Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

ΜΥΝΗΜΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

ΜΥΝΗΜΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ




Ατζέντα 21 - Δικαστήριο βάζει τέλος στα δικαιώματα ιδιοκτησίας: Όλο το νερό θα ελέγχεται από την κυβέρνηση

Ατζέντα 21 - Δικαστήριο βάζει τέλος στα δικαιώματα ιδιοκτησίας: Όλο το νερό θα ελέγχεται από την κυβέρνηση


H Δημοκράτης γερουσιαστής Fran Pavley που αντιπροσωπεύει σήμερα την 27η συνοικία κράτος της Καλιφόρνια , συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων του Λος Άντζελες και τις κομητείεςVentura, έχει ένα νομοσχέδιο που δίνει στο κράτος την ευθύνη της "διαχείρισης" σε όλα τα υπόγεια ύδατα.

Αυτό σημαίνει ότι τα προγράμματα για το νερό και τα υπόγεια ύδατα θα ελέγχονται από την κυβέρνηση που θα επιλέγει τους νικητές και τους ηττημένους. 

Η Κυβέρνηση θα αποφασίζει εάν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το ιδιωτικό σας ακίνητο νερό-να καλλιεργήσετε. Θέλουν να καταρρεύσει η γεωργία κυριολεκτικά εν μία νυκτί, και να δωθεί ο έλεγχος του νερού στην κυβέρνηση.

Τώρα, το δικαστήριο μπορεί να αποφασίσει για το θέμα, κατά της ελεύθερης αγοράς, και ενάντια στην ατομική ιδιοκτησία και διατάζει έναν νομό για να αναλάβει τον έλεγχο του νερού στην περιοχή. 

Αυτό είναι σαν να παρακολουθείτε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα σε αργή κίνηση- που μπορείτε να το δείτε, αλλά αισθάνεστε ανίσχυροι να το σταματήσετε.

Αυτό σημαίνει ότι το νερό που χρησιμοποιείται σήμερα κυρίως από τους αγρότες θα πρέπει επίσης να μοιραστεί μεταξύ των των εμπόρων αλιείας, για χρήση Καγιάκ, τις ινδικές φυλές και τα συμφέροντα τουριστικών ξενοδοχείων.

Το αποτέλεσμα θα είναι περισσότερη λειψυδρία με περιορισμένο ανεφοδιασμό.

πηγή atheatignosiΑτζέντα 21 - Δικαστήριο βάζει τέλος στα δικαιώματα ιδιοκτησίας: Όλο το νερό θα ελέγχεται από την κυβέρνηση | ΑντιΝεοταξίτης ΠΗΓΗ

Φωτορεπόρτερ δέχτηκε επίθεση από φάντασμα (Βίντεο)

Φωτορεπόρτερ δέχτηκε επίθεση από φάντασμα (Βίντεο)


Φωτορεπόρτερ υποστηρίζει ότι δέχτηκε επίθεση από ένα φάντασμα, ενώ βρισκόταν μέσα σε ένα σπίτι στην Πενσυλβανία, στο οποίο, σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια, κατοικούν φαντάσματα και σκοτεινές οντότητες.

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, DeAnna Simpson, ανέφερε στα αμερικανικά μέσα ότι η οικογένεια της κατοικεί στο συγκεκριμένο σπίτι εδώ και 7 χρόνια.

Μάλιστα, η Simpson έδειξε στον ρεπόρτερ διάφορες φωτογραφίες, με οντότητες που κατοικούν στο σπίτι.


Η ίδια περιγράφει ότι ένα φάντασμα ήταν μάλιστα ιδιαιτέρως ψηλό!

«Μερικά με προστατεύουν, ειδικά μερικές γυναίκες φροντίζουν για μένα», ανέφερε η Simpson, «Αλλά, η πλειοψηφία είναι κακές οντότητες, σκοτεινές».

Η ίδια έχει και ηχογραφήσεις από περίεργες φωνές, παιδιά να γελούν και σκυλιά να γαβγίζουν μέσα στο σπίτι.

Ο φωτορεπόρτερ που κάλυπτε το θέμα, λίγα λεπτά αργότερα, ένιωσε πολύ περίεργα μέσα στο σπίτι. Μάλιστα, ο ίδιος ένιωσε το δέρμα του να καίει και είδε και μια γρατζουνιά στο μπράτσο του.

Αμέσως η Simpson ρώτησε τον φωτορεπόρτερ αν είχε γρατζουνιά και του εξήγησε ότι συνέβη γιατί του διηγείται την ιστορία του σπιτιού.

DEJAN LUČIĆ -->ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ

DEJAN LUČIĆ -->ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ



 DEJAN LUČIĆ ΜΗΝΥΜΑ
 ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΣΙΑ
 ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΣΕΡΒΙΑ
 ΜΕΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΩΣΙΑ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ: http://anti-neotaxites.blogspot.gr/2012/05/dejan-lucic.html#ixzz38tmIXF3O