Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Μας παρακολουθούν με τις τηλεοράσεις ακόμα και αν είναι κλειστές..

 Μας παρακολουθούν με τις τηλεοράσεις ακόμα και αν είναι κλειστές..
Τα δεδομένα καταγράφουν είτε χάκερ, είτε οι ίδιες οι εταιρίες...
 
Η τελευταία σειρά τηλεοράσεων plasma και HDTV ενδέχεται να επιτρέπουν σε χάκερ, ακόμα και στις ίδιες τις εταιρίες, να παρακολουθούν τους χρήστες και τις οικογένειες τους, και να συλλέγουν δεδομένα εξαιρετικά προσωπικών στιγμών.

Τα νέα μοντέλα διαθέτουν αρκετές από τις λειτουργίες ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή, συμπεριλαμβανομένων μιας ενσωματωμένης HD κάμερας, ενός μικροφώνου και ενός λογισμικού αναγνώρισης προσώπου και ομιλίας.
Αυτό το λογισμικό επιτρέπει στη Samsung να αναγνωρίζει τον εκάστοτε τηλεθεατή, που χρησιμοποιεί τηλεόραση της εταιρίας.

Ο διευθυντής της ιστοσελίδας HD guru, Γκάρυ Μέρσον, ισχυρίζεται ότι επειδή ακριβώς δεν υπάρχει τρόπος αποσύνδεσης της κάμερας και του μικροφώνου από τη τηλεόραση, οι χρήστες δεν μπορούν να είναι 100% σίγουροι ότι η Samsung, και κάθε άλλη εταιρία, δεν συλλέγει τα προσωπικά στοιχεία του κάθε χρήστη και δεν τα διαβιβάζει σε τρίτους.

«Όταν πρόκειται για ενσωματωμένη κάμερα και μικρόφωνο, δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος για τον αν λειτουργούν, ακόμα κι όταν κλείσει η τηλεόραση», αναφέρει καταληκτικά.

Όταν η Samsung κλήθηκε να απαντήσει στις αμφιβολίες αναφορικά με τη πολιτική της για ταπροσωπικά δεδομένα των πελατών της, εκείνη δεν ανταποκρίθηκε.

UFO κατέβηκαν στη Ρωσία! (VIDEO)

 UFO κατέβηκαν στη Ρωσία! (VIDEO)
UFO κατέβηκαν στη Ρωσία!
«Το εύρημα δεν έχει καμία σχέση με την ανθρώπινη διαστημική τεχνολογία. Συμπεράσματα θα βγουν μετά την εμπεριστατωμένη μελέτη του αντικειμένου από τους εμπειρογνώμονες»


Αυτό τουλάχιστον κατάλαβαν οι κάτοικοι του χωριού Otradnensky, όταν είδαν να πέφτει από τον ουρανό ένα τεράστιο μεταλλικό αντικείμενο, που μοιάζει με οροφή εξωγήινου οχήματος!
Η ρωσική διαστημική υπηρεσία Roscosmos, σε ανακοίνωσή της, τονίζει: «Το εύρημα δεν έχει καμία σχέση με την ανθρώπινη διαστημική τεχνολογία. 
 Συμπεράσματα θα βγουν μετά την εμπεριστατωμένη μελέτη του αντικειμένου από τους εμπειρογνώμονες».
Το αντικείμενο ζυγίζει 200 κιλά.
Ντόπιοι μάλιστα τονίζουν συνεχώς πως τα Χριστούγεννα ακούγονταν περίεργοι ήχοι από το δάσος.
Ο πλανήτης μας, έχει επισκέψεις... 
Δείτε το σχετικό βίντεο.

UFO κατέβηκαν στη Ρωσία! (VIDEO) ~ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΗΓΗ

Έτοιμο το τσιπάρισμα για τα παιδιά;


Έτοιμο το τσιπάρισμα για τα παιδιά;


Ούτε ο δικτάτορας Παπαδόπουλος δεν έκανε τέτοια παρέλαση!!!

 Ούτε ο δικτάτορας Παπαδόπουλος δεν έκανε τέτοια παρέλαση!!!
Βάζουν την Ασυνομία να φυλά το Στρατό!!! Μέτρα που θυμίζουν άλλες εποχές και καταρρακώνουν τη Δημοκρατία μας - Λες και φοβούνται πραξικόπημα!
Γράφει ο Γιώργος Αδαλής
Παρέλαση που θα την ζήλευε ακόμα κι ο δικτάτορας Παπαδόπουλος, διοργανώνει η κυβέρνηση Παπαδήμου! Οσα γίνονται και λέγονται αυτές τις μέρες σχετικά με τα μέτρα που θα ληφθούν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, δεν έχουν προηγούμενο σε δημοκρατική χώρα της Δύσης, και μόνο το...
κόμμα Μπάαθ του Σαντάμ Χουσεΐν διοργάνωνε τέτοιες «μαϊμού» παρελάσεις!
Αρχικά η κυβέρνηση πριν δύο μήνες, είχε συνεδριάσει για να αντιμετωπίσει την … παρέλαση και εκεί λήφθηκαν οι πρώτες αποφάσεις!
Πανικοβλημένοι προφανώς απ όσα συνέβησαν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, αποφάσισαν να αλλάξουν το νόημα της Εθνικής μας Επετείου δίνοντάς της μια τελείως διαφορετική Αξία από αυτή που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα!
Ετσι, εδώ και μερικές ημέρες, εξαφάνισαν τα νεράντζια από τα δέντρα της Αθήνας!!!
Οσοι δεν το πιστεύετε, σηκώστε τα κεφάλια σας και δείτε τις νεραντζιές γυμνές από … «καρπό» διότι κατά τους σχεδιαστές των μέτρων, τα νεράντζια αποτελούν … πολεμοφόδια!!!
Αλλαξαν θέση στους κάδους σκουπιδιών και κάποιους τους εξαφάνισαν, διότι αποτελούν –πάλι κατά τους χαρτογιακάδες- μέσο στησίματος … οδοφραγμάτων!
Προχτές, απέστειλαν διαταγή στις μονάδες που συμμετέχουν στην παρέλαση κάνοντας τους γνωστό, ότι δεν θα παρελάσουν, αν δεν έχουν προστασία από περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ.!!!
Και έχουν τρελαθεί άπαντες στο Επιτελείο, γιατί ουδείς καταλαβαίνει τι μπορεί να σημαίνει αυτή η διαταγή! Θα φυλάνε οι αστυνομικοί τους φαντάρους;
Γιατί;
Φοβούνται μήπως τους επιτεθεί το πλήθος και τους πάρουν τα … όπλα που είναι άσφαιρα και τοποθετούν ενόπλους δίπλα τους;;;
Κατήργησαν την παρέλαση των αρμάτων, γιατί δεν υπάρχουν χρήματα για καύσιμα λένε! Αλήθεια;
Εμένα αυτά τα δύο μέτρα, μου μοιάζουν ως κάτι άλλο!!! Λες και η Κυβέρνηση φοβάται, μήπως ξεσηκωθούν οι φαντάροι και οι αξιωματικοί, πάρουν τα άρματα και «ταμπουρωθούν» μπροστά στη βουλή ! Αληθεύει ότι οι «χαρτογιακάδες» της Κυβέρνησης, σχεδίασαν τα μέτρα αυτά, για να αποκλείσουν ο ενδεχόμενο … πραξικοπήματος ή διαμαρτυρίας των Στρατευσίμων στην παρέλαση;
Γιατί βάζουν αστυνομικούς να φυλάνε τον Στρατό; Υπάρχει κάποια άλλη εξήγηση άραγε;
Πέραν όλων αυτών, το στήσιμο της εξέδρας των επισήμων, αλλά και ο τρόπος που καλούνται είναι για γέλια και για κλάματα. Οι επίσημοι καλούνται με πρόσκληση! Ναι όπως το διαβάσατε!
Ο δημοκράτης Πρωθυπουργός μας μάλιστα, έφτασε σε σημείο να … ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙ τους δημοσιογράφους στην παρέλαση!
Δηλαδή, δεν θα μπορεί κανένας δημοσιογράφος να πάει στην παρέλαση, αν προηγουμένως δεν έχει διαπιστευτεί από το ΜΜΕ που εργάζεται στον Επιτελάρχη που διοργανώνει την παρέλαση. Το κράτος δηλαδή, επιτρέπει την κάλυψη του υπέρτατου γεγονότος μνήμης των αγώνων της Δημοκρατίας μας σε όσους έχουν την έγκριση ενός Στρατηγού!!! Οι άλλοι, δεν μπορούν να καλύψουν την παρέλαση!!!
Οι πολίτες, θα … «τοποθετηθούν» σε μεγάλη απόσταση από την εξέδρα των επισήμων για να μην μπορούν να τους πλησιάσουν!
Γύρω από την παρέλαση, θα κυκλοφορούν 4.500 αστυνομικοί, λες κι αντί για παρέλαση έχουμε πόλεμο!!!
Μάλιστα, στις ταράτσες των κτηρίων, θα ακροβολιστούν ελεύθεροι σκοπευτές, λες κι έρχεται στη χώρα ο .. Ομπάμα και φοβούνται επίθεση της … Αλ Κάιντα! Για το μέτρο αυτό υπήρξαν αντιδράσεις και είναι αμφίβολο αν θα ακροβολιστούν ελεύθεροι σκοπευτές στις στέγες!
Εκατοντάδες Ασφαλίτες θα κυκλοφορούν με πολιτικά, και θα ελέγχουν τους πολίτες, αν στην κατοχή τους έχουν γιαούρτια, αυγά και άλλα τέτοια πολεμοφόδια!!! Οπότε, εκείνες τις ώρες αποφύγετε καλύτερα τις αγορές !!!
Αυτά και άλλα πολλά, δείχνουν τον φόβο του πολιτικού συστήματος, ακόμη και σε μια αθώα εκδήλωση όπως η παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Φοβούνται ότι λόγω του ότι θα υπάρχει συγκεντρωμένο μεγάλο πλήθος, μπορεί να ξεκινήσει μια σπίθα αγανάκτησης που θα καταστρέψει το οικοδόμημά τους!
Και φτάνουν στο σημείο, να παίρνουν μέτρα , λες και πρόκειται να αντιμετωπίσουν οργανωμένους χούλιγκαν που πάνε στο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού και όχι παιδάκια και οικογενειάρχες που πάνε να αποδώσουν φόρο τιμής στους ήρωες της πατρίδας μας!
Ο φόβος τους πλέον είναι πιο ορατός από ποτέ, κι αυτό γιατί γνωρίζουν καλά, ότι με όσα εγκληματικά διέπραξαν εναντίον των Ελλήνων, η ώρα της κατάρρευσης του σάπιου πολιτικού συστήματος σε τούτη εδώ τη χώρα πλησιάζει!
Και φυσικά, αυτό δεν θα γίνει στην … παρέλαση, αλλά στις επόμενες εκλογές που έρχονται!

Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΛΙΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΘΕΩΝ

 Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΛΙΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΘΕΩΝ
Η βαριά βιομηχανία των τελευταίων 100 ετών, η συνεχή μανία ολοένα αυξανόμενου καταναλωτισμού και η ανεξέλεγκτη διόγκωση του παγκόσμιου πληθυσμού, έχει ως αποτέλεσμα την αναπόφευκτη καταστροφή του οικοσυστήματος του πλανήτη.

Η λατρεία του σύγχρονου θεού που ονομάζεται ''χρήμα'' και η συλλεκτική του μανία απ’ όλους μας, που ξεπερνά το κόστος διαβίωσης, άλλαξε το επίπεδο εξέλιξης του είδους μας σε επίπεδο παρακμής του βιότοπου.

Η παγκόσμια ελίτ, αναλωμένη στην οικονομική κυριαρχία των κρατών, θυσίασε τη χλωρίδα και την πανίδα του πλανήτη, με αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα να μην φτάνει για όλους μας. Δυστυχώς φαίνεται ότι έχουμε περάσει την γραμμή της επιστροφής και το μέλλον μας είναι αναπόφευκτο. Η μοναδική μας σωτηρία απ’ότι μας δείχνουν τα τελευταία χρόνια οι κινήσεις των ισχυρών του πλανήτη είναι η επιστροφή των εξωγήινων θεών μας, όσο απίστευτο κι αν σας φαίνεται!

Από το 1974, που έγινε η πρώτη προσπάθεια αναζήτησης εξωγήινης νοήμον ζωής με την αποστολή μηνύματος στο διάστημα από το ραδιοτηλεσκόπιο του Arecibo υπήρξαν πολλές ακόμα ανεπιτυχείς προσπάθειες.

Οι αποστολές των διαστημικών σκαφών Βόγιατζερ και Πιονίρ στα πέρατα του διαστήματος με γραπτές πληροφορίες και ηχογραφημένα μηνύματα φιλίας από το είδος μας, αποδείχθηκαν αργοκίνητες, αφού μόλις κατάφεραν να περάσουν την άκρη του ηλιακού μας συστήματος.

Στα ραδιοσήματα αν και βελτιώθηκε η ταχύτητα, δεν είχαμε ποτέ επίσημα θετικά αποτελέσματα. Οι επίσημες αποστολές ραδιο-μηνυμάτων στους αστερισμούς και πλανήτες Έψιλον του Ηριδανού, Ταυ του Κήτους, 47 Ursae Majoris, Polaris, Gliese 581c, Gliese 581d, ή αναμένονται να φτάσουν στο προσεχές μέλλον, ή δεν είχαν καμία ανταπόκριση.

Η παγκόσμια ελίτ παίζοντας το τελευταίο της χαρτί, το 2001 με την συνεργασία της ΝΑΣΑ και του Δήμου Αθηναίων διοργάνωσε στις στήλες του Ολυμπίου Διός μία συναυλία ‘’επίκληση’’ προς τους αρχαίους θεούς με σκοπό την εκπομπή του σήματος της στο διάστημα. Την Μυθωδία! Τα περιθώρια στένευαν και η αστρική βοήθεια που ζητούσε η ελίτ που κυβερνά τον πλανήτη δεν αρκούσε να είναι σε μορφή μηνύματος αλλά σε μορφή επίσκεψης, και όπως ζητούσε η Μυθωδία στα κρυφά...



Τα χρόνια πέρασαν, η αμερικανική βιομηχανία σινεμά βομβάρδιζε διαρκώς με ταινίες καταστροφής του πλανήτη από εχθρικούς εξωγήινους, και το επερχόμενο τέλος του κόσμου διαδόθηκε σαν αστραπή.

Η μαθηματική ατέλεια του χρηματοοικονομικού συστήματος και η ραγδαία αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού, διαβάστηκαν μέσα από τα μηνύματα των Μάγια ως το τέλος μιας εποχής και η αρχή μιας επόμενης. Αρχαιολογικά ευρήματα μαρτυρούσαν διαρκώς εξωγήινη επισκεψιμότητα στο παρελθόν... αλλά τα ραδιοσήματα τη σημερινή εποχή παρέμεναν στο σύνολο τους αναπάντητα! Ή μήπως όχι... Μήπως για ακόμα μία φορά οι ισχυροί κυβερνήτες του κόσμου μας, μας έκρυβαν την αλήθεια;

Την παραπάνω ερώτηση έρχεται να μας αποκαλύψει το απόρρητο έγγραφο ''Key To The Extraterrestrial Messages'' που αποχαρακτηρίστηκε και δημοσιεύθηκε από την NSA (National Security Agency) βάση τις διατάξεις του νόμου περί ελευθερίας της πληροφόρησης, στις 21 Απριλίου του 2011.

Το έγγραφο έδειχνε την NSA να παραδέχεται ότι έχει λάβει 29 κωδικοποιημένα μηνύματα από το βαθύ διάστημα και ότι κατάφεραν να αποκωδικοποιήσουν αρκετά. Κανείς όμως δεν ξέρει το λόγο αυτής της διαρροής. Έγινε τυχαία; Κάποιοι θέλουν να μας αποκαλύψουν την επίκληση της παγκόσμιας ελίτ για την επιστροφή των εξωγήινων θεών; ή όλα αυτά γίνονται για να σκηνοθετήσουν μια ψεύτικη εξωγήινη επίθεση για βίαιη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού; Το μέλλον είναι πολύ κοντά... (όπως και τα τεράστια διαστημόπλοια των αρχαίων θεών γύρο από τον Ήλιο και πίσω από τον Δία... αν ερμηνεύονται σωστά οι εικόνες των ραδιοτηλεσκόπιων!). (Έρευνα: Harris Koutsiaftis)