Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Βίντεο:Βρετανός πολίτης "Τρελαμένος" με αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα!


Βίντεο:Βρετανός πολίτης "Τρελαμένος" με αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα!

anti-ntp.net
ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ! ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΑ!
Δείτε πόσες αλήθειες λέει βρετανός πολίτης στο παρακάτω βίντεο. Φανερά θυμωμένος περιγράφει την kατάσταση στην Ελλάδα, με την φτώχεια να κυριαρχεί εξαιτίας των τραπεζών. "Κλείστε τις κολοαγορές, τσογάρουν σαν τρελοί και τα πακέτα στήριξης πάνε όλα στους τραπεζίτες! Όλοι θα γίνουμε σαν την Ελλάδα εκτός αν κάνουμε το σωστό: Κλείστε τις αγορές και πετάξτε τις κυβερνήσεις σας με τις κλωτσιές!"
Δείτε το βίντεο παρακάτω...

Διαβάστε το σκάνδαλο μεγατόνων...Πούλησαν σε μια μέρα όλο το δημόσιο


Διαβάστε το σκάνδαλο μεγατόνων...Πούλησαν σε μια μέρα όλο το δημόσιο


Στις 26 Απριλίου 2012 δημοσιεύεται το ΦΕΚ υπ΄αριθμόν Φύλλου 1363 το οποίο μπορείτε να το αναγνώσετε και εσείς στο site του εθνικού Τυπογραφείου.
Ελάχιστες μέρες πριν γίνουν οι εθνικές εκλογές που δεν ανέδειξαν τελικά νικητή οι Υπουργοί: Σαχινίδης, Διαμαντοπούλου, Βορίδης, Παπακωνσταντίνου, Κουτρουμάνης και Γερουλάνος αποφάσισαν να ιδιωτικοποιήσουν ουσιαστικά το δημόσιο στο σύνολό του.
Διαβάστε ως το τέλος για να δείτε και τι ποσά θα χάσει κατ΄ έτος το κράτος πέραν του τεράστιου κοινωνικού κόστους που θα αναλάβουν οι φορολογούμενοι.


Μεταβιβάζονται λοιπόν στο «Ταμείο
Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε.» τα εξής:
51% απο τον ΟΛΠ (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε)
51% του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.
65 % της ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΕΡΙΟΥ Α.Ε.
34 % της ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ Α.Ε
34 % της ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.
13,697% του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε
81% της ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Α.Ε.
25% της ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε.
17% της ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε.
34% του ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Τ.Ε.
92% της ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.
100% του ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε.
και τέλος 55% της ΓΕΝΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΑΡΚΟ Α.Ε.
Η έρευνά μας δείχνει για τις παραπάνω εταιρίες το κατά πόσον ζημιώνουν ή όχι τον φορολογούμενο(ακόμα και τώρα που στις τάξεις τους βρίσκονται υπεράριθμοι υπάλληλοι):

ΟΛΠ: ΚΕΡΔΟΣ ΠΡΟ ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ 11.233.595 €

ΟΛΘ:ΚΕΡΔΟΣ ΠΡΟ ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ 10.618,659 €

ΔΕΠΑ: (για το 2011 δεν ανευρέθηκαν στοιχεία) για το 2010: ΚΑΘΑΡΑ ΚΕΡΔΗ 90.800.000 €

ΕΥΔΑΠ: ΚΕΡΔΟΣ ΠΡΟ ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ 24.311.000€ και ο κατάλογος μακρύς.

Στο σημείο αυτό θα σταθούμε στο εξής στοιχείο.Μπορεί το μνημόνιο να ζητάει να πουλήσουμε μέρος του σπάταλου και αχαλίνωτου δημόσιου τομέα ΑΛΛΑ...Για ποιο λόγο να πουλάς κερδοφόρες επιχειρήσεις (τη στιγμή που στην αρχή της μεταπολίτευσης κρατικοποιούσες ζημιογόνες...) και να μη τις κρατήσεις υπό τον έλεγχό σου, αφού πρώτα τις εξυγιάνεις ώστε να αυξήσεις και τα κέρδη. Πέραν αυτού του γεγονότος προκαλούμε τους αναγνώστες μας να μας πουν μια φορά στην ιστορία που ιδιωτικοποίηση του νερού δεν έφερε άμεσα αυξήσεις στα τιμολόγιά του (στην Αργεντινή έφτασε ο λογαριασμός του νερού να αποτελεί τόσο μεγάλο πονοκέφαλο για τα νοικοκυριά, όσο στις μέρες μας η θέρμανση και τα μηνιαία κοινόχρηστα,με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να το κρατικοποιήσουν ξανά.) και όλως τυχαίως στις πιο πολλές χώρες έβαλε το χέρι του ή το ΔΝΤ ή και η ίδια η Ε.Ε. με φωτεινό το παράδειγμα της Ιταλίας που έγινε Δημοψήφισμα (σ.σ. !!!!!!) και απάντησαν οι Ιταλοί με ένα ηχηρό ΟΧΙ. Παρόλα αυτά η εκεί διορισμένη από τη τρόικα κυβέρνηση το ιδιωτικοποίησε..

Και μη ξεχνάμε το εξής ψέμα για τον Δημόσιο τομέα στην Ελλάδα.Είναι σπάταλος, μπαίνεις με μέσον ,έχουμε ίσως ,όπως λένε οι φιλελεύθεροι, ένα σοβιετικού τύπου δημόσιο τομέα ΑΛΛΑ η κακοδιαχείριση έφτασε τους δημόσιους φορείς στο τέλμα και όχι ο ρόλος τους.. Στο αδιέξοδο μας οδήγησαν αποφάσεις, όπως ότι τα αποθεματικά, κάποιοι τα έπαιζαν σε δομημένα ομόλογα..ότι ζητούσαν από (κομματικούς) διευθυντές οργανισμών διάφοροι υπουργοί να πάρουν δάνεια τα οποία με λογιστικές αλχημείες τα χρέωναν στον οργανισμό αλλά τα λεφτά τα έπαιρνε η κεντρική κυβέρνηση και με πολλά άλλα που μας έφτασαν εν έτη 2012 ο ΟΤΕ,ο κερδοφόρος ΟΤΕ, να σκέφτεται να πουλήσει τον μοναδικό ελληνικό δορυφόρο που εξασφαλίζει ασφάλεια στην επικοινωνία των δικτύων των Ενόπλων Δυνάμεων και του διπλωματικού μας σώματος.

Τέλος,σήμερα (17.05.2012) και ενώ ορκίστηκε νέα υπηρεσιακή κυβέρνηση, αποφασίστηκε να "παγώσουν" οι αποκρατικοποιήσεις και οι άνωθεν εταιρίες να μη συμπεριληφθούν σε διαγωνισμούς εως ότου υπάρξει νέα κυβέρνηση

Υποσχόμαστε να επανέλθουμε με ένα ντοκιμαντέρ που είναι στα σκαριά και με συνεντεύξεις πρωταγωνιστών για τα όσα διαδραματίζονται στη χώρα μας από ξόανα και μαριονέτες πολιτικούς 

Eπεισόδιο αμφίβιων καταδρομέων με τουρκική ακταιωρό στην Ψέριμο - Αυξημένη επιφυλακή

 Eπεισόδιο αμφίβιων καταδρομέων με τουρκική ακταιωρό στην Ψέριμο - Αυξημένη επιφυλακή
Σοβαρό επεισόδιο είχαμε εχθές στα ανοικτά της Ψερίμου, το οποίο χάρη στην ψυχραιμία που επέδειξαν το Πολεμκό Ναυτικό και ομάδα Ελλήνων καταδρομέων, δεν εξελίχθηκε σε "θερμό".

Συγκεκριμένα τουρκικό σκάφος της Ακτοφυλακής πλησίασε στην περιοχή που ασκούντο μία ελληνική κανονιοφόρος και δύο ομάδες αμφίβιων καταδρομέων.

Η άσκηση σταμάτησε αμέσως και ζητήθηκε από το τουρκικό σκάφος το οποίο είχε περάσει εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων να αποχωρήσει άμεσα. Αντ'αυτού το τουρκικό σκάφος άρχισε ελιγμούς ανάμεσα στα ελληνικά και τότε οι καταδρομείς που επέβαιναν σε δύο σκάφη MAGNA 960 πλησίασαν το τουρκικό σκάφος πλευρικά με ... απειλητικές διαθέσεις.

Το τουρκικό σκάφος αποχώρησε μετά από λίγα λεπτά, αλλά στην περιοχή τις επόμενες ώρες υπήρξε αυξημένη επιφυλακή "για τον φόβο των Ιουδαίων". H Ψέριμος ανήκει στα Δωδεκάνησα και βρίσκεται βόρεια της Κω και νοτιοανατολικά της Καλύμνου.

Η επιφάνεια του νησιού είναι 14,8 τετραγωνικά χιλιόμετρα με μέγιστο υψόμετρο 268 μ. (879 πόδια) ενώ σύμφωνα με την τελευταία απογραφή του 2001 ο πληθυσμός της ανέρχεται στους με 130 κατοίκους 

Enikos.gr Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΗ ΝΕΤ 14.05.2012

Πρώτη η ΝΔ σε νέα δημοσκόπηση


Πρώτη η ΝΔ σε νέα δημοσκόπηση

Πρωτιά στη ΝΔ δίνει η νέα δημοσκόπηση της marc για τον ALPHA. Στην πρόθεση ψήφο, προήγειται η ΝΔ με 23,1% και ακολουθεί με διαφορά δύο μονάδων ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με 21%. Στην τρίτη θέση βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ που συγκεντρώνει 13,2%. Ακολουθεί ο Πάνος Καμμένος με 7,2%, η ΔΗΜ.ΑΡ. με 5,6%, το ΚΚΕ με 5,1% και η Χρυσή Αυγή με 4,3%.
Πολύ χαμηλά είναι τα ποσοστά των κομμάτων που στις εκλογές της 6ης Μαίου έδιναν τη μάχη για είσοδο στη βουλή, όπως του ΛΑ.ΟΣ., της ΔΗ.ΣΥ. και των Οικολόγων Πράσινων.
Το ποσοστό των αναποφάσιστων ανέρχεται στο 8,7%.


Με βάση την πρόθεση ψήφου, η κατανομή εδρών σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση, διαμορφώνεται ως εξής: 



Την ίδια στιγμή, στην εκτίμηση ψήφου (αφαιρούνται τα ποσοστά του λευκού/άκυρου και το ποσοστό της αδιευκρίνιστής ψήφου) η ΝΔ συγκεντρώνει 26,1% και δεύτερος είναι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α με 23,7%. Ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 14,9% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 8,1%, η ΔΗΜ.ΑΡ. 6,3%, το ΚΚΕ 5,8% και η Χρυσή Αυγή 4,8%.


Κατάρρευση παρουσιάζουν στην εκτίμηση ψήφου τα ποσοστά των μικρών κομμάτων.


Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και η σύγκριση των ποσοστών των κομμάτων σε σχέση με τα ποσοστά που συγκέντρωσαν στις εκλογές της 6ης Μαίου, αλλά και στην προηγούμενη δημοσκόπηση της marc για τον ALPHA, αποτυπώνοντας έτσι την απήχηση που είχε στους ψηφοφόρους η στάση κάθε πολιτικής δύναμης μετά τις εκλογές.
Συνεχή ανοδική τάση λοιπόν εμφανίζει η ΝΔ, ενώ ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. εμφανίζει αύξηση στα ποσοστά του σε σχέση με τις εκλογές, όμως σημειώνει πτώση 4 μονάδων σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση της marc που έγινε τρεις ημέρες μετά τις εκλογές.
Μικρή άνοδος παρατηρείται και στα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ, και της ΔΗΜ.ΑΡ.  Ενώ, σημαντική είναι η μείωση στα ποσοτά των Ανεξάρτητων Ελλήνων, του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής, με τα ποσοστά των τριών κομμάτων αυτών να μειώνονται σταδιακά σε σχέση με τις εκλογές της 6ης Μαίου.
 ΠΗΓΗ