Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Ράβδοι skyfish συλλαμβάνονται γύρω από αγρογλυφικά!

Ράβδοι skyfish συλλαμβάνονται γύρω από αγρογλυφικά!

Νυχτερινές φωτογραφίες πάνω από αγρογλυφικά στο Silbury Hill στις 30 του Ιουλίου του 2013, αλλά και στο West Kennet Long Barrows του Wiltshire στις 14 Αυγούστου, συλλαμβάνουν παράξενους ημιδιάφανους ράβδους, γνωστούς και ως το φαινόμενο Skyfish.
Αυτές οι ράβδοι είναι αόρατες με γυμνό μάτι, απίστευτα γρήγορες, αθόρυβες και έχουν εντοπιστεί παλαιότερα και σε ημερήσιες φωτογραφίες. Πολλοί μελετητές του φαινομένου πιστεύουν ότι το μακρύ σώμα με τα κυματιστά πτερύγια, υποδηλώνει κάποια μορφή προώθησης, ενώ είναι η πρώτη φορά που πιστεύεται ότι ταSkyfish είναι υπεύθυνα για την κατασκευή των αγρογλυφικών.
Βέβαια μπορεί να είναι και υποπροϊόντα των έντονων μαγνητικών πεδίων πάνω από τους περίτεχνους κύκλους, αλλά και πάλι κανείς δεν μπορεί να μιλήσει ακόμα με σιγουριά. Το μόνο σίγουρο ως στιγμής είναι η αυθεντικότητα των υπέρυθρων φωτογραφιών, που συνελήφθησαν στα 20 καρέ ανά δευτερόλεπτο και σε ποιότητα 12 mega pixels.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΜΕΣΩ SMS

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΜΕΣΩ SMS

Η ιστορία αυτή γνωστή. Η αδιαφορία του ελληνικού (;) κράτους παροιμιώδης, ακόμα και στις περιπτώσεις καταγγελιών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Επίσης, παρόλο που η υπόθεση με τα sms που αποστέλλονται στα κινητά όσων κινούνται και ταξιδεύουν στην Βόρεια Ελλάδα πάει κάποια χρόνια πίσω, πολλοί συμπατριώτες μας αγνοούν το γεγονός αυτό.  Εμείς είμαστε εδώ για να θυμίσουμε και να πληροφορήσουμε τον κόσμο για όσα αγνοεί.                                                              
Εδώ και μερικά χρόνια η ίδια υπόθεση εξακολουθεί να εξελίσσεται, δίχως κανείς να αναρωτιέται και να αντιδρά. Οποιοσδήποτε πολίτης ταξιδεύει στην επικράτεια της Μακεδονίας μας, ειδικά με κατεύθυνση προς Θράκη, δέχεται μηνύματα στο κινητό του τηλέφωνο που τον καλωσορίζουν στην υποτιθέμενη “Δημοκρατία της Μακεδονίας”. Μάλιστα, υπάρχει και ένα μήνυμα που φθάνει στα κινητά με αναγραφόμενο απόστολέα την Cosmote, όπου αναφέρονται οι χρεώσεις για κλήσεις, μηνύματα και χρήση data ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Η προέλευση αυτού του μηνύματος μπορεί να είναι πιθανώς και η Βουλγαρία. Κι όλα αυτά, μερικά εκατοντάδες μέτρα από την Νύμφη του Θερμαϊκού, την Θεσσαλονίκη! Μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει κάποια κίνηση για την αντιμετώπιση του φαινομένου από την πολιτική ηγεσία της χώρας ή τα κόμματα, τα οποία φυσικά έχουν με πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθούν καθώς φαίνεται.
cell phone                                                                                                                                                                                                                        Έτσι λοιπόν, οι Έλληνες πολίτες αλλά και οι αλλοδαποί που επισκέπτονται την Βόρεια Ελλάδα (με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το κύρος και την δυναμική της Ελλάδας) και μετακινούνται με τραίνα, λεωφορεία, αυτοκίνητα και αεροπλάνα διαβάζουν στο κινητό τους τα εξής μηνύματα:
1) Welcome to Macedonia, the cradle of civilization. During your stay we strongly recommend that you visit the Museum of the Macedonian Struggle and the Memorial House of Mother Teresa in Skopje, the Memorial Center of Toshe Proeski in Krushevo, the Museum on Water in Ohrid and the Ancient Observatory in Kokino. T-Mobile welcomes you to the Republic of Macedonia! For assistance please call +38970122. Have a pleasant stay in our country!

Μετάφραση:
Καλώς ήλθατε στην Μακεδονία, το λίκνο του πολιτισμού. Κατά την διάρκεια της διαμονής σας, σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να επισκεφθείτε το Μουσείο του Μακεδονικού Αγώνα και το Memorial House της Μητέρας Τερέζας στα Σκόπια, το Memorial Center του Τόσε Προέσκι στο Κρούσεβο, το Μουσείο για το Νερό στην Οχρίδα και το Αρχαίο Αστεροσκοπείο στο Κόκκινο. Η T-Mobile σας καλωσορίζει στη Δημοκρατία της Μακεδονίας! Για βοήθεια καλέστε στο 38970122. Να έχετε μια ευχάριστη διαμονή στη χώρα μας!
2) T-Mobile welcomes you to the Republic of Macedonia! For assistance please call +38970122. Have a pleasant stay in our country!
Μετάφραση:
Η T-Mobile σας καλωσορίζει στη Δημοκρατία της Μακεδονίας! Για βοήθεια καλέστε στο 38970122. Να έχετε μια ευχάριστη διαμονή στη χώρα μας!
3) Καλείτε προς Ελλάδα 1,848 ευρώ/λεπτό. Στέλνετε sms με 0,369 ευρώ/sms. Προσφορά για χρήση data με 0,04 ευρώ/10kb έως30/09/13.
skopiano_sms
Σε μια μαύρη περίοδο για τον Ελληνισμό, σε μια συγκυρία όπου ο χειμαζόμενος ελληνικός λαός μοιάζει μουδιασμένος και ανερμάτιστος δίχως να ξέρει πώς να αντιδράσει, φαινόμενα σαν αυτά καταδεικνύουν την πλήρη παρακμή και αποσύνθεση στην οποία βρίσκονται το πολιτικό σύστημα, η κοινωνία και τα αντανακλαστικά επιβίωσης του λαού μας. Είναι ντροπή να σε “καλωσορίζουν” σε μια ξένη προς ο,τιδήποτε το μακεδονικό χώρα, η οποία χρησιμοποιεί δίχως κανένα ιστορικό και ηθικό έρεισμα το όνομα Μακεδονία,  λίγες εκατοντάδες μέτρα από την πρωτεύουσα της Μακεδονίας, την Θεσσαλονίκη!
Η “υπαρξιακή αφασία” στην οποία έχουμε περιέλθει όλοι μας, αποτελεί κίνδυνο για την ίδια μας την επιβίωση και ως βιολογική αλλά και ως πολιτισμική οντότητα. Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που αντιμετωπίσαμε στον τόπο μας εχθρούς, οι οποίοι προσπάθησαν να μας καταβάλουν με κάθε μέσο. Η περίοδος της ραστώνης για τον Ελληνισμό έχει παρέλθει και καλό είναι να το κατανοήσουμε έγκαιρα! Ακόμη κι αν το ζήτημα αυτό με τα sms φαντάζει όχι κάτι τόσο σημαντικό, είναι χρήσιμο να μην ξεχνούμε ότι τελικά δεν ζούμε σε έναν παραδεισένιο κόσμο ανάμεσα σε πρόθυμους φίλους και ατέρμονες γιορτές. Άλλωστε, η λαϊκή σοφία το έχει αποτυπώσει αυτό πολύ εύστοχα στην εξής παροιμία: “Φύλαγε τα ρούχα σου για νάχεις τα μισά”. Η Ιστορία πάντα επαναλαμβάνεται σαν φάρσα…
Όπως και να έχει η Ιστορική Αλήθεια παραμένει μία και μοναδική, όσο κι αν κάποιοι “ερεθίζονται” όταν αυτή εκφράζεται ευθαρσώς: Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!
Makedonia-Xakousti

ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ; ΜΟΝΟ Η MOTOROLA ΞΕΡΕΙ…


ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ; ΜΟΝΟ Η MOTOROLA ΞΕΡΕΙ…


Υπάρχουν πολλές θεωρίες για το αν πήγαμε ή όχι στην σελήνη… Οι περισσότερες επιμένουν ότι δεν έχουμε πάει ποτέ και ότι είδαμε ήταν σε ένα studio στο hollywood… Κάποιες ενδείξεις αυτών των θεωριών είναι π.χ ποιός τράβηξε φωτογραφία των πρώτο αστροναύτη στην σελήνη αφού στο σκάφανδρό του δεν καθρεφτίζεται κανένας να το κάνει αυτό και ο άλλος αστροναύτης έχει γυρισμένη την πλάτη;
pp

Η δεύτερη ένδειξη είναι αυτά τα περίεργα σταυρουδάκια που υπήρχαν στις πρώτες φωτογραφίες μιας και τέτοια υπάρχουν στα φιλμ ταινιών του hollywood στα γυρίσματα…
GPN-2001-000014
Η τρίτη ένδειξη είναι ότι σε ένα περιβάλλον χωρίς αέρα και οξυγόνο πως υπήραν πλάνα στο αρχικό βίντεο που έδειχναν την σημαία να ανεμίζει…
sss
Ενώ η τέταρτη ένδειξη μας λέει πως στο σκηνικό του studio δεν υπάρχουν αστέρια, ενώ θα έπρεπε και μάλιστα χωρίς ατμόσφαιρα να λαμπιρίζουν δυνατά…
hd-moon-rgb1
Ενδείξεις ή αποδείξεις αυτό είναι στην κρίση του κάθενα… Το ερώτημα όμως είναι ένα: Εκτός από την NASA υπάρχει κάποιος άλλος που να γνωρίζει την αλήθεια; Η απάντηση είναι απλή… ΝΑΙ !
Το 1969 που πατήσαμε στο φεγγάρι η εταιρία που συνεργάστηκε με την  NASA στις τηλεπικοινωνίες,δηλαδή για την επαφή των αστροναυτών με το γη και το κέντρο ελέγχου, ήταν η γνωστή σε όλους μας MOTOROLA. Άρα η motorola γνωρίζει εάν υπήρχε επικοινωνία από το φεγγάρι ή από ένα απλό studio… Υπάρχουν όμως ενδείξεις για μια μπλεγμένη motorola; Για να δούμε κάποια πραγματάκια…
Το επίσημο σήμα της motorola είναι αυτό:
Motorola
Οι αγαπημένοι αριθμοί των <<φίλων>> μας μασόνων και illuminati είναι το 9,11,13 και 33 και με βάση αυτούς τους αριθμούς πράττουν… Ας γυρίσουμε όμως στο πλάϊ το σήμα της motorola για να μας δώσει τον αριθμό 13 !!!
motorola 13
Ποιός ήταν πρόεδρος της εταιρίας motorola το 1969; Πρόεδρος ήταν ο Martin Cooper. Cooper… το όνομα σας λέει κάτι; Μα φυσικά και άνηκε στην οικογένοια των Cooper, όπου ο Wlliam Cooper ήταν αυτός που μίλησε ανοιχτά για ufo αλλά ηια το aids ότι είναι μια κατασκευασμένη αρρώστια των Η.Π.Α για να έχουν το πάνω χέρι στον αριθμό του πληθυσμού της Αφρικής… Τέλος υπάρχει και ένα άλλο μέλος της ίδιας οικογένοιας ο Gordon  Cooper που τελείως τυχαία είναι ο μοναδικός αστροναύτης της NASA που μίλησε δημόσια για ufo…
Martin_Cooper
Συνεχίζεται….
ΕΟΕ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟ ΓΚΕΖΕΛΚΙΡΧΕΝ: Μετά από διαμαρτυρία ομογενών φιλάθλων κατέβητε το πανό με τον ήλιο της Βεργίνας.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟ ΓΚΕΖΕΛΚΙΡΧΕΝ: Μετά από διαμαρτυρία ομογενών φιλάθλων κατέβητε το πανό με τον ήλιο της Βεργίνας.DruckenE-Mail
simaia 1 Kopie
Προβοκατόρικη και προκλητική χαρακτηρίστηκε η ενέργεια των φανατικών οπαδών της Σάλκε όταν στο γήπεδο είχανε σηκώσει πανό με τον ήλιο της Βεργίνας.

Ομογενείς φίλαθλοι από τα πρώτα λεπτά που ξεκίνησε ο αγώνας έκαναν παράπονα στον υπεύθυνο ασφαλείας στη θύρα 10 ο οποίος τους παρέπεμψε στην υπεύθυνη ασφαλείας του γηπέδου, στη συνέχεια οδηγήθηκαν στο κέντρο επιτήρησης του γηπέδου οπού εξήγησαν ότι προσβάλουν και προκαλούν με αυτή τους την ενέργεια τους Έλληνες φιλάθλους. Αφού ενημερώθηκαν οι υπεύθυνοι και εξήγησαν τις σχέσεις των οπαδών της Σάλκε με τους οπαδούς της Βαρντάρ Σκοπίων, υποσχέθηκαν ότι θα κινηθούν άμεσα για να το κατεβάσουνε. Οι πρώτες ενέργειες έμειναν άκαρπες όταν άνθρωποι της ασφάλειας του γηπέδου ζήτησαν να κατέβει το πανό αλλά οι οπαδοί αδιαφόρησαν και διαπληκτίστηκαν μαζί τους μέχρι όπου μετά το 70ο λεπτό έκανε την εμφάνιση της μεγάλη δύναμη της Γερμανικής αστυνομίας όπου μετά από επεισόδια κατάφεραν και κατέβασαν τον προβοκατόρικο πανό.

simaia 1 Kopie
























Το πανό με τον ήλιο της Βεργίνας και το πανό που πείρανε από το Club Νέο Σούλι Σερρών

diamartiria1





























Η πρώτη διαμαρτυρία από ομογενείς φιλάθλους

simaia2





























Το πανό παραμένει στη θέση του

diamartiria2
































Η διαμαρτυρία συνεχίζετε: ( εδώ δείχνουν το πανό στον υπεύθυνο ασφαλείας)

katevasma pano1



























Είσοδος αστυνομίας, κατέβασμα πανό και επεισόδια

astimonia























Για τον Ευρωπολίτη
Βασίλης Βούλγαρης
europolitis.eu online

Ένας Αντιναύαρχος Απαντά Στον Κυριάκο Μητσοτάκη Για Το Ποιος «Ακουμπούσε Το Δημόσιο»

Ένας Αντιναύαρχος Απαντά Στον Κυριάκο Μητσοτάκη Για Το Ποιος «Ακουμπούσε Το Δημόσιο»


STRATIOTIKA3 Ένας αντιναύαρχος απαντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το ποιος «ακουμπούσε το δημόσιο»Ο αντιναύαρχος ε.α Κωστής Γκορτζής πολύ συχνά σχολιάζει μέσω της προσωπικής του σελιδας γεγονότα,δηλώσεις και εξελίξεις. Αυτό έπραξε με το δικό του τρόπο γραφής σχολιάζοντας μια δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Διαβάστε τι έγραψε στο klafsigelos.wordpress.com που είναι η προσωπικη του σελίδα.
Χρεοκοπήσαμε γιατί τα κόμματα δεν ακουμπούσαν το δημόσιο
Φωνάζει ο Κλέφτης για να φοβηθεί ο Νοικοκύρης, λέει η λαϊκή σοφία. Οι πολιτικοί απατεώνες, σπουδαγμένοι σε γνωστές και άγνωστες σχολές παραγωγής “ηγετών”, ανεπάγγελτοι στην πλειονότητά τους, καταφεύγουν στα διδαχθέντα περί διαχείρισης της μάζας με τη δοκιμασμένη διαχρονικά συνταγή της προβοκατόρικης δήθεν αυτοκριτικής για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα…
Όχι κύριε Κυριάκο. Χρεοκοπήσαμε γιατί τα κόμματα ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΑΝ το δημόσιο. Για λόγους ευπρέπειας τίθεται το ρήμα “ακουμπούσαν” γιατί το αντικειμενικά σωστό ρήμα παραπέμπει σε παρά φύσει …επαφή.
Το “ακουμπούσαν” λοιπόν όταν η Τράπεζα της Ελλάδας -εκεί δεν “εργαστήκατε” κι εσείς;- για δεκαετίες κρατούσε τα αποθεματικά των Ασφαλιστικών Ταμείων ΑΤΟΚΑ και όταν αυτά έγιναν έντοκα, τα μετέτρεψε σε Ομόλογα που με τη σειρά τους -και την ψήφο σας- έγιναν αέρας κοπανιστός με τα περιβόητα κουρέματα…
Το “ακουμπούσαν” με την κατάργηση ή απαξίωση των κρίσεων και αξιολογήσεων ώστε να αναρριχώνται στις θεσμικές θέσεις κομματόσκυλα που ως προτεραιότητά τους ήταν το δικό σας κομματικό και ατομικό συμφέρον και όχι η χρηστή διαχείριση των κοινών.
Το “ακουμπούσαν” για να προσποριστούν τις μίζες και τα λαδώματα από τα “δημόσια” έργα, τις “δημόσιες” προμήθειες και τους εξοπλισμούς.
Το “ακουμπούσαν” για να ξεζουμίσουν τα Ευρωπαϊκά προγράμματα και τις επιδοτήσεις.
Το “ακουμπούσαν” επιτρέποντας για δεκαετίες την ασύστολη φοροδιαφυγή και εισφοροδιαφυγή της πλειονότητας των πολιτών ελαχιστοποιώντας τα έσοδά του ώστε να έρχεστε τώρα να ισχυρίζεστε ότι το 75% των εσόδων είναι μισθοί και συντάξεις… Αν το 100 ήταν …500, ποιό είναι το ποσοστό;
Το παρακουμπούσαν τα κόμματα το δημόσιο. Δεν “ακουμπούσαν” τους μεγαλοεργολάβους, τον ασύστολο ιδιωτικό τομέα, τους εκμεταλλευτές “λευκής σαρκός” μεγαλοξενοδόχους, τον Τσουκάτο, τον εαυτό τους (αλήθεια γιατί δεν μαθαίνουμε το πόρισμα για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ; και γιατί όλα τα κόμματα, ως και το ΚΚΕ, κρατούν κρυφά τα δικά τους;), και, βεβαίως τις ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
Αν πτώχευσε το Δημόσιο από τους μισθούς και τις συντάξεις, οι Τράπεζες από τι πτώχευσαν;
Σταματήστε το παραμύθι. Πριν “ακουμπήσετε” το δημόσιο, θα έπρεπε να “ακουμπήσετε” κατ’ εξακολούθηση τον εαυτό σας και να ξεκουμπιστείτε από το προσκήνιο. Ζορισμένοι ή δροσισμένοι, ποσώς μας ενδιαφέρει.