Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ-ΤΣΙΠΑΚΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Κι όμως υπάρχουν πίθηκοι στην Αιθιοπία που μιλάνε [βίντεο]


Κι όμως υπάρχουν πίθηκοι στην Αιθιοπία που μιλάνε [βίντεο]



















Οι μπαμπουίνοι τζελάντα της Αιθιοπίας προσφέρουν στους επιστήμονες πολλή «τροφή» για έρευνα και διαπιστώσεις, καθώς παράγουν συγκεκριμένους σύνθετους φθόγγους σε ρυθμό που να μοιάζει με την ανθρώπινη ομιλία.
Βέβαια οι ήχοι που βγάζουν οι συγκεκριμένοι πίθηκοι δεν θυμίζουν λέξεις ή προτάσεις, ωστόσο, τα συμπαθέστατα αυτά ζώα επικοινωνούν μεταξύ τους με τρόπο που να θυμίζει την ανθρώπινη γλώσσα, με τους ειδικούς να θεωρούν ότι ίσως έχουν να μάθουν πολλά για τη γέννηση της ομιλίας στο είδος μας.
Οπως αναφέρει tovima οι Thropithecus gelada, γνωστοί ως μπαμπουίνοι τζελάντα είναι σχετικά άγνωστο είδος και ζουν αποκλειστικά και μόνο στα βουνά της Αιθιοπίας, ενώ έχουν ιδιαίτερη εμφάνιση και ξεχωριστό τρόπο ζωής.
Η μεγάλη τους διαφορά είναι ότι αντί για σύντομες μονότονες κραυγές, όπως κάνουν οι περισσότεροι πίθηκοι, επιδεικνύουν πλούσιες, σύνθετες φωνητικές ικανότητες, παράγοντας μικρές συλλαβές με κυματισμούς και τέμπο που μοιάζουν με τις αντίστοιχες των ανθρώπων.
Ο εξελικτικός βιολόγος Τορ Μπέργκμαν του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν τονίζει ότι «όταν αρχίσαμε να δουλεύουμε με τους τζελάντα, το 2006, παρατηρήσαμε ήχους σαν να μιλάνε γύρω μας άνθρωποι. Τα περισσότερα πρωτεύοντα βγάζουν μόνο μερικούς ήχους, οι τζελάντα όμως παράγουν μια σύνθετη ροή με ρυθμό παρόμοιο με αυτόν της ανθρώπινης γλώσσας».
Οι τζελάντα, όπως και ορισμένα άλλα είδη πιθήκων, πλαταγιάζουν τα χείλη τους, συνήθεια που θεωρείται από τους επιστήμονες σαν δεύτερο χαρακτηριστικό που είναι καθοριστικό για τις ομιλητικές τους ικανότητες.
Το πλατάγιασμα αυτό γίνεται με σύνθετο συγχρονισμό των χειλιών, της γλώσσας και του υοειδούς οστού, ανάμεσα στο σαγόνι και τον θυρεοειδή, ενώ είναι πολύ πιο εξελιγμένο σε σχέση με αντίστοιχες κινήσεις που κάνουν άλλα ζώα όταν πχ. τρώνε.
Αυτό θεωρείται ως «προθάλαμος» για την ικανότητα της ομιλίας, ωστόσο, οι τζελάντα έχουν και ένα ακόμη χαρακτηριστικό, καθώς μέσω του πλαταγιάσματος προσπαθούν να δώσουν συγκεκριμένη μορφή στις κραυγές του, κάτι που μοιάζει με τον ανθρώπινο τρόπο ομιλίας.
«Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν αυτοί οι σύνθετοι ήχοι τους επιτρέπουν να επικοινωνούν πληροφορίες που άλλοι πίθηκοι δεν μπορούν να επικοινωνήσουν» δήλωσε ο κ. Μπέργκμαν.
Αλλο ένα ενδιαφέρον στοιχείο των τζελάντα είναι η κοινωνική τους οργάνωση και η προσπάθεια επικοινωνίας μεταξύ τους.
Οι τζελάντα ζουν σε πολύ μεγάλες ομάδες που μένουν για πολλά χρόνια ενώ ειδικά τα θηλυκά διατηρούν εξαιρετικά μακροχρόνιους δεσμούς.
«Εχουν ένα πολύ σύνθετο κοινωνικό σύστημα. Εχουν μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες μεταξύ των πρωτευόντων» λέει ο δρ Μπέργκμαν. «Αυτές οι πολύ μεγάλες ομαδικές δομές μπορεί να συνδέονται με τη φωνητική πολυπλοκότητα. Υπάρχουν ενδείξεις στα πρωτεύοντα ότι οι μεγαλύτερες ομάδες παράγουν περισσότερους ήχους».

 

 iefimerida.gr 


Πηγή: Κι όμως υπάρχουν πίθηκοι στην Αιθιοπία που μιλάνε [βίντεο] - ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ http://www.staparaskinia.gr/2013/04/blog-post_6035.html#ixzz2Q5hMZbh6

Αποκάλυψη: “Βόρεια Μακεδονία” θα πουν τα Σκόπια


Αποκάλυψη: “Βόρεια Μακεδονία” θα πουν τα Σκόπια


Και το όνομα αυτής, “Βόρεια Μακεδονία”… Πρόταση για ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό κατέθεσε, όπως αποκαλύπτει σήμερα η iTabloid, στους αντιπροσώπους της Ελλάδας και των Σκοπίων ο απεσταλμένος του γ.γ. του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς. Η πρόταση του Μάθιου Νίμιτς παραδόθηκε στην ελληνική και τη σκοπιανή πλευρά χθες, σε κοινή συνάντηση στην έδρα του ΟΗΕ, στη Νέα Υόρκη.
Οι Αμερικανοί έχουν ήδη εγκρίνει την πρόταση και πιέζουν προς την αποδοχή της από την ελληνική πλευρά, αν και αυτή των Σκοπίων εμφανίζει τις δικές της αντιρρήσεις. Φαίνεται πάντως πως η Ελλάδα δεν πρόκειται να “περάσει” τη θέση της ότι δεν αποδέχεται σύνθετη ονομασία που να περιέχει τη λέξη “Μακεδονία”. Άλλωστε, σύμφωνα με τον Νίμιτς, η πρόταση αυτή “καταρρίπτει” όποιες ελληνικές αντιρρήσεις περί καπήλευσης της ιστορίας και αλυτρωτισμού, λόγω του γεωγραφικού προσδιορισμού. Με λίγα λόγια, η Ελλάδα ετοιμάζεται να πέσει στην παγίδα…

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο κ. Νίμιτς ανέφερε ότι η «νέα πρότασή» του είναι «συγκεκριμένη» και αναμένει από τις κυβερνήσεις των δυο χωρών να τη μελετήσουν «συνολικά, πολύ προσεκτικά και όχι αποσπασματικά», επισημαίνοντας ότι ενδεχομένως να επισκεφθεί την περιοχή (Αθήνα και Σκόπια) ή να πραγματοποιηθούν νέες συναντήσεις στη Νέα Υόρκη ή αλλού, όπως είπε, μέσα στους επόμενους δύο μήνες.

Διπλωματική πηγή ανέφερε ότι ο νέος γύρος συναντήσεων αναμένεται να είναι μετά το Πάσχα.

Ο κ. Νίμιτς δήλωσε ότι επιδεικνύει προσωπικό ενδιαφέρον ο ΓΓ του ΟΗΕ, ενώ ο αναπληρωτής ΓΓ του ΟΗΕ, υπεύθυνος για Πολιτικές Υποθέσεις, Τζέφρι Φέλτμαν, παρέστη στην αρχή της συνάντησης., ώστε να ενημερωθεί προσωπικά για την πορεία των συνομιλιών.

«Μίλησε για το πώς αντιλαμβάνεται ο ίδιος το ζήτημα και διαβεβαίωσε τους πάντες ότι ο ΓΓ του ΟΗΕ, Μπαν Γκι-μουν, ενδιαφέρεται προσωπικά για το ζήτημα και ελπίζει ότι θα βρεθεί λύση» τόνισε ο κ. Νίμιτς.

«Παρουσίασα στις δύο πλευρές ένα νέο σκεπτικό από την πλευρά μου, μια νέα πρόταση και ζήτησα από τον πρέσβη Γιόλεφσκι και τον πρέσβη Βασιλάκη να τη μεταφέρουν στις κυβερνήσεις τους» δήλωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: «Ευελπιστώ ότι θα μελετηθεί πολύ προσεκτικά και είμαι πολύ αισιόδοξος ότι οι δύο πλευρές θα βρουν θετικά συστατικά σε αυτή την πρόταση και ότι θα στρώσει το δρόμο για σοβαρές συνομιλίες και πιθανώς και μια λύση».

Ο κ. Νίμιτς δεν θέλησε να αναφερθεί στις λεπτομέρειες της πρότασης, χαρακτηρίζοντάς την ωστόσο «συγκεκριμένη». Απαντώντας σε ερώτηση για το πόσο κοντά ή πόσο μακριά βρίσκονται οι δύο πλευρές από μία λύση, μίλησε για «εντατικές συνομιλίες μεταξύ των δύο χωρών», σημειώνοντας: «Μιλώ συχνά και με τον πρέσβη Βασιλάκη και με τον Πρέσβη Γιόλεφσκι, ενώ και μεταξύ αυτών των συναντήσεων, έχουμε συχνές συνομιλίες και συναντήσεις. Είχα σημαντική ανταπόκριση από τον τελευταίο γύρο συνομιλιών και επομένως προσπάθησα να επεξεργαστώ περαιτέρω αυτές τις ιδέες και να τους δώσω νέο σχήμα, ώστε να αντιμετωπίζονται τα ζητήματα, οι αντιρρήσεις και τα προβλήματα που είχαμε στους προηγούμενους γύρους. Ελπίζω ότι είμαστε πιο κοντά σε κάποια λύση αυτή τη φορά».

Τέλος, σε ερώτηση για το ποιες χώρες δείχνουν ενδιαφέρον για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, ο προσωπικός απεσταλμένος του Γενικού Γραμματέα ανέφερε ότι είναι «οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, οι ΗΠΑ καθώς και, περιστασιακά, χώρες από διάφορες περιοχές του κόσμου. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό περιφερειακό ζήτημα, ένα πολύ σημαντικό ευρωπαϊκό ζήτημα, το οποίο έχει επιπτώσεις και ως εκ τούτου υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον».

Οι πόλεμοι του μέλλοντος θα γίνονται για το νερό! (video)


Οι πόλεμοι του μέλλοντος θα γίνονται για το νερό! (video)

Οι πόλεμοι του μέλλοντος θα γίνονται για το νερό, όπως γίνονται και σήμερα για το πετρέλαιο, καθώς η πηγή της ανθρώπινης επιβίωσης εισάγεται στις παγκόσμιες αγορές και στην πολιτική αρένα.


Εταιρείες γίγαντες, ιδιώτες επενδυτές, και διεφθαρμένες κυβερνήσεις συναγωνίζονται για τα φθίνοντα αποθέματα νερού, δημιουργώντας αντιδράσεις, μηνύσεις, και επαναστάσεις από πολίτες που μάχονται για το δικαίωμά τους στην επιβίωση.

Αρχαίοι πολιτισμοί καταστράφηκαν εξαιτίας της κακήςδιαχείρισης του νερού.

Μπορεί άραγε η ανθρώπινη φυλή να επιβιώσει;




ΠΗΓΗ:apocalypsejohn.com


Πηγή: http://strange-files.blogspot.com/2013/04/video_8.html#ixzz2Q5LMILWk

ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ & ΑΛΗΘΕΙΑ.


ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ & ΑΛΗΘΕΙΑ.

 

Άρθρο της ANNA SPIRIDON μέλος ομάδας Ερ.Ε.Ν.Ζω.
  
Απαγωγές από άλλα όντα, ή Ανώτερη τεχνολογία;
Ξεκινώντας, εκ πρώτης όψεως, ξεχωρίζουμε περισσότερες από δύο τουλάχιστον διαφορετικές εκδοχές του θέματος του οποίου αντιπαρατεθόμαστε. Ας εξετάσουμε όμως λίγο σχολαστικά τα δεδομένα μας, για να μπορέσουμε να δούμε τις ομοιότητες και τα κοινά τους σημεία. Η παρόν έρευνα, έχει ως πρώτο στόχο την γνωστοποίηση σε ευρύτερο φάσμα κοινού, την πρώτη πιθανή παγκόσμια αναφορά καταγεγραμμένης απαγωγής ανθρώπου από κάποιο άλλο όν, ή ανθρώπινες οντότητες όπου μέσο μίας ανώτερης μη γνωστής κοινής τεχνολογίας εξυπηρετούσαν τους όποιους σκοπούς τους. 
Η ιστορία μας οδηγεί σε ένα απόσπασμα από το βιβλίο του Ενώχ ( XVII ).
Καὶ παραλαβόντες με εἴς τινα τόπον απήγαγον, ἐν ᾧ οἱ ὄντες ἐκεῖ
γίνονται ὡς πῦρ φλέγον καὶ, ὅταν θέλωσιν, φαίνονται ὡσεὶ ἄνθρωποι.
Καὶ ἀπήγαγόν με εἰς ζοφώδη τόπον καὶ εἰς ὄρος οὗ ἡ κεφαλὴ ἀφικνεῖτο
εἰς τὸν οὐρανόν
καὶ εἶδον τόπον τῶν φωστήρων καὶ τοὺς θησαυροὺς τῶν ἀστέρων καὶ
ῶν βροντῶν, καὶ εἰς τὰ ἀεροβαθῆ, ὅπου τόξον πυρὸς καὶ τὰ βέλη καὶ τὰς
θήκας αὐτῶν καὶ τὰς ἀστραπὰς πάσας.
Καὶ ἀπήγαγόν με μέχρι ὑδάτων καὶ μέχρι πυρὸς δύσεως, ὅ ἐστιν καὶ παρέχον πάσας τὰς δύσεις τοῦ ἡλίου
καὶ ἤλθομεν μέχρι ποταμοῦ πυρός, ἐν ᾧ κατατρέχει τὸ πῦρ ὡς ὕδωρ καὶ
ῥέει εἰς θάλασσαν μεγάλην δύσεως.
ἴδον τοὺς μεγάλους ποταμούς, καὶ μέχρι τοῦ μεγάλου ποταμοῦ καὶ μέχρι
τοῦ μεγάλου σκότους κατήντησα, καὶ ἀπῆλθον ὅπου πᾶσα σὰρξ οὐ περιπατεῖ.
ἴδον τοὺς ἀνέμους τῶν γνόφων τοὺς χειμερινοὺς καὶ τὴν ἔκχυσιν τῆς
ἀβύσσου πάντων ὑδάτων
ἴδον τὸ στόμα τῆς γῆς πάντων τῶν ποταμῶν καὶ τὸ στόμα τῆς ἀβύσσου.
…μετάφραση του παραπάνω κειμένου…

 

Και αφού με πήραν ,με οδήγησαν σε έναν τόπο όπου όσοι είναι εκεί γίνονται σαν φλεγόμενη φωτιά και όποτε το επιθυμούν , φαίνονται σαν άνθρωποι
και με οδήγησαν / μετέφεραν σε τόπο ζοφώδη και σε βουνό του οποίου η κορυφή έφτανε στον ουρανό
και είδα το μέρος των φωστήρων και τους θησαυρούς των αστέρων και των βροντών και στα αεροβάθη (με οδήγησαν) εκεί που είναι το πύρινο τόξο και τα βέλη και οι θήκες τους και όλες οι αστραπές

και με μετέφερε / οδήγησε μέχρι το τέλος των υδάτων και της φωτιάς, αυτός που υπάρχει και παρέχει όλες τις δύσεις του ηλίου

και φτάσαμε / πλησιάσαμε μέχρι τον πύρινο ποταμό όπου κατατρέχει η φλόγα σαν νερό και ρέει σε θάλασσα μεγάλης δύσεως

γνώρισα τους μεγάλους ποταμούς και έφτασα μέχρι τον μεγάλο ποταμό και το μεγάλο σκοτάδι και αποχώρησα από το μέρος που κάθε σάρκα δεν κινείται / προχωρεί

γνώρισα τους χειμερινούς ανέμους των γνοφών και την έξοδο / έκχυση όλων των υδάτων της αβύσσου γνώρισα το στόμα της γης πάντων των ποταμών και το στόμα της αβύσσου.



Σύμφωνα λοιπόν με την παραπάνω καταγεγραμμένη πιθανή πρώτη αναφορά-μαρτυρία, οδηγούμαστε σε μία σκέψη…ίσως κάποια όντα, πέραν της ανθρώπινης υπόστασης, είχαν την δυνατότητα, ή όταν το απαιτούσε η περίσταση να παίρνουν μαζί τους ανθρώπους (δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν το ταξίδι αυτό, γινόταν με την θέληση και την συγκατάθεση των ανθρώπων, ή πρόκειται ουσιαστικά για κάποια αρπαγή αυτών).
Επίσης μας δίδεται η μαρτυρία, ότι τα όντα αυτά ήταν σε θέση να επιλέγουν μορφές ή όψεις, στην συγκεκριμένη περίπτωση ανθρώπινες, ενώ παρόμοιες αναφορές υπάρχουν και στην Αρχαία Ελληνική Μυθιστορία, καθώς και σε Ινδουιστικά κείμενα.
Βλέπουμε λοιπόν, με μία απλή μελέτη των κειμένων, την οδήγηση στην διαπίστωση, της δυνατότητας χρήσης μίας άγνωστης τεχνολογίας, σε τέτοιο βαθμό, όπου γίνεται η αναφορά αλλαγής μορφής, αλλά ακόμη περισσότερο και την επιλογή του αοράτου, στο ανθρώπινο υπαρκτό ορατό φάσμα...μία τέτοιου είδους τεχνολογική συσκευή θα μπορούσαμε να υποθέσουμε, πως ήταν και ο γνωστός <<σκούφος του Άδη>>…
Άνθρωποι με χρήση τεχνολογίας η οποία τους κατέστησε στα μάτια των συνανθρώπων τους ως Θεότητες…ή …Όντα αλλόκοσμα, πέρα από τον χρόνο και τον χώρο της ανθρώπινης αντίληψης…:

…τα συμπεράσματα…δικά σας….

Το Blue Beam σε δράση στην Ρωσσία.Θέλουν να πιστέψουμε στα UFO!!!...ΒΙΝΤΕΟ!


Το Blue Beam σε δράση στην Ρωσσία.Θέλουν να πιστέψουμε στα UFO!!!...ΒΙΝΤΕΟ!



Οι αεροψεκασμοί,τα Haarp και τα Blue Beam,έχουν όλα τον ρόλο τους για την Ν.Τ.Π. και τον Αντίχριστο...

Δείτε τις παραπλανήσεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων και να θυμάστε ότι είπε ο Γέροντας Παίσιος:
Να μην πιστεύετε ότι θα βλέπετε στον ουρανό...Είναι παραπλανητικά σχέδια των άλλων...! 
Δείτε το βίντεο...

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΟΕ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΟΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟ ASTRA TV

» Άγνωστο μεταλλικό αντικείμενο ηλικίας...300 εκατομμυρίων ετών!


» Άγνωστο μεταλλικό αντικείμενο ηλικίας...300 εκατομμυρίων ετών!

ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ
Όλα ξεκίνησαν όταν ένας κάτοικος του Βλαδιβοστόκ στη Ρωσία ανακάλυψε μια μεταλλική οδοντωτή ράβδο, συμπιεσμένη σε κάρβουνο, όταν άναβε το τζάκι του.
Το ασυνήθιστο εύρημα το έφερε στους επιστήμονες της περιοχής του, σύμφωνα με την ιστοσελίδα diaforetiko.gr. Μετά από μία προσεκτική μελέτη του αντικειμένου, οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το εύρημα είναι ηλικίας
300 εκατομμυρίων ετών και είχε δημιουργηθεί από ζωντανό ον. Όμως οι επιστήμονες δεν μπόρεσαν να δώσουν απάντηση στο ερώτημα ποιος κατασκεύασε την αλουμινένια οδοντωτή ράβδο.
Η ανακάλυψη του παράξενου αντικειμένου μέσα σε κάρβουνα δεν είναι μια μοναδική περίπτωση για την εποχή μας. Το πρώτο παρόμοιο εύρημα ανακαλύφθηκε το 1851 στη πολιτεία της Μασαχουσέτης κατά τις ανατινάξεις σε λατομείο. Το βάζο από κράμα ψευδάργυρου με ασήμι το ανακάλυψαν σε κάρβουνα, η ηλικία των οποίων υπολογίζεται στη Κάμβρια περίοδο, η οποία άρχισε 500 εκατομμύρια χρόνια πριν.

Το 1974 βρέθηκε ένα άγνωστο εξάρτημα από αλουμίνιο σε λατομείο ψαμμίτη στη Ρουμανία. Το εξάρτημα έμοιαζε με σφυρί ή με το πόδι σκάφους προσγείωσης “Απόλλων”, δεν μπορούσε να είχε κατασκευαστεί από άνθρωπο, διότι προσδιορίζεται να ανήκει στην Ιουρασική περίοδο.

Όλα αυτά τα ασυνήθιστα ευρήματα τοποθετούν σε αδιέξοδο τους επιστήμονες, διότι ανατρέπουν τις θεμελιώδες έννοιες της σύγχρονης επιστήμης.

Το κάρβουνο, στο οποίο ανακάλυψαν το ασυνήθιστο εξάρτημα, έχει μεταφερθεί στη περιοχή Πριμόρσκι από την Χακασία της περιοχής Τσερνογκόρσκι. Για το κάρβουνο αυτό είναι γνωστή η ηλικία, η οποία ανέρχεται στα 300 εκατομμύρια χρόνια. Γι’ αυτό οι επιστήμονες υπέθεσαν, ότι το μεταλλικό εξάρτημα πρέπει να είναι της ίδιας ηλικίας με το κάρβουνο.

Όταν οι γεωλόγοι έσπασαν προσεκτικά το κομμάτι του άνθρακα, ανακάλυψαν ένα ελαφρύ και μαλακό εξάρτημα μήκους 7 εκατοστών, κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου (98%) και μαγνησίου (2%). Από την μια πλευρά το καθαρό αλουμίνιο σπάνια συναντάται στη φύση, γι’ αυτό οι επιστήμονες υπέθεσαν, ότι το εξάρτημα έχει τεχνητή προέλευση.

Από την άλλη πλευρά η σύσταση του κράματος επέτρεψε να εξηγηθεί πως διατηρήθηκε το εξάρτημα. Πάνω σε καθαρό αλουμίνιο σχηματίζεται ένα σκληρό στρώμα οξειδίου, το οποίο εμποδίζει την βαθύτερη διάβρωσή του. Ως αποτέλεσμα το κράμα με 98% αλουμινίου αντέχει τις υψηλές πιέσεις, ακραίες θερμοκρασίες και τις ακραίες επιδράσεις του φυσικού περιβάλλοντος.

Οι μελέτες των μετεωριτών επέτρεψαν στην επιστήμη να γνωρίσει την ύπαρξη του εξωγήινου αλουμινίου-26, το οποίο διασπάται στη συνέχεια σε μαγνήσιο-26.

Η παρουσία του μαγνησίου με περιεκτικότητα 2% στο κράμα θα μπορούσε κάλλιστα να σημαίνει την διαστημική προέλευση του αντικειμένου. Όμως για την επιβεβαίωση αυτής της υπόθεσης χρειάζονται να πραγματοποιηθούν επιπρόσθετες μελέτες. Το τελευταίο πράγμα που εξέπληξε τους επιστήμονες, ήταν η ασυνήθιστη ομοιότητα του αντικειμένου με τη σύγχρονη οδοντωτή ράβδο.

Είναι πολύ δύσκολο να φανταστεί κανείς, ότι η φύση μπόρεσε να δημιουργήσει ένα αντικείμενο με έξι όμοια δόντια και ένα ίδιο βήμα μεταξύ τους.
Μάλιστα το βήμα ήταν ασυνήθιστα μεγάλο σε σχέση με τα ίδια τα δόντια. Πιθανών η ράβδος αυτή να ήταν μέρος ενός πολύπλοκου μηχανισμού. Σήμερα παρόμοια εξαρτήματα χρησιμοποιούνται σε σύγχρονα μικροσκόπια και σε διάφορες ηλεκτρικές συσκευές.

Εβραίοι και Παγκόσμια Κυριαρχία! (video)


Εβραίοι και Παγκόσμια Κυριαρχία! (video)


Το παρακάτω ντοκιμαντέρ μας δίνει μια εικόνα για την σχέση Εβραίων Τραπεζιτών, του Εβραίου Καρλ Μάρξ, των Μπολσεβίκων και της ΕΣΣΔ.

Δείτε το βίντεο:


ΠΗΓΗ:katohika.gr
______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.


Πηγή: http://strange-files.blogspot.com/2013/04/video_7.html#ixzz2Q49OLryA

Πτώμα εξωγήινου βρέθηκε σε έρημο της Χιλής;



Πτώμα εξωγήινου βρέθηκε σε έρημο της Χιλής;

Έκανε θραύση ως δημοσίευμα στην Huffington Post η υπόθεση του φερόμενουεξωγήινου που βρέθηκε σε αφιλόξενη έρημο της Χιλής.
Την περίπτωση του πτώματος ενός εξωγήινου μήκους 15 εκατοστών που βρέθηκε στην έρημο Ατακάμα της Χιλής εξετάζει το Sirius, ένα νέο ντοκιμαντέρ που θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τα τέλη του μήνα.
«Αυτό που οφείλουν να καταλάβουν οι άνθρωποι είναι ότι όλη αυτή η μυστικότητα γύρω από τα UFO και την ύπαρξη εξωγήινων δεν έχει να κάνει με τους εξωγήινους τους ίδιους, αλλά με τους ανθρώπους και τις μεγάλες επιχειρήσεις που δεν θέλουν να γνωρίζει ο κόσμος την αλήθεια».
Αυτό δηλώνει ο ερευνητής Στίβεν Γκριρ, δημιουργός -από το 1993- του The Disclosure Project που έχει στόχο να πείσει τις κυβερνήσεις να ομολογήσουν τις επαφές που είχαν με εξωγήινους, καθώς και πληροφορίες για εξελιγμένες μεθόδους παραγωγής ενέργειας.
Ο Γκριρ είναι επίσης η ψυχή του συγκεκριμένου ντοκιμαντέρ που υπόσχεται να αποκαλύψει όλη την αλήθεια γύρω από την περίπτωση του φερόμενου ως εξωγήινου που βρέθηκε πριν από μερικά χρόνια στην έρημο της Χιλής, ένα από τα πλέον αφιλόξενα μέρη στον πλανήτη.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει καταφέρει να ιντριγκάρει τη φαντασία του πλανήτη, καθώς το σχετικό δημοσίευμα βρέθηκε πολύ ψηλά στη λίστα με τα δημοφιλή τηςHuffington Post.

Άθλια τρομοκρατική επίθεση της σιωνιστικής χούντας σε σπίτια πολιτών. Έσπασαν πόρτες κι απήγαγαν κατοίκους στη Χαλκιδική .(φωτογραφίες)


Άθλια τρομοκρατική επίθεση της σιωνιστικής χούντας σε σπίτια πολιτών. Έσπασαν πόρτες κι απήγαγαν κατοίκους στη Χαλκιδική .(φωτογραφίες)

Οι μπράβοι (αστυνομικοί) της εμετικής συμμορίας (κράτος - χρυσοθήρες) που λυμαίνεται τον τόπο μας, στις 4:00 το πρωί, έσπασαν τις πόρτες σπιτιών στην Ιερισσό, απήγαγαν 2 ανθρώπους κι εξαφανίστηκαν.

Στην Ιερισσό χτυπάνε οι καμπάνες. 
Όλο το χωριό έχει μαζευτεί στην πλατεία κι έρχεται συνεχώς κόσμος απ’τα γύρω χωριά.

Στην είσοδο του χωριού έχουν έρθει κλούβες ΜΑΤ.

Αντισταθείτε.. Εισβολείς στον τόπο μας...









Πηγή: asimpiestos.blogspot.com,

 ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ