Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

--- ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑ UFO ΜΕ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΣΤΙΣ 27/6/2011. ---


--- ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑ UFO ΜΕ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΣΤΙΣ 27/6/2011. ---

Ημερήσια πλάνα με λευκά φωτεινά UFO, παρόμοια με εκείνα που καταγράφηκαν στο Λονδίνο, εντόπισε κατέγραψε και δημοσίευσε ένας αυτόπτης μάρτυρας στην Κωνσταντινούπολη, τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011, γύρω στις 6 μ.μ.. Αν και στο βίντεο τα ufo κατά την αποχώρησή τους προβληματίζουν για τον αν είναι όντως αληθινά, η αγγλική κοινότητα των ufo-believers δείχνει σχεδόν σίγουρη για την αυθεντικότητα του βίντεο.

Αποικία εξωγήινων στη σελήνη;


Αποικία εξωγήινων στη σελήνη;

 
Σύμφωνα με κάποιες θεωρίες στην σκοτεινή πλευρά της σελήνης υπάρχει (η υπήρχε) βάση εξωγήινων! Δεν το λέμε εμείς αλλά αρκετοί άνθρωποι εκ των οποίων και ο πρώτος άνθρωπος που πάτησε στο φεγγάρι......


Το ότι σταμάτησε απο τότε κάθε αποστολή για την σελήνη (η σκέψεις για γήινη βάση στην σελήνη) δεν είναι περίεργο? Ας τα πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή.

Σύμφωνα με τον Neil Α. armstrong οι εξωγήινοι έχουν βάση στο φεγγάρι και θέλουν να μείνουμε μακριά του! Ο Milton Cooper ναυτικός υπάλληλος της υπηρεσίας πληροφοριών (N.S.A.) είπε ότι στον κύκλο της N.S.A. την αποκαλούσαν "Luna". "Την Luna την ανακάλυψαν και μαγνητοσκόπησαν οι αστροναύτες του apollo.Η βάση,έδειχνε σαν μεταλλείο που χρησιμοποιούσε μεγάλες μηχανές και υπήρχαν εκεί μητρικά-σκάφη" είχε πεί ο Cooper. Σύμφωνα με τις έως τώρα μη επιβεβαιωμένες εκθέσεις ο Neil Armstrong και ο Edwin "Buzz" Aldrin είδαν u.f.o.'s λίγο μετά την ιστορική πρώτη "απόβαση" του ανθρώπου στο φεγγάρι στις 21 Ιουλίου του 1969.

Ανώνυμοι ερασιτέχνες ραδιοφώνων παρέκαμψαν τις συχνότητες της NASA και κατέγραψαν τα ακόλουθα (καταγράφουμε μεταφρασμένα):

NASA:"τι είναι?"

Apollo:Αυτά τα "μωρά" είναι τεράστια!Θεόρατα!!Ο Θεέ μου,δεν θα το πιστέψετε!Σας λέω είναι σκάφη εδώ,παραταγμένα στην μακρινή πλευρά στην άκρη ενός κρατήρα. Είναι εδώ στο φεγγάρι και μας παρακουλουθούν!!!


Το 1979 Ο Maurice Chatelain πρώην αρχηγός των συστημάτων επικοινωνίας της NASA επιβεβαίωσε ότι ο Amstrong και το υπόλοιπο πλήρωμα του Apollo είδαν 2 εξωγήινα σκάφη στην άκρη ενός κρατήρα."Η συνάντηση ήταν γνωστή στην NASA αλλά κανείς δεν είχε μιλήσει μέχρι τώρα".Ακόμα είπε πως σε αρκετές περιπτώσεις διακόπηκε η ράδιο εκπομπή του Apollo ώστε να κρύψει τα νέα απο την κοινή γνώμη.Στην συνέχεια λέει ότι "οι αποστολές Apollo και Gemini πάντα ακολουθούνταν σε απόσταση και μερικές φορές πολύ κοντά απο εξωγήινα σκάφη.


Σε κάθε περιστατικό η αποστολή το ανέφερε στην βάση και αυτοί τους έλεγαν να σιωπούν.Νομίζω ότι ο W.Schirra μέλος του Mercury 8 ήταν ο πρώτος που χρησιμοποίησε το κωδικό όνομα 'Αγιος Βασίλης' για να καταδείξει την παρούσια εξωγήινου σκάφους.Ωστόσο οι αναφορές του δεν τράβηξαν τα μάτια του κόσμου.Αυτό ίσως το κατάφερε ο J.Lovell ο οποίος περνώντας απο την σκοτεινή πλευρά της σελήνης είπε: Παρακαλώ να ξέρετε είναι ένας Άγιος Βασίλης εδώ!Παρόλο που αυτό έγινε ανήμερα χριστουγέννων του 1968 πολλοί άνθρωποι ένιωσαν ένα κρυμμένο νόημα στα λόγια του".


Οι φήμες υπάρχουν..Η NASA μπορεί να είναι πολιτική αντιπροσωπεία,αλλά τα προγραμματά της χρηματοδοτούνται απο τον αμυντικό προυπολογισμό και οι αστροναύτες της υπόκεινται στους στρατιωτικούς κανονισμούς ασφαλείας. Χώρια που η N.S.A. αποθηκέυει όλες τις ταινίες και πιθανών και τις ραδιοεκμπομπές,υπάρχουν και οι καταθέσεις των Ο. Binder, Dr. G.Henderson kai M.Chatelain ότι στους αστροναύτες του είχε απαγορευτεί να μιλήσουν.O Cooper κατέθεσε σε επιτροπή των Ηνωμένων Εθνών ότι είχε δεί μαζί με άλλον αστροναύτη εξωγήινο σκάφος στην επιφάνεια της σελήνης.Αν δεν είναι αυτό μυστικό γιατί κρατείται μυστικό απο την ανθρωπότητα το όλο θέμα;



Ένας επιστήμονας που θέλησε να παραμείνει ανώνυμος ανέφερε μία κουβέντα με τον Armstrong σε συμπώσιο της NASA

Επιστήμονας:τί έγινε με το Apollo 11?

Armstrong:Ήταν εκπληκτικό!Πάντα υποθέταμε ότι μπορεί να υπάρχει ζωή,αλλά ζήσαμε τα "στοιχεία" και μας προειδοποίησαν..Μετά απο αυτό δεν υπήρξε ποτέ ξανά σκέψη για βάση στην σελήνη απο την πλευρά μας.

Επιστήμονας: Πώς εννοείς ότι σας προειδοποίησαν?

Armstrong:Δεν μπορώ να μπώ σε λεπτομέριες εκτός απο το να σου πώ ότι τα σκάφη τους ήταν έτη φωτός μπροστά στην τεχνολογία και πάρα πολύ μεγαλύτερα απο τα δικά μας.Φίλε,ήταν τεράστια!και...απειλητικά!!!

Επιστήμονας: Μα η NASA είχε κάλες αποστολές στην σελήνη...

Armstrong:Φυσικά!Η NASA είχε δεσμευτεί στα μάτια του κόσμου και δεν μπορούσε να ρισκάρει τον πανικό επι γής.Όμως σίγουρα ήταν κάτι "πεταχτές" αποστολές και πάλι πίσω."


Ο Neil A. Armstrong επιβεβαίωσε ότι η κουβέντα είναι αληθινή αλλά αρνήθηκε να κάνει κάποιο περαιτέρω σχόλιο πέρα απο την αναγνώριση ότι η C.I.A. ήταν πίσω απο το "cover up"...


Σημαντικές απομαγνητοφωνήσεις και οι επίσημοι της ΝΑSA που μίλησαν

10 χρόνια μετά τις προσσεληνώσεις, ο Μάουρις Τσατελέϊν, πρώην διευθυντής των συστημάτων τηλεπικοινωνιών της NASA, επιβεβαίωσε ότι ο Άρμστρονγκ πράγματι ανάφερε ότι είδε δύο Α.Τ.Ι.Α. στην άκρη ενός κρατήρα. «Η συνάντηση ήταν κοινή γνώση μέσα στη NASA» αποκάλυψε, «αλλά κανείς δεν μιλούσε γι'αυτό μέχρι τώρα».

Ένας ακόμα επίσημος της NASA, o Κρίστοφερ Κραφτ, ο οποίος ήταν διευθυντής της βάσης εντοπισμού στο Χιούστον κατά την διάρκεια των αποστολών Απόλλων, αποκάλυψε τον ακόλουθο διάλογο μεταξύ των Νίλ Άρμστρονγκ, Μπάζ Όλντριν και του Ελέγχου της Αποστολής, αφότου έφυγε από την NASA:

Απόλλων11: "Αυτά είναι γιγαντιαία πράγματα. Όχι, όχι, όχι, αυτό δεν είναι οφθαλμαπάτη. Κανείς δεν πρόκειται να το πιστέψει!"

Έλεγχος Αποστολής (Χιούστον):"Πως... πως... πως; Tι διάολο συμβαίνει; Τι πάει στραβά με εσάς;"

Απόλλων11: "Είναι εδώ, κάτω από την επιφάνεια"

Έλεγχος Αποστολής: "Τι είναι εκεί; -διακοπή επικοινωνίας- έλεγχος παρεμβολών καλεί Απόλλων11."

Απόλλων11: "Είδαμε κάποιους επισκέπτες. Ήταν εδώ για λίγο, παρατηρούσαν τα όργανα. "

Έλεγχος Αποστολής: "Επανέλαβε την τελευταία πληροφορία σου."

Απόλλων11: "Επαναλαμβάνω, βρίσκονται εδώ άλλα διαστημόπλοια. Είναι ευθυγραμμισμένα πάνω στην άλλη πλευρά του κρατήρα."

Έλεγχος Αποστολής: "Επανέλαβε...επανέλαβε! "

Απόλλων11: "Ας εξετάσουμε αυτή την τροχιά, ε...Σε 625 προς 5... σύνδεση αυτόματης αναμετάδοσης...Τα χέρια μου τρέμουν άσχημα δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Να το κινηματογραφήσω; Θεέ μου, εάν αυτές οι καταραμένες κάμερες κατέγραψαν κάτι; Τι κάνουμε μετά;"

Έλεγχος Αποστολής: "Κατέγραψες κάτι;"

Απόλλων11: "Δεν είχα κάποιο φιλμ πρόχειρο στα χέρια μου. Τρία πλάνα από τους δίσκους ή οτιδήποτε ήταν αυτά που καταστρέψανε το φιλμ."

Έλεγχος Αποστολής: "Έλεγχος, έλεγχος εδώ. Είσαι καθοδόν ; Έχει τελειώσει η αναταραχή με τα Α.Τ.Ι.Α.;"

Απόλλων11: "Έχουν προσεδαφιστεί εδώ. Είναι εδώ και μας παρακολουθούν. "

Έλεγχος Αποστολής: "Οι καθρέπτες, οι καθρέπτες... τους έχετε στήσει;"

Απόλλων11: "Ναι, βρίσκονται στο σωστό σημείο. Αλλά οποιοσδήποτε έχει κατασκευάσει αυτά τα διαστημόπλοια σίγουρα μπορεί να έρθει αύριο και να τους αφαιρέσει. Όβερ και κλείνω".




Eάν αυτή η αναφορά από το Απόλλων ήταν η μόνη, θα μπορούσαμε πιθανόν να καταλογίσουμε τα όσα αναφέρονται σε αυτή ως επιδράσεις του διαστήματος ή ως κάποια άλλα άγνωστα και ανώμαλα σεληνιακά φαινόμενα. Ωστόσο, υπήρξαν αρκετές άλλες «επαφές» μεταξύ σκαφών της NASA και Α.Τ.Ι.Α., κυρίως στις αρχές της δεκαετίας του '90 όταν, σύμφωνα με τον συγγραφέα Γουίλιαμ Κίλνερ, καταγράφηκε ο ακόλουθος διάλογος μεταξύ του Ντέιβιντ Γουόκερ, του διαστημικού λεωφορείου Εντέβορ και του ελέγχου της αποστολής.

Γουόκερ: "Άγνωστο αντικείμενο στις 3 η ώρα ...Θεέ... τι είναι; Θεέ μου... έρχεται κατευθείαν πάνω μας..."

NASA: "Τι είναι εκεί;"

Γουόκερ: "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ! Ω Θεέ μου! Πήγαινε πίσω. ΚΟΥΝΗΣΟΥ! "

NASA: "Εντέβορ! Εντέβορ! Τι;... εξήγησε..."

Γουόκερ: "Τι στο... που βρισκόμαστε; Που είναι; Που ... χάθηκε, ΧΑΘΗΚΕ! Όχι (ακατάληπτο)... A.T.I.A... διαστημόπλοιο... τεράστιο... ευφυές ... ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ!"

NASA: "Εντέβορ... άλλαξε... ΤΩΡΑ! "

H κασέτα τελειώνει απότομα με κάτι που μοιάζει να είναι η διαταγή της NASA προς τον Γουόκερ να αλλάξει ραδιοσυχνότητα.

Σύμφωνα με τον Κίλνερ, «το διαστημόπλοιο είχε το μέγεθος μιας μικρής πόλης και έλαμπε με μια ανοιχτόχρωμη πράσινη αύρα καθώς πλησίαζε το διαστημικό λεωφορείο. Σε κάποιο σημείο κατά την διάρκεια της συνάντησης, το Α.Τ.Ι.Α. άλλαξε πορεία για να αποφύγει την σύγκρουση.»

Εάν αυτό ήταν πράγματι ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο, από που προέρχονταν και που πήγαινε; Aναρωτιόμαστε... Θα μπορούσε να βρίσκεται εκεί, στην αθέατη πλευρά της σελήνης, σε μια βάση εξωγήινων;

Ακούστε εδώ την πραγματική συνομιλία Armstrong και NASA...



APOLLO 18: H NASA ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...


APOLLO 18: H NASA ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...


Μέχρι σήμερα ξέραμε για την τελευταία αποστολή της NASA στο φεγγάρι με την κωδική ονομασία Apollo 17. Τελικά όμως υπήρξε και μία επόμενη μυστική αποστολή με το όνομα Apollo 18....

Μόνο που αυτή τη φορά οι αστροναύτες της NASA συνάντησαν στη Σελήνη τον....
απόλυτο τρόμο...

Αυτό ισχυρίζεται μία νέα ταινία του Hollywood με τίτλο Apollo 18, το νέο trailer της οποίας μόλις κυκλοφόρησε.

Τα πλάνα που δείχνει μοιάζει σα να έχουν τραβηχτεί από ερασιτεχνική κάμερα των ίδιων των αστροναυτών (στα πρότυπα του Blair Witch Project) και σκοπίμως στο trailer δεν εμφανίζονται τα ονόματα των ηθοποιών θέλοντας να αφήσει υπονοούμενα για αυθεντικό υλικό και πραγματικούς αστροναύτες.

Η ταινία Apollo 18 βασίζεται σε μία θεωρία συνωμοσίας που θέλει τη NASA να έστειλε στη Σελήνη μία νέα αποστολή χωρίς να πει όλη την αλήθεια στο πλήρωμα του σκάφους.

Τώρα τα ''ντοκουμέντα'' δείχνουν τον απόλυτο τρόμο... Τι συνέβη στο φεγγάρι;

Δείτε το trailer και κάντε υπομονή μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου. 

ΠΗΓΗ((http://www.apocalypsejohn.com/2011/06/apollo-18-h-nasa.html))

--- ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ UFO ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΤΕΛΗ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011. ---




--- ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ UFO ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΤΕΛΗ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011. ---

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο στις 24 Ιουνίου, δείχνει αρκετά ιπτάμενα φωτεινά αντικείμενα σε σχήμα δίσκου στον ουρανό του κεντρικού Λονδίνου, μέρα μεσημέρι, αφήνοντας έκπληκτους τους περαστικούς! Σύμφωνα με τη βρετανική Telegraph, το στιγμιότυπο καταγράφηκε κοντά στο κτίριο του BBC radio 1 στις οδούς Great Portland, Bolsover Street και Clipstone. Ο μάρτυρας που κατέγραψε το βίντεο, ισχυρίστηκε ότι είχε δει τα συγκεκριμένα φωτεινά ufo αρκετές φορές πριν αποφασίσει να τους στήσει καρτέρι με την βιντεοκάμερα του.
"Μπορεί κανείς να εξηγήσει τι είναι αυτά τα φώτα παρακαλώ;" αναρωτήθηκε o μάρτυρας μετά την 
δημοσίευση, στο YouTube.

Φως από το πιο μακρινό κβάζαρ «τύφλωσε» τους αστρονόμους !!!

Φως από το πιο μακρινόκβάζαρ που έχει ποτέ βρεθεί στο νηπιακό σύμπαν, δηλαδή από ένα αρχαίο γαλαξία με μια τερατώδη μαύρη τρύπα στο κέντρο του, που περιβάλλεται από ένα πολύ φωτεινό νέφος αερίων και λάμπει με τη φωτεινότητα 63 τρισεκατομμυρίων ήλιων, εντόπισαν Ευρωπαίοι αστρονόμοι.

Μέχρι τώρα, το πιο απομακρυσμένο στο χωρόχρονο 
κβάζαρ που είχε ανακαλυφθεί, υπολογίζεται ότι είχε εκπέμψει την ακτινοβολία του 870 εκατ. χρόνια μετά την αρχική «Μεγάλη Έκρηξη», η οποία εκτιμάται ότι συνέβη πριν από περίπου 13,75 δισεκατομμύρια χρόνια. 

Το νέο αντικείμενο δημιουργεί ένα νέο ρεκόρ, καθώς το φως του εκπέμφθηκε 770 εκατ. χρόνια μετά το «Μπιγκ Μπανγκ», είναι δηλαδή αρχαιότερο κατά 100 εκατ. χρόνια από το προηγούμενο ρεκόρ και βρίσκεται σε απόσταση 12,9 δισεκατομμυρίων ετών φωτός από τη Γη.
Οι επιστήμονες έχουν βρει στο σύμπαν ακόμα πιο μακρινά αστροφυσικά αντικείμενα, δηλαδή πιο πρώιμα, όπως μια έκρηξη ακτίνων-γάμα και έναν αρχαίο γαλαξία σε απόσταση μεγαλύτερη των 13 δισ. ετών φωτός, όμως το νέοκβάζαρ είναι εκατοντάδες φορές πιο φωτεινό από αυτά. Ανάμεσα στα αντικείμενα που είναι αρκετά φωτεινά για να μπορέσουν να τα μελετήσουν οι αστρονόμοι, το συγκεκριμένο κβάζαρ είναι -με διαφορά- το πιο μακρινό.

Η ανακάλυψη, έπειτα από πέντε χρόνια ερευνών, έγινε από ερευνητές με επικεφαλής τους αστροφυσικούς Στέφεν Γουόρεν και Ντάνιελ Μόρτλοκ του Imperial College του Λονδίνου, με τη βοήθεια του Πολύ Μεγάλου Τηλεσκοπίου του Ευρωπαϊκού Νοτίου Παρατηρητηρίου στην Χιλή και ενός υπέρυθρου τηλεσκοπίου στη Χαβάη.
 

Η εκτυφλωτική λάμψη του 
κβάζαρ δημιουργείται, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των επιστημόνων, όταν τα περιβάλλοντα αέρια πέφτουν μέσα στη γιγάντια μαύρη τρύπα, θερμαίνονται και μετά εκτινάσσονται προς τα έξω με την μορφή ακτινοβολίας. 
περσσότερα: www.bloglines.gr
 

Δείτε animation

VIDEO - ΣΟΚ : ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥ!

ΜΟΥΜΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΟΥ


ΜΟΥΜΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΟΥ


Πόσα και πόσα δεν μας κρύβουν και πόσα όταν έρχονται στο φως είτε τα υποτιμούμε είτε δεν τα βλέπουμε, ή και αν τα δούμε σκόπιμα τα αγνοούμε, γιατί δεν ταιριάζουν με τις πεποιθήσεις και τους δογματισμούς μας. Όμως ότι και να μας επιβάλουν – προγραμματίσουν να κάνουμε όλες οι αλήθειες σχετικά με τον κόσμο μας και την καταγωγή μας σαν ....
ανθρώπινα όντα, είναι ήδη γύρω μας. Μέσα στα μουσεία, στις βιτρίνες ή στις αποθήκες τους και στην φύση.

Οι ειδικοί στον φωτογραφ-ισμό (φωτογραφία) θα μας πουν πως είναι μοντάζ, και θα καταθέσουν τις επιστημονικές αρλούμπες τους για να μας πείσουν να μην χρησιμοποιούμε τα μάτια μας και την δική μας κρίση. Από την άλλη είναι και αυτοί χρήσιμοι, βλέποντας που αντιδρούν πολύ, ξέρουμε που να εστιάσουμε την προσοχή μας περισσότερο.

Τα παρακάτω λόγια και η φωτογραφία είναι του R.K. Menn.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε από αρχαιολογική ομάδα του πανεπιστημίου του Illinois το 1972 και έκανε επίσκεψη σε ιδιωτικό μουσείο στο Arequipa, Peru. Ενώ η ομάδα έβλεπε τα εκθέματα προσεκλήθη σε ένα ειδικό δωμάτιο στο πίσω μέρος όπου υπήρχε η μούμια. Η φωτογραφία πάρθηκε τότε.
Τα αρχεία του μουσείου δηλώνουν ότι η μούμια βρέθηκε από ντόπιους τυμβωρύχους που έσκαβαν αυτό που νόμιζαν ότι ήταν τάφοι των Ίνκας σε μια σχεδόν απλησίαστη σπηλιά ψηλά στα βουνά κοντά στο Tres Cruces. Η σπηλιά ήταν διακοσμημένη με παράξενα σύμβολα από ιπτάμενα φίδια που εκρήγνυνται στον αέρα και πέφτανε μέσα σε ένα ποτάμι.

Δυστυχώς όταν η ομάδα επέστρεψε στο μουσείο το 1996, ανακάλυψε ότι το μουσείο είχε καεί ολοσχερώς αφού κλέφτες (!!!!) είχαν πάρει όλα τα εκθέματα. Το που βρίσκεται τώρα είναι άγνωστο.