφος της ανθρωπότητας; ΤοVoyager 1 που εκτοξεύτηκε το 1977 κατέχει πλέον αυτόν τον τίτλο με 18 δισεκατομμύρια χιλιόμετρα μακρυά από τον Ήλιο. Αυτό αντιστοιχεί σε 16,5 ώρες φωτός ή 120 Αστρονομικές Μονάδες (AU). Αυτό το γραφικό δείχνει τη θέση του Voyager 1 σε σχέση με το εξωτερικό ηλιακό σύστημα (άνω και πλαϊνή θέα) μαζί με άλλα μακρινά διαστημικά σκάφη. 


Επόμενο πιο μακρινό, τοPioneer 10 βρίσκεται περίπου 15,4 δισεκατομμύρια χιλιόμετρα μακρυά από τον Ήλιο, αν και στην αντίθετη πλευρά του ηλιακού συστήματος από το Voyager 1. Το Voyager 2 και Pioneer 11, και τα δύο επίσης πολύ πιο πέρα ​​από την τροχιά του Πλούτωνα, βρίσκονται στα 14,2 δισεκατομμύρια και 12,4 δισεκατομμύρια χιλιόμετρα από τον Ήλιο, αντίστοιχα. Καθ οδόν προς τον Πλούτωνα, το διαστημόπλοιο New Horizons (Νέοι Ορίζοντες) βρίσκεται επί του παρόντος 3 δισεκατομμύρια χιλιόμετρα από τον Ήλιο και θα συναντήσει το σύστημα του Πλούτωνα τον Ιούλιο του 2015. 


Όλα αυτά τα διαστημόπλοια έχουν χρησιμοποιήσει βαρυτική βοήθεια για να αυξήσουν τις ταχύτητες τους στο εξωτερικό ηλιακό σύστημα. Το Voyager 1 κινείται γρηγορότερα, ξεφεύγοντας από το ηλιακό σύστημα με περίπου 17 χιλιόμετρα ανά δευτερόλεπτο. Ακόμα σε λειτουργία, και τα δύο Voyagers κατευθύνονται προς το εξωτερικό όριο του ηλιακού μας συστήματος, σε αναζήτηση τηςηλιόπαυσης και τις αρχές του διαστρικού διαστήματος.