Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ “ΕΝΔΙΑΜΕΣΩΝ”

Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ “ΕΝΔΙΑΜΕΣΩΝ”ΕΟΕ | ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Υπάρχει μια θεωρία που την άκουσα απο κάποιο άτομο και μου έκανε ιδιαίτερα μεγάλη εντύπωση. Aυτη δεν είναι άλλη απο την θεωρία των “ενδιάμεσων”. Αλήθεια έχετε αναρωτηθεί καμιά φορά πώς πέρα απο την μιά μεριά που ειναι το καλό και απο την άλλη που είναι το κακό, εάν υπάρχει κάτι που είναι στο ενδιάμεσο; Ποιοι αποτελούν αυτό το “ενδιάμεσο” και αν υπάρχει αυτό, κατά πόσο επηρεάζει κάποια γεγονότα;
Σύμφωνα, λοιπόν, με κάποιες πληροφορίες και μια έρευνα που έκανα πάνω σε αυτό το θέμα ρωτώντας κάποια άτομα,  οι ενδιάμεσοι είναι κάποια άτομα τα οποία ζούν και είναι αναμεσά μας. Δεν είναι κάτι το εξωπραγματικό, αλλα δεν είναι και άνθρωποι που δεν ξέρουν  τι συμβαίνει γύρω τους. Μπορεί απο την μιά να είναι κάποιο συγγενικό μας πρόσωπο, άλλα και απο την άλλη να είναι φίλοι μας, γνωστοί μας και ούτω καθεξής. Αυτός ο ρόλος που έχει δοθεί στα συγκεκριμένα άτομα δεν είναι τυχαίος, διότι τα άτομα αυτά πρέπει να έχουν γνώση για το τι συμβαίνει στο περοβάλλον τους και να είναι σε θέση να το διαχειριστούν.
Ο ρόλος τους είναι να κρατάνε την λεγόμενη ισορροπία των πραγμάτων,  οταν αυτή απο την μεριά του κακού ξεφεύγει και μπερδεύεται με την δική μας διάσταση, αλλά και αντίστροφα οταν το καλό μπερδεύεται απο την άλλη. Ενεργούν πάντα διακριτικά όσο μπορούν και με κάθε τρόπο, χωρίς βέβαια να γίνονται αντιληπτοί. Δεν είναι κάτι παραπάνω απο το αγγελικό σύστημα αλλα ενδιάμεσα, μεταξύ ανθρώπων και αγγέλων. Δεν πρόκειται να τους δούμε ποτέ σε μεγάλες θέσεις να κυβερνούν, αλλα ούτε και να κάνουν ποτέ επίδειξη των ικανοτήτων τους.
Στην ουσία, το σημαντικότερο από τα πράγματα που κάνουν είναι να αφήνουν τα γεγονότα να έρθουν στην καθορισμένη ώρα τους, χωρίς την δική μας παρέμβαση. Αυτοί, λοιπόν, οι άνθρωποι που είναι επιλεγμένοι να κρατάνε όσο μπορούν την ισορροπία αλλα και να μην ξεφεύγουν απο αυτήν, είναι οι  επονομαζόμενοι “ενδιάμεσοι”.

Σάββας Γιαλόπουλος

Ακόμα και οι Μαμμωνατζηδες ιερεις του Μπαφομετ απαντούν στην σκληρα εργαζόμενη, κυρία Ρεπούση…

Ακόμα και οι Μαμμωνατζηδες ιερεις του Μπαφομετ απαντούν στην σκληρα εργαζόμενη, κυρία Ρεπούση…


-ως καθημερινος αναγνωστης ,σας στελνω δυο αρχεια
-δειτε παρακαλω στην στεψη των Κατευθυντηριων Λιθων ακομη και οι ομόνοοι ,ομοιδ-
εατες Νεοταξιτες – ΕθνοΙστοριομηδενιστες Φαλμερινδοευρωστρεβλωτες Μαμμωνατζη-
δες ιερεις του Μπαφομετ και λοιπων Ποτερ Καμπαλιστων σε ποια γλωσσα απευθύνονται
στον μυημενο……..
-αφιερωμενο εξαιρετικα στη Ρεπουση – Δραγωνα – Διαμαντοπουλου
Δημητρης Πιεριος Αρχιτεκτων διαβιων εν Πατραις
Κατοχικά Νέα

Ένα ιδιαίτερα Αφυπνιστικό βίντεο που πρέπει να δουν όλοι οι Έλληνες...!!! ΒΟΗΘΕΙΑ «ΣΩΖΟΥΝ» ΤΗΝ ΧΩΡΑ

Ένα ιδιαίτερα Αφυπνιστικό βίντεο που πρέπει να δουν όλοι οι Έλληνες...!!! ΒΟΗΘΕΙΑ «ΣΩΖΟΥΝ» ΤΗΝ ΧΩΡΑ


Δημιουργήθηκε με την ευχή και προσδοκία να γίνει αφορμή για περαιτέρω αναζήτηση και να συμβάλλει κατά το δυνατόν στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ & ΕΝΟΤΗΤΑ... Με αποσπάσματα από δημοσιευμένα βίντεο - ντοκουμέντα, παρουσιάζει με αφοπλιστικά ξεκάθαρο τρόπο, το πως η Ελλάδα καταστρέφεται από τους "Σωτήρες της" των εκάστοτε Κυβερνήσεων, έχοντας πάντα την συνένοχη κάλυψη από τους δήθεν "Επαναστάτες" της εκάστοτε Αντιπολίτευσης, ακόμα και της Αριστεράς... Καταλήγει στο ποια πρέπει να είναι η Αντίσταση του λαού και πως ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ, με ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ μπορούμε να Ανατρέψουμε αυτό το Καταστροφικό Πολιτικό Σύστημα για να επανακτήσουμε τη Εθνική μας Κυριαρχία, να Εδραιώσουμε ένα Νέο Δημοκρατικό Σύνταγμα, και να βγούμε επιτέλους από τα αδιέξοδα δεκαετιών...

Στην πολύ καλή μουσική υπόκρουση, ξεχωρίζει το τραγούδι του Γιάννη Μηλιώκα: "να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες", το οποίο ταιριάζει "γάντι" με το πρώτο μέρος του βίντεο...!!!

Μια πρωτοβουλία των μελών του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.) Πάτρας...


Πηγή