Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΑ ΒΡΟΜΟΚΑΝΑΛΑ!!!!

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΊΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ VIDEO ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΠΌΒΑΣΗ ΤΩΝ ΤΟΎΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΎΠΡΟ!!!

http://periergaa.blogspot.com ΠΗΓΗ

'' Πνοή του διαβόλου '' : Το πιο τρομακτικό ναρκωτικό στον κόσμο ! -ΒΙΝΤΕΟ

'' Πνοή του διαβόλου '' : Το πιο τρομακτικό ναρκωτικό στον κόσμο ! -ΒΙΝΤΕΟ


Ένα γραμμάριο είναι αρκετό για να σκοτώσει 15 ανθρώπους
Σοκ και ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο ρεπορτάζ του περιοδικού ερευνητικής δημοσιογραφίας VICE σχετικά με τις φονικές χρήσεις της περίφημης ναρκωτικής ουσίας «σκοπολαμίνης» στην Κολομβία.


Η σκοπολαμίνη (ή υοσκίνη) είναι ένα πολύ παλιό φάρμακο το οποίο “μπλοκάρει” τους υποδοχείς ενός νευρομεταβιβαστή στον εγκέφαλο, της ακετυλο-χολίνης (γι’αυτό και ανήκει στην κατηγορία των αντι-χολινεργικών φαρμάκων). Τα αντιχολινεργικά αυτά φάρμακα είναι αποτελεσματικά εναντίον της ναυτίας, του εμετού και του ιλίγγου και η σκοπολαμίνη χρησιμοποιείται ακόμη και σήμερα για την προφύλαξη από τη ναυτία των ταξιδιωτών και μερικές φορές για την αντιμετώπιση των μετεγχειρητικών εμετών ύστερα από γενική αναισθησία (μια μορφή της σκοπολαμίνης η βουτυλοβρωμιούχος υοσκίνη είναι το γνωστό buscopan!). Σε γενικές γραμμές, ωστόσο, για τη ναυτία, τον ίλιγγο και τον εμετό προτιμούνται τα αντισταμινικά, διότι η σκοπολαμίνη μπορεί να έχει αρκετές παρενέργειες (κάποιες φορές και σοβαρές).Η ακετυλοχολίνη ωστόσο είναι μια σημαντική ουσία η οποία παίζει σημαντικό ρόλο, τόσο στην ρύθμιση της διάθεσης όσο και στην δημιουργία μνήμης η οποία σχετίζεται με την ικανότητα μάθησης. Πολλά από τα παλιότερα αντικαταθλιπτικά (όπως η αμιτριπτυλίνη), έχουν ισχυρές αντιχολινεργικές ιδιότητες τις οποίες δεν εμφανίζουν τα νεότερα. Ωστόσο, τα παλιότερα αντικαταθλιπτικά φαίνεται να είναι πιο αποτελεσματικά από τα νεότερα (κατά την γνώμη μου η αμιτριπτυλίνη είναι το πιο αποτελεσματικό αντικαταθλιπτικό που διαθέτουμε αυτή την στιγμή). Θα μπορούσε να εξηγηθεί η ισχυρότερη αποτελεσματικότητα από τις αντιχολινεργικές ιδιότητες;


Οι Κολομβιανοί ονομάζουν αυτό το ναρκωτικό «πνοή του διαβόλου», καθώς έστω και από μακριά εισπνοή του έχει άμεσες επιπτώσεις στο νευρικό σύστημα του θύματος. Μπορεί να μην χάνεις τις αισθήσεις σου αλλά σου αφαιρεί την ελεύθερη βούληση. Σε μετατρέπει σε πιόνι στα χέρια επίδοξων ληστών ή βιαστών.


Μάλιστα, είναι τόσο ισχυρό που ακόμα και ένα γραμμάριο είναι αρκετό για να σκοτώσει 15 ανθρώπους, ενώ μία δόση είναι αρκετή για να κάνει κάποιον να «τριπάρει» επί δύο εβδομάδες ασταμάτητα, αφήνοντάς του χρόνια κουσούρια, όπως παραισθήσεις και άλλα νευρολογικά προβλήματα.