Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Παγκόσμια Κυβέρνηση: Η πραγμάτωση της Νέας Τάξης Πραγμάτων

Παγκόσμια Κυβέρνηση: Η πραγμάτωση της Νέας Τάξης Πραγμάτων


Ποιά είναι η παγκόσμια κυβέρνηση; Αρχίζει από το Opus Dei και πάει μεχρι τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, το Βατικανό, τους Skull & Bones, τους Rothschilds και Ουίνδσορ και τις ασιατικές ελίτ

Μετάφραση απο το γερμανικό πρωτότυπο και κάποια σχόλια:
Εμμανουήλ Σαρίδης

Το 2005 οι δύο Γάλλοι Léonore Bonaccini και Xavier Fourt δημιούργησαν το κάτωθι PDF, γνωστό και ως Bureau d'études.

Από το Opus Dei μεχρι τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, από τοΒατικανό μέχρι τους Skull & Bones, από τους Rothschilds καιΟυίνδσορ μέχρι και τις ασιατικές ελίτ όλοι, μα όλοι αντιπροσωπεύονται στο παρακάτω PDF.

Το επίκεντρο του συμπλέγματος αποτελεί η Παγκόσμια Κυριαρχία. Ορισμένες απο τις πληροφορίες που μας δίνει δεν είναι βέβαια και κάτι το καινούργιο, το μέγεθος και το εύρος της είναι όμως μοναδικά και πραγματικά εντυπωσιακά. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη και αναλυτική επισκόπηση των σημαντικότερων διασυνδέσεων των παγκοσμίων υποδομών που ελέγχονται από τις παγκοσμίως δρώσες οργανώσεις και ελίτ.

Το PDF τους περιλαμβάνει όλους, τον χρηματοπιστωτικό τομέα, την οικονομία, τη γεωργία, τα μέσα ενημέρωσης, τα καρτέλ πετρελαίου και πολλούς άλλους αλληλοσυνδεδεμένους σ' ένα δίκτυο, το οποίο πραγματοποιεί το σχέδιό του, μια παγκόσμια κυβέρνηση, η οποία τελικά θα ελέγχει τους λαούς του κόσμου. Το δίκτυο αυτό εγώ το ονομάζω Ηγεμόνα, με ανώτατο αρχηγό την δυναστεία των Ρότσιλντ.

Η ερώτηση τώρα είναι,τι μπορούμε να κάνουμε εμείς για να αποτρέψουμε αυτή την καταστροφή, που σαν ανεμοθύελλα έρχεται εναντίον μας. Οι περισσότεροι ζητούν έναν αρχηγό, που θα μας οδηγήσει στη νίκη. Ο αρχηγός όμως αυτός και ο κάθε εμφανιζόμενος αρχηγός, έχει ήδη εξεταστεί από τον Ηγεμόνα και βρέθηκε κατάλληλος, για να του κάνει στην ουσία τη δουλειά του, τη δουλειά του Ηγεμόνα.

Μην περιμένουμε λοιπόν τίποτε από τους άλλους, το καλύτερο είναι να κάνουμε εμείς το σωστό. Το σωστό είναι όμως για τον καθένα μας αποτέλεσμα των γνώσεων μας, προ πάντων όμως του βαθμού που έχουμε ωριμάσει. Λείπει η ωρίμανση, θεωρούν οι περισσότεροι σαν σωστό την αντίδραση, που δεν είναι το ίδιο με την δράση, αυτή που προέρχεται ύστερα από μια πολυετή πείρα που αποκτήσαμε βρισκόμενοι μια στο ύψος και μια στο βάθος. Αυτή είναι τότε η ωρίμανση και όχι η αντίδραση στις επαναστατικές μπαρούφες, παραδείγματος χάριν του Τσίπρα ή του Καμμένου.


Ο Goethe είπε: “Το να αναγνωρίσουμε το σφάλμα μας είναι πιο εύκολο απο το να αναγνωρίσουμε την αλήθεια”.

Και ο Schopenhauer είπε: “Ακόμη και ένας βλάκας βρίσκει πάντοτε έναν ακόμη πιο βλάκα που τον θαυμάζει”.

Για το ίδιο θέμα βλέπε και "Mark Lombardi – Kunst und Konspiration"
(Dokumentation, D/USA 2011 – που μεταδόθηκε στις 08.01.2014, 21:45 η ώρα απο το ARTE)

http://www.arte.tv/guide/de/043707-000/mark-lombardi-kunst-und-konspiration

Και τωρα ένα στιγμιότυπο από τα αρχεία PDF:

(για μια καλύτερη διάλυση/μια υψηλότερη ευκρίνεια βλέπε στοhttp://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_nwo65.htm)
nwo blaupause Weltregierung: Blaupause der Neuen Weltordnung

PDF στα αγγλικά – εδώ
PDF στα αγγλικά του έτους 2004 – εδώ
Video: Συζήτηση για τα PDFs στα αγγλικά
http://www.politaia.org/geschichte-hidden-history/weltregierung-blaupause-der-neuen-weltordnung/


Πηγή: http://www.awakengr.com/2014/02/blog-post_26.html#ixzz2uY9TMKFO

Η ΔΕΗ ΚΑΝΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΟ DNA ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ

Η ΔΕΗ ΚΑΝΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΟ DNA ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ



Εάν υποφέρετε από κάποια συμπτώματα υγείας από τη στιγμή που ένας έξυπνος μετρητής έχει συνδεθεί με το σπίτι σας και οι γκοίμ και οι άσχετοι από το περιβάλλον σας λένε ότι όλα αυτά που σκέφτεστε είναι απλά στη φαντασία σας: υπάρχουν σαφείς αποδείξεις ότι οι κίνδυνοι του έξυπνου μετρητή είναι πραγματικοί.
Με καθυστέρηση σχεδόν μιας 5ετίας, τίθεται σε εφαρμογή το πιλοτικό πρόγραμμα εγκατάστασης 160.000 έξυπνων μετρητών ηλεκτρικού ρεύματος, με προθεσμία ολοκλήρωσης εντός του 2015. Την εφαρμογή του προγράμματος έχει αναλάβει ο Διαχειριστής του Ελληνικού Συστήματος Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ), ο οποίος, όπως ανακοινώθηκε χθες από το ΥΠΕΚΑ, θα προχωρήσει τις επόμενες ημέρες στον σχετικό διαγωνισμό. Η αντικατάσταση των σημερινών μετρητών με «έξυπνους»προωθήθηκε φυσικά από την Ε.Ε.
Οι «έξυπνοι» μετρητές παρέχουν τη δυνατότητα στον καταναλωτή να έχει ανά πάσα στιγμή πρόσβαση στα δεδομένα του μετρητή του ακόμη και εξ αποστάσεως. Στον Διαχειριστή του Δικτύου παρέχει πλήθος πληροφοριών για τυχόν προβλήματα ή βλάβες βελτιώνοντας σημαντικά τον χρόνο αντικατάστασής τους καθώς και τη δυνατότητα αποκοπής του ρεύματος και επανασύνδεσης εξ αποστάσεως.
Το κόστος βέβαια αναμένεται να μετακυλιστεί στους καταναλωτές με την ενσωμάτωση χαρατσιού στους λογαριασμούς ρεύματος. Ουσιαστικά θα πληρώσουμε και από πάνω ενα σιωπηλό όπλο που θα μας φέρει αργό θάνατο.
Αποδεικτικά στοιχεία κινδύνου των έξυπνων μετρητών
Τα συμπεράσματα αυτής της ανεξάρτητης έρευνας είναι ότι τα πρότυπα ασφαλείας της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Επικοινωνιών (FCC) είναι θλιβερά ανεπαρκείς για τη φύλαξη των ανθρώπων από τα επίπεδα-και την ακτινοβολία του έξυπνου μετρητή και ότι ορισμένες εγκαταστάσεις των έξυπνων μετρητών δεν χρειάζεται καν να συμμορφώνονται με αυτές τις ανεπαρκείς προδιαγραφές.
Κατ 'αρχάς, τα πρότυπα FCC, συλλέγονται από το 1996, και βασίστηκαν σε μελέτες με πρότυπα υγιών ατόμων που έχουν εκτεθεί για σύντομες χρονικές περιόδους σε ασύρματη ακτινοβολία.
Αυτό, βέβαια, δεν είναι καν γνωστό στο σημερινό κόσμο, στον οποίο οι γυναίκες, τα παιδιά και τα άτομα με κακή υγεία είναι συνεχώς εκτεθειμένοι στην ακτινοβολία από πολλές διαφορετικές πηγές.
Αλλά ίσως το πιο σημαντικό, είναι ότι η FCC (Ομοσπονδιακη Επιτροπή Επικοινωνιών) έχουν κάνει έλεγχο μόνο για θερμική βλάβη - και οι κίνδυνοι που βρίσκουν σήμερα για την υγεία οι ανεξάρτητοι ερευνητές είναι από μη θερμική ακτινοβολία. Επίσης, άλλες πηγές ακτινοβολίας (όπως Wi-Fi, κινητά τηλέφωνα και άλλες ασύρματες συσκευές, όλη η σημερινή τεχνολογια στα σπίτια μας) δεν βρίσκονταν στις συνεδρίες των δοκιμών ακτινοβολίας.
Για όλους αυτούς τους λόγους, η έκθεση προειδοποιεί έντονα ότι οι έξυπνοι μετρητές δεν είναι ασφαλείς.
Ζωντανές εξετάσεις αίματος που έγιναν σε άτομα που βρίσκονται κοντά σε έξυπνους μετρητές
Το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω
Η Αμερικανική Ακαδημία Περιβαλλοντικής Ιατρικής καλεί την εγκατάσταση των έξυπνων μετρητών Ανεύθυνη
Απαιτεί για άμεση προσοχή όσον αφορά τους κινδύνους για την υγεία των έξυπνων μετρητών ακτινοβολίας, ένα έγγραφο που δημοσιεύθηκε από την Αμερικανική Ακαδημία Περιβαλλοντικής Ιατρικής παραθέτει μια σειρά από αξιόλογους ομοτίμους (κριτές), τυφλή-μελέτη, ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο έρευνα σε ανθρώπους, και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ...
"... Σημαντικές επιβλαβείς βιολογικές επιδράσεις συμβαίνουν από μη-θερμική έκθεση σε ραδιοσυχνότητες, που παρουσιάζει αιτιότητα."
Αναφέρει, επίσης, ότι η εγκατάσταση είναι ανεύθυνη και απαιτεί όχι μόνο ένα μορατόριουμ σχετικά με την εγκατάσταση, αλλά και την άμεση ανακούφιση σε όσους την ζητούν, συμπεριλαμβανομένης της επιστροφής των αναλογικών μετρητών.
Οι Ασύρματες Ακτινοβολίες Συσχετίζονται με Ασθένειες
Ένα άρθρο στο επιστημονικό περιοδικό Παθοφυσιολογία το 2007 από τον C. Sage και Δ. Carpenter περιγράφει λεπτομερώς τους λόγους ανησυχίας για την ασύρματη ακτινοβολία. Επικαλούνται μελέτες που συνδέουν μη θερμική ακτινοβολία για:
Ογκους του εγκεφάλου
Λευχαιμία
Καρκίνος του μαστού
Αλτσχάιμερ και ALS
Βλάβες στο DNA
Θραύση του του εμποδίου για το αιμάτωμα του εγκεφάλου
Αλλαγμένη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος
Και καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι:
«Η ταχέως αναπτυσσόμενη ανάπτυξη νέων ασύρματων τεχνολογιών και η μακροχρόνια λανθάνουσα κατάσταση για την ανάπτυξη αυτών των σοβαρών ασθενειών, όπως του καρκίνου του εγκεφάλου σημαίνει ότι η αποτυχία να λάβουμε άμεσα μέτρα για τη μείωση των κινδύνων μπορεί να οδηγήσει σε μια επιδημία δυνητικά θανατηφόρων ασθενειών στο μέλλον."
Πρόωρα συμπτώματα υγείας των έξυπνων μετρητών
Τα συνήθη συμπτώματα μετά την εγκατάσταση ενός έξυπνου μετρητή είναι:
πονοκέφαλοι
προβλήματα συγκέντρωσης και μνήμη
Ιλλιγοι, εμβοές
ανωμαλία των παλμών της καρδιάς
διαταραχές ύπνου
ναυτία
κατάθλιψη, άγχος
προβλήματα συμπεριφοράς στα παιδιά
Ορισμένες ομάδες ανθρώπων είναι ιδιαίτερα ευάλωτες στους κινδύνους ακτινοβολίας των έξυπνων μετρητών: τα παιδιά (που απορροφούν ακτινοβολία σε μεγαλύτερο ποσοστό από τους ενήλικες), τα άτομα με ηλεκτρομαγνητική ευαισθησία, άνθρωποι που φορούν βηματοδότες, και χρονίως ή σοβαρά άρρωστα άτομα των οποίων το ανοσοποιητικό σύστημα βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ραδιενέργεια από τη Φουκουσίμα φτάνει στις ακτές της Αμερικής

Ραδιενέργεια από τη Φουκουσίμα φτάνει στις ακτές της Αμερικής

Ραδιενεργό καίσιο που δεν μπορεί παρά να προέρχεται από τη Φουκουσίμα έχει φτάσει στα νερά του Καναδά και θα εξαπλωθεί με τα ωκεάνια ρεύματα στη Δυτική Ακτή των ΗΠΑ. Τα επίπεδα ραδιενέργειας βρίσκονται θα παραμείνουν πολύ κάτω από τα όρια ασφάλειας, ωστόσο η παρακολούθηση της πορείας των ισοτόπων αναμένεται να δώσει νέα στοιχεία για την ωκεάνια κυκλοφορία στον Ειρηνικό. Σε συνέδριο ωκεανογραφίας που πραγματοποιείται στη Χαβάη, Καναδοί ερευνητές παρουσίασαν τα αποτελέσματα των μετρήσεων που διενεργούν εδώ και δύο χρόνια στον Ειρηνικό, κατά μήκος μιας γραμμής μήκους δύο χιλιάδων χιλιομέτρων δυτικά του Βανκούβερ.

Καίσιο-134 στο θαλασσινό νερό

Τον Ιούνιο του 2013 καταγράφηκε αύξηση του καισίου-134, ενός ραδιοϊσοτόπου που έχει χρόνο ημιζωής μόλις δύο χρόνια και θεωρείται αναμφισβήτητος δείκτης της μόλυνσης του ωκεανού από τη Φουκουσίμα.

Το καίσιο-134 ήταν συγκεντρωμένο στα επιφανειακά νερά, σε βάθος μέχρι 100 μέτρων, και η ραδιενέργεια έφτανε τα 0,9 Becquerel ανά κυβικό μέτρο (ο αριθμός των ραδιενεργών διασπάσεων ανά δευτερόλεπτο ανά κυβικό μέτρο).

Το ανώτατο όριο για το καίσιο στο πόσιμο νερό, τόσο στις ΗΠΑ όσο και στον Καναδά, είναι περίπου 8.000 Bq ανά κυβικό μέτρο.

Οι ερευνητές του Ινστιτούτου Ωκεανογραφίας Μπέντφορντ στον Καναδά κατέγραψαν επίσης αύξηση στα επίπεδα του καισίου-137, ενός διαφορετικού ισοτόπου που έχει ημιζωή γύρω στα 30 χρόνια και παραμένει επομένως στο περιβάλλον για δεκαετίες. Σε αντίθεση με το καίσιο-134, το καίσιο-137 υπάρχει ούτως ή άλλως στα νερά των ωκεανών λόγω των παλαιότερων πυρηνικών δοκιμών.

Στο ίδιο συνέδριο παρουσίασαν τα αποτελέσματά τους ερευνητές του Ωκεανογραφικού Ινστιτούτου του Γουντς Χολ στη Μασαχουσέτη. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανιχνευθεί καίσιο-134 στα νερά της Ουάσινγκτον, της Καλιφόρνιας ή της Χαβάης, είπαν.

Μετακίνηση κατά μήκος των ακτών

Τα ραδιοϊσότοπα, εξήγησαν οι ερευνητές, έφτασαν πρώτα στον Καναδά λόγω του ισχυρού ωκεάνιου ρεύματος Κουρουσίο. Το κύμα μεταφοράς ραδιοϊσοτόπων αναμένεται τώρα να κινηθεί νότια κατά μήκος των δυτικών ακτών των ΗΠΑ.

Οι ερευνητές έχουν αναπτύξει δύο διαφορετικά υπολογιστικά μοντέλα για να προβλέψουν τη μεταφορά ραδιενέργειας μέσω των ρευμάτων. Και τα δύο μοντέλα προβλέπουν ότι τα ραδιοϊσότοπα της Φουκουσίμα θα αρχίσουν να φτάνουν στη Δυτική Ακτή και θα κορυφωθούν το 2016.

Δίνουν όμως διαφορετικά αποτελέσματα ως προς τη μέγιστα επίπεδα ραδιενέργειας στα νερά -το ένα μόλις 2 Bq ανά κυβικό μέτρο και το άλλο 28 Bq ανά κυβικό μέτρο.

Οι συνεχείς μετρήσεις θα δείξουν τα επόμενα χρόνια ποιο μοντέλο είναι αξιόπιστο -και αυτό σημαίνει ότι το ατύχημα της Φουκουσίμα θα έχει βοηθήσει τους ωκεανογράφους να κατανοήσουν λίγο καλύτερα τα ωκεάνια ρεύματα.