Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Ufo στη Γερμανία προηγείται μπροστά από αεροπλάνα που ψεκάζουν (video)


Ufo στη Γερμανία προηγείται μπροστά από αεροπλάνα που ψεκάζουν (video)


Δείτε το βίντεο:


ΠΗΓΗ : Περίεργα - PERIERGAA: Ufo στη Γερμανία προηγείται μπροστά από αεροπλάνα που ψεκάζουν (video)
 

Ακριβώς για τον λόγο αυτόν θέλουν να μας κάνουν Ι-Ρ-Α-Κ

Τα συμπεράσματα δικά σας σιωπηλά.....παρακαλώ!Βίντεο


Τα συμπεράσματα δικά σας σιωπηλά.....παρακαλώ!Βίντεο


Η αληθινή Δημοκρατία νοσεί..........
Το Βραβείο Ζαχάρωφ για την Ελευθερία της Σκέψης, το όνομά του από το ρωσικό επιστήμονα και πολιτικού αντιφρονούντα Αντρέι Ζαχάρωφ, τιμά τα άτομα ή τις οργανώσεις για τις προσπάθειές τους για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της δημοκρατίας και της ελευθερίας της έκφρασης. Δημιουργήθηκε το 1988, το βραβείο απονέμεται σε ετήσια βάση τον Δεκέμβριο σε μια πανηγυρική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στο Στρασβούργο. Το 2011, το βραβείο απονέμεται σε πέντε ακτιβιστές της αραβικής άνοιξης. 

Στο τεύχος Νοεμβρίου της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού NEXUS υπάρχει σχετικό αφιέρωμα στην εξέγερση της Λιβύης όπου αποκαλύπτεται η συμμετοχή της αλ καϊντα και μάλιστα σε συνεργασία με τις αμερικανικές και ευρωπαϊκές μυστικές υπηρεσίες, είναι δε γνωστό ότι οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι της Αιγύπτου ήδη από την δεκαετία του 1950 υπήρξαν πειθήνια όργανα της CIA Η "Αραβική Άνοιξη", αποτέλει άλλο ένα εργάλειο της Νέας Τάξης Πραγμάτων για την επιτεύξη των στόχων της ανθρωπότητας.

Για να πάρετε μια γεύση για το τι γίνεται πίσω απ' την πλάτη σας, διαβάστε:

Στην επόμενη διάσκεψη ΕΕ-ΗΠΑ στις 28 Νοεμβρίου, η ΕΕ θα εκπροσωπηθεί από τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Van Rompuy, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μπαρόζο και εξωτερικές υποθέσεις Ύπατο Εκπρόσωπο Ashton. Σε συνάντησή τους με τον Αμερικανό Πρόεδρο Ομπάμα, οι συζητήσεις θα επικεντρωθούν σε παγκόσμια οικονομικά ζητήματα, τις διμερείς σχέσεις και τις ευκαιρίες για την προώθηση της ανάπτυξης και της απασχόλησης, καθώς και ζητήματα εξωτερικής πολιτικής.

Συμπεράσματα του αναγνωστή σιωπηλά..... Η ελευθερία του λόγου είναι στην εντατική!