Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

21/12/2012 ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΜΕΡΟΣ Α’ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ !!! ΔΕΣ ΤΟ ΤΩΡΑ !!!


Το πρώτο μέρος του τρίτου και τελευταίου μέρους του ντοκιμαντέρ του Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων (eoellas.org) 21/12/2012 ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΜΕΡΟΣ Α’ . Το δεύτερο μέρος κυκλοφορεί Παρασκευή 28/12 στις 22.00.
21/12/2012 ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΜΕΡΟΣ Α’ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ !!! ΔΕΣ ΤΟ ΤΩΡΑ !!! | ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΗΓΗ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΑ;


ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΑ;


Σήμερα καθώς παρακολουθούσαμε τα δελτία ειδήσεων, είδαμε έκπληκτοι ότι στο δωμάτιο του Μέγαρου Μαξίμου που ο Πρωθυπουργός μας, Αντώνης Σαμαράς, άκουσε τα κάλαντα μαζί με την γυναίκα του, το πάτωμα είχε σχέδιο σκακιέρα. Αμέσως ανατρέξαμε στα αρχεία μας, όπου διαπιστώσαμε πως τέτοια παρόμοια πατώματα υπάρχουν μόνο σε ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ. Επίσης είναι κοινά αποδεκτό πως το πάτωμα αυτό το χρησιμοποιούν και για μυήσεις και τελετές όλα στο όνομα της σκέψης και των πράξεων εξού και το σκάκι. Όλο αυτό μας βάζει σε πολλές και διάφορες σκέψεις μιας και πριν μήνες υπήρχε και φωτογραφία του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Ευρωπαικής Ένωσης με μασονική χειραψία… Πολλές συμπτώσεις… Παραθέτουμε όλες τις φωτογραφίες :
freemasons MASONOI Στιγμιότυπο 2012-12-24, 6.06.43 μ.μ. masonikixeirsamaras

Ο.Η.Ε.: Τρομοκρατούν τις νέες γενιές για να επιβάλλουν την Ατζέντα 21 ;


Ο.Η.Ε.: Τρομοκρατούν τις νέες γενιές για να επιβάλλουν την Ατζέντα 21 ;


Συνεχής προβολή και φοβική αναπαράσταση της κλιματικής πραγματικότητας... Τα παιδιά της εποχής που ζούμε δέχονται συνεχώς αφόρητες πιέσεις για να μετατραπούν στους κύριους παράγοντες της «αειφόρου ανάπτυξης» και της «κλιματικής αλλαγής». (σ.σ. pentapostagma.gr η πλύση εγκεφάλου και τα υποσυνείδητα μηνύματα για την επιβολή της Ατζέντας 21 ξεκινάει από όσο το δυνατόν μικρότερη ηλικία)..

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τρομοκρατούν τις νέες γενιές προβάλλοντας συνεχώς τις φυσικές καταστροφές, τις συνέπειες για τον πλανήτη από την υπερθέρμανση (λιώσιμο των πάγων, αύξηση της στάθμης της θάλασσας), την καταστροφή πληθυσμών του ζωϊκού και φυτικού βασιλείου.. Βέβαια, η υπερέκθεση των παιδιών σε μηνύματα περιβαλλοντικής καταστροφής «οδηγεί» με μαθηματική ακρίβεια στην επίρριψη προς αυτά ενός τεράστιου φορτίου ευθύνης, αλλά και την απομάκρυνσή τους από άλλους σημαντικότερους στόχους και αγώνες, ακόμη και στόχους για το ίδιο το προσωπικό τους μέλλον...

Πολύ μεγάλος αριθμός παιδιών πάσχουν πλέον από κατάθλιψη, από έντονα φοβικά αισθήματα, δυσκολίες στον ύπνο ή/και αυπνίες... Αρκετοί γονείς, ψυχολόγοι, ψυχίατροι και δάσκαλοι επιβεβαιώνουν αυτές τις διαπιστώσεις. Η περιβαλλοντική βιωσιμότητα και η απειλή της μη-βιωσιμότητας δημιουργούν ακόμη ένα τεράστιο «αγκάθι».. Πολλά παιδιά δεν θέτουν επαγγελματικούς στόχους θεωρόντας ότι το μέλλον που προδιαγράφεται για την ανθρωπότητα είναι «ζοφερό», καταστρέφοντας δια παντός τις ελπίδες και τα όνειρά τους ...

Αλ Γκορ και κλιματική προπαγάνδα..

Πολλές σχολικές τάξεις προβάλλουν συνεχώς το ντοκιμαντέρ του Αλ Γκορ «An Incovenient Truth», το οποίο αντί να εξετάζεται κριτικά λειτουργεί ως πηγή αφόρητης πίεσης και άγχους για τις νέες γενιές.. Η βολική επανάληψη του ρητού της κλιματικής αλλαγής, τοποθετεί ολοένα και περισσότερα παιδιά και νέους στη βιομηχανία εκμετάλλευσης περιβαλλοντικών «ακτιβιστών», και απομακρύνει τη πιο κρίσιμη γενιά από αγώνες για την κοινωνική αλλαγή, την ειρήνη και την ισότητα... Οι ακτιβιστές του μέλλοντος θα είναι τα πιόνα της πραγματοποίησης της Ατζέντας του Ο.Η.Ε για τον 21 αιώνα; Ίδωμεν...

Πηγή: pentapostagma
Mon Dec 24 2012 19:00:44 GMT+0200 (Χειμερινή ώρα GTB) ΠΗΓΗ

Η Ανδρομέδα εκτός ελέγχου επιτίθεται στη Γη! Συγκρούστηκε ήδη με τον Μ33 [εικόνες]


Η Ανδρομέδα εκτός ελέγχου επιτίθεται στη Γη! Συγκρούστηκε ήδη με τον Μ33 [εικόνες]

Θα καταπιεί τον γαλαξία μας νωρίτερα από ό τι υπολόγιζαν οι αστρονόμοι; Νεώτερες έρευνες έχουν θορυβήσει τους επιστήμονες που δεν είχαν παρατηρήσει την επίθεση του 2004!
Το μεγάλο κοσμικό γεγονός που κυριολεκτικά θα ταρακουνήσει τη γη υπολόγιζαν οι επιστήμονες ότι θα συμβεί σε τέσσερα δισεκατομμύρια χρόνια, όταν ο Γαλαξίας μας θα συγκρουστεί με τον γαλαξία της Ανδρομέδα. 'Εκαναν, όμως, λάθος!
Οι πρόσφατες έρευνες του Εθνικού Ιδρύματος Επιστημών που χρησιμοποιούν το Green Bank Telescope (GBT) επιβεβαιώνουν τους πιο ενδόμυχους φόβους των ειδικών: η Ανδρομέδα είναι εκτός ελέγχου εδώ και οκτώ χρόνια... Το 2004 συνέβη πράγματι η μέχρι πρότινος αμφιλεγόμενη σύγκρουση της Ανδρομέδα με τον γαλαξία Triangulum (γνωστό και ως Μ33) κατά την οποία απελευθερώθηκαν τεράστιες ποσότητες αερίων υδρογόνου.
Ο Μ33 βρίσκεται βέβαια 2.300.000 έτη φωτός μακριά από τον γαλαξία μας αλλά η σύγκρουση με την Ανδρομέδα αποδεικνύει ότι η πορεία της δεν είναι τόσο... προδιαγεγραμμένη όσο νομίζαμε.
Η Ανδρομέδα ταξιδεύει με ταχύτητα 250.000 μιλίων την ώρα η οποία θα αρκούσε για μετάβαση από τη γη στη σελήνη σε 60 λεπτά. Με τον Μ33 η σύγκρουση δεν ήταν σφοδρή αλλά οριακή ενώ με τον γαλαξία μας θα είναι μετωπική και θα αλλάξει όλη τη διάταξη των πλανητών.
Οι επιστήμονες ωστόσο εκτιμούν ότι η γη θα επιβιώσει της σύγκρουσης καθώς δεν θα διαλυθεί ακόμη κι όταν η Ανδρομέδα καταπιεί τον γαλαξία μας (2 δισεκατομμύρια χρόνια μετά τη σύγκρουση). Σε περίπτωση, όμως, που υπάρχουν ακόμη ανθρώπινα όντα πάνω στον πλανήτη θα πρέπει να έχουν προετοιμαστεί να αντιμετωπίσουν τις εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες που θα επικρατούν λόγω της απομάκρυνσης της γης από τον ήλιο...
«Σκοπεύουμε να εκμεταλλευτούμε τις προηγμένες δυνατότητες του GBT προκειμένου να μάθουμε περισσότερα για τη σύγκρουση των δύο γαλαξιών», δήλωσε ο Σπένσερ Γούλφερ από το Πανεπιστήμιο της Δυτικής Βιρτζίνια.
«Έπειτα από έναν αιώνα υποθέσεων για το μέλλον της Ανδρομέδας και του γαλαξία μας, έχουμε επιτέλους μια σαφή εικόνα για το πώς θα εξελιχτούν τα δρώμενα στα επόμενα -δισεκατομμύρια- χρόνια», συμπληρώνει ο Σάνγκμο Τόνι Σολ από το Ινστιτούτο Ερευνών της Βαλτιμόρης.