Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

BLUE BEAM: Ταινία μικρού μήκους απεικονίζει τον τρόπο που η NWO θα δημιουργηθεί μέσω εξωγήινων επιθέσεων

BLUE BEAM: Ταινία μικρού μήκους απεικονίζει τον τρόπο που η NWO θα δημιουργηθεί μέσω εξωγήινων επιθέσεων

Λόγω των εξαιρετικά φτωχών αποφάσεων που λήφθηκαν απο την κυβερνώσα ελίτ, όλος ο κόσμος βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης.
Από τις περιπλεγμένες οικονομίες μας στις ελλείψεις στα τρόφιμα και τους πόρους, η απληστία των λίγων είναι έτοιμη να παραδώσει ένα καταστροφικό πλήγμα για τους πολλούς.
Υπάρχει κάτι σε όλα αυτά που μπορεί να ενώσει τον κόσμο για να υπερνικήσει την συλλογική μας θλίψη; Τι θα λέγατε για μια «επίθεση από… εξωγήινους του μακρινού διαστήματος», θα μπορούσε να μας ενώσει ως πλανήτη;
Αν επρόκειτο να συμβεί μια τέτοια επίθεση, θα ήταν «πραγματική» ή θα ήταν από τη «παγκόσμια κυβέρνησή μας» μεταμφιεσμένοι ως εξωγήινοι; Τι θα χρειαζόταν για να ενώσουμε όλο τον κόσμο;
Είναι ένα διάσημο ερώτημα που θέτει ο Ronald Reagan στη μέση του Ψυχρού Πολέμου.
Η μικρού μήκους ταινία που θα παρακολουθήσετε παρακάτω προσφέρει μια πιθανή εξήγηση.
Είναι 2018 και η Γη βρίσκεται υπό επίθεση. Τα πυρηνικά όπλα έχουν καταστρέψει πολλές αναπτυσσόμενες χώρες.
Οι ασθενέστερες κυβερνήσεις στρέφονται προς τις Ηνωμένες Πολιτείες να αναλάβουν την παγκόσμια στρατιωτική ηγεσία. Σύντομα και η Ρωσία και άλλες δυνάμεις θα εξετάσουν την ένταξη τους στη συμμαχία.
Στις πιο σκοτεινές στιγμές της ανθρωπότητας, το όνειρο ενός ενωμένου κόσμου φαίνεται να γίνεται επιτέλους πραγματικότητα.
Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε είναι μια φανταστική ιστορία, και δεν έχει καμία σχέση με το πραγματικό σενάριο που προωθείται για την έλευση των δήθεν εξωγήινων.
Δείτε το βίντεο: